mobilbilder fra forrige uke

Jeg og Pål-Victor dro ned på stranden sent på kvelden, og seee på det fine måneskinnet i vannet.

Nydelig solnedgang i det vi gikk til middagen på kvelden. Dette var ca. i 7-8-tiden! Får nesten tårer i øynene av å se på det nå, såå mye savner jeg det. Herreguuud, haha.

Klar for stranda!

Den fine lobbyen. Jeg og en annen (i bakgrunnen) var de eneste som satt der klokka 1 på natten, så var litt kleint når jeg tok selfies i speilet og han som jobbet i resepsjonen så det, haha. WELL I’M A BLOGGER OKAYYYY

Victoria’s Secret på flyplassen i Rhodos! Alle jenters drøm.

Walktrip på hotellområdet etter midnatt. Det var HELT tomt på hele hotellet, absolutt alle hadde lagt seg, haha. Så da gikk vi bort på det britiske hotellet som lå rett ved siden av, men der var det også ca. helt tomt. Ja ja, gøy å bare gå rundt uansett!

1. Meg og Stine, en bloggleser jeg traff på hotellet! Kjempekoselig jente. 2. Starbucks midt på natta på Gardemoen, gjett om jeg var trøtt. 3. Klar for å sole oss! 4. ANDREAS WIJK!!! Skjønner dere hva jeg mener

starbucks love

Jeg måtte jo selvfølgelig kjøpe Starbucks når jeg ankom Gardemoen, og såå godt det er. Angrer på at jeg ikke kjøpte med meg plastikk-kopp (kan ha noe med å gjøre at klokka var 5 på natta og det ikke var det første jeg tenkte på), så jeg tok vare på koppen jeg fikk drikken i. Skal teste meg på milkshake, og da blir denne fin å ha, hihi! Sykt mainstream, jippi. Jeg visste forresten ikke at de hadde Starbucks i Rhodos by?! Åh, jeg fikk en kommentar fra dere om at de hadde det – når jeg var komt hjem fra byen. Så om dere skal til Rhodos, så måå dere ta turen innom!

Nå har jeg nettopp spist frokost og sitter for øyeblikket og tar igjen litt arbeid. Har en mail jeg må komme i mål med, og litt diverse annet. Passer bra i og med at det er regnværsdag i dag. Ellers vet jeg ikke hva jeg finner på resten av dagen, we’ll see! Ellers vurderer jeg å begynne å se Glee fra starten av, har faktisk aldri sett den serien før. Helt sinnsykt trist at Cory er død, selv om jeg aldri har fulgt med på serien 🙁 Er det noen av dere som har sett den og vet om den er bra? Isåfall skal jeg begynne å se ASAP

westhill university

450 Acid Studded Babe Shorts fra Runwaydreamz (runwaydreamz.com) T-shirt fra Bik Bok Ring/armbånd fra choies.com 

Tusen takk til Pål-Victor som tok bildene! Wii. Jeg la meg ganske tidlig i går, så i dag våknet jeg faktisk av meg selv klokka 9. Så da dro jeg en tur til byen hvor jeg handlet tidenes fineste bukse til kun 50 kr (kommer nok på outfit om ikke så lenge), og ellers har jeg ikke gjort noe spesielt. Stikker straks avgårde på en liten treningstur, blir deilig å trene i norsk temperatur igjen, taha! Trente ca. annenhver dag i Hellas, og siden man blir så slapp i varmen så var det utrolig herlig å starte dagen med intervalltrening, styrke eller tennis. Morsomt hvordan alt ble som jeg hadde sett for meg! Jeg og mamma drev og diskuterte før vi dro hvor idyllisk det ville være å trene ute i morgensola langs stranda, etterfulgt av god og skikkelig gresk frokost. Åå, skulle gjort alt for å spole tilbake. MÅ tilbake dit neste år, uten tvil. Må må må. Haha! Men nå skal vi ut og trene i regnet. Det er faktisk utrolig undervurdert, så jeg gleder meg faktisk!

pictures from the last day

Jeg har fortsatt mange bilder fra forrige uke i Hellas, ettersom jeg knipset bilder stort sett hele tiden. Så derfor kommer jeg til poste litt bilder nå fremover 🙂

Disse er fra den siste dagen! Ååh, jeg kjenner jeg savner alt allerede. Håper ikke jeg er den eneste som er slik? Det var virkelig én uke i paradis, hvor jeg bare slappet maks av og koste meg skikkelig. Aah. Så ja, her er vi på vei til frokosten:

Avsluttet alltid frokosten med dette til dessert, og det er da gresk yoghurt med tørket fersken og hermetisert fersken i sukkerlake + honning og havregryn. Sååå godt, herregud. Spiste i tillegg mye gresk salat (fetaost, agurk, rødløk, tomat med tzatziki), omelett, belgiske vaffler med nutella (NAM!!) og så videre.

Haha, bliiiid. Jeg var egentlig veldig glad altså, lover!

SÅ nærme bodde vi stranda. Herlig? JEPP. Har tatt bilder av hotellet som jeg viser i et annet innlegg!

Og såå var det tid for den siste middagen og hjemreise. Reiseoutfiten ser dere på bildene under!

Og så kan dere jo gjette èn gang hva jeg lagde når jeg våknet i dag tidlig, da . . Gresk yoghurt, fersken og honning + frukt. Haha! Jeg tror jeg lever i en liten Hellas-boble, jeg. Gresk yoghurt får man faktisk kjøpt på vanlige matbutikker fant jeg og mamma ut i går, woho! Anbefaler dere å teste, den er mye tykkere enn vanlig yoghurt og smaker masse bedre.

Med honning fra Rhodos, selvfølgelig!

Har kjøpt en del den siste tiden også, så jeg tenkte å lage et innkjøpsinnlegg, eventuelt en video hviiis jeg får tid 🙂

Hva synes dere om bildene? 

hjemme i Norge

Da er jeg tilbake på norsk jord! Vi reiste fra hotellet klokka 10 på kvelden i går, og vi har kjørt fly hele natten, + bil fra Gardemoen helt hjem til Førde. Kom inn døra for ikke så mange timer siden, og er helt død for øyeblikket. Sååå trøtt, haha. Har ikke orket å pakke ut av kofferten eller noe, slengte meg bare rett i senga og har slappet av helt til nå. Skal hoppe i dusjen nå tenker jeg, og så skal jeg lage meg noe godt og spise og deretter slappe maks av resten av dagen. Deilig å være hjemme igjen, selv om jeg gjerne skulle vært mer enn én uke på fine Mythos hotell. Savner det allerede, jeg 🙁 Nå har jeg én uke hjemme her, før jeg pakker kofferten på nytt og tar turen til Mallorca. Satser på at flyet til Håkon ikke blir forsinket, for da må jeg ta flyet alene, wææ. Om noen fra Bergen forresten har lyst å hjelpe meg å forklare hvor jeg finner flybussen etter å ha ankommet busstasjonen i Bergen – please send meg mail, kommentar eller noe og forklar. Haha, jeg vet ikke hvor jeg finner den, og det er et problem!!

Her er noen bilder fra stranda i går. Ser dere det fine vannet?

Har mange flere bilder å vise dere, men først må jeg få meg litt søvn. Så vi blogges! 

Borte bra, men hjemme best – er dere enige eller ikke? 

iphone-bakgrunnene mine

Bøøh! Siden så mange av dere har spurt om jeg ikke kan dele iPhone-bakgrunnene mine, så tenkte jeg å gjøre det nå. Jeg bruker å finne fine og inspirerende bilder på weheartit, og deretter setter jeg de sammen i kollasj i Picasa. Synes det er så fint med slike kollasjer som bakgrunn 🙂 Uansett, here you go! Har litt forskjellige, håper de faller i smak. De passer best til iPhone 5, ettersom jeg har tilpasset de etter skjermen min.

good bye, Rhodes

Siste dagen jeg våkner til solstek og 30 grader, siste dagen jeg kan spise gresk yoghurt og tonnevis av annen gresk mat til frokost. Ååh, jeg er den typen som blir skikkelig sånn at jeg savner alle stedene jeg drar til, så det blir trist å dra. Vi drar sent i kveld – så heldigvis har vi heeeele dagen foran oss! Har hatt en helt fantastisk uke her på fineste Mythos Beach Resort, og jeg har virkelig forelsket meg helt i dette nydelige hotellet. Her skal vi i alle fall tilbake, det er ingen tvil om! Er heldigvis ikke like trist å dra hjem igjen nå da, ettersom jeg drar videre til varmere strøk noen en uke etter hjemreise.

I går gikk jeg og Pål-Victor langs stranden og fant et random hotell med badesklie som vi prøvde å snike oss inn på, men det funket jævlig dårlig, haha. Etter det dro vi og solte oss på stranden helt til klokka var 4, og da spilte vi beach-volleyball, MED ANDREAS WIJK. Nesten, da. Be jelly guuurls. (SERR!!!! Gjett om Pål-Victor har fått høre maset mitt om det…) Hadde skikkelig lyst å ta med kameraet på stranden, men det blåste sånn i dag at jeg ikke turte 🙁

Noen flere som har vært i Rhodos før?

nest siste dag

Ååh, ser ikke dette herlig ut? Dette er bare LITT av frokosten de serverer her. Spiser meg nesten helt ihjel til hvert måltid, men vi skal jo bare være her en uke og da mååå det utnyttes. Mat for alltid, jippi

I dag er det nest siste dag på Rhodos! Vi har to fulle dager igjen her før vi drar, og de skal nytes maks. I går var vi på stranden som vanlig, og jeg har hengt med min kjære Førde-venn Pål-Victor! Vi har gått på ungdomsskole sammen i 2 år, så gøy å treffe hverandre her, hihi. Så vi har badet, solt oss, spilt beach-ping-pong (haha, husker ikke hva det heter) og så har vi tatt bilder. Familien min begynner å bli litt lei av å ta outfitbilder av meg, så da passet det ypperlig at jeg fikk overtalt han. JIPPIIII. Outfitinnlegg kommer senere, men her er noen bilder vi tok rett før vi skulle spise middag 🙂 Fiiiine Mythos Beach Resort, åh jeg virkelig elsker dette stedet

Han heter paalese på instagram, forresten! FØLG HAN BABES, da blir han glad 

ukens spørsmål #56

Hvillen størrelse har du i toppen?
34A 

Påfører du selvbruning på ryggen din? Isåfall, hvordan gjør du det?
Pleier ikke å gjøre det hver gang, men når jeg gjør det får jeg bare en venninne til å smøre ryggen/spraye ryggen min! Nå har jeg hanske da, og da når jeg ganske langt bak.

Har du noen kobling med modellverden? Har du fått noen modelloppdrag?
Har fått diverse tilbud, men har ikke sendt inn bilder enda. Mye av grunnen til det er fordi jeg synes det er vanskelig å vurdere hvorvidt jeg skal ta det seriøst. Har f.eks fått mange tilbud om shoots i f.eks LA, California, men hvor seriøst høres det ut liksom??? Teit, vet ikke hva jeg skal gjøre lol 🙁

Kan du vise bilde av bakken du løper i når du trener intervall?

Min kjære bakke Er helt umulig å ta bilde av den egentlig, ettersom den er litt lengre enn dere ser på bildet. Det er en liten sving helt nederst, så bakken begynner litt til høyre for lyktestolpen dere ser i bunnen av bakken.

Litt rart spørsmål, men siden du bruker shorts så masse, har du shorts-skille?
Haha! Nei, det har jeg ikke. Er jo aldri sol i Norge så

Hvor lenge greier du å stå planken?
Pleier å ta 3 min, men da er jeg dæv altså. Ingenting å skryte over for å si det slik, haha.

Hva syns du om jenter på 14-18 år som velger å bli gravid , eller beholder barnet? Hva hadde du gjort i samme situasjon?
Jeg har ikke noen mening om det egentlig, fordi det kommer helt an på. Noen klarer det jo supert, mens på den andre siden er det jo noen som ikke mestrer det i det hele tatt. Jeg vet ikke hvordan det hadde vært om jeg hadde vært i situasjonen selv, men fra mitt ståsted nå hadde jeg tatt abort, uten tvil. Kunne ALDRI blitt gravid i den alderen jeg er i nå, holy jesus. Husker jeg drømte at jeg ble gravid en gang, og det var virkelig tidenes mareritt, haha.

Hvor mange bilder har du på dataen din?
Hahaha, vet ikke om jeg tør å sjekke engang. For mange!

Kan du dele spillelisten din?
HER 🙂 

Jeg lurer på noe angående SunSpa. Går fargen gradvis bort, eller “flekker” den? Hvor lang tid går det?
Fargen begynner å gå bort etter ca. 3 dager, og den går veldig gradvis. Den har ikke flekket noe som helst på meg, og det samme gjelder XEN-TAN. Har bare gode erfaringer med begge to når det gjelder det!

Hvilken størrelse har du i den blå bikinien fra Victoria’s Secret? Er de normale i størrelsen?
Jeg har 34A, om jeg husker riktig. Jeg har i alle fall opplevd at de er normale i størrelsen! Bruker den samme størrelsen som jeg har BH, bare at dette er amerikanske størrelser da. Du finner størrelseskart hvis du søker på google 🙂

Hvilken linje kom du inn på?
Studiespesialiering, som var 1. valget mitt. Jeg er den personen som utsetter ALT til siste sekund, og jeg var faktisk ikke inne på vigo før dagen etter fristen for å svare var. Hadde heldigvis krysset av ja som forhåndssvar (noe jeg for øvrig ikke var helt sikker på om jeg hadde gjort), men hadde jeg ikke gjort det så hadde jeg ikke hatt skoleplass til høsten. Haha, surrehue? JA!

Hvor mange Ray-Ban-solbriller har du, og i hvilken størrelse?
Har bare to! Eller “bare”, da. Har aviators og wayfarer, begge er i størrelse 50. Passer perfekt!

Hvor ofte trener du?
Det varierer hele tiden, men rundt 3-5 ganger i uka vil jeg si. Har mye mer treningsmotivasjon nå om sommeren, jeg elsker jo for eksempel å gå på fjellet – så for meg blir ikke det direkte “trening” ettersom jeg synes det er så gøy. Eller jo, det blir jo trening, men det føles ikke sånn . . Haha!

Hvilken bukse er det du bruker på dette bildet?

Tror den heter Low Waist Skinny Legs, og den er fra Bik Bok. Er den jeg viste dere i innlegget “anbefaling av bukse”. Favorittbuksa mi uten tvil, love love love iiiit

Hva er det beste du vet av godteri og mat?
Godteri: Duo Fudge (en smågodt-bit som jeg har HELT SINNSYKT DILLA PÅ OG HAR CRAVING PÅ 24 TIMER I DØGNET), Ferrero Rocher, nugatti krønsjy og egentlig alt av sjokolade. ELSKER sjokolade over alt på jord!!
Mat: Min og Håkon sin hjemmelagde pizza (“Pizza ala Ullebø”, haha) som slår ALT, pannekaker med kesam og bær

Hvor er shortsen til Ingvill fra? Den var kjempefin, og det er hun selv også!
Den er fra Levi’s. Jeg vet, hun er verdens fiineste

Om dere har spørsmål til neste uke, legg igjen en kommentar i kommentarfeltet 🙂