2017 krisssy

Dro på Vixen Blog Awards og hadde livets kveld, jeg var altfor ung til å bli ordentlig fyllesyk. Om festen var på en tirsdag, fredag eller søndag spilte ingen rolle for meg, jeg levde i nuet og hadde neppe flere bekymringer enn et lite barn har. Rød leppestift var signaturen.

Jeg feiret 20-årsdagen min og det var en total fiasko som til og med ble sendt på TV. 20 år men ikke noe flinkere å lese røde varsellamper, ja ja. (Det er helt vanvittig rart å se tilbake på dette, haha!!!)

Jeg kjøpte meg min første ordentlige fjøl og det viste seg å bli det beste kjøpet jeg har gjort. Min beste venn hver eneste dag! Noen som vet om det går an å olje den når den er blitt “slitt”, forresten? Jeg kan sikkert Google det, men jeg prøver her først.

Jeg brukte Nelly-sko.

Jeg antok at en event-invitasjon var obligatorisk og jeg var å finne overalt. Frokost-eventer, lunsj-eventer, middags-eventer. Kunne ikke SKJØNNE at folk ikke synes sånt her var gøy, jeg mener, gratis mat og gratis champagne! 19 år gamle Kristine digget det. 

Et av eventene jeg ble invitert på var faktisk et vendepunkt i livsstilen min, det var Alpro sammen med Vibeke Klemetsen som inviterte til en vegansk frokost og det var her jeg begynte å revurdere det nordiske, A4, animalske kostholdet jeg hadde hatt hele livet. Kjøtt og meieriprodukter? Var det egentlig så bra for meg? Og hva med planeten, dyrene? Denne dagen var et vendepunkt for meg og det er veldig fint å se tilbake på. Noe som er enda finere er at dette er et og et halvt år siden og vi har kommet langt bare siden dette. Fokuset er større, utvalget er bredere, flere og flere får øynene opp for et plantebasert kosthold.

Lite visste jeg om at det var havremelk som skulle stjele hjertet mitt og ikke kokosmelk. Selv om kokosmelk er ganske digg det også.

Jeg klippet håret mitt “kort” for første gang i mitt liv.

Jeg danset i hagen til Marte en varm vårdag, Marte er en av de flotteste menneskene jeg møtte i 2017. Man møter så mange overalt og det er så mange impulser fra alle kanter, men fåtallet gjør et spesielt inntrykk på deg. Jeg og Marte har et spesielt bånd. Det minner meg på at jeg skal sende henne en melding og invitere henne over til meg før jul <3

Jeg bodde i en gigantisk bygård på Løkka som jeg drakk mye vin i med nye og gamle venner. Jeg var så fri jeg, som om jeg egentlig ikke jobbet og bare gjorde akkurat det som falt meg inn i sekundet. Jeg blogget jo to ganger hver dag, men utenom det gjorde jeg seriøst akkurat det jeg ville. Etter 19 år med skole var jeg nok bare altfor fed up med rutiner, nå derimot, er rutiner det beste jeg vet. (Jeg sitter på Egmont og skriver dette innlegget. Dere skjønner)

Se på meg, da. 

En dag bestemte jeg meg for å slutte å drikke Pepsi Max, så jeg sluttet på dagen og drakk det ikke på et og et halvt år. Nå har jeg derimot kommet inn på kjøret igjen, bare med Solo denne gangen. Uten å ta meg selv i forsvar for usunn brusdrikking så må jeg faktisk si at jeg kjenner på hele kroppen at jeg ikke er avhengig. Om jeg vil kan jeg stoppe i morgen. Og det må jeg snart gjøre, for livet uten brus er egentlig ganske deilig.

Jeg sminket meg alltid sånn her. Alltid!

Jeg ble med en venninne til “Bygdøy” våren 2017 og det var første gang jeg skjønte hva Bygdøy var. Åja! Et badested! I sommer var jeg her med mine beste venner og vi drakk rødvin til klokka 00:00, jeg lå på håndkleet mitt og leste bok alene dagen etter, jeg nattbadet, morgenbadet, drakk enda mer rødvin i august, i september var jeg til og med på en joggetur hit. Plukket skjell på stranden mens kalde bølger skvulpet inn mot land. Et det ikke helt sprøtt hvordan ting forandrer seg.

Jeg var i St. Hansparken med venner og hadde aldri trodd at jeg skulle eie en egen leilighet rett bak trærne og at det var akkurat her jeg skulle løpe trappe-intervall om morgenen sommeren etter.

Var bestemt på at hvit var svaret til alt når det kom til interiør. Så sterilt og hvitt som overhodet mulig. Og falske roser! Jeg var trolig litt for opptatt med å bli kjent med meg selv på denne tiden, interiør-Kristine måtte komme senere.

Skinnskjørt var livet. So Krisssy.

Jeg hadde finere hud enn jeg noen gang har hatt. Hva! Ble nesten litt sjalu på meg selv når jeg ser dette bildet. Har ikke redigert huden, men brukt blitz, det må være at jeg brukte en ganske tykk foundation.

25 kommentarer
  1. Jeg pleier å svømme, på Tøyenbadet, for å få vekk litt mageflesk, og bli kvitt luft i magen.
   Og jeg pleier å kvitte meg med den her lufta, mens jeg svømmer da.
   Noe sånt.
   Og i går, på Tøyenbadet, var det en neger som klagde på at jeg prompa i bassenget da.
   Og den her negern, sa det, at prompinga mi lagde så store bobler, at det var farlig for andre å svømme der.
   Og den her negern, sa det, at jeg måtte komme opp med en gang.,
   Så da gikk jeg i badstua, og prompa der.
   Og så kom det en pakkis med semi-ståpikk,må man vel si, og egga seg innpå meg.
   Var det her noe illuminati,lurer jeg nå?

  2. Visst kan du olje fjøla! ( Muligens rareste setningen jeg har skrevet på en stund)
   Gi dem en god skrubb med svamp/klut. Vann med litt eddik. Ikke såpe. Så smører du godt inn med nøytral matolje evt mandelolje ( jojobaolje funker fint også), lar det stå over natta, og tørker av alt som ikke har trukket inn med papir, lin eller tørr klut.

  3. It is such a nice thing to reminisce and that’s one thing blogging is really good for I think. You can scroll through your old articles so easily and I really like that they hold so many memories! It’s also really cool to see how we’re sort of growing together, and learning so many things along the way!
   Lucie,
   http://thefrenchpier.blogspot.com/

  4. Elsker slike blogginnlegg.. Det er utrolig hvor mye som forandrer seg på et år, hvor mye man vokser og lærer om seg selv. Jeg tror jeg ikke kan lære mer om meg selv, men så en måned, et halvt år, ett år senere så er man ikke den man var.. Livet <3

  5. Det siste bildet <3
   Ble sittende å bare stirre. Må nok stirre litt mer også. Du er, og var - virkelig nydelig.

  6. Haha, du snakker som om dette er sååå lenge siden , også er det bare et og et halvt år siden!!
   Og til alle dere veganere: dette er et kosthold som menneskekroppen IKKE tåler! Man får mangelsykdommer og må ta tilskudd. Kroppen vår trenger proteiner og mineraler som finnes i kjøtt og meieriprodukter. Å være vegetarianer går an, men veganer går ikke.

  7. Heimbyen: Godt spørsmål. Jeg har hele tiden trodd at jeg er super-åpen i alle relasjoner jeg møter, men den siste tiden har jeg sett at det ikke alltid har vært tilfelle… 🙂

  8. Nora: hville proteiner og mineraler er det man ikke kan finne i et plantebasert kosthold? ((:

  9. Hei! Først og fremst vil jeg bare si, WOW FOR EN JENTE DU ER😍 Elsker bloggen din!
   Jeg lurte bare på om du bruker noe for huden din for å få den så ren og glansfull? Er det noe du vil anbefale som faktisk funker? Bruker du enda skin repair?

  10. Herregud, jeg husker denne perioden som om det skulle vært i går 😩 Du har vokst mye siden den gang, og det er kult å tenke på hvor langt du har kommet. Du var fin da, men du har blitt mye tryggere på deg selv og din egen stil og den synes virkelig❤

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg