dagen i dag

Heeeia! I dag har vært en fin dag. Stod opp tidlig (for en gangs skyld), og dro til byen hvor jeg møtte herlige Julie:

Fiiiina! Først dro vi på spenst og spurte om hvordan det var med medlemskap osv, vi tenkte nemlig å begynne til høsten. Det blir bra! Etter det gikk vi bare rundt i byen, slappet av og pratet. Koselig ♥ Så nååå sitter jeg bare og slapper av. Vurderte å ta meg en tur å trene, men været er så sinnsykt jo variabelt. Først overskya, så strålende sol, og så pøsregn? Well that’s how we roll in Norway


genser fra bik bok, shorts fra h&m

ukens spørsmål #22

Hvor mye kostet kameraet ditt?
Hm, 5-6000 kr? Husker ikke helt, begynner å bli en stund siden nå. Fikk det i…. 2009? Shiiiiit, tiden går fort!!

Liker du canon 50mm f/1.4 eller f/1.8 best? Og er det stor forskjell på de?
Er ikke stor forskjell, men 1.4 er jo bedre så jeg liker den best.

Blir bakgrunnen på bildene mer uklar hvis du bruker objektivet med minst “f”?
Ja! Så til dere som spør hvordan jeg får så uklar bakgrunn; det er på grunn av kameraobjektivet.

Har du din naturlige farge på håret? Er du fornøyd?
Jepp, har aldri farget eller stripet det noe som helst faktisk. Er fornøyd om sommeren, da syns jeg fargen faktisk er ganske fin (sånn som på bildet under), men om vinteren….. æsj

Hvorfor sier du at skjønnhetsidealet er å være tynn?
Det ER jo det, hvorfor skal jeg lyve å si at det ikke er det? Selvfølgelig finnes det mange folk der ute som liker former best, det har jeg ikke sagt. Poenget mitt var: skjønnhetsidealet er å være tynn, derfor skal folk være “kule” og gå imot idealet, og rakke NED på de som er tynne. Ser dere poenget? Det var DET hele innlegget handlet om, men noen av dere dro jo ting helt fullstendig ut av sammenheng.

Kan du vise hvordan du lager så fin topp/dott?
Setter først håret opp i hestehale, og så snurrer jeg bare håret forsiktig rundt og fester med strikk igjen

Kan du plis lage et innlegg om hva du trener?
Haha, får maaasse spørsmål om dette. Vel, greia er at jeg har ca. like lite peiling som dere når det gjelder trening! Jeg bare gjør det som passer meg best, og som… jeg blir sliten av, rett og slett.

Hvorfor funker ikke linken til gratisdesignet ditt?
Jeg skulle slette noen gamle innlegg og klarte desverre å slette det i samme sleng… Blir nok å legge det ut igjen snart, tror jeg.

Er ikke bik bok buksene litt vie helt nede, hvordan fikser du det liksom?
Bruker alltid strikk, haha. Jeg skjønner virkelig ikke greia med at alle bukser har sleng nede??? Vi lever i 2012, ikke 1970??

Kommenterer du stygt på andre blogger?
Nei, men folk liker tydeligvis å gi seg ut for å være meg, så om dere får en litt frekk/rar kommentar, så er det IKKE meg. Shits about to get real bitch!!!! Jeg kommer og tar deg

Når har du bursdag?
10. januar (født i 1997, selvom veldig mange av dere liker å ikke tro på meg) 

Tjener du noe på bloggen?
Ja 🙂 Rich bitch fy faen ass

Rart spørsmål, men pleier du å sove lenge?
Jeg er SINNSYKT glad i å sove lenge, men jeg hater også å sløse bort dagen, så det ender med at jeg står opp i 11-12-tiden. Ca. hele ferien har jeg hatt alarm klokka 10, men ender ALLTID med at jeg sover lengre, haha

Kan du vise bilde av takkekortet ditt (konfirmasjon) hvis du har laget enda?
Har ikke laget enda (jeg henger ALLTID etter….), men skal til fotograf i løpet av uka tror jeg, med mindre jeg bestemmer meg for å ta bildene selv.


Wow, her var jeg jo ikke bleik i det hele tatt hehe

Noe mer dere lurer på? Svarer i neste uke!

har du sommerens festival-look?

I år arrangerer Libresse en konkurranse som begynte 25. juni og holder på frem til 12. august, hvor du kan ta bilde av deg eller en venninnes festival-look og være med å trekningen av et gavekort på nelly.com til 1000 kr, hver uke! Det eneste du trenger å gjøre er å legge ut festivalantrekket ditt på instagram, hashtagge det med #BeTwisted og så er du med i konkurransen. For å komme til konkurransesiden på facebook og se alle bidragene, trykk HER 

Denne ukens tema er accezzories/tilbehør, og her har dere mitt bidrag 🙂 Har ikke noen forhåpninger om å vinne akkurat, men om dere liker antrekket mitt, gjerne STEM PÅ MEG HER

       // Innlegg i samarbeid med Libresse

breakfast pancakes

Jeg er den typen som elsker å spise god frokost! Spiser nesten aldri vanlig brødskive f.eks, ettersom jeg syns det er så kjedelig. Så i dag prøvde jeg meg på noe nytt, nemmelig sunne “pannekaker”! Fant oppskriften på Kristina sin blogg, og tenkte jeg kunne dele den videre til dere.

Alt du trenger er:
40 g havregryn
1 ts splenda/sukrin (kan bruke vanlig sukker og)
1 egg

Dette kan du jo selvfølgelig forandre litt på selv, f.eks ta mer havregryn (da tar du en til eggehvite istedenfor et helt egg) eller mer sukker. Jeg bruker bare denne oppskriften som et utgangspunkt!

Slik gjør du:
Bland ingrediensene sammen i en skål, del “deigen” i to (eller flere deler hvis du har mer) og stek på stekepanne med smør til de blir gyllenbrune.

(Hehe, mine ble bittelitt brent da. Men de skal se ca. slik ut). Når de er ferdige er det bare å ta på det du vil. Vanlig pålegg, kesam/cottage cheese, blåbærsyltetøy, frukt eller hva enn du liker. Utrolig enkelt å lage, samtidig som det smaker KJEMPEGODTog er sunt 

today’s outfit

 


genser og bukse fra bik bok

Hei hei! Startet dagen i dag med en liten tur på fjellet, og guuuud så slitsomt det var. Tror aldri det har vært sååå slitsomt! Vel, var utrolig deilig å bli ferdig, trening om morgenen er undervurdert syns jeg. Man føler seg jo mye bedre resten av dagen! Elsker forresten genseren jeg har på meg, den er så behagelig. Er det noe jeg HATER så er det ukomfortable klær!

tusen takk

Wow, hadde aldri trodd jeg skulle få SÅ mange tilbakemeldinger på forrige innlegg! Dere er helt fantastiske, TUSEN TAKK. Har lest alle kommentarene, og jeg hadde virkelig ikke trodd at det skulle være så mye positivt. Noen var ikke helt enig da, men det hadde jeg jo regnet med. (Og når det er sagt; innlegget er skrevet veldig fra èn side) Vel, jeg bare få sagt at jeg setter utrolig stor pris på at dere leser bloggen min, selvom jeg kanskje ikke sier det så ofte. Det betyr UTROLIG mye for meg. Tusen, tusen takk ♥
 

Kanskje jeg skal begynne å skrive litt lengre innlegg en gang i blant? Ser ut som dere likte det, og jeg er jo glad i å skrive selv så. Men nå må jeg gå, poster outfit etterpå ♥

fordommer mot de tynne

Nok en gang mister jeg håpet på menneskeheten. Ikke at jeg er sjokkert, fordi jeg vet jo at det finnes en hel haug av trangsynte idioter der ute, men virkelig? NÅR ble plutselig folk så sinnsykt fordomsfulle mot de som er litt tynnere enn andre?  

En ting jeg alltid har lurt på, er hvem som sitter hjemme på pc’en sin og skriver anonyme kommentarer på andres blogger. Tapere? Jenter med så dårlig selvtillit? Folk som er så lang nede at de må trykke ned andre for å komme høyere opp? Ikke vet jeg. Vel, jeg skjønner det ikke – for jeg har faktisk aldri noensinne følt et behov for å skrive en stygg kommentar til noen. ALDRI. For hva skulle det hjulpet meg?

Å si “du er altfor tynn, æsj” er akkurat det samme som å si “du er altfor FEIT, æsj”. Jeg er ikke en person som blir lei meg for slike kommentarer, men jeg tror jeg kan snakke for de fleste som er tynne når jeg sier at det er SINNSYKT irriterende. Noen lider av en sykdom, noen syns kanskje det er fint å være tynn og noen klarer faktisk ikke å legge på seg. Uansett hvilken grunn det er, så syns jeg folk bør lære seg å holde ting for seg selv. Å fortelle en jente som ikke klarer å legge på seg at hun er tynn vil gjøre henne lei seg, og å fortelle en anorektisk jente at hun er tynn vil bare trigge henne. Same shit, different thing. BEGGE deler er ille. Tenk deg om, hvor viktig for deg er det at jeg må få høre at jeg er sykelig tynn, ser ut som et skjelett og at jeg ikke kan gå på hæler fordi jeg er tynn nok fra før av? Igjen, jeg tar meg ikke det minste nær av slike ting, men jeg vet det finnes tusenvis av andre jenter der ute som gjør det.

“Real men want curves, only dogs like bones” – er det VÆRSTE jeg noensinne har hørt. Kan noen fortelle meg moralen i denne setningen? (Edit: ja, for å bygge opp selvtilliten til de med litt fett på kroppen, men det hjelper fint lite når det ødelegger for de undervektige) Den er jo bare helt på trynet spør du meg. For det første så får det alle undervektige til å føle seg som DRITT, og for det andre så underbygger det faktisk det faktum at å være tynn ER skjønnhetsidealet, og at det er det som er fint.

Når en jente med litt fett på kroppen legger ut et bilde av seg selv i bikini så er hun kjempetøff og modig, men når en jente med litt mindre fett på kroppen legger ut et bilde av seg selv i bikini så er hun bare stygg og ekkel. Men jo da, som de sier – alle er perfekte slik de er. Eller? 

Vel, ikke at jeg tror dette kommer til å forandre noe, men jeg håper dette får øynene opp for noen. Et lite forsøk på å nå ut til folk, hvertfall. Gjerne lik innlegget for å dele det videre.

love this watch

Denne er så fiiiiin! Fikk den til jul for et par år siden, men likte den ikke så jeg la den bort, og NÅ fant jeg den. Haha. Skjønner ikke hvorfor jeg ikke likte den, den er jo utrolig fin!! Veeeel, nå tenkte jeg å ta meg en tur ut og trene, men det REGNER JO?!?!?!! Deprimerende. Så, jeg får se hva jeg gjør.

Hva syns dere om klokken?