jeg hater #3

– Folk som ikke klarer å holde seg nøytral til andre personer. Altså at personen ignorer deg en dag, og neste dag er dere plutselig bestevenner. Seriøst? Da kan vi like greit bare drite i å være venner.

– Når du tror du har gjort det dritbra på en prøve/innlevering og så får du 3 eller 4. Haha, husker samfunnsfagprøven vi hadde for ikke så lenge siden. Var HELT bombesikker på at jeg skulle få 5, kanskje til og med 6, og så fikk jeg 4. Småkleint.

– Når noen siterer noe jeg har skrevet på bloggen.

– Når folk klager på folk som er tynne. Ja vel, og du er FEIT SOM FAEN. Er det greit å si, kanskje? Nei??? Men det er akkurat det samme, så bare klapp igjen. For det første, så er det noe som heter naturlig slank (men du er nok inkompetent så jeg tror ikke du forstår det), og for det andre så gidder jeg ikke å spise meg ihjel for å legge på meg kun for å tilfredsstille deg. 

– Facebookspill. Jeg HATER facebookspill. Tetris, for eksempel. Kan ikke fatte at noen oppriktig mener at det er gøy??? Det er søren meg ikke gøy i det hele tatt, det er dritkjedelig.

– Når folk skriver “vet du liker det”. Nei, jeg liker det ikke for faen.

– Folk som tyter helt JÆVLIG mye, så mye at du ikke får komme til.

– Når noen går for fort til at du kan gå fordi dem, for sakte til at du kan gå bak dem. Jeg HATER det, skjer ca. hver eneste dag.

– Når jeg har stått på badet i en halvtime og rettet håret mitt, og så kommer jeg ut i kulda og baaam krøller.

– Folk som spiser sakte. Kjære gud, ER DET MULIG!! Spis opp den forbanna maten din før jeg river den ut av hendene dine og spiser den selv.

– Uhygiene. Fett hår, rotete og skittent rom, svette, skittent sengetrekk, skitne klær, ja – alt uhygenisk. Er så sykt nasty, takler det virkelig ikke. Ew.

– Når jeg har outfit og noen kommenterer “eh hva faen du hadde ikke på deg det på skolen i dag”. Okei? For det første, hvor skrev jeg “SKOLEOUTFIT”??? Og for det andre, det er bare sykt creepy om du stalker meg og følger med om jeg har på meg øredobber på skolen eller ikke.

Haha, en smule ironi folkens 🙂 Noe vi har til felles?

gratulerer med dagen, verdens beste

♥ GRATULERER KJEMPEMYE MED DAGEN, INGVILL ♥

Jenta mi er endelig 15 år! Du er virkelig verdens beste, hadde aldri klart meg uten deg. Du har vært min beste venn siden jeg var liten, og du kommer alltid til å være det, fordi INGEN kan noensinne erstatte deg. Det er søren meg ikke enkelt å finne ekte venner, men DU, du er en ekte. Du betyr virkelig alt for meg, hadde jeg mistet deg så hadde jeg ikke visst hva jeg skulle ha gjort, og nå er jeg hundre 100% ærlig….. Jeg kan ikke komme på èn eneste gang du ikke har stilt opp for meg! Når jeg er lei meg så trøster du meg, når jeg er glad så deler du gleden med meg, og når jeg trenger noen til å ta outfitbilde så er du der på 1 minutt. Håper du har hatt en suuuper dag, selvom jeg ikke har kjøpt gave til deg enda, haha. ER KJEMPEGLAD I DEG, ALDRI GLEM DET ♥

GRATULER HENNE MED DAGEN HER, SÅ BLIR HUN HAPPYYY

drar på trening!

Hei hei, stresser sykt nå, så dette blir et hasteinnlegg. Skal på håndballtrening om ikke lenge, må bare spise litt, kle meg og pakke bagen og så drar jeg. Klarer ALDRI å komme tidsnok til tirsdagstreningene, haha. Vel, vi snakkes senere! Ha en fin dag ♥

 Hva skal dere i dag?

deres ønsker

ÅH, såå mange fine ønsker som kom inn i går, dere er herligst. Satt med tårer i øynene når jeg leste at noen av dere har mistet en mamma/pappa/slektning eller at de er syke, og jeg vil bare si at det gjør meg utrolig vondt, skulle ønske jeg kunne gitt dere en stor klem alle sammen 🙁

– Å bli frisk fra ME sykdommen! Det er alt jeg ønsker

– Mitt største ønske er å gjøre en forskjell. Jeg vil være en person andre kan hente inspirasjon fra, en person andre kan se på som forbilde. Jeg vil være bra, jeg vil lykkes. Jeg vil leve livet.

– Spole tilbake til den tiden hvor mamma levde, bare sånn den siste uken sånn at vi kunne gjort alle de tingene hun alltid hadde lyst til og ikke minst fortelle henne hvert minutt hvor mye jeg elsker henne!!
– Å bli 100% lykkelig 

– At mamma og søstern min blir helt friske og slutter å ha det vondt

– Mitt største ønske er å gjøre det jeg elsker, at noen oppdager meg. Jeg bor bare i en bitteliten by som nesten ingen vet om her kan jeg ikke oppnå det jeg vil. Jeg elsker å synge og spille teater. Når jeg dør vil jeg ikke bare bli helt glemt bort, jeg vil bli oppdaget og kjent.

– Mitt størstønske er at folk skal stoppe å dømme meg uten å være kjent med meg… Og at folk skal stoppe å ha så store forventninger til ALT jeg gjør! 

– Mitt største ønske er at den gutten som for bare 2 mnd siden såg på meg når jeg ikke merket det, smilte til meg, snakket til meg, og “tullet” med meg. Nå overser han meg hver dag. Hva har jeg gjort? I fjord høst, nærmere vinteren, er jeg neste helt sikker på at han… hvertfall tenkte på meg…

– At jeg ikke er ulykkelig hele tiden.

– Få 6’ere i alle fag på skolen.

– Mitt største ønske er å få en liten chihuahua.

–  At venninnene mine som har anoreksi skal bli bedre!
– Mitt største ønske er at verdens beste farmor kommer tilbake til meg. Hun døde altfor tidlig av kreft. Jeg hadde gjort ALT for å få henne tilbake. Det å vite at hun ikke er der når jeg konfirmerer meg er utrolig vondt. Jeg husker godt alle de gangene jeg har sittet i sengen min og sett på bilder av meg og henne fra når jeg var liten. Det er trist og jeg begynner nesten alltid å svi i halsen og tårene kan fort komme frem da.

– Å bli tynnere

–  At kjæresten min ikke ignorerer meg når vi er blandt folk, f.eks. på skolen…

– 
Mitt største ønske er at verden skal bli et rettferdig sted. Hvis noen får f.eks. mat og rent drikkevann så bør jo alle få det. Jeg vil få en slutt på all krig, og urettferdighet. Jeg vil se flere smil, jo flere smil desto bedre.

– Mitt største ønske er at min bestevenn skal vinne over kreften. Legane seier at de er ikkje meir dei kan gjere, men eg ber om eit mirakel.
– A
t min veninne skal slutte å tro at hun er feit… Hun ER tynn! 

– At mamma og pappa blir stolt over meg.

– At arrene skal gro vekk. Alle ser på de og dømmer meg..

– Mitt største ønske er å få oppleve hele livet mitt om igjen.. Jeg har så mange gode minner som jeg så gjerne skulle fått opplevd igjen!!

– At pappa skal forstå at det koster å ha barn og for engangs skyld gi meg noe.

– Mitt største ønske er å kjenne skikkelig glede igjen, noke eg ikkje har gjort sida pappa døde av kreft for fire år sida.. 

– At pappaen min som døde i 2006 skal komme tilbake igjen. Jeg har blitt en sjenert og usikker person siden. Jeg var så tøff, så glad og så spretten jente før, jeg vil føle det samme igjen.

– Å tørre å delta mer på ridestevner. Rir bra hjemme, men er så sinnsykt nervøs. Vil ogsp finne ut om jeg skal satse på hest eller twintip….. 

– Mitt største ønske er å finne ut kva eg vil med livet mitt. 

– Å bli høyere..

– Å være fornøyd med den jeg er. 

– Mitt største ønske er å dra på en Justin Bieber konsert, ingen ting gjør meg lykkeligere enn Justin og musikken hans!

– Mitt aller største ønske er å dra til Arabia og se på dragracing. Det skal visst være helt rått! 

– At eksen min gløyme jenta han sikkert no har i tankane, og vender tilbake til meg! Han lovte meg det før dei blei ilag, men han endra tydeligvis planene… 

– Eg har mange ønsker, men det største ønsket eg har akkuratt no er at mobbing skal bli tatt meir alvorlig opp. Og at STOPP regelen skal innførast på alle skulane i Noreg!! Mobbing er faktisk eit stort problem i dagens samfun.

– Å reise. Reise masse, og oppleve verden.

– At eg hadde brune auger.

jeg hater #2

– Når jeg er i butikken og kikker på klær, og så kommer en eller annen helt sykt påtrengende dame i 40-årene og skal se på AKKURAT samme plagg som meg. Bitch please, gidder du å vente 5 sekunder, eller? Eller har du så jævla dårlig tid, kanskje??

– Folk som bruker VEGGEN på facebook som kommunikasjonsmiddel. Altså, jeg sier ikke at det er ulovlig å skrive på andres vegger, jeg gjør det jo selv, men vi trenger ikke å vite absolutt ALT du skal fortelle til venninna di. Og det er ikke bare å la være å lese det, jeg må faktisk se på det hver gang jeg blar gjennom newsfeeden min

– Når jeg er hysterisk morsom og ingen ler av meg

– Når jeg har en avtale med noen f.eks klokka 11, og så våkner jeg klokka 1

– Når folk rager helt i vinkel kun fordi man spør om noe læreren nettopp sa, tilfeldigvis. Okei, sorry for at jeg ikke fulgte med i de 3 sekundene, liksom. Jeg bør skamme meg 

– Folk som KUN klager, og er misfornøyd med absolutt alt. For all del, alle har dårlige dager, men jeg blir seriøst sliten av å være rundt folk med så mye negativitet i seg

– Når klokka er 4 på natten og jeg skal til å legge meg, så kommer jeg på at jeg ikke har fjernet sminken. Værste EVER!!!!

– Å vente på bussen

– Når læreren skriver en liten feil på tavla, og alle bare “DU SKREV FEEEEEEEEEIL!!!!!! DU GLEMTE EN BOKSTAV!!!!!! HALLO DU SKREV FEIL HALLOOOO!!!!!”. Vet ikke om jeg tar helt feil nå, men jeg TROR vi overlever??

– Utlendinger som tror de kan komme hit og være ekle mot oss. Jeg har INGENTING imot utlendinger, tvert imot (!!!!!!), men det er så jævla nasty med gutter i 20-årene som sender pedoblikk og nærmest forfølger deg, STIKK SIER JEG BARE

– Folk som tror jeg er sjenert. Er du seriøs?? Jeg er faktisk jævla kul, men du må faktisk bli KJENT med meg før du finner det ut

Har vi noe til felles?