et år tilbake

Ryddet litt i bildene mine på pc’en her om dagen og fant noen “gamle” bilder. Noe av det morsomste med å ha blogg er å kunne se tilbake på alle bildene! Jeg mener, når jeg blir voksen kan jeg se hvordan jeg så ut HVER dag alle disse årene jeg har blogget. Hvor fett er vel ikke det? Disse bildene under her er fra i fjor på ca. denne tiden, så det er ikke syyyk forskjell, men syns jeg ser MYE eldre ut nå. Herregud, syns jeg forandrer meg hele tiden?

Her hadde jeg nettopp begynt å eksprimentere med klær. Begynte VEDIG forsiktig som dere sikkert ser, he-he. Stilen min må vel være det som har forandret seg aller mest, noe jeg er glad for, for å si det slik.

Noen som også syns de forandrer seg hele tiden?

lue, for en gangs skyld


veske gina tricot, skjorte zara, bukse bik bok, lue h&m

Tror dette er første gangen på flere år at jeg har gått med lue, faktisk. Ikke noe fan av det, med andre ord! Men denne var litt søt da, så hvorfor ikke. I dag var vi i banken på utplassering, og det var helt greit. Lærerikt, men ja, er jo grense på hvor syyykt gøy det kan være i en bank, haha. Har på meg nøkkelkort rundt halsen som dere sikkert kan se. Føler meg LITT kul nå da, vet dere 😉 Forresten, pc’en jeg har nå går så sykt treigt at jeg har lyst å rive av meg håret nesten. Gleder meg SÅ til å få ny nå, herregud. 55 dager til og jeg er forent med min kjære Macbook Pro! Elsker den allerede… FØR jeg har fått den. Haha.

Vad tyckar ni om bildene?

er jeg fjortis nå da eller?

Se på denne nydeligheten jeg fikk i posten i går! Først og fremst, PLEASE ikke kom å si at militærjakker er såååå zzzzzzyyykt mainstream og fjortis og så videre :P<33 DA… piller jeg seriøst ut øynene mine. Jeg mener, hallo, det er 7 milliarder mennesker på jorden, kan ikke alltid gå rundt med unike klær. Syns den er helt råkul, spesielt med naglene på skuldrene som bare gjør den 1000 ganger kulere. Skulle gjerne hatt den litt lengre siden jeg elsker oversized jakker, men den er i one size så jaaaa. LOVE IT ANYWAYS!! Bare synd vi lever på nordpolen og man ikke kan kle seg i annet enn svære parkaser for å overleve vinteren. Nei da, jeg finner nok ut av noe.


sponset produkt fra romwe.com (utsolgt)

Fact: det er blitt mainstream å stemple ting som mainstream. WHO AGREE????

brrr, så kaldt

Hei hei! Brrrr, SÅ kaldt det er blitt ute. Våknet til 6 minusgrader i dag, let the winter begin liksom. Lurer på om jeg noen gang kommer til å venne meg til kulden…? 5 måneder til YESSSSSS. Forresten, hva syns dere om pelsvottene mine? De er sååå skjønne, elsker de. Har på meg pelsvest også som dere sikkert ser, ingen av delene er ekte da selvfølgelig! Vel, i dag var siste dag på videregående før jeg begynner der selv! I morgen skal vi ut i bedrift og da skal jeg i banken, spent på hvordan det blir. Har heldigvis en avslappende uke foran meg! Nå skal jeg lage meg varm kakao og sette meg ned med litt lekser, er så koselig når vi har fyrt i peisen her hjemme ♥ Vinteeeeeridyll

Er det kaldt der dere bor?

liten smakebit

Helgen i Oslo var helt fantastisk! FØRST OG FREMST!!!! Jeg møtte Kristina Andersen på flyplassen! Det føltes HELT surrealistisk, hun kjente meg jo igjen og greier, haha! Tok av en liten prat da, null stress. (Nei da, jeg var sååå nervøs og totalt satt ut) Vel, stod opp klokka fire på fredags morgen og tok fly fra snøbalagte og kalde Førde til Oslo som hadde nydelig vær med sol og blå himmel. Dro med mamma og vi møtte da en barndomsvenninne av meg, Karoline, og moren hennes. Utrolig koselig å se de igjen, de bor jo i Narvik, laaaangt borte fra oss.  En herlig helg fylt med shopping, masse gåing, revy/musikal (hvor vi møtte Trond Espen Seim backstage!!), minimalt med søvn og masse god mat. Hotellet lå rett ved Aker Brygge, så vi lå ganske sentralt. Elsker Oslo!! Skulle så ønske jeg bodde der.

Bildene kommer så fort jeg får redigert de, rakk nemmelig ikke det i dag, siden det er sååå mye. Skal redigere sammen en video også 🙂

hjemme!

HALLA, da er jeg hjemme igjen! Kom hjem litt før midnatt i går, riktig nok. Har hatt en fantastisk herlig helg, herregud! UTROLIG koselig å se Karoline igjen, vi har ikke sett hverandre på typ. 3 år… Det er altfor lenge! Har mye bilder og film og vise dere (tenkte å mekke sammen en liten videoblogg fra turen med litt småklipp), men må laste over alt først så jeg tenkte jeg kunne vise dagens antrekk først. Var på utplassering på vgs i dag faktisk! Hadde realfag og det gikk kjempefint. Litt lengre skoledager merker jeg, skal nyte den siste tiden på ungdomsskolen for å si det slik, haha :)

Vel, her er det jeg har på meg i dag:


bukse og veske gina tricot, genser h&m, sko footway.no

Hva syns dere om antrekket?

hoppetau som trening

Nå tenkte jeg å komme med et lite tips. Husker dere at jeg snakket om en “ny” type genial trening? Tro det eller ei, jeg snakket om hoppetau! Jeg er vel ikke den eneste som begynner å miste lysten til å jogge/trene ute når det er mørkt og snart minusgrader og snø? Så jeg har da gått til innkjøp av et hoppetau, jeg! Ti minutter med hoppetau er like effektivt som en halv time med jogging (!!!), og det har vel de aller fleste tid til regner jeg med 😀 Det positive er at man kan gjøre det INNE! Eller i garasjen o.l, som jeg pleier å gjøre.

Kjøpte mitt tau på en lekebutikk til 50 kr bare. Er smart å velge et som er tynt og er laget av plastikk, det er mye enklere og smidigere å hoppe med enn de som er laget av tøy.

Hihi, smart eller? Noen som skal prøve?

hvor jeg får inspirasjonen min fra/alle bildene herfra

…..KENZAS.SE! Mange av dere spør hvor jeg får inspirasjonen min fra, vel, her har dere det. Får selvfølgelig inspirasjon fra mange andre plasser også, men GUD for en perfekt og gjennomført skapning hun er. Gi meg utseendet hennes og jeg er lykkelig for alltid!! Begynte faktisk ikke å lese bloggen hennes før for en liten stund siden faktisk, men nå leser jeg den hver dag. Perfekt, perfekt, perfekt…

jett runwaydreamz

Hei hei! Jeg sa jo at jeg skulle legge ut bilde av shortsen på meg, så da gjør jeg det. SE SÅ FIN! Motivet ligner veldig på shortsen jeg har fra Bik Bok, men som dere ser er den heeeelt annerledes på. Har den i XS og den passer fint, men kunne godt hatt XXS også, ettersom den er litt stor bakpå rumpa. Men syns egentlig bare at det er kult, elsker at den ikke er helt inntilsittende slik som alle andre shortser. Shortsen min er herfra, og ettersom nettsiden er norsk så slipper dere toll.

Sponset produkt