alt mulig

Annonse (Innlegget inneholder sponsede produkter)

Ja, et innlegg om alt mulig som vanlig, haha.

FOTO: STEPHEN BUTKUS

Føler dette er tre uker siden, men vi er visst snart i november og dette bildet er plutselig tatt i en helt annen årstid. Det ser ut som jeg og Gustav er tvillinger, eller kanskje søsken, hårfargen er helt lik. Til dere som spør så har jeg aldri farget håret, og jeg kommer heller aldri til å gjøre det. Det eneste jeg farger er brynene mine, og da kjøper jeg bare den brunsvarte på Depend. Har aldri gått til brynstylist, det tør jeg ikke å utsette meg selv for. Vær forsiktig med selv den svakeste fargen, forresten, dere vet jo at jeg har hatt mine uhell med både farge og form. Man ser seg rett og slett veldig blind, av og til får jeg nesten vondt på ekte av å tenke på at jeg gikk som jeg gikk i skolegangene. Det er vel en del av tenårene? Å se HELT forjævlig ut i en periode?

En havregrøt-variant jeg lagde her om dagen som smakte helt ypperlig og som jeg gjerne vil tipse videre til dere. Eple, appelsin, gresskarkjerner, Cocoa Nibs, kanel og honning. Og valnøtter. Jeg blir fort lei av havregrøt, så jeg må endre toppingen jevnlig. Varm frokost på denne tiden av året er jo 

Jeg må ha ny lampeskjerm til denne. Elsker selve lampen, da. Noen som vet hvor jeg kan få tak i det?

(Sponset) Jeg gikk forbi et Bambus-bestikk på Løkka i en liten vintagesjappe i fjor vinter, endte med å ikke kjøpe det og angret meg i etterkant. Siden har jeg vært på utkikk, og da jeg fant det på Fransk Bazar for litt siden følte jeg at det var et lite kall. Jeg bodde rett ved denne koselige, franske vintage-butikken før faktisk, eierne er supersøte og bare det faktum at de drar utenlands med kofferter og fyller dem, tar det med hjem og setter det ut i butikken gjør hjertet mitt varmt. Menneskelig arbeidskraft er det fineste <3 Nå trenger jeg bare asjetter som passer til. Fransk Bazar finner dere forresten i Grüner Gate 4, rett ved Villa Paradiso på Olaf Ryes, omtrent. Takk, Fransk Bazar!

(På shoot med klær fra LOUDS) Jeg fant ut at jeg kler helhvitt. Eller?! Synes dette antrekket var skikkelig kult, denne genseren passer under alt. Madde som har tatt bilde, jeg har blitt så glad i henne den tiden vi har jobbet sammen dette året. Begge to har faktisk blogget helt vanvittig lenge, vi snakker vel siden 2012. Likevel får jeg aldri følelsen av at hun er påvirket negativt av bransjen, du vet, hun er fortsatt bare en jævlig kul dame med beina på jorda. Det er så viktig!!! Jeg mener, å være snill… Å være snill mot mennesker. Du møter dem alltid igjen, alltid. Plutselig er den taperen du ikke orket å prate med sjefen din, jeg sier det bare. Når jeg møter lesere og stopper opp og prater med dem hører jeg av en grunn ofte at “jeg er så hyggelig”, som om det var forventet noe annet. Vær snill og god mot mennesker, alltid.

I går leste jeg et sitat som gjorde meg skikkelig glad!!

“If you ever get the chance to treat them like they treated you, I hope you choose to walk away and do better.”

GÅSEHUD. Jaaaa!!! Ja til dette!!

4 kommentarer
  1. Synes du kler helthvitt (Noe sånt)
   Jeg kler ikke helthvitt, da ser jeg ut som snømannen Kalle (For å si det sånt)
   Må også si at brystene dine er utrolig fine i helthvitt (Så sånn er det)
   Når jeg skulle handle klær så var det en svær neger som prompa foran meg (Neger promp, kunne det virke som)
   Men gubben møtte sin negerkone, (eller hva det var), rett utafor inngangsdøra, til Dressmann.
   Og disse ble stående, mens de holdt, en slags teater-forestilling, (som kanskje ikke var så troverdig), da.
   (Må man vel si).
   Jeg lurer på hvem som er etter meg? Kanskje fordi jeg er etterkommer av profgeten Mohammed? (Lurer jeg på?)
   Når jeg gikk ut døren min i dag, så hørte jeg en liten spirrevipp som plystret, må si jeg ble ganske kåt da (Så sånn var det)
   Så sånn var det.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Mvh.
   Erik Ribsskog

  2. Anonym over: Seriøst .. jeg himler med øynene over din kommentar. Bare ikke gidd å finne noe tilfeldig å pirke på hele tiden. Er det mulig.

  3. Kanskje du kan finne lampeskjerm på loppemarked. I alle fall hvis du vil ha noe rkte retroaktig 🙂 på Facebook er det en side som heter Loppemarkeder i Oslo med oversikt. (kan jo være du vet det, men anyway.)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg