almanakk bestilt

Da har jeg endelig bestilt almanakken min! Fra personligalmanakk.no, til dere som har spurt om det. Ga den forrige jeg hadde til broren min (haha) for en stund siden, så derfor må jeg ha ny. Skal bli deilig å få orden på avtaler, prøver, innleveringer og treninger nå! Jippiiii.

Fiiin eller hva? Dumt at strikken kom over øyet mitt da, men men.

just an another tuesday

Hei dere! Dagen i dag har vært braa. Kom hjem fra trening for ikke så lenge siden, var igjen etter skolen, derfor har jeg ikke blogget før nå 🙂 Haha, dere husker naturfagsprøven jeg snakket om, som jeg trodde gikk så SYKT dårlig? Haha, jeg var helt oppriktig bombesikker på at jeg skulle få 3, men guess what, jeg fikk 5!!! WIIII. Har bare fått femmere og seksere denne terminen (innleveringer og gloseprøver da, men det er jo bedre enn ingenting), så er kjempemotivert til å gjøre det bra på skolen nå!

Haha, noen som sier at jeg aldri ser inn i kameraet, og det er vel for så vidt sant. Men føler meg ikke akkurat så veldig attraktiv etter en lang skoledag og trening…..

Hvordan ligger dere an med karakterene så langt? 

er født i 1993, liksom

HAHAH. Han som stod i kassen på treningssenteret: “Ja, hvilket år er du født i da?”. Ingvill: “Eeh, 1993” (Hun sa feil, skulle egentlig si 1996) Fyr i kassen: “Åja, okei. Dere har vel ikke med dere legitimasjon, eller? Men dere ser jo ut som om dere er over 16 år uansett da, så det går fint”. Hahah watch out, we got a badass over here!!!! Vi er så hardcore

Sliiiiten nå, har trent i 2 timer i strekk. Var utrolig herlig, hvertfall! Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så blir det senga. God natt ♥

trening

Heeija! Fikk jo gratis prøvetime på Spenst her om dagen, så tenkte jeg og Ingvill skulle dra dit i dag. Gleder meeg!!! Haha, sosialt selvmord om vi ikke slipper inn pga. alderen….. Satser på at det går fint. Snakkes senere i dag da, dere 🙂

Har dere trent på treningssenter før?

kampsøndag

Heey! Stod opp HALV NI i dag…. rekord. Ikke en veldig god kombinasjon med at jeg satt barnevakt i går og ikke la meg før veldig seint, hehe. Uansett, vi hadde kamp i Vik i dag, og det er sånn ca. syyykt langt vekke, så vi måtte kjøre både bil og ferge i flere timer. Kjipt, og enda kjipere at vi tapte 11-9…. Men jo da, har vært en bra dag uansett! Kom hjem nå nettopp, kjenner meg liiiiitt ør i hodet av bilkjøringen, så da blir det deilig å slappe av resten av dagen. Vurderer å ta meg en joggetur eller noe, vi får se!


Meiiii på båten XDXD;PPP


Ane som forbreder seg mentalt på båten XDXD:;***<33


Seee så fint! Her holdt jeg faktisk på å miste kameraet i vannet heaheeh

Hva har dere gjort i dag?

dagens outfit #260112


bukse cubus, topp bik bok, hals og veske vero moda, jakke h&m

Hola amigos! Kom nettopp hjem fra byen. Kjøpte litt ting til rommet pluss noen andre greier, skal vise dere i et annet innlegg senere i dag! Og forresten, så må jeg bare si tuuusen takk for alle de fine mailene jeg får fra dere ♥ Har fått tilsendt masse headere osv, og selv om jeg ikke får brukt alle, så setter jeg utrolig stor pris på at dere tar dere tid til å lage de, det må dere vite. Og angående tekst-header-lagingen; jeg har selvfølgelig klart å oppgradere programmet jeg lagde det i, så nå er skrifttypen borte!!! Er det mulig. Men jeg skal se om jeg finner den gamle versjonen igjen.

Haha, gjett hva jeg og Ingvill fikk i dag!!!:

GRATIS PRØVETIME PÅ SPENST wohoo. Husker dere at jeg klagde over at jeg ikke var gammel nok til å trene der? Haha, enten har de endret på det, eller så trodde de at jeg var 16 år…. Wiiii.

Hva syns dere om outfiten? 

it’s friday, friday

FRIIIII. Er så sykt lei av skolen nå, har ikke oooord. Kjenner jeg begynner å glede meg til vinterferien! Hvis jeg skal ta piercing, så blir det da.. wææ gruer meg. Har ikke klart å overtala mamma og pappa helt enda da, så da blir det prosjekt være-super-grei fremover hehh. Uanseeeett. Var på postkontoret isted og hentet en pakke fra coolstuff.no i dag! To kamerastativ-lignende greier, og en rååååkul kalkulator. Kanskje den hjelper litt på motivasjonen? Hope so.

God heeelg!