på epleslang

Nei da. Fikk plukke litt epler i hagen til Ingvill, de har liksom sånn 3 svære trær fyllt med epler. Og dere vet, jeg ELSKER jo epler, hihi. Høstidyll, kaller jeg det! Nå sitter jeg og skriver en debattartikkel og øver til spanskprøven vi har på onsdag. ¿HAY ALGUIEN AQUÌ QUE HABLE ESPAÑOL? (Haha, ikke gidd å rett meg…) Ser for meg om jeg kommer opp i spansk i eksamen, HAHAHAHAHAHAH. Herregud, det ville ha blitt en totalkatatrofe. Gud være med meg, ikke la det skje <33333

Så forresten at blogg.no har fått en ny funksjon som gjør at du kan bestemme når innleggene kan postes! ENDELIG, sier jeg bare. Sinnsykt smart, da slipper jeg å hyre folk til å poste innlegg for meg når jeg ikke har mulighet til det. Haha!

my brother’s jacket


college jakke h&m, bukse bik bok, topp bik bok, leppestift revlon

Elsker denne jakka! Varm, stor OG stilig, just gotta love it. Forresten, i går gikk jeg bystien igjen (etter en litt for lang pause) og det var seriøst SÅÅÅÅÅ sykt tungt. Faen, hvor ble kondisen av? Nei da, det gikk fint – gikk utrolig nok like fort som forrige gang! Sinnsykt deilig etterpå da, tenkte å ta meg en tur i kveld også, før Håkon drar. Heldige han som kan dra hjem til Bergen, mens jeg er stuck i Førde… Skal dra og besøke han der snart da, og i tillegg til at jeg skal til Oslo om en måned bare, jippi 😀

Hva syns dere om antrekket? 

to nye plagg

Som dere vet er jo jeg veldig glad i å klippe i klærne mine, så i dag tok jeg tok gamle hettegensere og gjorde de om til vest. Syns det ble myyye stiligere! Er tips til dere om dere er lei av et plagg 😀 Bare vri genseren på vranga og klipp langs sømmen, og voilà. Hihi, hva syns dere?

liten bytur

Hello thereeee! Kom hjem for en liten bytur for ikke så lenge siden, evigheter siden sist. Hadde ikke så god tid, men kjøpte meg (haha ja, ironisk nok etter forrige innlegg) to ting fra Bik Bok, en blondejakke som du så vidt ser på bildet, og et fiiiiiint smykke. Jakka var på salg til 150 kr da, billig!! Det er lov å unne seg litt nytt når man har fått lønning, det er gyllen regel. Vel, er skikkelig sliten etter skoleuka her, så skal bare slappe av i kveld med familyen nå som vi er samlet, blir deilig. Har ikke noen planer for morgendagen enda, men finner vel på noe ♥

Fint smykke, ikke sant? Love iiiiit

ukens spørsmål #29

Hvor høy er du?
174!!! 174 174 174 174 174 174 174 174 EN SYTTIFIREEEEEEEEE 🙂 🙂 🙂 !!!!!! 

 
Hvor stor forskjell på dypden og skarpheten er det fra blender åpning f/1.4 til f/1.8?
Ikke veldig stor, i grunn. Jeg bruker både 1.8 og 1.4 siden 1.4 er litt ødelagt og ikke klarer å ta nærbilder, og dere ser vel ikke så stor forskjell. Men hvis man får til bra bilder med 1.4 så blir de døøødsfine!

Er bootsene fra H&M behagelige?
Ja, hvertfall til å være så billige.

Er du familie med Anna Edwin (annais.blogg.no)?
 
Haha, nei 🙂 

Hva heter fjernkontrollen din til kameraet ditt?
Canon RC-6 

Hvordan har du det?
Ååh, takk som spør! Har det faktisk ganske fint når jeg tenker meg om. Tiden går hvertfall UTROLIG fort, noe som må bety at jeg koser meg. Men jo da, jeg har jo selvfølgelig dårlige dager hvor bare alt går galt – som alle andre.

Kan du ha et innlegg om hva en blogg burde inneholde?
Ja, det kan jeg! Takk for tipset. 

Hvordan har du råd til å kjøpe så mye fine klær?
Tjener jo penger + at jeg hadde en del fra før av, blant annet konfirmasjonen min i vår. Men jeg shopper ikke mye i grunn, sparer mesteparten.

Bruker du solpudder, siden du har så “markante” kinnbein?
Ja, jeg markerer jeg kinnbeina med å legge et solpudder med shimmer i rett under kinnbeina. Liker vanligvis ikke hudsminke med shimmer i, men den jeg har er SÅ fin. Avhengig! Den selges desverre ikke lengre…

Har du noen gang prøvd fargelinser?
Ja. Jeg har faktisk et par, men har aldri brukt de. Vet ikke om jeg kler det, haha…

Haha, se så liten jeg så ut!! Bildet er tatt i starten av sommerferien

Hva syns du om jenter som er over 1.80?
Dødsfint!! Be proud of it, guuuurls.

Hvordan og når kom du på topplista?
For det første så har jeg blogget veldig lenge, så har en del erfaring! Men hovudgrunnen er vel at jeg har blitt linket av bloggere 🙂 Kom på topplista rett før nyttår i fjor, da jeg ble linket av Kristineam.

Har dere mye lekser?
Nei, ikke så veldig.. men vi har ikke for lite heller. Helt passe, syns jeg.  

Er du en type som liker å skille deg ut i klesveien?
Både ja og nei. Er ikke den mest drastiske når det gjelder klesstil, men er samtidig veldig glad i å kle meg litt annerledes.

Er du belieber og skal du på konserten?
Nei, men hadde dilla på han før. Syns fortsatt han er helt CRAZY SINNSYKT fin, men orker ikke å bli helt “into” han fordi jeg vet at han aldri noensinne kommer til å vite at jeg i det hele tatt eksisterer. Skjønner ikke hvordan dere beliebere holder ut, ass.

Hva veier du?
Vil ikke si det, ettersom det kan føre til kroppspress. Alle har jo forskjellig kroppsoppbygning, så det å sammenlikne seg med andre basert på vekt blir helt feil. Dere er fine som dere er, jenter!! (Og gutter??)

Hvilken størrelse er det i USA-genseren?
Den er i one size.

 

Noe mer dere lurer på? Isåfall, legg igjen en kommentar!

elsker torsdager

 
Hihi, hoppet rett i koseklærne når jeg kom hjem fra skolen. Vel, hei alle sammen! Av en eller annen rar grunn så elsker jeg torsdager. Har alltid skikkelig helgfølelse, det er så deilig! I dag har foreldrene mine bryllupsdag, de har faktisk vært gift i hele 15 år!! Gratulerer så masse mamma og pappa, skal prøve å være så snill som mulig i dag ♥ I tillegg kommer broren min hjem om 1 time, JIPPI. Er glad for at jeg har en bror som jeg er såpass god venn med, vi kan sitte i timesvis å bare snakke om alt mulig. Haha, gotta love it!! Vel, ha en fin dag da alle sammen! Vi snakkeees

min nye usa-genser


genser her

Hei hei! Fikk en pakke på døra i går, nemmelig denne stilige genseren fra modekungen.se. Elsker den, syns den er dødsstilig! I tillegg er den utroolig varm, passer bra med tanke på at det begynner å bli kaldt ute. Er skikkelig svak for USA-flagg-inspirerte klær, det er så fint. Love it!! Nå skal jeg rydde rommet, trene og gjøre litt lekser som jeg har vært litt for flink til å utsette. Gleder meg til i morgen, da har mamma og pappa bryllupsdag, bruttern kommer hjem og det er ikke lenge til helg. JIPPIIIIII. Torsdager er favorittdagen min!! Uansett, vi snakkes ♥

                                                                                                                                                                                           Sponset produkt

Hva syns dere om genseren?