oppsummering av uken som gikk

God mandag bitches. Jeg sitter her og drikker Solo og er mer enn klar for en ny uke. Jeg begynte mandagen min i GÅR, like greit. Denne høsten skal huskes som flink pike, effektivitet, fornuft og stell på livet. Jeg skal på Egmont og jobbe resten av dagen men jeg bare måtte skrive dette innlegget hjemme av en eller annen grunn, noen ganger skriver jeg best fra kjøkkenet.

UKENS TANKE: En dag forrige uke, jeg tror det var torsdag, fikk jeg en sånn her følelse da jeg var ute og gikk: universet er skapt for meg. Denne universet er faen meg skapt for meg. Egoistisk tenker du, jeg mener virkelig bare å være takknemlig. Jeg bare kan ikke fatte hvordan jeg nesten alltid får det jeg vil, heldig, kjempeheldig er jeg, noen ganger liker jeg å tro at det er fordi jeg er en snill jente på ekte. En jente med barnevogn som passerer meg på fortauet avbryter meg midt oppi denne tanken og spør meg hvor Lovisenberg Sykehus ligger, jeg har vært der før og forklarer henne veien, og så sier hun bare sånn: “Så vakker du er, forresten”. Og jeg bare ble så sinnsykt glad for akkurat de ordene, det handlet egentlig ikke om bekreftelsen, men bare det at hun var så snill mot meg og at jeg har vært snill selv, kanskje jeg fortjener det tenker jeg.

Jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare det. La meg prøve: en dansk venninne av meg med navn Laura Tønder, som jeg tok en gåtur med tidligere i høst da hun var her under Oslo Runway, sa følgende: “After a toxic relationship, next time you’ll fall in love you’re gonna feel like you’ve earned this love so badly. You really deserve it and it’s an amazing feeling.” Vi går forbi blomsterhavet over National t-bane-stasjon og snakker engelsk fordi begge prater så fort på hvert sitt språk at det er enklere sånn, hver gang jeg går forbi den engen av blomster tenker jeg på det hun sa. De blomstrene er der fortsatt, forresten. Selv i november.

UKENS BLOGG: Jeg trodde jeg hadde helt sluttet å lese blogg, men i sommer kom jeg over et lykkelig funn av en blogg, MAJA HATTVANG, hun skriver så fint og det føles litt som å lese en bok når jeg leser blogginnleggene hennes. Selv når innlegget handler om en hudkrem, bare. Og så kom jeg over enda en blogg, som viser seg å være venninnen hennes, JULIE. Det er en matblogg og jeg får lyst å hive meg rundt på kjøkkenet med en gang jeg leser et blogginnlegg hun har skrevet. Ekte inspo, jeg synes dere skal ta en titt.

UKENS OVERRASKELSE: Jeg fikk “Elsk meg” i posten av Sophie med et nydelig lite notat på første side. Det er gøy når man glemmer å sjekke posten på fredag og så har man plutselig fått post på en søndag. Jeg liker Sophie, hun er smart og kul og jeg føler at vi på et eller annet nivå bonder og begge bare vet det, uten at vi noen gang har hengt sammen. Så vi skal spise vegansk lunsj sammen på onsdag.

UKENS OPPTUR: Rart å si, men jeg innså at jeg har blitt mye morsommere etter at jeg ble singel. Humoren min, altså. Kanskje det ikke har skint så veldig mye gjennom på bloggen (jeg er jo ikke en komiker akkurat), men hvis du møter meg på ekte tror jeg du hadde skjønt hva jeg mener. Jeg innså det: jeg ler hele tiden. Da jeg FaceTimet med en venninne her om dagen stod jeg på gata og var helt tårevåt av latter, bare fordi livet er gøy liksom. Faen, det er rart hvordan man glemmer det av og til. At livet er gøy. Jeg har hatt perioder hvor jeg er så sjukt uptight fordi jeg har hatt så mange sperrer i hodet mitt, altfor mye å tenke på, altfor mange problemer. Nå hører du meg le fra 100 meters avstand. LOL

UKENS LÅT: Enkelt. Jeg trenger ikke å tenke meg om for å svare på denne engang. På Instagram følger jeg en bruker som heter @johnmayersolos og den er helt genial, for ukentlig dukker det opp en helt usannsynlig nice solo i feeden min. John Mayer har gjort et cover på Mac Miller sin “Small Worlds” som en hyllest, og jeg bare digger hvor rolig han er akkurat på denne opptredenen.

16 kommentarer

Siste innlegg