cravings this summer

Hei og god kveld! Meg i nuet. Sitter og slapper av og bare nyter at det snart er helg! Har søkt litt rundt på forskjellige sydenreiser og så har jeg vært innom Victoria’s Secret. Har såå lyst å bestille bikini derfra til sommeren! Synes ikke bikiniutvalget i de vanlige butikkene er noe spesielt å skryte av, i tillegg er det gøy å ha noe ikke alle andre også har. Har skikkelig lyst på en slik bikini med “miniskjørt” på underdelen, hvis dere skjønner? (Bildene under) Haha. Utrolig søtt! Liker spesielt den blå nederst.

victoriassecret.com

Har noen av dere erfaring med bestilling av bikini fra Victoria’s Secret? Er størrelsene normale, og er frakten dyr? 🙂

føler det er vår

Ååh, jeg føler det er VÅR!! Hadde tidenes vårfølelse når jeg kom hjem fra skolen og sola skinte, iiih. Jeg vet at vi bare er i slutten av januar, men dere aaaaner ikke hvor mye jeg gleder meg til til sola kommer for fullt og jeg kan begynne å kle meg i lettere klær. Elsker at det er begynt å bli mye lysere ute også nå, jeg merker jeg blir i myyye bedre humør. LYKKE!

Sitter i senga på rommet nå med brus og Mamma Mia-musikk (tidenes glad-musikk) på høyttalerne, fin torsdag! Ble ferdig med matteprøven i dag, så i dag kan jeg slappe av og bare gjøre det jeg vil. Heeerlig. Benytter anledningen til å få unna litt bloggarbeid! Skal prøve å komme i mål med mailen, og så må jeg sende av gårde noen pakker.

Bukse fra BIK BOK, genser (kjole) fra Cubus, sko fra footway.no, veske fra Gina Tricot

Haha, har på meg julekjolen i dag faktisk! Bare brettet den opp til en genser, voilà. Et bra tips til dere om dere har en inntilsittende kjole eller noe 🙂

instagram og twitter

♥ Heia. Får maaaange spørsmål om hva jeg heter på instagram og twitter, så jeg tenkte å ta det i et eget innlegg! Gjerne følg meg da, hvis dere vil se litt andre ting enn bare det som står på bloggen 🙂

På instagram heter jeg @kristineullebo, du kan finne meg på web.stagram her. Instagram er såå gøy, hihi! En liten “utvidelse” av bloggen da vil jeg si, ettersom du finner en del av de samme bildene der. Poster både gamle og nye bilder, f.eks når jeg nettopp har lagt ut nytt innlegg. Poster og noen mobilbilder inni mellom, men skal prøve å bli flinkere til det 🙂

På twitter heter jeg også kristineullebo! Elsker twitter, my second home <3 Lol, eller noe sånt. Vel, er i hvert fall gøy hvis du følger morsomme folk! Har ikke vært like aktiv nå i det siste though, men pleier å være det.

Har dere instagram eller twitter? Gjerne legg igjen en kommentar om hva dere heter, så skal jeg ta en titt innom noen!

all denim

Bukse fra BIK BOK, veske fra Gina Tricot, sko fra footway.no, jakke fra madlady.se

Et antrekk fra forrige uke som jeg ikke har fått tid til å poste før nå. Passer greit i og med at det regner ute i dag og er ca. helt umulig å ta outfitbilder, hehe 🙂 Hva synes dere? 

pilot jacket

jakke herfra

Her er den nye jakken min som jeg viste dere på lørdag! Er den ikke dødsstilig? I loooove it. Digger at den er varm med ull inni, men samtidig ganske tynn slik at jeg kan bruke den til våren. Gleder meg til å kombinere den, wiih! Hva synes dere om den?

Sponset produkt

spennende tirsdag

Tirsdag, hei hååå. Gud, det var så utrolig deilig å være uthvilt i dag tidlig! Søvn er virkelig undervurdert, så mitt (litt forsinkede) nyttårsfortsett må være å bli flinkere til å komme meg tidlig i seng. Det  jeg klare! Anywaaaay. Denne dagen blir svært lite interessant, jeg har nemmelig litteratur-prøve i norsk i morgen og jeg må bruke dagen på å øve. #Bloggerensittspennendeliv, hehehe 😛 Nei da, men det går fint! Sitter her i det ultimate chilleoutfit – nemmelig shorts, deilig overdel og strikkesokker. Og så har jeg brus og god mat!! Så jeg overlever, no worries people.

Skal snart begynne å øve, men først venter det mailsvaring (henger litt etter, så beklager om du får sent svar!) og rydding av rommet. Jeg bare mååå ha det ryddig når jeg skal øve eller gjøre lekser, eller så greier jeg ikke å konsentrere meg . . Systemfreak? JA. Haha.

Shortsen er fra runwaydreamz og genseren fra BIK BOK

Vi skrives, dere! Ha en fin tirsdag. Haha, noen andre som er lik meg når det gjelder rydding forresten? Håper jeg ikke er den eneste systemfreaken her, altså . . 

natta

Hei og god kveld! Kom nettopp hjem fra mørkekjøring (trafikalt grunnkurs), og er seriøst helt døøød. Har bare lyst å legge meg ned å sove med en gang, men har såå masse ting å fikse at jeg blir helt stressa. Kan noen lære meg å stresse mindre?! He-he. Uansett, jeg har lovet meg selv å bli flinkere til å legge meg tidligere, så nå skal jeg hoppe i dusjen og så blir det rett i seng. I går hadde jeg forresten nesten 20 000 lesere! Selv om topplisten på blogg.no bare viser norske klikk, though. Dødskoselig, i hvert fall! Dere gir meg så mye motivasjon 🙂

Ligger i senga og hører på denne sangen for øyeblikket. Verdens fineste, dere må høre den!!

Og såå har jeg trukket vinneren av treningssettet fra 2XU! Virket som om mange av dere likte konkurransen? Kan kanskje prøve å få til en til. Uansett, beklager at jeg ikke fikk trukket vinneren i går, men jeg fikk rett og slett ikke tid. Uansett, den heldige ble . . . Amanda! ([email protected]) Jeg har sendt deg en mail. Gratulerer så mye til deg! Håper tøyet passer, selvom overdelen er litt liten.

God natt, folkens! Vi blogges i morgen ♥

et lite sminketips på en mandag

Hei jenter! (Og kanskje gutter?) Jeg tenkte å komme med et lite sminketips. Kanskje ikke så veldig spesielt, men utrolig viktig. Tipset er nemmelig å vaske sminkekostene sine! Det er faktisk sååå viktig, for om man ikke gjør det så blir kostene fulle av bakterier – og det liker vi vel ikke? Tenker spesielt på kosten du bruker for å påføre evt. pudder eller foundation. Å gnikke bakterier inn i huden hver dag er jo ikke særlig digg, he-he. Nettopp dette kan være en av faktorene som spiller inn i om du har kviser, så om du sliter med uren hud ville jeg vært ekstra renslig med kostene 🙂

For å vaske sminkekostene mine bruker jeg en spray fra bareMinerals som heter “quick change, brush cleanser” (ikke sponset) som du får kjøpt på parfymeri. Sprayer på kostene, lar de stå i noen minutter og så “gnir” jeg kostene i sirkelbevegelser på et papir eller en klut. Et annet alternativ er å bruke bare vanlig shampo og balsam, og vaske det på samme måte som om det var håret ditt. Begge deler funker bra!

Nå må jeg løøøøpe! Skal på mørkekjøring, siste trafikalt-greie ever. Tror det varer en stund, så jeg er ikke helt sikker på når jeg kommer hjem. Men vi snakkes!

Så til det store spørsmålet, haha. Nå er jeg nysjerrig! Når vasket dere sminkekostene deres sist?

vinn ballkjole!

Som jeg fortalte tidligere i uka så skal ha en konkurranse. Denne gangen kan dere vinne tidenes fiiiiineste ballkjole, fra edressy.com! Den er av silke, har åpen rygg, paljetter rundt brystet og “kutt” fremme med beinet. Prinsessekjole til tusen, og jeg er kjempemesunnelig på den som vinner!! Jeg har fått tilsendt den selv for å vise den på bilder, så vinneren får altså kjolen jeg har på meg på bildene under.

Kjolen er skreddersydd for meg, så det kaaan muligens bli litt problematisk. Men dere kan jo bare melde dere på uansett, og om den ikke passer så kan dere gi den bort til en venninne eller søster. Jeg er 174 cm høy, sånn at dere vet det! (Med høyhæler på bildene, vel og merke) Så ja, bare meld dere på uansett om dere er større eller mindre/høyere eller lavere enn meg 🙂

Dette er det eneste må du gjøre for å være med å trekningen av kjolen:

  • Like bloggen min på facebook HER
  • Like innlegget via facebook (knapp nederst i innlegget)
  • Kommentere at du har gjort begge deler (med mail INNI kommentaren) i dette innlegget

Vet ikke helt når jeg trekker vinneren, finner det heller ut etterhvert. Og angående konkurransen fra forrige søndag (treningsklær) så trekker jeg vinneren i morgen heller!

LYKKE TIL!!  

perfect eyes

I dag skal jeg vise dere hvilke produkter jeg bruker for å få den perfekte øyelooken!

Nude’Tude: Denne paletten har jeg vist dere før, og den er virkelig verdens beste. Nude’Tude har kjempefine og bra pigmenterte farger som kan bådest til både fest og hverdag. Jeg pleier å legge Sassy eller Stand-offish som base over hele øyelokket, og så bruker jeg Selfish og Silly ytterst på øyelokket for å skape en smokey eye-look. Slår aldri feil 🙂 Det skal mye til for at jeg bytter ut denne paletten, for å si det slik!

Schwing Black Liquid Eyeliner: En flytende eyeliner med tynn ende som gjør det kjempeenkelt å påføre. Jeg har testet en del eyeliner i det siste, og denne slår alle sammen ned i støvlene, uten tvil. Et ekstra stort pluss er at den tørker fort! Jeg har fått dilla på cat eye-looken i det siste (til hverdag også), og da er en bra eyeliner et absolutt must.

What’s your type macara – The Body Builder: Endelig en mascara som passer til vippene mine! Jeg har faktisk ikke tellingen på hvor mange ulike mascaraer jeg har testet gjennom tidene. Har aldri funnet “the one”, men denne er farlig nær! Jeg vil nok ikke si at vippene mine får mye mer volum som produktnavnet tilsier, men jeg får utrolig lange vipper – og det er nettopp det jeg er ute etter.

Slik blir det da seende ut:

Om dere ønsker å kjøpe noen av produktene selv på coverbrands, så har jeg fått en rabattkode, “ugiuc”, som gir 20% rabatt på både paletten, eyelineren og mascaraen. Jippi!

Hva synes dere om resultatet? :) 

Reklame