en drømmejente

photos: Instagram @ annstreetstudio

Morgentur: jeg går forbi Sagene og det er ikke en eneste menneskekropp å se, jeg har lyst å løpe. Løper. Lange steg, håret flagrer, hendene i lomma. Cirka tjue meter, stopper, tårer i øynene av minusgradene. Hadde det vært mennesker tilstede hadde jeg nok aldri gjort det jeg nettopp gjorde, jeg ville sett smågal ut,  jeg har jo ingen grunn til å løpe. Ikke har jeg på meg treningsklær heller: men en Busnel-jakke med mansjettknapper og pene støvletter opp til knærne, en hårbøyle, ikke noe sminke. Jeg bare sveipet en iskald Simple-wipe over ansiktet før jeg dro ut døra.

Smårar er jeg kanskje, og takk Gud for det. Noe annet ville kjedet meg. 

Kjøpte meg domene i går kveld, tittet på bosteder i New York og har fått dilla på Ylva, den jenta kommer til å bli rockestjerne.

Da jeg våknet i dag morges var det så kaldt at jeg måtte løpe på tå til badet, og jeg tenkte: nå. Nå er det på tide å hente ovnen på loftet. Ikke ser den bra og ut strømregningen blir kjipere enn kjipest, men det får bare gå, i dag var dagen: det er blitt ordentlig vinter-kaldt. Så her sitter jeg, på et varmt kjøkken, Håkon og kjæresten hans har kjøpt seg leilighet, de flytter inn om en uke og vi pratet nettopp over telefonen om at vi må innvie den på riktig vis: vi skal kjøpe godteri og spille Crash Bandicoot. Jeg gleder meg. Innså her om dagen at “jeg gleder meg” til veldig mye, men det er jo sant. Her for noen dager siden hadde jeg en kveld hvor jeg var sånn “det er ingenting jeg gleder meg til akkurat nå”, og det var verdens tommeste og rareste følelse.

For meg trenger det ikke å være en stor reise for at jeg skal glede meg, det kan være så lite at jeg skal på et hyggelig møte på mandag. At jeg skal på Yin Yoga tirsdags kveld. At jeg skal ut og kjøpe julebrus på glassflaske etterpå.

Livet handler om å glede seg til ting.

Kanskje jeg burde skrive en bok hvor jeg lister opp: hva livet handler om. Jeg har jo kommet opp med en god del punkter allerede, vil jeg si.

Hvordan er deres lørdag? Dere må titte på annstreetstudio @ Instagram, jeg får så mye inspirasjon av henne at det nesten er helt tøysete. Livet hennes er en levende drøm i Provence, jeg ser på bildene hennes om og om igjen. Hvor herlig er ikke det bildet med lysestakene!

19 kommentarer
  1. Hei! Jeg bare må tipse deg om en sanger som jeg oppdaget for rundt 1 1/2 år siden. Jeg har aldri hørt noe lignende som han, han er noe helt for seg selv. Hørt om den kasakhstanske sangeren Dimash Kudaibergen? Vær så snill og gjør deg selv en tjeneste, og sjekk han ut. Du vil ikke angre. Han har nesten 6 oktaver, og det er faktisk helt, helt sykt hvor flink han er. Legger ved et par linker, vil gjerne høre hva du synes!!
   https://www.youtube.com/watch?v=sO63o2ufitE
   https://www.youtube.com/watch?v=nmyWxEm0xLk (hør på måten han bruker stemmen sin 3:35, ELSKER DET)
   https://www.youtube.com/watch?v=m41Kafa14ro
   Åh håper du sjekker han ut! <3

  2. Så koselig lesning 😊 du burde virkelig ta skrivingen din til et helt nytt nivå etterhvert. Det er positivt ment altså, fordi du skriver så bra😊 når jeg leser tekstene dine, føles det som at jeg er rett der hvor du er. Du er så god på å beskrive. Skal vi løpe sammen gjennom høstbladene en gang? Du och jag😊 Jeg ønsker deg virkelig det aller beste i fremtiden, Kristine. You got it girl!💗🌼

  3. Opplever du at huden din har blitt bedre av å ikke spise eller dikke meieriprodukter? Tror du kostholdet har en stor innvirkning? Klem fra fortvila jente!<3

  4. Kom nettopp hjem fra byen og leste dine innlegg. Fy søren så inspirerende. Uansett hvor tom jeg føler meg er det bare å titte innom og lese, om så bare noen få, setninger av det du skriver, og allerede i løpet av de få ordene blir jeg inspirert. Inspirert til å elske meg selv, inspirert til å elske de rundt meg, inpsirert til å elske det rundt meg. Reiser snart i militæret og gruer meg sånn til å dra fra alt jeg er komfortabel med. Gutten jeg halvveis har vært sammen med i snart to år, vennene jeg har vokst opp med, familien, rommet mitt jeg endelig har blitt fornøyd med. Synest tanken på å skulle forlate alt er skummelt, men det å lese bloggen din inspirerer meg virkelig til å kunne klare takle dette. Og ikke bare takle det, men rocke det, eige det. Tusen takk Kristine for alt du gjør, tusen takk.

  5. Anonym: Kjære! Åh, så utrolig skjønn du er, jeg er forresten helt lik selv når jeg kommer hjem fra byen, det kunne vært en typisk ting meg å gjøre <3 Fantastisk gøy at du skal i militæret, det at du gruer deg er bare et kjempebra tegn!! Å pushes utenfor komfortsonen er det beste som kan skje deg <3

   LYKKE til! Du rocker det x

  6. Jeg digger at du har selvtillit til å gå med så gjennomsiktig skjørt som du har på bildet:) hvordan fikk du selvtilliten til det? Kjempefin blogg <3

  7. Hei, Kristine!
   Jeg har i likhet med deg gått ut av et forhold som var veldig dårlig med en kjæreste som ikke var noe grei. Jeg har det mye bedre nå, men fremdeles skulle jeg ønske at eksen min forsto hva han gjorde og at jeg hadde fått en unnskyldning eller at han hadde innsett hva han har gjort og at det ikke er ok. Har du fått dette fra din? Eller føler du behov for det?

  8. Du burde virkelig lage en bok om hva livet handler om!! Du har så mange gode tanker og inspirasjon og frihet, og skrivingen din!

  9. Sara: Åh, det husker jeg faktisk ikke, den er gammel!! Bruker jo ikke så mye sånne type klær lenger, en gang i blant bare :’P

   <3 Skal si ifra om jeg kommer på det 😀

  10. Må si at det første bilde ditt øverst er ganske vakkert. ( For å si det sånn. )
   Stumpen din er til å spise opp. ( Noe sånt. )
   Jeg har en EXL Rumpe, den er svær og rund, god å fise med. ( Så sånn er det. )
   Har alltid drømt om å ha rumpa til Hitler eller Quisling. ( Drømme rumpene mine. )
   For ei uke siden, skulle jeg kjøpe en ny bukse. ( Siden, den jeg har. Er full av prompe hull. )
   Da kom det en svær dundre av ei neger. ( Noe sånt. )
   Hun bare pressa jeg foran, siden den feite neger ungen hennes skulle ha bukse. ( Så sånn er nok det. )
   Da tok hun å pressa skikkelig, da kom det et bedritent bråk fra hun, også skylte hun på meg. ( Men sansene mine er sterke, detter var ei ødelegganes neger musefis. )
   Jeg skvatt, skikkelig. Og folk begynte å lure. ( Trudde nok at en verdenskrig, hadde brutt ut. )
   Så sånn var nok det.
   Bare noe jeg tenkte.
   Men men.
   Ps2: Hun dundra, hadde den største neger rumpa jeg har sett, hun liker nok å prompe med den ja..
   Hun legger nok også skikkelig kabler med den rumpa der.. ( Kanskje det er voldtekt av toalettet, tenker jeg nå. )
   Men men.
   Bare noe jeg tenkte på.
   Så sånn er det.
   MvH Erik Ribsskog

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg