t.g.i.f

Hola amigos! Endelig heeeeelg. SÅ herlig. Har ikke noen spesielle planer enda, men sitter og lurer på om jeg skal tørre å drite meg ut i morgen og gå Førde Opp (motbakkeløp), hahah. Har ikke fått tid til å trene så mye i det siste 🙁 Uansett, i helga tenkte jeg å lage nytt design og header! DET er virkelig på tide!! Dere må jo være kjempelei av det jeg har nå, haha. Men vi ser! God helg dere, snakkes senere i dag ♥

star printed scarf


bukse bik bok, genser og sko h&m, skjerfet vet jeg ikke

Fant denne outfiten i arkivet som jeg hadde glemt å poste. Elsker skjerfet, det er så fiiiint. I dag kommer forresten broren min hjem og blir her i helga! Jippi 😀 Føler at han kommer hjem fra en lang ferie eller noe, haha! Så det blir gøøøøy. Og i morgen er det FREDAAAAAG!! Jeg lever for helg.

Hva syns dere om antrekket? 

akkurat nå


…spiser jeg dette.


…har jeg vært på friidrett. GØY!


…skriver jeg novelle. Seeee så langt jeg er kommet.


…eh, ja.


…hører jeg på dette.

Tommel opp for gøy innlegg! Kom nettopp hjem nå og må bare hive meg rundt på leksene… Hvorfor kunne vi ikke heller hatt lengre skoledag og mer effektive timer? Altså, jeg er for lekser (for ja, det er viktig!), men heller PÅ skolen. Ja ja, orker ikke å bruke energi på å irritere meg over det, bruker heller energien på leksene. SNART HELG!!!!! Forresten, hva syns dere? Lekser hjemme/lekser på skolen?

ukens spørsmål #26

Hva vil du jobbe med når du blir eldre?
Jeg har ikke peiling.. Sykt irriterende, i grunn. Men har litt lyst å studere økonomi, broren min studerer jo det nå så da kan jo han rettleie meg litt, eller HVAAA HÅKON? 😀

Hvor lenge har du blogget og hvor lenge har du tenkt å fortsette?
Jeg har faktisk holdt på i hele 3 år i oktober! DET er lenge, haha. Men begynte vel egentlig ikke å blogge sånn “seriøst” før i starten av 2012, da jeg begynte å få litt flere lesere. Hvor lenge jeg skal holde på vet jeg ikke, men så lenge jeg trives med det, og det gjør jeg hvertfall nå! Haha, jeg kan virkelig ikke se for meg å slutte, det hadde blitt utrolig rart. 

Hvor mye kostet dongrivesten?
Aner ikke, kjøpte den på barneavdelingen på h&m for mange år siden. Utrolig nok passer den fortsatt, haha! Har klippet av armene selv da, så det var en jakke først.

Hva heter moren din?
Hun heter Cathrine

Hvilken størrelse bruker du i buksene fra Bik Bok? Og hvordan får du de stramme nede?
Bruker 25/26 i de vanlige og xs i de andre, tror jeg. Varierer litt, kommer an på hvilken type det er. Bruker alltid strikk nederst på buksa (uansett hvor fjortis det er), fordi jeg haaaater å ha sleng.

Når skal du legge ut gratisdesignet ditt igjen?
Okei, siden jeg får så masse spørsmål om det: ja, jeg klarte å slette innlegget med et uhell, og ja, jeg vet at jeg sa til noen at jeg skulle legge det ut igjen. Greia er at da får jeg så syyyyykt masse spørsmål hele tiden om hvordan man skifter header, hvordan man skifter profilbilde, tekst og alt mulig annet, og det har jeg desverre ikke tid til å hjelpe alle sammen med 🙁 Det er ikke for å være kjip eller noe, men jeg har rett og slett ikke tid. I tillegg blir det litt kjedelig for meg hvis alle har samme design som meg, det skjønner dere vel sikkert… Beklager! Kanskje jeg kan lage et annet design og legge ut en gang.

Hva trener du?
Jeg går en sti som heter bystien (den er dødsbratt, så om går den fort så tilsvarer det en lang joggetur. anbefaler alle å trene motbakke!!), men nå som det blir kaldere ute så må jeg snart finne på noe annet. Driver og tester ut litt forskjellige ting, forteller sikkert mer senere!

Hvor mange hull har du i ørene?
Akkurat nå har jeg bare 3, men har lyst å ta mange flere. Har skikkelig på et inni øret (om dere skjønner?), syns det er så sykt fint! Noen som har det og syns det gjorde vondt? 

How to you like your Free’s? I`ve been debating buying some for a while.
The Nike Free’s on the picture was from wehearit.com, so I don’t have them myself 🙂 Well, I would recommend them for casual use, not training.

Skal du ha flere videoblogger?
Ja, det mååå jeg få til siden dere likte det så godt! Vil ikke love noe bestemt tidspunkt, men skal ha flere videoer hvertfall. Problemet er at jeg ikke aner hva de skal handle om, så om dere har noen tips – rop ut!! Setter stor pris på det ♥

Hvor mange objektiv har du?
Standardobjektivet 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. F/1.4 bruker jeg til til outfitbilder, f/1.8 bruker jeg når jeg skal ta nærbilder (ettersom f/1.4 er litt ødelagt og ikke klarer det) og 18-55mm bruker jeg nesten aldri, utenom hvis jeg f.eks skal ta bilde av meg selv og holde kameraet samtidig. Haha, kompliseeeert. To av dem er halvveis ødelagte så må liksom bytte litt på det

Hvordan er foreldrene dine i forhold til bloggingen din?
De syns det er en fin hobby de, så lenge jeg ikke lar det gå negativt utover andre ting, som foreksempel skole. Får jo i tillegg erfaring, både når det gjelder blogging generelt og det å tjene penger. (Som forresten ikke er grunnen til at jeg blogger. Drev jo på i over 2 år før jeg tjente noe som helst, det at jeg nå tjener penger er jo kun et pluss)

Hva gleder du deg mest til akkurat nå?
Storbyweekend i høst!! Vet ikke hvor enda, men Spania, London, Praha eller noe. Drar med mamma, en venninne og moren hennes, gleder meg utrolig myeeee. En hel helg med bare shopping, iihh!

black hoodie & denim west


 

 

bukse bik bok, sko og vest h&m

Det som topper lista mi med 10 irriterende ting: REGN når jeg skal ta bilder. Haha, måtte få lillesøstra mi til å holde paraply over kamerastativet, så sikkert ikke så veldig bra ut tenker jeg. Lille slaven min da sjøøø. (Som krever penger for å ta bilder av meg, søskenkjærlighet på topp jepp hehe) Så vad tyckar ni?

frokosttips #3

Dere liker jo at jeg tipser dere om sunne, gode og enkle frokosttips/mattips osv. innimellom, så da tenkte jeg å gjøre det i dag! Dette er en veldig enkel frokost, som samtidig smaker kjempegodt. Har fått heeelt dilla på det, spiser det nesten hver morgen før jeg drar på skolen 😀

Dette trenger du:

Splenda, havregryn, yoghurt naturell, cottage cheese, bær/frukt (banan smaker best!) og eventuelt syltetøy eller honning

Slik gjør du:

Bland sammen 1/3 boks cottage cheese med yoghurt naturell og havregryn. Mengden bestemmer du selv ut fra hva du liker best og hvor sulten du er


Ta i 2-3 ts splenda (eller vanlig sukker)


Ha i bær (eller frukt) og topp med syltetøy eller honning. Syltetøyet/honningen smaker best om du har banan, så anbefaler det istedenfor!

Voilaaa! Som sagt, veldig enkelt og suuupergodt. Anbefaler alle å smake det :)

litt sommer

Heihei! God mandaaaaag 😀 I dag har jeg på meg dette:

  


/genser fra mango, hals fra bik bok

I dag er det skikkelig deilig vær! Ikke sommer akkurat, men likevel varmt. Skulle ønske høsten var slik hele tiden, det er jo så fiiiint. I tillegg blir jeg i mye bedre humør, ELSKER sol! I dag skal jeg på trening klokka 6, og før det må jeg gjøre lekser sååå jeg har det litt travelt. Har laget et innlegg med frokosttips til dere siden dere likte det så godt, så jeg poster det når jeg kommer hjem igjen 😀 Ha en fin dag da, dere!

Kommer til å savne sommeren!!! Wææ ♥

mine converse

Faktisk en del som har etterspurt et slikt innlegg, så ja. Her er da mine converse! Det ene paret er Levi’s da, men de ligner så jeg bare tok de med. Converse er så og si de eneste hverdagsskoene jeg bruker, de passer jo til absolutt alt, i tillegg så går de aldri av moten. Love it! Favoritten må være de høye hvite, tror jeg. Har dere converse? Isåfall, hvilken farge?