fantastisk dag

Ååh, har hatt en helt fantastisk dag!! Masse gode slektninger, mat, gaver og stemning. Utrolig vellykket konfirmasjon, rett og slett! Har spist så sinnsykt mye mat at magen min så vidt har plass til mer, hahaha. (Anorektikeren spiser kake hva faen:P) Kommer til å bli FEIT, og jeg kødder søren meg ikke!!!!! Blir dere fornøyde da, eller?  Haha, tuller. Åh, gleder meg til hele 2012, skjer SÅ mye bra! Skal til Oslo om ikke lenge for å shoppe ræva av meg!!! Kjendisen inntar hovudstaden folkens, get ready!!!!!


Verdens beste mamma, elsker deg ♥

Akkurat nå føler jeg meg slik:

da er jeg konfirmert!

Hei hei! I dag er den store dagen, wohoo 😀 Kom hjem fra kirka for en stund siden og snart skal vi spise. Er NYDELIG vær i dag! Kjempevarmt, koker nesten ihjel i bunaden haha. Skal ta masse bilder, så vi snakkes senere i dag!

 


Haha, det eneste bildet….


ER IKKE SÅ BLEK!!! Lover!!!!!

Ha en fin dag!

langhelg

Hei dere ♥ Da var det endelig (lang!!!)helg. Fy søren så deilig, har vært så sinnsykt stress på skolen i det siste. I dag hadde vi en forbanna STYGG rle-prøve der halve prøven handlet om en film vi ikke har sett… Det gir ikke mening? Lol, rle i seg selv gir ikke mening. Uansett, nå er det helg og jeg skal KOSE meg! Har jo konfirmasjon på søndag, så får besøk av masse slektninger – gleder meg masse!!!


Dedikere dette bildet til dere som alltid blir så forbanna når jeg lager trutmunn:*


Vi har forresten malt huset! Hahah interessant. Syns det ble ganske fint faktisk, mye finere enn den gamle fargen 

Dagens antrekk kommer senere i dag, så følg med 🙂 God helg dere!!

hva liker dere best?

Har stilt samme spørsmål før, men siden jeg har fått en del nye lesere siden da så tenkte jeg at jeg kunne spørre igjen. Hva liker dere best på bloggen min? Hverdagsinnlegg, bilder av hverdagen min, fotobilder, outfit eller noe annet? Prøver å gjøre mitt beste for å blogge interessant, men lurer på hva dere liker best? Og ja, jeg skaaal begynne å videoblogge, men jeg må bli ferdig med alt av tentamner og prøver først 🙂

bilder med bunaden på

 
 

Hehe, mye bunadsnakk for tiden! Her er forresten noe av sølvet/gullet mitt. Fiiiint, ikke sant? Bare synd jeg ikke FÅR INN ØREDOBBENE….. Seriøst, er det muuulig. Den stangen man trer gjennom hullet er kjempetykk, så jeg får den ikke inn. SKAL bruke de uansett da, så jeg får vel bare lide for skjønnheten hehe:PP

Har dere bunad? Isåfall, hvilken?