en søndag i november

I dag skal jeg se A Star Is Born på kino. For andre gang. Da jeg gikk ut av kinosalen for omtrent en måned siden, oppløst i tårer etter en av de beste filmene jeg noen gang har sett, lovte jeg meg selv å dra akkurat hit igjen og se den på nytt. Er det flere som skal på den i dag? Da ses vi på Vika, i alle fall. Jeg elsker å gå på kino, det er en sånn type glede som aldri forsvinner med årene selv om man vokser opp og blir eldre, det er presist nøyaktig like stas som da jeg var 6. En av grunnene til at jeg elsker Oslo så mye er fordi det er utallige muligheter: du kan se kino i sånn cirka hver eneste bydel. Mine favoritter er Vika og Colosseum, jeg vil jo helst si Gimle men der har jeg faktisk ikke vært enda. Flaut å innrømme, jeg som er så mye på kino. Jeg drar dit neste gang. Uansett, jeg gleder meg til å treffe Mari og Erika igjen, jeg håper de har gamle Bubblizz på Vika i smågodt-disken. Hardt smågodt er det beste.

Nå sjekket faktisk næringsinnholdet på Bubblizz på CandyKing.no as we speak og de har altså puttet gelatin av svin oppi det. Ahhhh, hvorfor. Det er fiskegelatin i Solo fant jeg også ut, eller en av dere tipset meg om det. Sykt irriterende, jeg må nok legge over til Pepsi Max etter hvert. Må forresten bare si tusen takk for at dere er så hjelpsomme når det kommer til dette temaet; det å bli plantebasert. I går fikk jeg en hel haug av tips til veganske oster som jeg skal prøve ut nå til uken.

I dag har jeg begynt å gjøre klar til å faktisk innrede leiligheten min med møbler, jeg har lyst å rive panel-veggen på kjøkkenet men jeg vet liksom ikke helt hvor jeg skal starte eller hvem jeg skal spørre om hjelp til jobben. Dette her er den desidert verste delen med å bli voksen: å måtte finne ut av ting du ikke har snøring på. Jeg ELSKER å fikse ting selv, det vet dere, men helst ting jeg har bittelitt peiling på. “Ring en elektriker” sier pappa, hvilken elektriker mener du?! Det finnes ti tusen elektrikere i byen, noen sikkert betraktelig mye bedre enn andre??? Skal jeg bare google meg frem til en bra en, eller skal jeg lete gatelangs? Og hvilken fagperson er det egentlig som river en vegg, forresten??? Jeg finner nok ut av det, men sånt her har alltid irritert meg; når du må lete ut av det blå uten et snev av referanser. LOL. Gleder meg til jeg er ekte voksen og alltid vet hvem jeg skal ringe for å få en jobb gjort. 

Ellers; fin søndag. Jeg har hatt verdens mest fornuftige helg, og i sted spurte jeg meg selv: shit, går det egentlig an å gå så lenge uten å være med mennesker Kristine. Trolig, ja. Det er ikke skummelt å være alene. Men nå! Skal jeg ut av hiet. Jeg skal ta på meg de varme bootsene mine og tusle til Vika kino <3

20 kommentarer
  1. Oh, I haven’t get seen A star is Born, but my brother went to the cinema to see it and called me right after to tell me I HAD to go and see it… And my brother doesn’t ever call me for this type of things so it means it MUST be that good! I really have to take the time to go see it, but there’s also Bohemian Rhapsody which I’ve promised myself to go and see so I’m quite torn right now!
   Lucie,
   http://thefrenchpier.blogspot.com/

  2. prøv mittanbud, der har jeg fått hjelp til å flytte fra en “ordentlig” bedrift og til småjobber som å få tømt varmtvannstanken av enkeltpersoner på utkikk etter litt ekstrainntekt 🙂

  3. Hanna: Takk <3 Bruke lite sminke og behandle huden minst mulig! Jeg har kun et par produkter jeg bruker på huden i løpet av en dag, og tror det har hjulpet en del... Da jeg var yngre og slet skikkelig med dårlig hud så "overhandlet" jeg den, noe som gjorde den enda mindre irritert. SPF 50 året rundt, god hygiene og et plantebasert kosthold kommer du langt med, det vil nok ikke alene kurere akne alene om man sliter med det, men når det kommer til den ekstra "gløden" tror jeg på disse små tiltakene... <3

  4. HER SER MAN AT NOEN STALKERE IKKE LIKER DET JEG SKRIVER OM TORUNN ØSTLI OG DE ANDRE. HAR JEG LØYET OM DE?? NEI! DE LIKER ALTSÅ IKKE AT SANNHETEN KOMMER UT. FALSKE OG JÆVLIGE MENNESKER. DE TØR IKKE GÅ TIL RETTSSAK. HVA ER MÅLET DERES? DET ER JO AT JEG DØR OG AT ALLE SKAL TRO DE ER SÅ GODE MENNESKER. DE ER FAEN IKKE MENNESKER. DE HAR NULL RESPEKT FOR LOVER OG REGLER OG BRYR SEG NULL OM FAKTA, OM DE KNUSER ANDRE MENNESKER, DE ER RENSPIKKA PSYKOPATER!!!!!

  5. Relaterer så mye til det du skriver om A Star Is Born. Så den på kino med moren min forrige uke, og det første jeg tenkte når jeg kom ut fra kinoen var at jeg ville se den igjen. For en film!!! Det går liksom ikke an å beskrive den, man må bare se den og forstå om du skjønner. Du minner meg egentlig litt om Lady Gaga Kristine. Selvsikker, inspirerende og en utrolig sterk drivkraft. Måtte bare si det, føler dere har så mange like trekk haha <3
   Håper du får en super start på uken fineste du!

  6. Erik Ribsskog : hvorfor er du så dum egentlig? skjedde det en feil da du var i din mamma mage eller

  7. Hei Kristine,
   Er selv vegetarianer, for miljøets skyld. Kunne aldri blitt veganer. Hva er målet ditt med det? Du vet vel at det også er superskadelig for miljøet, om alle skulle blitt veganere? Nei, det kreves ikke like mye vann som rødt kjøtt, men i forhold til fisk, kylling, egg og melkeprodukter er det sinnsykt mye mer skadelig. Altså det er mye mer vennlig for miljøet å faktisk spise det vi har i Norge (kortreist mat), og det dyrene produserer naturlig (feks økologisk), enn å kun spise vegetar, importert fra Sør-Amerika, Afrika og Asia…. Og vet du hvor mye liter vann det kreves for å produsere èn avokado? Men dette visste du vel sikkert, siden du snakker så mye om plantebasert kosthold? Har bare ikke sett at du har skrevet noe om akkurat den delen :-)) Håper du svarer.

  8. Nora: AH! Ikke lest den, men skal gjøre det nå 🙂 Jeg er klar over det allerede. Avokado-produksjonen er IKKE bra for miljøet :/ Samme med soya! Det er nok mer enn bare et plantebasert kosthold vi må tenke på dersom vi skal ta vare på planeten.

   1. Men det er det jeg mener, du tar ikke vare på planeten ved å være VEGANER. Vegetarianer, ja. Og veganer om du hadde bodd i Sør-Amerika. Men ikke i Norge. Synd du ikke er så opplyst når du promoterer dette såpass mye.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg