in shape!

Annonse (klær fra LOUDS)

Herregud, livet. Noe så sært, jeg var helt ute av kroppen min i går og takk for at dere lot meg skrive om det uten at det ble oppfattet som et negativt innlegg. Da Helene ringte og sa at hun også hadde en grusom dag bestemte vi oss for å møtes på Espresso House den regntunge ettermiddagen og vi fant svaret rimelig kjapt: i dag begynner vi på Puro Yoga igjen. Drikker opp kaffen vår, gir hverandre en high five i utgangen og går hver for oss. Jeg og Helene er så sykt hardcore sammen. Så vi skal på Ashtanga i kveld, og hit skal vi begynne å gå hver dag. Sammen. Vi går fra St. Hanshaugen til Frogner, får den koselige spaserturen frem og tilbake, jeg trenger et fast holdepunkt i livet mitt og akkurat det har Puro Yoga vært tidligere for meg. Back in business, back in shape. Denne høsten har jo jeg allerede kommet ganske godt i form, det føles godt å ha kroppen min tilbake. Den kroppen som løper opp til leiligheten min i fjerde etasje, den som er sterk og den som også passer på at hodet mitt har det bra. Jeg våknet latterlig tidlig i dag og var på vei mot Bislett for å trene allerede klokka 07:00, iført PUMA fra topp til tå følte jeg meg bedre enn noen gang.

Det er forresten vanvittig interessant å se hvilke mennesker som er ute og trasker så tidlig på morgenkvisten.

Jeg må fortelle om kvelden min i går, hvor koselig den ble. Først gikk jeg helt ned til Glitter i Karl Johan, veldig utypisk av meg å velge Karl Johan-helvete fremfor Bogstadveien som for øvrig er nærmere der jeg bor, men de som jobber der er så hyggelige og dessuten er Apoteket ved Oslo S døgnåpent, fantastisk. Så alle de svarte hårbøylene var utsolgt i hele sortimentet til Glitter og det synes jeg var litt koselig, jeg kjøpte meg en i leopard-mønster i stedet og har den på meg nå, akkurat nå. Kom hjem, tente stearinlys og la absolutt alle putene jeg eier i sengen, leste bok i tre timer med små chatte-pauser inni mellom. Jeg hater å chatte, jeg hater det så intenst at det nesten er blitt et sosialt problem for meg, jeg klarer ikke å trykke så fort med fingrene og synes det bare stjeler tiden min, men det hender at jeg har stunder der det bare er helt sjukt koselig. Du vet sånn, du ligger hjemme og føler at du henger med den personen omtrent.

I løpet av kvelden ble jeg om mulig enda mer forelsket i skrivekunsten til Tomas Espedal, jeg måtte finne frem blyanten og streke under de vakre setningene han skriver bare sånn at jeg enkelt kan slå dem opp og kjenne på den lykkerusen ordene hans gir meg. Jeg skal sende denne boken i posten til en jeg er glad i når jeg er ferdig med den.

Nå skal jeg gå til Fredrik Stangs gate for å få meg en legetime. Munnsåret må bort. 

8 kommentarer
  1. Hei. Jeg har det på samme måte med Knut Hamsuns “Markens Grøde”. Han har de vakreste setningene jeg vet om. En setning kan beskrive et helt liv. Nesten. Den boken er full av eselører med de vakreste beskrivelser.
   Det tok meg forøvrig uendelig mange forsøk å få grep om den boken, til tross for at flere jeg er glad i mener det er en fantastisk bok. Endelig opplevde jeg også det fantastiske med den.
   Fin blogg forøvrig. Jeg syns du virker ekte og ærlig. Også skriver du nært og fint.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg