myggallergi, just gotta love it

Var jo på hytta her om dagen, og der KRYDDE det av klegg, ikke sant. Så når jeg våknet i dag tidlig var venstre fot helt opphovnet, fordi jeg hadde klødd meg så mye i natt ♥ Ah, love it. Nei da, skal ikke klage! Sommeren er herlig, den. Mens vi er inne på det, jeg har diskutert litt med mamma og pappa, og vi skal kanskje til Hellas neste år! Jada jada, jeg vet det er et helt år til, men iiiiiiiik! Gleder meg allerede, selvom det ikke er bestemt da. Hihi.


Noen andre som deler mitt hat mot mygg?

fine dager

Er hjemme etter tre fine dager på hytta nå, merker det var godt å komme seg litt bort fra hele denne Oslo og Utøya-greia. Har jo sittet klistret oppi pc- og tv-skjermen helt siden det skjedde nesten, så.. ja. Tror forresten at jeg skal begynne å blogge normalt igjen nå, selvom kameraet mitt ikke er så flink til å samarbeide med meg. Sender det inn til reperasjon etter ferien tenker jeg, men mulig jeg kjøper 50mm i mellomtiden! Wi, har ønsket meg det lenge.

Hva syns dere om bildene? ♥

helt sinnsykt

Tipper vel at de fleste har fått med seg hva som har skjedd. Herregud, jeg kan ikke tro det. Ikke nok med bombeangrepet i området rundt regjeringskvartalet og Akersgata, men at 20-30 PERSONER PÅ UTØYA ER DREPT? Herregud, sier jeg bare. Tenk så forferdelig det må være for de som har sønn/datter på leir der nede….. uff, jeg kan ikke forestille meg det engang. Sender mine aller varmeste tanker til alle ofre, skadde, omkomne og ikke minst pårørende, håper virkelig alt sammen roer seg så snart som mulig.

outfit 210711

Tror jeg lager det nye designet på en annen bruker heller, ble så mye rot. Ågh, hater html så inteenst!! Ja ja, her er dagens outfit hvertfall. Sykt lenge siden sist, men er vel kanskje fordi jeg ikke gidder å pynte meg så mye i ferien.

flink jente

Hei dere! God morgen, holdt jeg på å si, men det blir vel litt feil. Guess what? Jeg har vært våken i fem timer jeg! Mamma, pappa OG broren jobber i dag, så jeg måtte stå opp klokka ti og passe lillesøstra mi:):) Litt forskjell fra i går, da jeg (og Ingvill) sov til to. Jadda, just gotta love døgnrytmen min! Det positive er at jeg har fått mye ut av dagen da. Har ryddet rommet, tatt oppvasken, vasket klær, ooog demontert de stygge bokhyllene på rommet mitt. Så nå er de borte for godt! Nesten hvertfall… de ligger på loftet.

Genseren (og t-skjorten) min kom i posten i går! Wi, love it, bortsett fra at den er altfor stor, hehe. Ja ja, slik vi liker det, eller hva? Men nå må jeg stikke, skal henge opp klær. Husmor eller super-husmor?

Har dere bra døgnrytme? 

news

Sov over hos Ingvill i natt, kos! Hadde planer om å døgne da, men det ble ikke noe av som vanlig, heh. Nå holder jeg på å skrive ut noen bilder som jeg skal henge opp på rommet (eeeetter jeg har ryddet, fått tatt bort noen stygge bokhyller, fått ny seng og nytt skrivebord), og så blir det pizzakos om ikke lenge!


bik bok


gina tricot


bik bok

hytta

Hei igjen! Pappa hadde selvfølgelig glemt å levere kameraet inn på reperasjon, typisk. Så ettersom vi dro på hytta på onsdag, så tok jeg det like gjerne med. Kom hjem nå nettopp, sykt herlig å bare koble av helt i to dager, og slappe maks av. Men godt å komme hjem igjen og da, så nå skal jeg ut og nyte sola, preikast senere!:)


Fikser båten XDXDXD;*;*:)::)

kamera på reperasjon

Hei hei! Husker dere at jeg fortalte at kameraet mitt har halvveis streiket? Jo, altså, autofokusen har sluttet å virke, så i dag skal jeg og pappa ned på fotobutikken og sende det inn på reperasjon. Vet ikke hvor lang tid det tar før jeg får det tilbake, men alt fra to uker til en måned. Og det er jo ikke sikkert at jeg får reklamasjon på det en gang, så da sender de det tilbake uten å reparere det, og jeg må kjøpe ny linse. Så, ja, da håper jeg dere skjønner at det ikke blir noe blogging de neste ukene fremover, ettersom jeg ikke har kamera. Kjipt at dette skulle skje akkurat i sommerferien da, men er ikke noe å gjøre med det. Jeg er tilbake så fort som mulig! Hade enn så lenge 🙂

hvor er sommeren?

Tre dager med fint vær, wow. Det var vel litt for mye, eller hva? Åhrg, det er dette jeg hater med sommerferiene! Man gleder seg et helt år til det, og når den først kommer, så regner det og er overskya hele tiden. Ja ja, får bare gjør det beste ut av det, og ta hver dag som den kommer. Heldigvis har vi fri da, og takk gud for det 🙂 Gleder meg til i morgen, skal kanskje kjøpe ny seng! Weey, random. Og så blir det tur til ikea forhåpentligvis, om ikke lenge, for å kjøpe pynt og litt småting. Kanskje på tide når rommet mitt har sett ut som en avfallsplass i et halvt år….


Regn der du bor også?