ta på deg klær a

OBS!! Glemte burkaen hjemme.

Jeg synes egentlig at alt dette kroppspress-maset er overhyped.

I går fikk jeg en kommentar på innlegget “summerinspo” som fikk meg til å tenke litt. Ikke at jeg vanligvis ikke tenker, for det gjør jeg i massevis, i massemassevis. Vel ja, ikke at det var noen big deal sånn egentlig, for kommentaren var ikke ment på en slem måte. Det var bare poenget i teksten som gjorde meg litt irritert. Du påstår at jeg skaper et usunt kroppspress på bloggen min. Hvorfor det, spør jeg? Fordi jeg er slank? Isåfall er det en helt på trynet påstand. Altså, jeg er klar over at vi lever i 2013 og at kroppspresset er stort, men skal jeg droppe å legge ut bilder av meg selv på min blogg av den grunn? Jeg kan ikke slutte å blogge fordi min tilstedeværelse kan påvirke folk. Om noen har lest min blogg og fått spiseforstyrrelse på grunn av det så er den personen så lett påvirkelig og sårbar og har allerede et så usunt forhold til sin egen kropp at vedkommende mest sannsynlig hadde blitt syk uansett. Internett er stort, og den personen ville ha funnet en annen plass å søke etter inspirasjon uansett. Du kan ærlig talt ikke påstå at bloggen min bidrar til spiseforstyrrelse. Ungdommer i dag blir bombadert med press fra alle kanter 24/7, og jeg tror ikke tror at det spiller noe fra eller til om jeg ikke hadde blogget. 

Jeg vet ikke med deg, men i dag kom jeg hjem til 6 mail i innboksen min fra jenter som fortalte meg at de har begynt å like kroppen sin til tross for at de er undervektige – og dette på grunn av bloggen min. Fortell meg hva har du gjort i dag for å hindre et kroppsfiksert samfunn, da? Her sitter du på nett og forteller meg i en anonym kommentar at jeg ikke kan legge ut bikinibilder av meg selv fordi jeg er for tynn. Det ironiske her er jo faktisk at det er DU som skaper kroppspress.

Jeg forstår hva dere mener, men jeg slutter ikke å blogge av den grunn.

Dette innlegget er selvfølgelig bare rettet mot et fåtall. Nesten all tilbakemeldingen jeg får er positiv, og jeg må bare få sagt at jeg setter uendlig stor pris på enhver av dere. Negativ respons har jeg sluttet å ta til meg – det er de fine kommentarene som betyr noe for meg. Tusen takk! Dere er grunnen til at jeg blogger 🙂

happy birthday bestie

Heisann dere! I dag er det introduksjon av meg i Fylkesmagasinet, som dere ser på bildene over. (Gratismagasin i Sogn og Fjordane) Gøy! Det er vel egentlig et ganske typisk blogg-intervju, men jeg synes det ble bra. Det blir spennende å begynne å skrive! Hvis dere vil lese artikkelen så er den på nett >her<.

Uansett, i dag har Ingvill bursdag! GRATULERER SÅ MYE VERDENS BESTE! Benytter anledningen til å si at du er verdens besteste bestevenninne. Har kjent deg helt siden jeg var bitteliten, og du har alltid vært den personen jeg kan stole på. Å ha en bestevenninne som man kan komme til uansett hva er virkelig gull verdt, og det unner jeg absolutt alle. Du er verdens beste. LOVE YOU, og jeg håper dagen din blir like fantastisk som deg 

Tipper hun blir glad hvis dere legger igjen en gratulasjon til henne, tihi :)

summerinspo


Snekret sammen en liten (stor) kollasj med inspirasjonsbilder fra sommeren. Guuud, jeg er vel ikke den eneste som kjenner savnet når jeg ser slike bilder? Jeg gleder meg helt utrolig mye til sommeren nå, bare alt. Ferie, reising, sol, brunfarge, shorts (dere kjenner jo meg, hihi) og ikke minst; fotografering! Det er så utrolig stor forskjell på bilder nå og bilder om sommeren, de blir jo ti tusen ganger finere når sola skinner og gresset er grønt 🙂 Heldigvis er det ikke lenge igjen da, dere!

Nå har jeg nettopp spist middag og vært ute en tur for å ta noen bilder. Sitter i nuet med en Cola Zero ved min side og RLE-boka ved min andre side. Min unnskyldning for at vi skal kjøpe brus i hverdagene: “Mamma, jeg skal øve til PRØVE!!!”. Haha, funker fett. Gleder meg til helga nå! Heldigvis er broren min hjemme denne uka, siden han har vinterferie. Lucky bitch!

♥ Likte dere bildene? 

hjemmelagde kyllingnuggets

Hei dere! Haha, tommel opp for superkleint bilde over 😀 Fant en heeerlig oppskrift på bloggen til Kristina Andersen i forrige uke her (igjen, hehe!), og jeg tenkte å dele den med dere. Oppskriften er opprinnelig fra boken til Kristine Weber. Jeg skal vise dere hvordan dere kan lage sunne og kjempegode kyllingnuggets hjemme på 1-2-3! Alt du trenger er:

♥ Kyllingfilet
 1 eller 2 egg
♥ Mandelmel (du kan også bruke vanlig mel hvis du vil)

Fremgangsmåten er verdens enkleste: skjær kyllingfileten i størrelsen du vil ha dem, dypp bitene i en skål med egg og vend dem deretter i en skål med mandelmel. I skålen med mel kan du gjerne blande inn litt kyllingkrydder for å få litt smak på det, det var det jeg gjorde. Evt. kan du ha revet parmesan eller annen ost i.

Smaker SUPERGODT, og er i tillegg mye sunnere enn vanlige kyllingnuggets som du kjøper på butikken! Anbefaler virkelig alle å teste, det tar jo heller ikke lang tid. Du kan servere det med en god salat til, eventuelt ris eller lignende – hva enn du liker. Jeg lagde det i forrige uke og det falt i smak hos dere familien. NAAAAM, dette skal definitivt lages igjen!

flower jeans

Bukse fra BIK BOK, jakke fra choies.com, solbriller fra Ray-Ban

Heisann! 3 dager igjen til helg!!! Nå har jeg besøk av Ingvill og vi øver til musikkfremføring i morgen. Hadde engelsk skrivedag i dag (tror det gikk ganske greit) og så fikk vi tilbake naturfagsprøven og jeg var . . et halvt poeng fra sekser. Typisk! Kjenner det er såå deilig å bli ferdig med prøvene, selv om vi har en del igjen da. Hyggelig at jeg fikk så mange tilbakemeldinger angående videregående-søking i går, forresten. Masse nyttig, men jeg blir nok å søke til studiespesialiserende uansett 🙂 Påbygg virker ganske tungt, i hvert fall utifra det jeg har hørt. Men ja, jeg må nesten fortsette å øve jeg. Vi snakkes senere, ha en fin tirsdag!

Antrekket er, igjen, fra vinterferien. Hehe. Er smart å ha på dager som dette hvor jeg ikke har orket å kle meg noe spesielt. Digger denne buksa, føler den gjør hele antrekket av seg selv samtidig som den er ganske casual 🙂 Hva synes dere om antrekket?

natta

Heiii og god kveld! Tenkte å slenge inn et lite innlegg før jeg går i dusjen og legger meg. Har prøvd å gjort litt skolearbeid i dag, men som dere vet . . når man skal øve til prøve blir plutselig aaaalt annet veldig interessant. Typisk det der. Søkte forresten til videregående i dag! Yeeeey. Søknadsfristen er på torsdag 1. mars og jeg er som vanlig i siste liten. Haha, dere vet forresten det Min-ID-brevet man får i posten som man må ha for å kunne søke? Jeg trodde jeg hadde mistet det da jeg ikke fant det i sted, og jeg freaket heeelt ut. Pleier alltid å ha orden på slike ting, men heldigvis fant jeg det . . PUUUH! Hadde ikke rukket å fått tilsendt nytt før fristen, så flaks for meg at jeg fant det. Hvis ikke hadde jeg ikke hadde skoleplass til høsten, og hvor jævlig kult hadde ikke det vært da dere. Droppe ut av skolen etter 10. klasse, null stress liksom 🙂 Uæææhh, får helt ekkel følelse av å tenke på det. Skal liksom ikke bare grave med ned og dø i samme sleng og da . .

Søkte studiespesialisering, media og idrett. Disse kan forandres helt fram til 1. april (tror jeg), men jeg kommer til å ha studiespesialiserende på 1. valget uansett. Deiiiiiilig å få det unnagjort! Har jo egentlig aldri vært i tvil om hva jeg skal søke, så det var ikke noe problem. Er det noen av dere som går media, forresten? Har alltid visst at jeg skal gå studiespes, men er mange av dere som sier at jeg heller burde velge media? Hmm . .

Noen av dere som har søkt på ny skole til høsten?

unblogged outfit

Heiiiiia! Da var det tilbake på skolebenken, dere! He-rre-gud, det føltes som verdens største ork å komme seg opp av sengen i dag morres når alarmen ringte. Heldigvis kom jeg meg omsider opp, og når jeg kom på skolen var det faktisk helt greit 🙂 Er jo gøy å komme tilbake og se folk igjen, og selvfølgelig at vi har gym på mandager. Hadde ikke overlevd uten . . Uheldigvis har vi noen prøver denne uka, så jeg tenker at jeg bare starter å øve nå, er ikke vits å utsette. Blææh. Ser allerede frem til helga jeg, hehe!

Her er et antrekk fra ferien i forrige uke! “Unblogged” om vi skal si det på en blogg-ish måte. Haha! Kjøpte denne buksa på Zara da jeg var i Oslo og den er sååå fin, men den har verdens mest irriterende og støgge passform ever. Elsker slike type bukser, men hva med oss som er langbeint?! De blir jo alltid for korte . .

Bukse fra Zara, genser fra H&M, sko fra Tommy Hilfiger (footway.no), solbriller fra Ray-Ban og earcuff fra H&M

Vad tyckar ni? (Hahah) 

dagens spørsmål

Ser du på blogging som en jobb?

Gjerne begrunn svaret 🙂 Har du mange lesere kan du tjene gjerne 100.000 kr i måneden. Hva synes dere egentlig om at bloggere har en såpass høy inntekt, og man kan sitte og jobbe fra senga med pc´en i fanget men likevel tjene 3x mer enn en gjennomsnittet? Er det urettferdig og lettjente penger, kontra vanlige jobber? Synes det er litt interessant å høre hva dere mener!