I want to wear this

 

 
/ genser lindex, sko jeffrey campbell, shorts og ørebobber h&m

Gleder meg til å kle meg i sommeeer!! Det er sååå mye enklere, pluss at jeg har tusen ganger mer inspirasjon da. Haha, tenker på det hver gang jeg ser i klesskapet. “DET kan jeg ha på meg i sommer!”. Jejeeee

fjelltur

I dag dro jeg og bestiii på fjelltur. Herregud, det er så MYE bedre enn å jogge… fuck jogging ass. Det er den nye bystien til Hafstadfjellet forresten, hvis noen (i Førde) skulle lure på det. Veldig fin sti faktisk, god trening ettersom den er så bratt!


(Liker veldig godt fargekombinasjonen av klærne her!!!!! Hheh)

Oi da, bilder av meg hva FAEEEEN!!!!!!:P Herregud, jeg er så selvdigger og jeg tror jeg er kjempefin og best fordi jeg legger ut bilder av meg selv på min egen blogg:O Haha, til deg som tok deg tid til å poste tidenes kommentar i går om hvor jævla mye bilder jeg legger ut av meg selv; her har jeg tatt meg tid til å ta litt bilder av litt trær og sånt, enjoy:

Noen flere som er glad i å gå på fjellet eller? 

anbefalingsrunde!

Legg igjen bloggadressen din i kommentarfeltet så trekker jeg ut en eller flere som blir linket i eget innlegg! Har hatt det før og det har vært etterspurt en del i det siste, så da kjører vi på enda en gang. Da er det bare å melde seg på!! Innlegget kommer sikkert i løpet av uka 🙂

mandagsfølelse

Haha, ser ikke uuuut i dag. Er fortsatt syk, men dro på skolen likevel da (ettersom jeg hater å være hjemme, da blir man jo bare slappere føler jeg!!). Vel, heldigvis er denne skoleuka kooort, kun 3 dager igjen til helg jo 😀 Forresten, kom inn på rommet mitt etter skolen i dag og bare “HVA har skjedd her?” – sånn går det når man ikke har planlagt hva man skal ha på seg kvelden før, haha.

Nå skal jeg drikke ♥♥ BRUUUS!!! ♥♥ og så drar jeg en tur ned til byen for å kjøpe inn litt nødvendigheter til tadadataaa … Hellas! Ikke lenge igjen nå, jippi.

Hvordan har deres dag vært?

ukens spørsmål #15

Hva gjør du for å bli brun?
Ikke mye. Tar sol av og til, men jeg får veldig lett farge så jeg slipper å ta mye – heldigvis!! Bruker ikke selvbruning, klarer aldri å få det jamnt + at jeg hater å ha det i ansiktet.

Hvorfor funker ikke gratisdesignet ditt?
Hm, funker det ikke hos noen av dere? Isåfall kan jeg legge det ut på nytt, hvis dere vil det!

Trener du? Har du noen treningstips?
Håndballsesongen er jo ferdig, så akkurat nå; ikke mye. Men jeg er mye ute, går på fjellturer osv – så jeg trener en del underbevisst da, holder meg derfor i god form. Mitt BESTE treningstips er: sett deg realistiske mål! Det er alltid så enkelt å sitte i sofaen å si “fra nå av skal jeg trene 5 ganger i uka og trene styrke hver dag!!”, men det er mye vanskeligere å gjøre det.  Om du begynner med mindre mål så er det større sjans for at du klarer det, og når du klarer det får du mye mer motivasjon.

Hvor får du penger fra? Føler du ofte kjøper nye klær?
Mamma og pappa, haha. Får ikke ukepenger, så derfor! Syns ikke jeg kjøper så masse klær, jeg? Liker å heller spare pengene til større ting.

Har du tips mot urenheter og kviser?
Basiron, som du får kjøpt på apoteket.

Hvor er klærne fra?


Begge fra bik bok (Har klippet shortsen selv)


Shortsen er fra h&m, og den har jeg også klippet selv

Har du noen “negative” sider med deg selv, av personlighet?
Hahaha, ja. Jeg sier nesten ALDRI unnskyld fordi jeg hater det. Serr!! Det er det værste som fins

Hvordan tar du outfitbilder? Syns det er så vanskelig!
Har svart på det før, men; broren min, en venninne eller så bruker jeg kamerastativ med fjernkontroll. Anbefaler alle å skaffe seg fjernkontroll, hadde ALDRI klart meg uten den, haha.

Hvordan har du fikset håret ditt på dette bildet?


Krøllet det med GHD-rettetang og så sovet med det. Liker best når krøllene er gått ut og blitt litt mer naturlige:-)

Det var det! Hvis dere lurer på noe mer, spør her så svarer jeg i neste uke. (Forresteeen! Setter stor pris på når dere sier ifra om falske profiler av meg. Så hvis dere ser noe så husk å si ifra!)

wants


runwaydreamz.com


victoriassecret.com  


nelly.com


ginatricot.no


nastygal.com

Wooahhh, tenk å ha alt dette i klesskapet? Herregud, shortsene…. jeg DØR så sinnsykt inni meg når jeg ser de. Unngår faktisk å gå innom nettsiden fordi jeg blir bare så lei meg når jeg vet at jeg ikke har de selv. Hvis noen har selv og vet hvordan størrelsene er, SI IFRA!!!!:-)

Noe som falt i smak?