krisssy’s julegavetips 2018

Annonse

OK. Jeg gleder meg til jul og jeg trenger å dele denne sinnsyke julestemningen med. Er det for tidlig? Ikke? Jeg har begynt å kjøpe julebrus på glassflaske og hver eneste flaske er som et snev av ekte julelykke, den man hadde da man var liten, man nyter jo forresten brusen mye mer når den drikkes fra disse flaskene. Oslo er fylt av julelys, alt glitrer nå: stjernene over de store handlegatene, balkongene, butikkvinduene, julestjernen i vinduet til naboen, 12-trikken, det er helt magisk og på kanten til ekstremt rørende, jeg vet ikke hva det er med meg i år, kanskje jeg bare setter mer pris på livet. Jeg har verdens kuleste familie som jeg gleder meg til å le med og ha morsomme samtaler med i juleferien, jeg har ekte venner og ekte venner finner man ikke overalt, jeg har lesere som er så fete og oppegående at jeg skulle ønske jeg kjente enhver av dem personlig, jeg har blitt bedre venn med meg selv enn jeg noen gang har vært, jeg har dyktige kollegaer rundt meg som jeg skal kicke ASS med i 2019. Ah!

Og i dag skal jeg gi dere JULEGAVETIPS! Fordi det er 1. desember allerede nå på lørdag, julaften nærmer seg med stormskritt og mange av dere har spurt meg om jeg kan komme med noen tips til hva man gir i gave til en man er glad i.

KRISSSY’S JULEGAVETIPS!

I år har jeg laget en samling av produkter til dere: mine favoritt-plagg fra LOUDS som jeg synes passer bra som julegave til bestevenninne, søster eller kanskje mamma. Julegave er vanskelig, og jeg håper disse tipsene kanskje kan hjelpe dere som sitter fast. Er det én ting jeg elsker å få til jul, så er det treningsklær. Hallelujah! Flere som er enig? En fresh treningstights, den kule sportsbh’en du alltid ønsket deg men som du aldri tok deg råd til, det eeeer så koselig å få av en du er glad i.

JULEGAVETIPSENE MIN FINNER DERE PÅ LOUDS HER!

Yaaaay!!

På lørdag er det altså 1. desember, og her er bilder fra en shoot jeg følte var for tre uker siden: dette er et HALVT år siden. La det synke inn. Juni, nettopp kjøpt meg min første leilighet, starten på verdens beste og frieste sommer… <3 Denne shooten var SÅ gøy! Dette er på Ingensteds, en bar jeg aldri har vært på, lokalet er helt rått og klærne vi hadde på oss var altfor kule. Jeg elsker det første bildet her!! Jeg kler rødt!

Genser HER, bukse HER, sko HER

Madeleine sitt antrekk: Fleece-jakke HER, sko HER

Mitt antrekk: Frakk HER, genser HER, tights HER

T-skjorte HER, sko HER, tights HER

TIGHTS HER

Denne tightsen? Altså, takk, LOUDS! Jeg har brukt denne lilla PUMA-tightsen på utallige treningsøkter og føler meg seriøst SÅ kul i den at det er helt tullete gøy. Jeg får ikke sagt det nok!!! Å finne en god treningstights er ingen enkel jobb, og denne er bare så deilig og behagelig og pen og alt som er. Yoga, gymmet, trappeintervall ute, den egner seg til alt, til og med til hverdagslig bruk. SYKT fin julegave til en venninne, jeg hadde elsket å åpne denne på julaften…. ♥

GENSER HER

Og ull, dere vet jeg er glad i ull. Denne Helly Hansen-genseren har jeg brukt under store gensere helt siden det begynte å bli kaldt ute i år. Aldri mer frysepinne! Seriøst, jeg tror det er derfor november har vært så bra denne gangen: jeg har kledd meg ordentlig, jeg fryser ikke når jeg går ute på gata. For et konsept! Å ikke fryse! Genseren ser utrolig fresh ut også, jeg har blitt skikkelig glad i den, det har dere sikkert merket. (Sier bare at jeg har null skam i å bruke favoritt-klærne mine om og om igjen. Å bruke et klesplagg “en gang” er det mest tullete jeg vet om.)

Så ja, jeg ville bare vise dere to av mine absolutte favoritt-plagg denne høsten. Disse to ligger på julegavetips-siden HER sammen med mange flere fete plagg!! Si ifra om dere trenger hjelp til størrelse forresten, jeg har de fleste plaggene som ligger på den siden selv – så jeg kan svare dersom du er usikker på hvilken størrelse du skal bestille.

JULEGAVETIPS: HER <3

9 kommentarer

Siste innlegg