slik ser en hyggelig torsdagskveld ut

Annonse for LOUDS

I går lå det en sånn spennende ånd over hele dagen, jeg gikk hele dagen og gledet meg skikkelig til kveldens begivenhet. Det var nemlig duket for PUMA x KENZA arrangert av LOUDS og nydelige Lea Meyer. En ting jeg elsker med høsten er når man gjør… ting?! på kveldstid. Det er så koselig, på en helt annen måte enn på sommeren. Man forlater kulden, går inn i et varmt, lunt lokale, stearinlys var det også, Mina Melinda må være et av de koseligste stedene i hele denne byen. Det var der jeg kjøpte det lille skjellet mitt, forresten. Det jeg har alle smykkene mine på.

PUMA X KENZA SIN KOLLEKSJON FINNER DU KUN PÅ LOUDS! HER <3

Jeg og Madde var jo i studio forrige uke for å skyte denne kolleksjonen, og klærne er så fine og sporty og freshe og alt på en gang. Kenza var min favoritt-blogger i årevis og jeg husker jo den forrige kolleksjonen hun designet for PUMA som om det var i går!!! Mine absolutte favoritter er tightsene, den i svart HER og den i blomsterprint HER. Så behagelige at du ikke vil ta dem av. Dere ser meg løpe rundt i dem fremover!

En annen favoritt. DENNE bodyen! Kan melde om at alle klærne er så behagelige at du ikke vil ta dem av. Jeg har på meg denne på nettsiden, så hvis du lurer på hvordan den ser ut så trykk på linken. Man ser så sjukt fresh og rocka ut i denne! Definitivt et go-to plagg for en kveld på byen. Og den sitter forresten helt tett inntil kroppen, som dere ser på bildene på LOUDS sin nettside. Hot!

Madde i kimono fra Puma x Kenza HER

Herregud, dere vil ikke tro det. Plutselig ser jeg en vakker dame i rommet som jeg bare vet jeg har sett før, og det viste seg jo at det var Claudia, en jeg har pratet med Instagram om piano over lengre tid. Hun er utdannet pianist (bare de ordene der… hellige…) og jeg har så stor respekt for talentet hennes at jeg nesten faller i bakken. Skal spørre henne en dag om hun vil komme på besøk og lære meg litt om hun har tid. Det hadde vært så sjukt koselig. For et vakkert menneske, forresten!

Hele kolleksjonen finner dere HER!

6 kommentarer
  1. Totally feel you with this whole evening fall feeling you’re talking about! It’s one of my favorite things about this season!
   I really like the coat you’re wearing, I think Abercrombie has similar ones in store right now and I’m really considering buying one! This Kimono is magnificient by the way !
   Lucie,
   http://thefrenchpier.blogspot.com/

  2. Hva har du på leppene dine på storyen du la ut rundt 12 i dag (fredag) ? Du sitter og synger foran speilet eller noe 🙂

  3. Tips til havregrøt-livet: Varm havregrøt med alpro hasselnøttmelk og litt honning, ha <3 granateple <3 (som btw er livets frukt, herregud så fantastisk??? det er så HYGGELIG å plukke ut de rosa bitene mens det spruter granateple-saft overalt, lol) i bunn av skål, så havregrøten og topp med chiafrø, linfrø, nøtter og kanel. xx

  4. VELDIG spennende at du enda ikke bruker så mye sminke.
   Jeg vil bare si at det legger folk merke til, og kommer til å forsøke å gjøre selv!!!
   Jeg gleder meg sånn til alle begynner å være helt naturlige!! Jippi! Du er så flink!!! <3
   Jeg prøver å komme utav den der kan ikke ta bilde av meg uten sminke bobla.
   Jeg prøver å ta bilde av meg, og du er en kjempeflink veileder. Du gjør at jeg trør utenfor bobla.
   Du er den jeg trenger akkurat nå 😛 Jeg tenker på deg når jeg tar bilde.
   Jeg tenker at det går bra, da.

  5. For at du ikke skal glemme hvor mye det betyr!
   Du vet når du begynner å tenke på hvordan du hyller og lever deg inn i situasjonen av at andre er naturlige, og ekte?
   Jeg begynner å få en grunn til å være i godt humør, fordi alle er så naturlige.
   Det er litt spesielt at jeg får mer følelser når folk er mer ekte!

  6. Vil ikke lage noen negative opplevelser, men jeg syns ikke du bør ha sort eyeliner under øyet, det ser ut som du får droopey look, og du er finere uten sminke egentlig – enn bare en sort eyeliner under øyet. Jeg la merke til det!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg