ukens spørsmål #52

Hva mener egentlig du er kroppspress? Og hva mener du skaper kroppspress?
Hm, jeg vet ikke helt jeg. Føler ordet kroppspress blir misbrukt og dratt ut av sammenheng. Kroppspress fra mitt ståsted er ikke å legge ut bilder av seg selv (uavhengig om man er feit eller tynn), 
jeg vil vel heller si at mobbing av kroppen til andre er mye mer kroppspress. Hva skaper mest press: at jeg legger ut bilde av kroppen min på bloggen min, eller at jeg legger ut et antrekksbilde på instagram og får 100 kommentarer hvor det står “eat a burger” osv? Haha, jeg synes det bare er sinnsykt vittig. Heldigvis tar jeg meg aldri nær av det, men det er jo mange som tar all kritikk innover seg, og de synes jeg synd i. Altså, jeg har aldri sagt at folk være tynn for å være fin, eller at de trene. Hvis man ikke vil trene så er det 100% greit, men da synes jeg at de som faktisk vil trene også må få lov til det 🙂 Men ja, det ironiske med folk som kommenterer at jeg og andre bloggere skaper dårlig press er jo det at det er de selv som skaper det. Veeel, hva skal man si. Orker ikke bry meg om slike kommentarer for å være ærlig – det er de fine kommentarene jeg bryr meg om. TUSEN takk til dere

Hvordan greier du å spise så sunt? Havregrøt, kesam osv, hvordan kan du like det så godt?
Jeg synes f.eks ikke havregrøt alene er noe godt i det heeeele tatt, men jeg tar jo sukker, kanel og melk i, i tillegg topper jeg det med bær eller frukt og syltetøy. Om jeg ikke likte sunn mat hadde jeg nok ikke spist det, hehe. Du må liksom gjøre det godt, hvis du skjønner!

Planlegger du dagene dine?
Av og til, men ikke ofte. Planlegger å planlegge skole og noen ganger blogg, men ellers tar jeg det meste som det kommer. Eller, ja . . det varierer vel. Haha. Jeg er glad i å ha ting i orden, men samtidig hater jeg å ha alle dagene mine “bestemt”.

Kan du lage ein link til der du skal i syden?
Vi drar hit HIT og reiser med Apollo. Drar fra Gardemoen!

Elsker håret ditt! Hvilken hårfarge er det?
Tusen takk! Jeg aner ikke, har aldri farget det eller noe som helst. Den varierer veldig mye, som en del av dere har lagt merke til. Her under er håret mitt ganske mørkt f.eks, men om sommeren blir det lyst.

Når du jogger, hvor jogger du? Langs bilveien, i skogen etc?
Langs bilveien! Jeg føler det er tryggest, hehe. Ironisk nok. Pleier ofte å gå powerwalk også, og da går jeg kjapt i oppoverbakke. Pleier å gå oppover mot et fjell eller en sti, da.

Hvilken størrelse har du i jakka?
Jeg valgte M. Takler ikke små overdeler og jakker, synes det er så masse finere når dem er litt oversized 🙂

Hvor er den hvite blondeshortsen fra?
Haha, jeg tror kanskje det er en av de mest stilte spørsmålet på bloggen og på instagram. Den er fra H&M. Jeg kjøpte den i fjor, men de har fått inn igjen nå på nytt, wohoo. Har den i både svart og hvit nå, og jeg elsker den. Verdens fineste

Hva gjør du når du ikke har treningsmotivasjon?
Da . . . trener jeg ikke. Hahhahaha. Sorry ass, gidder ikke lyve med å si at jeg søker opp muskuløse jenter på weheartit og løper av gårde på treningssenteret. Jeg trener hovudsaklig for å holde meg i form, er ikke inspirert av noen spesielle kropper eller noe. Selv om jeg veldig gjerne vil ha definerte muskler, da! Trener jo ikke kun for å holde meg i form, selvfølgelig. Bra rumpe og mage kommer ikke av seg selv, desverre!!

Hvor lang tid bruker du på å sminke deg?
10 minutter cirka, og så bruker ca. 5 minutter på å rette håret mitt. Jeg har alltid så syyyykt latterlig dårlig tid om morgenen, så om jeg bruker 1 minutt ekstra på morgenstellet så rekker jeg ikke det jeg skal. Uff, klarer bare ikke å endre på det. 10 år med skole har satt sine spor!

Hva er favorittgodteriet ditt?
Sjokolade! Uten tvil. Er virkelig tidenes sjokolademoms, det er såååå sinnsykt godt. Ellers er jeg veldig glad i smågodt, men det er vel alle . . Spesielt de bitene på bildet under, aaaah. Satan, skulle aldri funnet frem disse bildene 🙁

 
Hvor mange objektiv har du?
3 stykk. Standardobjektiv 18-55mm, 50mm f/1.8 og 50mm f/1.4. Hvis dere vil ha bilder med skarp fokus og “blurry” bakgrunn så må dere kjøpe objektiv med lav blender, slik som f/1.8 eller f/1.4. Bildene blir myyye finere da, og for meg et det absolutt et must. Standardobjektivet er enklere å reise med, da det kan zoome. 

Hvor kjøper du buksene dine slik at de passer?
Nok et hyppig stilt spørsmål, så jeg tar det like greit med. Jeg har en kjempemange bukser i skapet mitt, men kun en liten brøkdel av de passer meg skikkelig. Har alltid slitt med det siden jeg er langbeint – en negativ side med å være høy, haha. Men ja, de som passer meg har jeg kjøpt på Bik Bok, for der selger de en del forskjellige størrelser og modeller! Ellers har jeg hørt at Dr. Denim buksene er veldig gode, og i tillegg er de tighte nede med anklene. Skal teste de, tenkte jeg! Fester jo buksene med strikk nede nå, og det er jo ikke akkurat veldig flatterende. Bedre enn slengbukse, da 🙂

Denne buksa er èn av få som passer akkurat i lengden. Kjøpte den i 8. klasse, og den passer enda, haha!

Har dere spørsmål til neste uke? 

deler ut 2 gensere

Hei fineste leserne mine! Jeg tenkte det var på tide med en ny konkurranse, jeg. Denne gangen deler jeg ut to dødsfete gensere fra sheinside.com! Begge to er i one size – men dere ser jo på bildene hvordan de er. Som vanlig er konkurransereglene veldig enkle, for alt dere trenger å gjøre for å være med i trekningen av disse to genserene er:

– Like bloggen min på facebook HER
– Legg igjen kommentar i dette innlegget. I kommentaren skriver du hvilken av genserene du vil vinne, enten nr. 1 eller nr.2

– Og så må du selvfølgelig huske å legge igjen mail INNI kommentaren slik at jeg kan kontakte deg dersom du vinner 🙂

Nr. 1:

Nr. 2:

Det blir to vinnere, og de blir trekt i løpet av uka!

Lykke til :) 

nedtelling


Vi har jo som sagt bestilt tur til Rhodos i sommer, meeeeen det ble litt endring i planene. Vi reiser tidligere – nemlig 21. juli! Wiii, gleder meg sånn til sol og varme. Er jo helt sykt å tenke på at det er sååå få dager igjen av skoleåret. Vi skal på et hotell som heter Mythos Beach Resort (det jeg viste bilder av i et innlegg for noen uker tilbake), og jeg fikk med meg at noen av dere også skal? Kanskje jeg treffer noen av dere der, da! Wiii, så utrolig det er å tenke på at det snart er SOMMER. Denne sommeren skal jeg reise mest mulig! Krysser alle fingrer for at jeg og bruttern får til en tur til syden også, og så må jo weekendturer med en venninne selvfølgelig til 🙂 Skulle ønske jeg var myndig og kunne reise hvor enn jeg ville . . Tenk det da, dere. Bare 1 og et halvt år igjen da, heldigvis. Jeg vet i hvert fall èn ting, og det er at jeg skal reise mye når jeg blir eldre! Elskeeer å reise.

Har dere noe dere ser frem til? :)

hej mandag

Hellu! Da var det på igjen med mandag igjen. Det er såå herlig å tenke på at vi er ferdig med alle “normale” skoleuker nå. Vi får mange fridager, blant annet førstkommende onsdag, og neste uke har vi fri både torsdag og fredag! Det gjør skoleuka tusen hakk bedre, tihii. Har nettopp fått middagen ned i magen, og nå skal jeg lage meg en god kopp kakao, svare på mail og muligens trene hvis jeg gidder. Jeg var flink å trene i forrige uke, sååå… he he he…

Her er dagens outfit 🙂 Hestehale, hals og deilig genser og du VET at det er mandag. Creds til dere som greier å style dere opp i tighte gensere, høyhæler og fint hår hver eneste dag!!

Bukse og genser fra Bik Bok, hals fra Vero Moda og sko fra TOBY HELFNER :P:P Ble ikke så veldig bra bilder, men det var sååå sterkt lys ute – klarte så vidt å holde øynene åpne, haha!

Hva synes dere? 

outfits of april

Stikkord for måneden: BOY-genser, runwaydreamz, solbriller og Nike Sneakers. Haha, dere ser hva der går i. Jeg er den typen som får sinnsykt dilla på et plagg, går med det en million ganger og så blir jeg lei. Sånn er det i hvert fall med de nye grønne Nike-skoene mine, bortsett fra at jeg aldri kommer til å gå lei av de 🙂 Haha, jeg elsker dem sååå mye. Hater å gå med høyhælte på skolen fordi det er så slitsomt, men med dem så er det ikke noe problem i det hele tatt. Kan gå en hel skoledag med dem eller en hel dag i byen uten at jeg kjenner det. Føler liksom at jeg ikke går på hæler. LOVE IT. Forresten, tenk dere, dette er den nest siste outfit-oppsummeringen før sommerferien!

Noen “få” bilder fra måneden som gikk. Ser nå at noen av de var fra slutten av mars, men jeg orker ikke å fikse på det hahah.

Så, hva synes dere om antrekkene mine fra april? 

coral lips

Heisann! I dag skal jeg vise dere en vårinspirert look med korallfargede lepper, hvor jeg tar for meg hud, bryn og lepper. Har ikke tatt med øyesminke her ettersom den skal være veldig enkel 🙂 Jeg har linket til produktene i fet skrift.

Jeg begynner som vanlig med min faste foundation fra bareMinerals. Denne foundationen dekker ujevnheter, mørke ringer under øynene og røde områder i huden. Etter det påfører jeg Soft Bronzer fra Everyday Minerals som gir en gjennomsiktig glød – en slags “finish” på foundationen. Testet den nå for første gang, og den falt veldig godt i smak 🙂 Deretter avslutter jeg med mitt kjære solpudder fra Too Faced (i farge Chocolate), og det er virkelig veeerdens beste! Fargen er ikke kjempesterk noe jeg virkelig liker – og i tillegg lukter pudderet SJOKOLADE. Aah, herlig. Anbefaler denne virkelig, jeg hadde aldri klart meg uten! Solpudder definerer ansiktet, i tillegg får man en veldig fin glød og brunfarge.

♥ bareMinerals Original ♥ Soft Bronzer ♥ Chocolate Soleil Matte Bronzing PowderTil brynene bruker jeg selvsagt bryn-pudderet mitt fra Billion Dollar Brows. Dette testet jeg for første gang i høst, og jeg har brukt det absolutt hver eneste dag siden. Kommer aldri til å bytte det ut. Grunnen til at jeg bruker bryn-pudder kontra penn er fordi det gir et mye mer naturlig resultat, og her snakker jeg av erfaring! Brynene mine så ikke ut før når jeg brukte penn fra H&M, haha. Det ser kanskje litt vanskelig ut å påføre det, men børsten gjør at det blir utrooolig enkelt. Jeg har nappet brynene mine litt for langt inn og må derfor tegne på litt ekstra, og da fungerer denne dødsbra. Tipper jeg ikke er den eneste som gikk på nappe-fella på barneskolen, hehe . . .

♥ Brow Powder (i farge Taupe) og Angel Tip Spooly Brush

Til slutt bruker jeg denne leppestiften i verdens herligste farge – korall! Jeg er veldig kresen på leppestifter fordi jeg føler de blir så “tørre”, men jeg har to stykk fra Barry M og jeg liker de utrolig godt og er veldig behagelige å ha på leppene. Et tips når man bruker fargede leppestifter er å ha en relativt enkel øyesminke, slik at det ikke blir for voldsomt. Her har jeg bare brukt mascara og en eyeliner, slik som jeg gjør til hverdags.

♥ Ultra Moisturising Lip Paints (i farge Flamingo Peach)


 

Forresten, coverbrands har to forskjellige kampanjer pågående nå: sjekk ut “20 bestselgere” her og -20-50% på alt fra theBalm her 

Hva synes dere om looken?

Reklame 

lørdag + enkelt mattips

♥ I dag har vært en fiiiin og solskinnsrik lørdag! Tok noen bilder nå nettopp når sola gikk ned (I`ll post them later), deeerfor er det ikke sol på bildene, hehe. Fototips: ta bilde på kvelden rett før solen går ned, da er det perfekt fotovær!

Lol, jeg og Ingvill dro på butikken i dag KUN for å kjøpe sjokoladecrossaint, og så hadde de selvfølgelig ikke flere igjen 🙁 Så da gikk vi for et sunnere alternativ! Vaniljekesam med blåbær – et supert tips til dere som spør om sunn mat. Dette blir kanskje mer et mellommåltid da, ettersom man ikke blir sånn sykt mett. Men åååh så godt, skal definitivt spise dette oftere! Det er jo kjempelettvindt OG kjempegodt. Skal teste med nøtter i neste gang!

Woopsi to much bronzer Krisssy, så ikke det før jeg kom hjem og så på bildene. Hater når det skjer, må vel begynne å sminke meg UTE snart haha

Har på meg genser fra sheinside.com, direktelink her. Elsker størrelsen, akkurat slik jeg liker den! Digger at det er begynt å bli så varmt ute nå at man slipper å gå med jakke. Fant forresten igjen disse gamle solbrillene i dag – det var faktisk det aller første jeg fikk sponset via bloggen! Haha, husker jeg sendte mail selv (kleint…) og var SÅ glad når de svarte ja. Hoppet rundt og var helt i ekstase, følte meg skikkelig kul som fikk sponset noe liksom. Good times!

I like it casual

God morgen! Endelig skinner sola i Førde – så deilig. Har nettopp vært ute og tatt en powerwalk i finværet, så nå skal jeg straks hoppe i dusjen, fikse meg og ta fatt på dagen. Under her har dere antrekket fra i . . går? Nei, dagen før der! Dagene går visst så fort at jeg ikke henger med, haha. Kveldens antrekk på torsdag, ja. Skikkelig casual, men jeg digger det slik! Jeg er vel ikke alene om å hate stramme og ubehagelige jeans . . Det er hardt å være jente 🙁 Tightsen er såå deilig – skal forresten fortelle mer om den siden. Multiplagg – kan både brukes på trening og til vanlig. Herlig!

Hva synes dere?

it´s friday, friday

Ingvill: Hva heter de der brune bootsene dine nå igjen? Toby Helfner?
Meg: ….?
Meg: Tommy Hilfiger, mener du?

Hahahaha! Ukens blondemoment, ledde så jeg GREIN. Facepalm. Veeeel, i dag har jeg fått unnagjort en del. Ikke rart, med tanke på at klokka er 8 og jeg allerede har vært våken i 14 timer. Sykt ass. Vurderer som sagt fortsatt å starte salgsblogg, så i dag har jeg funnet frem klær som jeg eventuelt skal selge. Nå er pizzaen er nedi magen, Pepsi Max´en står klar i kjøleskapet og jeg får snart besøk! Fikk forresten spørsmål om jeg kunne vise shortsen fra runwaydreamz på, så jeg tok noen kjappe bilder før jeg sendte den i retur. Denne er i XS og da ser dere at den er ganske liten . . Den er ikke så liten fremme, men bak er den altfor kort 🙁 Fuck ass, har sikkert 30 shortser men likevel har jeg ikke èn eneste som passer perfekt. Ekke det typisk a

Herfra