venn

photos: instagram @ littlepumaa

Jeg er nødt til å gi Bahare en kreditering for et oppløft denne høsten. Vi har gått i samme ganger på samme kontor i et år, men ikke funnet frem til hverandre før nå. Piano venn, NASA venn, le venn, Solo venn, mariekjeks venn, kor venn, kino venn, le veldig høyt venn, ikke drikke alkohol venn, smart venn, hun har en stor  trygghet denne høsten og det er helt sant som de sier: vennskap skapes når man minst aner det. Jeg tror også at Bahare er en liten lykkes smed for meg, for de to gangene vi har vært på shopping sammen har jeg funnet livets bukser. Det skjer jo aldri ellers. Vennskap er en vanskelig greie, jeg har alltid syntes det. Kan vi bli enige om det? Med all min ydmykhet. Man skal ikke bare finne seg selv, man skal finne venner også, oppi det hele. Jeg elsker mennesker, og blir fort glad i dem. Det er ubehagelig å innse at en du trodde på kanskje ikke er den beste personen for deg. Så hva skal man si? Det er ren dumhet å ta vare på venner som ikke gjør deg godt, krast men sant. Livet er kort, jeg vil ikke bruke livet mitt på å bli såret unødig. Nå har jeg cirka fem veldig gode venner i livet mitt, og det er deilig at jeg har kommet hit: jeg vet at jeg har dem, og de vet at de har meg. Vennskap. En veldig fin greie, er det. ♥

Det er fredag og jeg har fredagsfølelsen. Uken har gått fort, veldig fort, men nå er det helg og jeg skal sørge for at den blir akkurat slik jeg ønsker meg. En stor del av det å være introvert tror jeg er å alltid føle at det er noe som kan, eller skal gjøres. Det er alltid noe å forbedre, alltid noe å jobbe med, alltid noe du skal, men som du egentlig ikke . Gjøremålene for denne uken er krysset av lista, men jeg har fortsatt 10 ting jeg har lyst å få gjort i løpet av helgen: fylle de to blomsterpottene som står tomme, prøve meg på en pastarett jeg fant på favoritt-matbloggen min, fortsette serien om Mars-kolonseringen (men det skal jeg ikke, for jeg og Bahare skal se den sammen), gå til Puro Yoga for 90 minutter Ashtanga, gå hjem igjen fra Puro Yoga under måneskinn, drikke et glass vin, lese, lese mye, snakke i telefon med Håkon, kanskje møtes, øve meg på broen. I går lå jeg før jeg sovnet og så på massevis av yogi-kontoer og jeg fikk en sånn trang til å være like myk. Det er deilig å kunne bøye kroppen. Ikke sant?

Nå, jeg håper dere har en fin fredag! Vi skrives litt senere! Hva vil dere at jeg skal lage video på, forresten? Jeg er i video-humør, merker jeg.

15 kommentarer
  1. Det er ikke en veldig snakket video da men hadde et kult å se morgen eller kvelds rutinene dine! God helg 💓

  2. Karen: elsker også å høre om folks filosofi for livet, typ: har man muligheten til å gjøre alt man kan i livet eller har man begrensinger? Hva er folks drivkraft? Hva er et godt, meningsfylt liv? Man har sannsynligvis noen tanker om slikt, uten å ha filosofert veldig mye. Hva en tenker endrer seg dessuten, så det er interessant å høre hvordan ens tanker forandrer seg. Hadde vært kult å høre dine tanker rundt slike spørsmål!

  3. Jeg håper du kan svare på dette <3 Ok, så se for deg at du skulle skrevet en semesteroppgave eller hjemmeeksamen med kort tidsfrist og et gigantisk pensum. Hvilket album/band/artist/liste ville du hørt på?? Musikk gjør veldig mye med inspirasjonen/kreativiteten min, men nå er jeg så demotivert generelt at jeg ikke engang klarer å finne musikk som gjør at jeg føler meg queen haha.

  4. Hvis du skal lage video så ønsker jeg meg ikke en lang snakkevideo. Innlegg med mye tekst er greit, for da kan du bare skumlese over det du ikke er interessert i. Kanskje muligens en vlog hadde vært kult? Evt kveldsrutine/morgenenrutine.

  5. Heeelt lik deg på yoga fronten! Merker sykt forskjell etter bare et par uker, og kan også bli scrollende på yogi kontoer i e-v-i-g-h-e-t-e-r. Derfor et videoønske fra meg: morgenrutine inkl. hva du gjør/øver på nå på din yoga-journey! Du er slående vakker, ha en nyydelig dag!

  6. JA. Vi kan være enige om at vennskap er vanskelig. Jeg fascineres så sykt over hvordan det finnes en så sjukt klar og streng mal på hva man skal godta og ikke godta når det gjelder mennesker man har en romantisk relasjon til, og hvordan en sånn mal liksom ikke finnes i vennskapelige relasjoner. Ideelt sett mener jo de fleste (så vidt jeg kan se) at man skal bruke minst like mye tid på venner som med kjæresten, men jeg føler likevel at det er innafor å godta mye mer fra en venninne enn fra en gutt? At det selvsagt går fint om en venninne må avlyse fordi hun plutselig drukner i skolearbeid, men om typen sier det samme, og ikke vil at du skal komme over og sitte der med han mens han pugger, så skal man liksom tenke at det er noe galt, og at han skylder deg noe? Jeg vet ikke? Nå sier jeg ikke at den ene eller den andre reaksjonen er riktig, jeg tror nok en blanding er fin, balanse mellom forståelse og tilrettelegging, og det å stå opp for seg selv, men det er en sånn rar forskjell mellom hva man godtar av mennesker man kategoriserer som forskjellige ting, selv om de alle sammen spiller en viktig rolle i livet og hverdagen ens.

  7. Jeg er selv introvert og det du skriver passer meg så godt. Jeg elsker å være alene og trives best alene hjemme en fredagskveld. Tankene mine svirrer konstant rundt alle de små tingene jeg kan gjøre i hjemmet mitt, på skolen, med meg selv eller andre gjøremål jeg har hengende over meg. Jeg vil være hjemme alene en fredagskveld slik at jeg kan rydde i skapet på badet, teste ut en ny oppskrift, lage meg lister over gjøremål eller for å vaske. Og jeg koser meg sånn når jeg gjør det!! Du er så god på å sette ord på ting Kristine! Alltid så hyggelig, berikende og givende å titte innom her :-)<3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg