SmileLab


Et smil er noe alle burde ha med seg til enhver tid! Jeg er ganske opptatt av å et hvitt smil og god munnhygiene, så jeg tenkte å fortelle om en nyhet som SmileLab har kommet med – nemlig SmileLab Sensitive Complete Treatment:

Pakken inneholder 15 pakker med strips, hvor det er 2 strips i hver av dem – altså 1 for hver tannrad. De skal være på i 30 minutter, men stripsene er tynne og tilpasser seg lett etter tennene så det føles ikke ubehagelig å ha det på. Man kan liksom snakke i mens, hehe 🙂 Behandlingen kan fordelest utover for eksempel 15 dager, hvor man bruker én pakke daglig, eller at man bruker 2 pakker daglig. Jeg føler ikke at jeg trenger det, da jeg får veldig gode resultater etter bare 2-3 behandlinger. Det passer også veldig fint å bruke én pakke strips rett før man skal noe spesielt, som for eksempel bursdag eller et event.

Jeg har testet både originalen og Sensitiv, og personlig så fungerer begge like bra for meg. Begge produktene er like, bare at denne er mer skånsom. Har ikke prøvd noen annen form for tannblekning tidligere, men denne scorer likevel høyt hos meg! Kjempeenkelt og effektivt. Jeg er den typen som hater å lese bruksanvisninger, men denne er virkelig enkel, haha :)

Noen av fordelene med SmileLab:
 Ferdig dosert – klar til bruk
♥ Fjerner skadelige bakterier og plakk
♥ 
Klinisk dokumentert trygt & effektivt for hjemmebruk

Ooog! Jeg har en rabattkode til dere, wohoo! Koden “u2fb5” (skrev feil tidligere, nå er koden riktig) (varer til 6. april) gir 20% rabatt på SmileLab Sensitive Complete Treatment, som dere finner HER. Den gir også samme rabatt på Sensitive Bursh, som dere finner her :) EDIT: Skriv inn koden manuelt i stedet for å kopiere og lime inn. Om det fortsatt ikke fungerer, kontakt på [email protected] for å få rabatten manuelt!

Reklame

svar fra broren min – del 1

Herregud, hun er jo dritttyn, hun MÅ jo ha spiseforstyrrelser?
OKEI, hadde på forhånd bestemt meg for å ikke svare på spørsmål om dette, men fuck it. 
Hvor begynner jeg? Eh, hun har ingen spiseforstyrrelse, og har aldri hatt. Om det er noen som oppriktig bekymrer seg (eller bare er JÆVLA HOES) la meg si dette. Det har aldri vært et tema her i huset. Familien Ullebø er glad i mat. Veldig glad i mat. Lager vi 1 pizza til middag spiser vi 1. Lager vi 2, spiser vi 2. «Å spare mat» er et ukjent fenomen, og om mamma baker 60 boller, så er det tomt dagen etterpå. Jeg skjønner også at jeg er litt inhabil til å uttale meg, siden jeg står henne så nær, men verken jeg eller hun har noe å skjule. Hun spiser mer enn nok, er sunn og har en meget god helse. Jeg er så forbanna lei kommentarer som «hvorfor spiser du mager kesam, du kunne trengt de ekstra kaloriene ;)» eller «du måtte ha nugatti max ja, kunne vel ikke risikere de ekstra kaloriene». Til dere som kommentere slikt, det er ikke Kristine som handler inn maten i huset, det er mamma. Og hun er opptatt av at familien skal spise sunt og variert, og da har hun byttet ut noen produkter til lettere varianter. Når ble det ulovlig å velge letter produkter? Hvem bestemmer hva som er et «normalt» kosthold? HVA er et normalt kosthold, om hun faen ikke får spise mager kesam uten å bli lynsja for det? 
Jeg bare lurer (MENS VI FØRST ER I GANG), hva får dere til å skrive sånt? Dere kan åpenbart ikke ha det godt med dere selv, for jeg kan ikke fatte hva som får dere til å sette dere ned, klikke dere innpå bloggen hennes, lese det som står der, gjøre dere opp noen negative tanker for å så skrive det i kommentarfeltet og poste det. Hvor er foreldrene deres? Har dere blitt mobbet i oppveksten? Sliter dere med selvoppfatningen deres? Så mange spørsmål jeg aldri får svar på.

Har hun forandret seg etter hun ble toppblogger?
Selvfølgelig har hun det! Hun har blogget i minst 3 år, og det har vært en del av hverdagen hver bidige dag. Jeg tror det har vært en fordel for henne også, siden hun er blitt veldig oppmerksom på hvordan hun fremstår, prioritere tiden og planlegge, og den erfaringen hun har fått (alt fra radiointervju, til samarbeid, til for eksempel skatt osv) 

Har dere alltid vært gode venner?
Vi har alltid vært gode venner, men har blitt mer de siste årene. Vi har blitt mer like og har heeeelt samme humor!

Bruker Kristine mye tid på bloggen? 

Hverdagen hennes sirkler rundt bloggen. Ikke før hun poster et innlegg tenker du på det neste! Og hvor mange ganger når vi skal på butikken elns (og kjøpe brus/snop) og jeg er klar og roper på henne, så får jeg tilbake «skal bare poste innlegget, det går fort!!!». Det går ikke fort. Tro meg. For å ikke snakke om det å ta bilder. Er det fint vær, får hun aldri nok bilder. ALDRI. «bare ett til pliiiiiiis, jeg bare må ha ett til!». Hvilken forskjell spiller det blant de 600 bildene vi allerede har tatt??
 Men hun syns det er gøy da, det er jo det viktigeste. Jeg tror dere ville merke fort om hun mistet inspirasjonen!

Krangler dere mye?

Haha. Vi krangler ikke så mye, men det pleier å bli ganske høylytt og intensivt når vi krangler. Som for eksempel her om dagen når jeg tok resten av en flaske brus opp på rommet mitt og Kristine klikka og kom flygende opp trappa som et uvær type det her:

…og vi stod å hylte til hverandre så vi begge var hås i halsen og alle dyrene i skogen våknet fra dvale og enhver realityseriekrangel ville sett harmløs ut. Vi hadde forresten en 4 pk til med brus i garasjen
 

Leser hun alle kommentarene? 

Det gjør hun. Jeg tror det er det viktigeste for henne (jada jada typisk bullshit) er kommentarene, kanskje. Det er noe med det at det blir tilbakemeldingen hennes. Lesertall blir liksom «bare et tall», men kommentarer kan hun lese, forstå, få henne til å tenke, bli glad osv. Blir litt det samme som å få en god karakter på for eksempel eksamen eller en fremføring; om du får 5 eller 6 er det kjempegøy, men INGENTING slår å høre tilbakemeldingen (om den er positiv vel å merke). Det er den du husker!


Hva syns du om at Kristine og mange andre rekker finger til kamera?

Hun gjør det ikke ofte nok! #yolo #swag #girl #fuck #chanelVil du si at Kristine alltid prøver å være perfekt? Presser seg selv osv

På dette er vi ganske like. Det er enten eller. Skal du gjøre noe, er det 100%. Hva er poenget med å holde på 
med noe om du ikke gir alt? Og så er hun sinnsykt streber på skolen. Serr. “Det går bra om eg får minst 5 sant Håkon, sant Håkon? Sant det går fint????” 

Hva syns du om at Kristine tjener masse penger på bloggen sin, og får masse penger som hun kan bruke på seg selv i ettertid, og du får ikke noe…? 

Herregud såååååååååå sinnsykt urettferdig. Nei lol, er jo hennes blogg? 🙂 Om du sikter til at jeg hjelper til, så føler jeg ikke at det å ta litt bilder i ny og ne, og hjelpe henne med å svare på litt e-poster osv burde gi meg betalt. 

Hva synest du om at hun blogger?

Jeg syns det er kjempekult! Og flott hun har funnet noe hun liker å holde på med.

Hva er Kristines verste uvane? 

At hun aldri trekker ut etter seg når hun har vært på dass. 
Eller at hun har et helvetes temperament. Skulle tro hun er et jævla lemmen av og til. Av og til kan hun klikke for absolutt ingenting! 

Hva gjør dere når dere er sammen, sånn som nå i påsken?

1. Spiser

2. Prater om ting/folk vi hater

3. Digger til musikk
4. Går på hvert vårt rom og sitter på data en stund

5. Gå tilbake til punkt


RINSE AND REPEAT.

Er Kristine like kul på ekte som hun er på bloggen?

Hun er mye kulere! Håper ikke dere tror hun er akkurat som på bloggen? Det er ikke alene en blogg om hverdagen hennes eller livet hennes. Altså, hun har ganske lik humor som meg, og jeg har ganske bra humor, såååå da må hun også ha det hehehe. Dere må ikke finne på å avgjøre om en person er sånn eller sånn basert på så lite info som fra en blogg folkens! 🙂

Kan du fortelle henne alt?

Føler i grunn det.


Tar hun til seg driten folk kommenterer om for eksempel hva hun har på seg, hva hun spiser og det at hun er tynn?

Ja og nei. Det er fysisk umulig å ikke bli påvirket av all dritten, men det er to utfall av det. Du kan enten høre det, og tenke på det til neste gang, eller du kan leve etter det og la det styre livet ditt. Jeg tror hun bare tenker på det, for hun fortsette å gjøre som hun vil, og bryr seg sånn sett ikke om dritten hun får.

Leser du bloggen til Kristine daglig?
Veldig artig spørsmål. I perioder, ja. Når jeg bodde hjemme leste jeg den nesten aldri. Jeg følte det ville blitt veldig rart, siden jeg bodde i samme hus som henne. Alt som kom utpå bloggen visste jeg jo om, så hadde liten verdi å kikke gjennom outfitbildene hun nettopp postet når JEG tok bildene, ya feel? Etter jeg har flyttet har jeg lest den nesten hver dag, men jeg ringer heller å prater med henne, siden bloggen ikke gir et rettferdig bilde av hverdagen hennes. 

Har du tenk og legge på deg litt ihvertfall. Det ser ut som du har et eller annet sykdom som gjør deg så tynn?


Raper/promper hun mye? 

Ekte bloggere raper eller promper aldri.

Har dere tenkt å dra på ferie sammen?

Har store planer om det! Ingenting er bestilt, men er KEEN på en sydentur for å si det sånn ja!

Hjelper du til med bloggen?
Ikke såååå mye. Eller, tar jo en del bilder. Skriver type alle e-postene til samarbeidspartnerene (“pliiiiiis dåååå Håkon, eg aner ikkje kva eg skal svare dei!!”) osv. Haha, når jeg kom hjem fra Bergen måtte jeg skrive hele hjelpe henne med å svare på et intervju til avisa. Det handlet om henne.  Artig å lese avisa dagen etterpå, med ordrette formuleringer som jeg hadde skrevet. 

Noen svar som overrasker dere, hehe? Kommer en del 2 senere, så lurer dere på noe til da? 🙂

Xoxo, Håkon

black and white

Heisann! Nå har jeg nettopp spist enchiladas og massemasse godis med familien. Er så mett nå at jeg ikke klarer å gå skikkelig oppreist, haha . . Skjønner ikke hvordan jeg greier å spise så mye, jeg?! Haha. Gøy at så mange la igjen spørsmål på spørrerunden jeg hadde her om dagen, forresten! Han holder på å svare nå, så innlegget kommer nok i morgen tenker jeg. Nåå drar jeg snart for å møte Ingvill og Karina! Håper dere får en fin kveld, nyyyt de siste dagene i påska.

Outfit for dagen! Nå derimot sitter jeg med koseklærne på. Et must på kveldene 🙂

Genser fra Cubus, bukse fra BIK BOK, sko fra H&M, solbriller fra Ray-Ban (solglass.no)

Hva synes dere? 🙂 

starter dagen med bra musikk

Dere som har sett Pitch perfect kjenner vel kanskje disse sangene igjen? Er egentlig ikke min type musikk, men disse er såååå kule. Har helt sinnsykt dilla på 212 av Azealia Banks, og da jeg hørte den i mashupen i filmen ble jeg dødsgira. Moment of my life, liksom.

Nååå skal vi på butikken og fylle på påskeegget! Haha, ser på instagram og facebook at mange har fått påskeegget sitt i dag . . Her i huset har vi liksom spist godteri siden ferien startet jeg! Spiste den siste biten godteri i dag, HADE BRA 2.5 kg smågodt! Er det påske, så er det påske. Men dere få ha en fiiiiin påskeaften da, alle sammen!

 

Har dere fått påskeegget deres?

it´s a beautiful day

Haha, STOOORT glis! Jeg blir bare så i utrolig godt humør av det fine været, tihiiii. Feriedagene går altfor fort, men det gjør jo tiden hele tiden ellers så . . I dag er første dagen på lenge at jeg har sovet lenge, og det var utrolig deilig. Jeg er den typen som elsker å sove til middag, men jeg lar meg ikke selv gjøre det fordi jeg hater å sløse bort dagen – så jeg pleier som regel å stå opp i 9-10-tiden. I dag har jeg i hvert fall slappet heeeelt av og solt meg på terrassen i shorts og bikini. Jeg vet det høres sprøtt ut, men når jeg lukket øynene så kjentes det faktisk ut som om det var sommer, varmt var det!!

Nå kommer Ingvill bort, og vi skal kose oss i hele kveld med jentesnakk og sikkert en film. Og brus, selvfølgelig! Glad bestevenninna mi er like glad i Pepsi Max som meg, haha :)

Jeg måtte lage middag selv i dag, og da ble det tacopizza! Alt du trenger er en (eller to) tacolefser, og så legger du masse godt på Jeg smører bunnen med grønn pesto og rømme/mager kesam, og så putter jeg på paprika, ruccola, mais, kjøttdeig og ost. 6-7 minutter i ovnen og vips – supergod pizza på 1, 2, 3!

new in from runwaydreamz

Jeg falt helt pladask for disse to nydelige plaggene jeg fikk tilsendt i posten her om dagen, fra kouture.no! Kouture er en butikk som du finner i Oslo i Karl Johansgate 5-7 (inne på Arkaden) , og nettbutikken finner dere HER. De selger dødsfine klær fra merker som blant annet Runwaydreamz, SVEA, Dr. Denim, Jofama (Kenza sitt merke!!), American Vintage og så videre. Jeg vet jo at det er veldig mange som er frelst av f.eks runwaydreamz-produktene, og det må jo passe perfekt for dere som bor i Oslo!! Dere kan jo teste shortsene på, slik at de passer perfekt. Jeg vet i hvert fall hvor jeg skal neste gang jeg er i Oslo, hihi. Når man bestiller fra nettbutikken slipper man forresten toll, ettersom nettsiden er norsk. Eieren av butikken er også kjempehyggelig, og vi vet jo alle hvor koselig det er med bra kundeservice! Tommel opp 🙂

 

♥ Runwaydreamz Stud Top (link): Denne toppen har jeg ønsket meg såå lenge, og jeg ble kjempeglad når jeg mottok den. Perfeksjon i mine øyne, ååh! Har allerede planlagt flere titals antrekk å bruke denne toppen til i sommer – gira med andre ord!! Den er ikke så veldig lang, så den passer best med en highwaisted shorts eller bukse. Jeg har verken stor midje eller store pupper, så størrelse 34A passer perfekt til meg :)

♥ Runwaydreamz Dangers (link): Mitt favorittplagg er shorts uten tvil, i hvert fall de fra runwaydreamz! Har 3 stykk i samlingen min til nå, og kjenner jeg meg selv rett så blir det nok flere i tiden mot sommeren, he-he. Denne modellen er såååå fin! Har størrelse XS, og den er litt mindre enn de to andre modellene jeg har (Jett og Camo Frayed Studded) – synes likevel den satt veldig bra. De to andre jeg har er jo ganske løssittende, så nå har jeg en litt mer tettsittende også.

Ikke sant klærne var fine?

Sponset produkter  

spørsmålsrunde – broren min svarer

Okei, jeg kjører i gang en spørsmålsrunde – men denne gangen skal Håkon svare! Tenkte det kunne være gøy å få svar fra et litt annet perspektiv enn bare fra meg selv. Still spørsmål om meg som dere lurer på, så lover jeg at han svarer 100% ærlig! Her er det ingenting å skjule, hehehe 🙂 Svarene kommer i løpet av noen få dager bare, ettersom han drar hjem igjen på søndag. Sååå ja, still spørsmål om hva enn du vil – alt utenom “Pepsi VS Cola”, “favorittmat” og så videre, haha.

Ironisk nok et innlegg med bilder av . . meg. Kan vise dere bilder av han senere, hvis jeg får lov av han 🙂

Fyr løs! Hva lurer dere på om meg?

sommer i en halvtime

DETTE BILDET ER TATT I DAG FOLKENS. Herregud, for noen timer siden var det syyyykt deilig vær ute, med steikende sol og blå himmel. Bildet over er tatt i dag, den 28. mars. Kødder ikke. Var ute og skulle ta bilder av de nye klærne mine (kommer flere bilder snart), og jeg var faktisk varm. I mean heeeeello, jeg stod UTE, i SHORTS og TOPP. Haha, sykeste. Måtte jo sole meg litt i samme sleng også, så forhåpentligvis har jeg fått litt farge!

Nå er det derimot overskyet. Og når jeg ser meg rundt, så innser jeg at det fortsatt er snø på bakken, haha . . Fikk kjenne smaken av sommer i en liten halvtime da, i hvert fall :)

elsker ferie

Hei alle fine! Bildet viser ikke meg i nuet akkurat, for å si det slik. Sitter her med sminkeløst tryne og pysj fortsatt, jeg! Er det ferie, så er det ferie. Familien har dratt til Hemsedal utenom meg og broren min, og det er sååå deilig med tomt hus. Hihi, i hvert fall i blant! Så i dag skal vi lage verdens beste pizza til middag (lover dere, ingenting slår den vi lager!!), og så skal vi innta store mengder brus og påskeegg-godteri. Namiiii. Jeg tenkte forresten å sette i gang en spørsmålsrunde hvor Håkon svarer! Er det ønskelig? Isåfall, legg igjen en kommentar slik at jeg vet det :)

Og ja! Jeg bare måå tipse dere om foundation- og påske-salget som coverbrands har denne uken! Alle foundation er 20% rabatt på, og så har de salg på utvalgte produkter med 20-50% rabatt. Kanskje det er noen som vil unne seg selv litt ny sminke i påsken? Jeg kan i hvert fall på mitt varmeste anbefale bareMinerals foundation, som jeg har vært fast bruker av i flere år. Den har i tillegg solfaktor 15, noe som kommer veldig bra med nå som solen skinner ute. Meet Matt(e) fra theBalm er også et av mine favorittprodukter – love it! For å komme til salgene så kan dere bare trykke på bildene 🙂

bareMinerals Original foundation her, GloMinerals pressed base her, Too Faced foundation her, GloMinerals Liquid Foundation Matt her, NYX foundation her

Ciaté neglelakk her, Meet Matt(e) her (storfavoritt hos meg!), Bahama Mama her

I think I have an obsession

Heisann! Her ser dere litt av shortsen jeg fikk tilsendt i dag, fra den fineste butikken Kouture som dere finner HER! Bare en liten smakebit, jeg skal ta bedre bilder og vise dere både shortsen og toppen i et annet innlegg + fortelle litt mer 🙂 Som dere vet så er jeg jo tidenes største fan av shorts, haha. Får aaaaaldri nok, og det er liksom helt kronisk. Bare måååå ha, vet dere. Har ikke noe imot det da, er jo greit å ha litt å velge i når sommeren kommer!

Nå sitter jeg her og venter på at middagen skal bli ferdig. I skrivende stund er det faktisk fortsatt litt lyst ute, og klokka er snart ÅTTE?! Lykke! Jeg kan liksom ta bilder ute helt til klokka er type 7, og deeeet er herlig det. (Tipper alle bloggerne kan skrive under på det) I tillegg er det sinnsykt fint vær for tiden, så jeg slipper å fryse den lille rumpa av meg når jeg skal knipse antrekksbilder – og jeg slipper å ta pause inne hvert 3. minutt. Haha! Men nååå blir det familiekos med lasagne, nam. Ha en fin kveld, alle 

Noen flere som er glad i shorts, hehe?