plutselig vinter

I dag våknet jeg opp og var helt ifra meg. Det er vinter, den bare kom akkurat nå og jeg hadde ikke sett den komme overhodet. Vinteren lå rett utenfor leiligheten min, hele St. Hansparken som pryder vinduene mine fra stuen var hvit, til og med balkongen var hvit. Jeg har mensen, munnsåret har fortsatt ikke forsvunnet og jeg er sliten etter helgen, tankene mine har virkelig vært helt andre steder enn at vinteren plutselig skulle vekke meg en tirsdags morgen i slutten av oktober. Inn på kjøkkenet i de tykkeste ullsokker, forrige gang det var snø ute var livet mitt skakk-kjørt og det var kanskje nettopp det som stakk litt, jeg var ikke forberedt på å gli på isen og kjenne på et tungt hjerte igjen. Det skal jeg heldigvis ikke, jeg har både blitt betatt og avvist og betatt igjen av andre menn siden det, men vinteren var jeg altså ikke klar for. Nå er klokka snart tre og det regner, så jeg puster lettet ut og har altså omsider kommet meg til sinns igjen. Pjuh. Jeg gikk meg en tur til Sagene i dag morges og jeg følte jeg var i mamma og pappa sitt fotoalbum som står hjemme i bokhyllen, det fotoalbumet i rødt, fra tiden de bodde i Oslo. Jeg følte jeg gikk i akkurat de bildene. Helt vanvittig sprø følelse, nå er jeg hjemme og venter på at Helene skal komme på te en tur. Haha. Verdens rareste tirsdag, men litt gøy å føle noe helt nytt også. Er det fullmåne i dag eller er det bare meg?

Okey, noen glam bilder må til i dag. Det er bare å livnære seg til glitter og solskinn og pene farger på sånne dager. 

Jeg vet at dere liker min positive innstilling til livet, men jeg håper også at dere liker at jeg deler disse dagene oppi det hele. For det er jo tross alt bare livet 🙂 (MEN JEG ER BLITT SÅ SYKT FLINK TIL Å HENTE MEG INN PÅ SÅNNE DAGER OG DET ER DEILIG!!!)

16 kommentarer
  1. Elsker at du deler, du virker så mye mer ekte når alt ikke er perfekt hele tida <3 Høres superkoselig ut med te-besøk haha, håper dere koser dere og at vinteren blir mye, mye finere i år 🙂

  2. Kanskje du har mangel på jern? Jeg googlet det i går, og da var munnsår en av tegnene på jernmangel (mtp at du ikke har blitt kvitt det ennå)

  3. Hei Kristine!
   Har du vore hos legen og sjekka om det er herpes? Omtrent 80% av befolkninga i Noreg har herpesviruset, men dersom du ikkje har vore “eksponert” for det tidlegare eller har stressa mykje ein periode, så kan det slå ut og vedvare ei stund. Det er mange som blandar kuldesår og herpes fordi dei ser så like ut. Det er lett å få vekk såret med ei salve frå apoteket som du får på resept. Zovirax heiter kremen og inneheld også vaselin, så det både lindrar og hjelper imot virusutbrotet 🙂
   Tenkte berre å tipse om det, viss ikkje du har sjekka det ut! Eg fekk det sjølv i vaksen alder og var veldig frustrert i starten fordi det var så vondt og plagsomt, men no har eg omtrent aldri utbrot fordi eg bruker Zoviraxkremen prevantivt i periodar med meir stress og temperaturendringar 🙂

  4. Hos meg består halve syklusen av negative tanker, og andre halvdelen av en fryktelig opptur hvor jeg tror at verden er skapt for meg. Spesielt det der.
   De siste par ukene har jeg spist sååå inni helvetes mye, ja virkelig mye. Masse godteri. Og nå sitter jeg med mensen og hodepine. Man kan ikke alltid være på topp liksom..

  5. Helt oppriktig tror jeg det er noe i «lufta» i dag jeg ikke kan definere med fornuft. Har følt meg tung og rar i hele dag. Dro på jobb og alle de fire ansatte på jobb hadde hodepine og lurte på om det var noe galt med luften i bygget i dag. Jeg tror faktisk man kan bli såpass påvirket av været. Var foresten fullmåne for noen dager tilbake, kanskje en uke. Så det er nok ikke det, i hvert fall.

  6. Mot munnsår er La Roche Posay sin gel genial! Den heter Cicaplast B5 og smøres på to ganger daglig, og vipps så er munnsåret borte på noen få dager <3 koster ikke mange kronene heller 😉 Uten resept 😀

  7. føler meg såå mye bedre når jeg ikke har mensen…faen jeg dør vergang….gruer meg til den kommer neste måned..faen ass…alle di gangene jeg har lyst å være gutt

  8. I really like that you feel free enough to share those slightly darker days with us on this blog. Yes we like when you’re positive because it is inspiring, but what’s even more inspiring is your honesty. So thank you, and I hope you feel better soon, although there is no pressure to feel better RIGHT NOW. You have the right to just let yourself feel those things.
   Lucie,
   http://thefrenchpier.blogspot.com/

  9. Heii! Du anbefalte en rød vin som du likte veldig godt, men etter hva jeg kan se har de den ikke på vinmonopolet her hos meg. Er det noen fler rødvin du kan anbefale? Nettop begynt å drikke rødvin og er så godt! Lyst å prøve noe annet enn det jeg har drukket til nå.

  10. Hadde ikke blitt overrasket om det er fullmåne sjæl. Føler på så mye av det samme som det du skriver. Er godt å høre noen andre sette ord på det. Spesielt deg, du er så flink til det. Så vil jeg også gi deg litt sånn generell skryt. Måten du blogger. Jeg synes du tar ansvar på en så latterlig god måte. Du er optimistisk og positiv og motiverende, du viser at man kan gi janteloven en finger uten å være ekkel og selvopptatt, og du forteller om ting her og nå, men aldri på en sytete måte. Du tør å si at hei, i dag følte jeg meg litt rar. Det går nok over men sånn er det. Det er etter min mening riktig måte å forholde seg til disse tingene på. Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal si det en gang, dette ble rotete, men det er noe med måten du fronter deg selv, verden, tanker og følelser på, som jeg bare ser så ekstremt opp til og som jeg tror mange kunne/burde lært av.

  11. Milla : Følg med litt i tiden da.. Nynorsk er ut, kun tapere og spesielt interesserte som holder på med det tullet der.

  12. Lille Laila: Haha, du er tydeligvis hverken vaksen eller i kulturell utvikling slik som Kristine.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg