onsdag!

I dag løp jeg ned på Jernia presis ved åpningstider, klokka 09, det er litt kaldere ute i dag men jeg har verdens varmeste vinterjakke så det går fint. Før jeg kjøper noe som helst nytt har jeg en regel: det jeg har skal repareres først. Så i går leverte jeg den brune Dolce Gabbana-buksen min til skomakeren min på Grünerløkka, det er min aller fineste bukse og jeg husker fortsatt den dagen jeg kjøpte den, den ene knappen er løs så jeg lovte altså meg selv at det ikke skulle kjøpes noe nytt i garderoben før knappen er ordnet. Synes det er en fin tanke, å heller ta vare på det man har, enn å alltid skulle utvide, kjøpe mer. I dag var det skjærefjølen sin tur. Den har blitt slitt og mistet glød, naturligvis. Har jo tross alt brukt den hver eneste dag.

Så jeg kjøpte Finishing Oil på Jernia og jeg håper det er riktig, jeg leste at matolje kan brukes men jeg er redd det skal harskne…? Her har du Kristine som Googler seg frem til voksenting: JEG HATER GREIER DET IKKE FINNES FASITSVAR PÅ. Jeg elsker at 1 + 1 er 2, ok? Ikke at det står matolje et sted, oi, der fant jeg visst et forum hvor en skriver at teak ikke tåler matolje, ahaaaaa. Soyaolje? Rapsolje? Teakolje? Jeg blir helt sprø av sånne ting det ikke bare finnes ét svar på.

Haha, oi, det var ikke meningen å virke sinna nå forresten.

Jeg virket veldig sinna nå.

Nå har jeg i alle fall oljet fjølen, og dette er før-bildene. Dere ser at den er veldig slitt. Nå skal den tørke i noen timer, og så må jeg nok kjøre flere strøk for å få optimalt resultat. Jeg skal vise dere hvordan det blir 🙂 Fjølen ser bra ut allerede, så jeg tror jeg har gjort det riktig. Jippiii!!! Elsker å styre med sånt her. Heeeeelt sløyd.

Ellers har jeg hatt en skikkelig bra dag så langt, i Kristine-univers, som vanlig. Jeg begynte å høre på Dope av Lady Gaga igjen, og den rørte meg så mye at jeg fikk en akutt inspirasjonsboost som jeg fortsatt svever på. Har gått tur, redigert ferdig en video, svart på mails og gjort yoga. Jeg har sagt det før og sier det igjen, yoga er livet. Jeg begynte med yoga igjen for alvor i forrige uke, og allerede kjenner jeg at jeg har en helt annen kontakt med kroppen min. Å bli bestevenn med sin egen kropp er en lykke i seg selv… ♥

Denne er så vanskelig, herregud. Jeg er myk på noen øvelser, veldig stiv på andre. Her skal nesen helt ned til kneet. Det klarer jeg!!

24 kommentarer

Siste innlegg