snakkes neste år!

GODT NYTTÅR, kjære lesere! Nå er det ikke mange timer igjen før det braker løs, tjoheeei. Vi har nettopp spist middag nå, og om ikke lenge får vi besøk av naboer som skal spise dessert med oss, ooog etter det skal jeg være med venninner 🙂 Blir nok en superkoselig kveld med myyye god mat, gleder meg!! Stresser sykt med hva jeg skal ha på meg da, på lik linje med alle andre nyttårsaftner. Synes det er sååå vanskelig, hahah!! Har ingen fine kjoler føler jeg, blæ. Står mellom de to på bildene under, og jeg liker egentlig paljettkjolen best men den har ikke så fin passform. Dilemmaaaa

Uansett, dette blir nok mitt siste innlegg i 2012, så vi snakkes neste år. 2013 here we come, let’s not fuck it up :) Ønsker dere et supert år hele gjengen, love you guys! Tusen takk for at dere har fulgt bloggen min gjennom 2012, dere er best!

GODT NYTTÅÅÅÅÅÅÅÅR!

en av julegavene mine

Her er en av julegavene jeg fikk i år! Har ønsket meg denne kjempelenge, så det ble jeg utrolig glad for. Caroline er virkelig en stor inspirasjon, både innen mat, trening og mote. Boken inneholder massevis av gode oppskrifter på både middag og dessert, og jeg gleder meg å prøve ut noen av de selv! Haha, jeg fant forresten ut at hun følger meg på instagram her om dagen, kan dere tenke dere hvor glad jeg ble. Wææ, jeg virkelig digger henne!

lips

Hei dere! Jeg har nettopp testet ut to produkter til å ha på leppene, og tenkte å skrive litt om de. Det første produktet heter Lip Injection Extreme og er et serum (ser ut som en lipgloss) som skal øke leppenes volum. Du påfører det på leppene og lar det virke i noen minutter og da vil du kjenne at det prikker litt. Jeg var veldig spent på om denne metoden, som blir kalt for plumping, skulle fungere – og det gjorde det faktisk! Ikke en stor forskjell vel og merke, men akkurat slik at du kan se det. Yeeey! Mine kjedelige lepper plutselig et hakk finere. Det er ikke er permanent produkt, noe som vil si at det kun fungerer midlertidig ved kontinuerlig bruk.

Lip Injection Extreme finner du HER

På bildene over kan du se hvordan det ser ut når jeg har det på meg. Du kan enten ha på serumet alene uten noe over, som faktisk er veldig fint, eller så kan du ta leppestift over. På bildene under har jeg verdens nydligste leppestift fra Too Faced i farge Coral Fire, en mellomfarge av rosa og rød. Jeg elsker den! Skikkelig enkel å påføre og den tørker ikke inn, noe jeg er avhengig av at den ikke gjør. Tommel opp!

Leppestiften finner du HER

Reklame, ærlige meninger

fornøyd pike

Yes, fikk til å laste ned Photoshop!! Livet mitt kan nå offisielt fortsette. Takk for alle innspill i forrige innlegg! Haha, JA jeg er totalt avhengig av det, klarer bare ikke å redigere bildene mine bra i andre program. Fikk hjelp av verdens snilleste bloggleser http://amasan.blogg.no, tusen hjertelig takk for at du tok deg tid til å hjelpe meg! Lastet ned prøveversjon på 30 dager og så gjorde jeg noen greier som visstnok skal utvide den, krysser alle fingre for at det funker! Hvis det viser seg at det gjør det så kan jeg sikkert lage en video eller innlegg om hvordan man laster ned Photoshop, hviiiiis jeg klarer å forklare det da.

Uansett, har sittet nesten hele dagen med dataen og forstår en del mer nå! Ahh, I already love it. Èn ting jeg lurer på: Når man laster over bilder fra kameraet, går det ikke an å lagre bildene i mapper slik at jeg får en mappe for hver dag? Slik som på Windows, når man laster inn bilder så kommer det automatisk inn i en mappe for den dagen, f.eks 29-12-12. Wææ, håper noen skjønner hva jeg mener?

Okei, ja.. Skal ikke mase FOR mye, er bare litt nybegynner i starten. Haha, noen Photo Booth-bilder, so funnyyyy

macbook pro

Se hva jeg ble eier av i dag; en splitter ny Macbook Pro. Endelig! Mamma og pappa betalte halvparten som julegave og bursdagsgave, og så betalte jeg resten. Tusen takk ♥ ♥Har ventet sååå lenge på denne, så er utrolig glad nå! Bruker nok litt tid på å sette meg inn i den da, heldigvis har jeg ferie og massevis av tid.

Èt problem: jeg vet ikke hvordan jeg skal laste ned Photoshop (gratis..). Det er et STOOORT problem, for jeg er virkelig avhengig av det for å kunne redigere bildene mine. Har det på den gamle pc’en min og mååå ha det på denne. Aner ikke hvodan jeg skal gjøre det, så hvis noen av dere vet det hadde jeg blitt evig takknemlig!

 

ukens spørsmål #40

Hvor er det lange speilet ditt fra?
Det er fra IKEA

Hvordan får du håret ditt så langt uten at det er slitt?
Det er litt vanskelig å svare på, for når jeg tenker meg om så gjør jeg ca. ingenting for å ta vare på håret mitt. Dusjer jo hver dag, retter håret mitt hver dag og bruker aldri hårkur. Men om du får slitt hår ville jeg kanskje sluttet å rette det (om du gjør det), og gå til innkjøp av en god balsam! Jeg bruker alltid masse balsam i tuppene.

Jeg har selv 1.8, men lurer fælt på om jeg skal skaffe meg 1.4, i og med at bildene dine er… smashing!! Så derfor lurte jeg på om du merket stor forskjell på overgangen, og om det til syvende og sist er verdt det.
Forskjellen på 1.8 og 1.4 er ikke særlig stor. Prisforskjellen er jo ganske stor (1000 kr for førstenevnte og 3000 kr for sistenevnte), men jeg er veldig glad i å ta bilder og har ikke noe imot å bruke litt ekstra penger på bra fotoutstyr. Så ja, det kommer jo helt an på hvor mye penger du vil investere i det. Om du ikke har så altfor masse penger å rutte med så ville jeg holdt meg til 1.8 for å være ærlig, for hvis du skal spare penger lenge så er jeg redd du vil bli skuffet over forskjellen. Men jo da, objektivet er kjempebra, men heller litt mer “det lille ekstra”. Man må være ganske flink til å ta bilder for å få frem forskjellen! Det er liksom myyye større forskjell fra standardobjektiv 18-55mm til 50mm f/1.8, enn det er fra 1.8 til 1.4. LIIIIITT forvirrende kanskje, hehe! Håper dere skjønner, though.

Er du den høyeste i klassen din av jentene?
Neiiii. Vi er en veldig høy klasse faktisk!

Hvor lang tid bruker du på å stelle deg?
Bruker 5-10 min på å sminke meg, når det gjelder håret så varierer det ettersom jeg ikke alltid gidder å rette det like mye

Kan du legge ut bilde av deg selv uten noe som helst sminke?
Har gjort det før, da 🙂 Men her, f.eks:

Har du jobb?
Blogg er jo en jobb i seg selv, men jeg jobber ikke noe utenom det hvis det var det du lurte på. Oh jez, det ville jeg aldri ha fått tid til.. Blir stressa bare av å tenke på det, haha!

Er du directioner?
Nope. Altså, de er jo kjekke og alt det der, men musikken er kjedelig etter min mening. . . Favorittartistene mine er KE$HA OG NICKI MINAAAAAAAJ

Liker du Kenza bare fordi hun er pen?
Nei, fordi hun har dødsbra stil 🙂

Er det lenge siden du kjøpte jakka?
Nei, jeg kjøpte den nå nettopp!

Hvorfor kan du ikke fortelle om hvor ofte du trener?
Fordi jeg vil ikke påvirke dere….. til å bli så lat som meg. Hhahaha, dere aner ikke hvor mye treningen min har forfalt i vinter. Altså, det ER jo ikke gøy å trene når det er snø og ti minusgrader ute, jeg kan umulig være den eneste som synes det?
Men ja, NÅR jeg trener da, så bruker jeg å løpe intervaller. Er mange av dere som spør hvordan jeg gjør det, så jeg kan jo fortelle litt! Først og fremst finner jeg en bakke. Det kan være en hvilken som helst bakke i grunn, men jeg liker at den er ganske bratt slik at treningen blir så effektiv som mulig. Vel ja, så jogger jeg opp bakken og går ned igjen, jogger opp og går ned igjen – og dette gjør jeg helt til jeg ikke orker mer. Veeeeldig god og effektiv trening, så slipper man å bruke hele ettermiddagen på å trene. Hvor mange ganger du skal gjør det kommer helt an på hvor bratt og lang bakken er, så du må rett og slett bare kjenne på kroppen hvor mye du orker 🙂

Hvorfor er kjolen så kort? Altså, jeg bryr meg ikke, men det er jo vinter, ikke sommer 😛
Oisann, glemte å ta på meg termodressen på julaften 😛

Are you a model or something?
Nope

Har du veranda utan for romme ditt?
Ooohh I wish. Når jeg skal bygge mitt eget hus, DAAAA. Har allerede begynt å se for meg hvordan mitt fremtidige hus skal se ut… Er det ille? Da tenker jeg noe a la dette, hehe:

Bruker du blits når du tar bilder?
Bruker blits når jeg tar bilde av meg selv foran en hvit vegg f.eks (som jeg ofte pleier å gjøre), for da synes jeg fargene og kontastene blir mye finere. Ellers bruker jeg ca. aldri blits!

Hvilket kamera har du?
Canon EOS 500D + Canon 50mm f/1.4

Jeg har kjempelyst på en dongerijakke og har tenkt lenge på å kjøpe en, og nå har jeg funnet den perfekte. Men nå kom jeg på at jeg ikke vet hva jeg kan bruke den til. Har du noen tips? Kan man bruke det sammen med dongeribukser og shortser, eller passer det bedre med svarte bukser? Er det egentlig moderne nå?
Hm. . . Du kan jo bruke en hettegenser under m/svart bukse, eller så kan du, som du sier; kombinere den med en denimbukse i en mørkere eller lysere farge enn jakka. Bare prøv deg frem, med denimjakke har du tusenvis av ulike valg 🙂

Hvor er joggebuksa di fra, og hvor mye kostet den?
Den er fra Bik Bok og kostet 299. Verdens beste! Haha, må være mitt mest brukte plagg.

Er det lurt å takke ja til alle sponsortilbud?
Neiii!! Husker i starten av bloggperioden min da jeg fikk diverse tilbud fra amatørnettsider og takket ja til det med ÈN gang. Selvfølgelig, jeg var jo nybegynner og uviten, men det er noe dere burde styre unna. Vær selektiv og takk kun ja til ting som virkelig interesserer deg, ellers… ja, det er litt vanskelig å forklare, men bloggen mister på en måte litt kvalitet, i tillegg til at bloggeren selv mister troverdigheten. Det er mange nettsider der ute som kun er ute etter å utnytte deg, og for all del; vær obs! Husk at du skal ha like mye ut av samarbeidet som sponsoren din. Liksom, nei du vil ikke skrive et innlegg om en pokernettside for 500 kr. Slike tilbud er fyfy! Og så må du til syvende og sist ikke glemme hvorfor du blogger. Altså, jeg ville hvertfall ikke likt å lest min egen blogg om den var proppet full av irrelevant reklame annenhvert innlegg.

Spørsmål til neste gang? Spør i kommentarfeltet her, så blir det enklere for meg å svare i neste uke!

musikk gir motivasjon

NÅ dere, nå klarer ikke denne rumpa å sitte stille lengre. Jeg må rett og slett ut og løpe fra meg litt energi før jeg blir altfor rastløs her jeg sitter. Kjenner virkelig på kroppen at det er lenge siden forrige treningsøkt da jeg ble andpusten bare av å løpe opp trappa, hahaha. Jeg dør inni meg. Noen som er med meg, eller? Jeg skal ut og løpe litt intervaller nå, og jeg ser allerede frem til å komme inn og hoppe i dusjen etterfulgt av avslapping i kveld med god samvittighet!

Og om dere trenger et dytt i baken, her er noen herlige sanger som kan overdøve andpustheten:

family dinner next


Øredobber og skjorte fra BIK BOK

Hei dere! Nå har vi fått besøk av tante og onkel + søskenbarna mine og skal øyeblikkelig spise julemiddag. Koselig! Er skikkelig sulten nå, så det skal bli godt. I tillegg blir det dessert etterpå! Haha, her er det full rulle hele jula uten stopp. Begynner nesten å bli lei av mat nå. Bare nesten, da! Lagde forresten noen helt syyyyyke sjokolade cupcakes i går, dere skulle sett og smakt de!! Spiste litt vel mange, så endte opp med å bli sinnsykt kvalm.. Men ja, det er jo kun jul en gang i året 🙂 Håper dere får en fin dag!

Noen flere som har spist litt vel mye i jula, hahah?