dagens antrekk #310312

Wææ, er det bare meg eller ser beina mine DRITSTØGGE ut på bildene, æsj. Hvorfor ser man alltid tjukkere ut i tights??? Vel, i kveld skal jeg overnatte med jentene, og så får vi besøk av noen gutter på kvelden tror jeg, blir braaa  Har kjøpt inn masse godis, må jo feire at det er påske you know.

Likte dere antrekket? 

ukens spørsmål #10

Retter du ikke håret lengre?
Nope, eller utenom luggen da. Er ganske glad for at jeg har fall, for da kan jeg bytte hele tiden! Hihi.

Syntes du orangsj er stygt eller no som hårfarge? Du skrev “hater håret mitt om vinteren, da er det bare oransje og stygt” eller noe sånt? Jeg syntes håret ditt er kjempefint! Og oransj er jo helt utrolig fint! Så har du noe imot oransj som en hårfarge eller noe, bare lurer!:)
Nei nei, syns ikke det er stygt! Er faktisk fornøyd med hårfargen min, er jo ikke så mange som har lik liksom. Men om vinteren HATER jeg den, for da blir den skikkelig mørk og gusjete.Har Ingvill blogg?
Hun hadde for kjempelenge siden (da jeg startet), men hun innså vel etterhvert at blogging ikke var hennes ting. Haha, eller hva? 😀

Har du link til hvor du lastet ned Photoshop?
Får sååå masse spørsmål om det.  HEEER:-)

Kan du begynne å ta bittelitt forskjellige bilder?
Kom med forslag til hvilke bilder dere vil ha, så skal jeg nok få det til!

Når trekker du vinneren var konkurransen?
I helga tenker jeg. Hvis dere ikke har meldt dere på så kan dere gjøre det HER

Har du underbitt?
Haha neeei. Er alltid en av dere som skal påpeke at haka mi er så stygg, men guess what JEG ELSKER DEN SÅ BARE BACK OFF OK XDXD;P Men nei, jeg har ikke underbitt, bare litt spiss hake, noe som gjør at det kan se ut som at jeg har underbitt på noen bilder.

Begynte du å tjene penger på bloggen når du registrerte deg på bloggerfy? Eller tjener du penger i det hele tatt liksom? Og må man være på topplisten for å kunne tjene penger?
Registrerte meg for to uker siden og har tjent 100 kr til nå, så det er ikke sånn enormt mye liksom, men det er jo noe. Er vel en fordel på være på topplisten, altså – desto flere lesere man har desto mer tjener man. Bare å registrere deg og teste! Dere finner banner i sidemenyen min 🙂

Hvor er skjerfet fra?
Vero Moda! 

Jeg får ikke endret header når jeg bruker designet ditt?
Design -> Rediger -> Lim inn headerlink der det står background-image under #header! 

Hvordan redigerer du bildene dine?
Redigerer kontrastene i “Curves”, og så gjør jeg de skapere. Hvis bildene er mørke pleier jeg å gjøre de litt lysere også.

Har du alltid vært tynn, eller har du trent deg til det?
Tja, begge deler tror jeg. Ikke at jeg har trent så forbanna mye da, men jeg er tynnere nå er hva jeg var når jeg gikk i åttende av en eller annen grunn… Har sikkert bare vokst i høyden, og da blir man jo automatisk slankere 🙂

Hvor er solbrillene dine fra?
De er fortsatt fra sunglassesshop.com, haha.

Håper dere fikk svar på det dere lurte på! Spør i kommentarfeltet hvis det er noe mer, så tar jeg det neste uke.

påske da

Kom hjem til pyntet hus og en liten gave med en søt lapp vedsiden av fra mamma når jeg var ferdig på skolen i dag. Hverdagsgleder ♥ Vet ikke om jeg har fortalt det før, men faktisk så ELSKER jeg påsken! Har såå mange gode minner fra da jeg var mindre.

God påske dere!

velfortjent ferie

PÅSKEFERIE TJOHEEEEEEEI sdkmldkhjosdifjdfnkjhfjkhf ♥ Ekstra deilig når det er såå velfortjent, har sittet med lekser og prøver hver eneste dag de siste ukene!! Skal senke skuldrene 100% nå i en uke, og så skal jeg gjøre alt det jeg ikke har fått så god tid til før, blant annet å blogge. Vel, vi snakkes!

fanvideo!

Fikk tilsendt denne søte fanvideon her om dagen, fra Martine Pedersen (bloggen hennes finner du HER). Ble sååå glad, første gangen noen lager en video til meg! Koseligste noensinne!! Og til alle dere som har laget header til meg og sendt mail, tusen takk – setter kjempestor pris på det også ♥ Dere må være de beste altså!

Hihi, søtt ja?

never allow someone to be your priority while you’re just their option

To dager igjen til ferie. Puuh. Lover at bloggingen blir bra da 🙂 I dag skal jeg øve til samfunnsfagprøve (som vi har i MORGEN!!!), på foreldrekonferanse og skrive ferdig en stygg rapport. Jeeeeaaah livet. Haha, hadde det ikke vært for at vi har fri i neste uke så hadde jeg gitt totalt opp nå, er UTKJØRT. Vel, vi snakkes, skal prøve å få til et innlegg senere i dag!

parfymene jeg bruker


Daisy Marc Jacobs og Escada Taj Summer

Mange av dere har spurt hvilken parfyme jeg bruker, og selvom jeg har vist dere den ene før, here you go! Disse lukter helt FANTASTISK herlig, dere bare mååå teste de! Daisy er veldig søt og lukter som en rosa tyggegummi, mens Taj Summer lukter…. sommer, haha.

Hvilken parfyme bruker du? 

favourite songs

Look after you – The Fray

Part of me – Katy Perry

Drive by – Train

Let me down – Kelly Clarkson

Heartbeat – The Fray

Before the worst – The Script

She is – The Fray

Skinny love – Birdy

Broken down – Kevin Hammond

Marry the night – Lady Gaga

You found me – The Fray

Starships – Nicki Minaj

Favorittsangene mine at tha moment. Navnene er linket, så hvis dere vil høre på de så trykker dere bare på linken. Heheee. Har du noen favorittsanger for øyeblikket?