tidlig i seng

Nå er jeg hjemme fra trening! Dro en tur til byen sammen med Ingvill etter middag, og tok vi turen på treningssenteret for å trene kondisjon. Er som sagt kjempeherlig vær her, så det er såå deilig å vandre rundt i byen i sola på ettermiddagene. Ååh! Har skjedd så mye hele tiden de siste ukene, så har heller ikke hatt så mye tid til overs, derfor var det kjempekoselig å treffes. Wiii.

Nå skal jeg dusje, lage meg en goood kveldsmat og så skal jeg slappe av med en serier før jeg legger meg tidlig. Haha, skal ikke forsove meg i morgen!

fine septemberdager

Heia! I går hadde jeg av besøk av Malin hele ettermiddagen, og vi jobbet med matte. Hallo, vi har jobbet med matte på fredag, lørdag OG søndag?! Hører jeg en applaus her?? Er så mye gøyere når man er to og begge er motiverte! Det gjør ALT tusen ganger enklere. Etter det spiste vi vaffler, namiii, og så ble jeg sittende oppe litt for lenge noe som resulerte i at jeg forsov meg som bare det i dag tidlig. Haha, HELLO MONDAY.

I morgen har vi cooper-testen, så jeg tenker å stikke ned på Spenst senere i dag for å se hvor langt jeg klarer å løpe på 12 minutt. UEH! Jeg er bare flink til intervalltrening og motbakke-løping, når jeg jogger flatt får jeg bare inni satans mye sting/hold. (Som dere sikkert husker…) Ja ja, skal i alle fall laste inn på haugevis med bra musikk i kveld! Nå skal jeg en tur til byen før jeg drar på trening. Er så nydelig vær for tiden, sola skinner og jeg bare mååå ut :)

Hahhaa, følte bare for noen litt andre bilder i dag. Pen <3

Har dere hatt cooper-testen enda? (Om dere har tips til å unngå sting: SKRIK UT!!!)

organize your makeup

Reklame

Som jenter flest har jeg haugevis av sminke liggende her hjemme, og dette liker jeg å organisere på en bra måte – spesielt hvis jeg skal ut og reise, enten det er på ferie, til en venninne på overnattingsbesøk eller bare en liten bytur. Sminkemappene jeg bruker er fra LuLu’s, og de er, som jeg har fortalt tidligere, mine absolutte favoritter. Her hjemme blir de brukt flittig skal jeg si dere, både av meg og mamma! Hihi 🙂 Jeg har testet noen nye modeller fra merket, nemlig disse toalettmappene i verdens fineste farger:

Beauty Toilet Bag, HER  Jeg begynner med den største! Dette er det jeg liker å kalle en alt-mulig-toalettmappe. Denne er genial om jeg trenger en plass å oppbevare ting som rettetang, børste, store paletter, parfyme, diverse kremer og så videre. Mappen er i semsket skinn, og den er såå fin! Både meg og mamsen elsker den allerede. Den ser jo bare superekslusiv ut!

Beauty Cosmetics Bag HER  I LuLu’s Toilet Bag har jeg sminken min i, det vil si mascara, eyeliner, foundation, solpudder, lipgloss og slikt. Den har en perfekt størrelse – ikke for liten, men samtidig ikke for stor. Når jeg dro til syden i 2 uker i sommer fikk jeg plass til all sminken jeg bruker oppi denne, + mye mer. Bruker vel og merke ikke så mye sminke da, men dere skjønner, haha 🙂

Brush Cover, HER  Ingenting er mer irriterende enn å ikke ha en plass å ha kostene!! Haha! Denne lille saken her er supersnedig, for her får man nemmelig plass til alle kostene man trenger, og man slipper i tillegg at de ligger løst i sminkemappa slik at de blir skitne. Jeg er veldig systematisk av meg, så denne passer meg perfekt, tihi. Den er superenkel å ha med seg, og både denne og Toilet Bag passer perfekt oppi  som dere ser øverst i innlegget. 

autumn outfitGod søndag, dere! I går ble en utrolig koselig kveld. Dro som sagt til Malin for å jobbe med matte, og det var jo dødskoselig å sitte der med å skravle (og jobbe, selvfølgelig, hihi) med matteboka, sjokolade og brus. Haha, slike kvelder bør man ha oftere! Senere på kvelden fikk vi besøk av to gutter, og sååå dro jeg hjem. I dag våknet jeg i 9-tiden, dusjet og fikk unnagjort mange forskjellige gjøremål. Nå lukter det fårikål i hele huset – wiii! Skikkelig søndagsfeeling, med andre ord. Nå skal jeg sette meg ned og svare på mail med en kopp kakao, og så får jeg besøk av Malin senere på dagen.

Jeg satt forresten sammen et høst-ish antrekk og knipset noen bilder av det, føler det er lenge siden jeg har hatt antrekksbilder på bloggen nå. (????) Må begynne med det igjen! Høsten er jo den ultimate årstiden for fine og inspirerende antrekk, så jeg gleder meg mye allerede. Skoene var kanskje ikke de rette til årstiden da, men pyyytt. Det minner meg på at jeg må finne meg et par høyhælte boots!

deres hemmeligheter

Jeg er tom for ord. 359 kommentarer ble lagt igjen i “deres hemmeligheter”-innlegget, og jeg har lest hver og en av dem. Hva skal jeg si? Jeg satt med tårer i øynene når jeg leste gjennom dem. Helt forferdelig å høre at så mange sliter, jeg føler meg totalt hjelpesløs. Hyggelig at dere satt pris på innlegget i alle fall, og det virket som om det hjalp for mange å “lette” på tankene.

Ord blir tomme, men jeg vil bare si at alt ordner seg til slutt. Det kan være vanskelig å tro på det når man har en mørk periode, men ting blir bedre. Venninneproblemer varer ikke for alltid, gutten du har kjærlighetssorg over vil du komme over etterhvert og depresjonen går over. Alt ordner seg. Sender alle sammen en stoooooor klem, og jeg tenker mye på dere som har det vanskelig ♥ de siste dagene

Hei alle sammen! Håper dere har hatt en fin lørdag så langt. Jeg har ikke rukket å hverdagsblogge så mye de siste dagene, men det har i alle fall gått i trening, Bystien sammen med Stian, byturer, Peppes Pizza, enda flere byturer og . . ja. Fine dager! Nå kom jeg nettopp inn døra, og for øyeblikket står mamma på kjøkkenet og lager hjemmelaget pizza. Finnes ikke bedre ♥ 

I kveld venter det . . MATTEDATE! Mattedate med Maliiiiin. På en lørdag, folkens!! (Hadde vært kult om læreren våres leser dette nå) Vi har nemlig prøve på mandag, så da må det øving til. Synes det er utrolig koselig med slike kvelder jeg da, så jeg gleder meg jeg. Jeg fikk forresten 6 på tyskprøven vi hadde her om dagen, JIPPI! Har hørt at man går ned i karakter i ca. alle fag på videregående, så gruer meg litt til alle prøvene vi skal ha fremover, wææ . . . Men men, det er bare å gjøre sitt beste!

Litt bloggjobb ute i den fine septembersola. Høsten er så nydelig! I går var det helt fantastisk vær ute, så jeg satt meg ut på terrassen med Macen, varm kakao og koste meg.

1. Hei selfie. Jeg har forresten bestemt meg for, enn så lenge, å beholde hårfargen min. Tusen takk for så mange tips! Jeg velger å tro at jeg passer min naturlige farge best, men ooom jeg i det hele tatt skal gjøre noe med det så blir det ombre 🙂 2. School with Ems 

Bytur med Juliesnuppa! Vi vandret litt rundt, før jeg møtte Stian for å gå Bystien senere på kvelden. Klokka var 8, så det var blitt både mørkt og suuuuperkaldt, men det gikk fint. Utrolig forfriskende! Ler alltid mye når vi er sammen, så jeg fikk trent magen en god del også, haha. Kommer til å savne å gå på fjellet i vinter, så nå må jeg gå mest mulig før snøen legger seg på bakken.

Pizzaaaaa yesterday!

Jofama by Kenza 3

ÆÆÆÆ! Herregud, som dere sikkert vet så eeeelsker jeg Kenza Zouiten. Hun har jo designet skinnjakker sammen med Jofama, altså Jofama by Kenza, og i dag ble jeg eier av en av disse. IIIH!! Min er fra kouture.no. Har siklet etter denne jakken SÅ lenge, og endelig er den min. Jeg har nr. 3-modellen, i størrelse 34! 

Så ja, det var toppen på kransekaka å komme hjem til denne etter en super fredag! Altså, det er helg, sola skinner og jeg er i supergodt humør. Wiiii. Litt av grunnen til at jeg er så stoked på grunn av jakka er fordi jeg venter på en pakke fra selveste Kenza selv, fra merket hennes IvyRevel. Forteller mer om det senere!

Direktelink til jakka HER (min er sponset)

Hva synes dere om jakka? ♥ 

ukens spørsmål #60

Så fin du var uten sminke! Er det dine naturlige bryn? Hvordan har du fått de slik?
Tusen, tusen takk! Mine naturlige bryn ser slik ut, ja. Nappet formen slik jeg ville ha de, og nå har jeg ikke nappet de på sikkert et halvt år, haha. Pleier å farge dem inni mellom, men er for lat til det så jeg har sluttet. Såå ja, all natural

Hvor er sweatshirten det står “Fashion” på fra?
Just Female.

Jeg lurte på hvilken størrelse du har i den 2xu tightsen din? Er nesten like høy som deg, men synes den i størrelse small var litt kort, og tenker medium blir for stor i bredden?
Jeg har den i XS, og den passer fint bortsett fra at den er biiiittelitt kort.

Har du noen tips for å få bedre karakterer?
Følg med i timene, gjør lekser og vær forberedt til prøver. Blir mye enklere å øve til prøver dersom du har jobbet jamt og trutt med lekser gjennom året.

Krangler du og broren din mye?
HAHAHAHA. JA!!! Vi er bestevenner men vi krangler en del også. Og når vi krangler, ja, da er det VIRKELIG intense greier. Senest på søndag når han skulle dra hjem til Bergen stod vi i døra og kranglet, og jeg stod og skrek til jeg var helt rød i ansiktet og gråt som bare det. Hahaha, dør av latter når jeg tenker på det. Vi krangler aldri lenge da, så vi er venner igjen nå hahaHar lurt på dette utrolig lenge! Hvor ofte og hvor lenge trener du og hva gjør du for å trene beina dine? Blir utrolig glad hvis du svarer! Og elsker deg og bloggen!
Jeg trener ikke bein. Beinbygning er genetisk, så man kan ikke “trene” seg til hvilke bein man vil. Man kan jo trene seg til muskler i beina da, men det gjør ikke jeg. Musklene mine (ikke at jeg har særlig mye, haha) viser lettere på beina fordi jeg har lav fettprosent, that’s it. Muskelgruppene jeg trener er mage, rumpe og armer. Tusen takk, forresten! 🙂

Kan godt hende du har svart på dette før siden så mange spør om det, men hvor har du kjøpt Nike shortsen din? Liker den skikkelig godt 🙂
Den kjøpte jeg på en sportsbutikk på Galleriet i Bergen. Husker ikke helt hva den heter, men dere finner den når dere går inn der. Ellers får man kjøpt den på nett også! Jeg har den i størrelse S forresten, til dere som har spurt om det!

Vurderer du å studere utenlandsk neste år?
Nei, jeg skal ikke på utveksling. Trives i Norge og jeg har lyst å fullføre videregående her først. MEN, etter vgs har jeg veldig lyst å dra til New York å studere Fashion Management and Entrepreneurship, sånn som f.eks Eirin Kristiansen gjør nå. Enten 6 måneder eller et helt år, vet ikke helt enda. Men det har jeg utrooolig lyst til, så per dags dato er det det jeg heller mot å gjøre når jeg er ferdig i 3. klasse! Tenk så herlig da, leve livet i New York med et studie som passer perfekt for interssene mine. Åååh, det virker fantastisk. Føler på en måte at livet virkelig “starter” når man er ferdig på vgs!

Hvor ofte spiser du godteri/usunne ting? Er du veldig streng med at du liksom bare kan spise slikt i helga?
Spiser godteri og junk når enn jeg vil, som ca. er hele tiden, haha. Pizza, sjokolade, smågodt, kjeks osv . . I LOVE IT. Spiser også veldig mye når jeg f.eks snoper, stopper liksom ikke før jeg er spykvalm. Lover dere, bare spør broren min. Vi har bygd opp en helt syk toleranse for godteri, skal sinnsykt mye til for at jeg blir kvalm liksom. Haha, sjukeste. Kanskje jeg skal ha en videoblogg en kveld jeg snoper???Tar du T eller P matte?
Jeg tar T! Jobber bare ekstra med matte dette året, så det skal nok gå suuupert 🙂

Trives du mest på videregående eller på ungdomskolen?
Slutten av 10. klasse på ungdomsskolen var veldig bra, men jeg tror faktisk at jeg liker videregående bedre! Er veldig glad i klassen min, og har blitt kjent med mange nye! Liker også at det er mye mer frihet på vgs, på ungdomsskolen blir man jo behandlet som småbarn. Synes jeg, da!

Er du en person som er lett å snakke med?
Ja, det er jeg! Jeg eeeeelsker å prate og bli kjent med nye mennesker.

Hvis jeg ser deg og smiler, smiler du tilbake da?
JA 😀 Haha, selvfølgelig! Hender at jeg ikke ser det når folk f.eks smiler til meg, haaaater når det skjer. Men bare smil eller hils, hihi!

Barberer du lårene dine?
Ja…?? Er det normalt???

Kan du legge ut oppskrift på muffinsene?
Oppskriften er ikke vår, så jeg må nesten se! Men jeg deler den sikkert, så følg med. De er helt sinnsykt SINNSYKT sinnsykt gode, herregud.

Hvordan ser kjolen ut fremme? Og hvordan størrelse har du?
Jeg har XS! Du finner kjolen HEEEER. Elsker den, vurderer å bestille i svart også.

Spørsmål til neste uke?

bytur -> trening

Heia fine lesere! Torsdag allerede?! Nesten helg! Vi har superkort dag på fredager, så jeg føler i grunn at helgen har starte, jeg. I dag skulle jeg egentlig ha mattedate med Malin, men hun ble desverre syyyk 🙁 Så da blir det litt endring i planene! Har tenkt meg en tur til byen nå sammen med Julie, og etter det tar jeg turen til Bystien for å trene bakkeintervaller der. Meget fin torsdag! Må utnytte de dagene vi har fint vær her i Førde, er jo så trasig å trene ute når det pøser ned.

Sinnsykt deilig å være ferdig med tyskprøven i dag, forresten! Tror det gikk ganske bra, jeg satser i alle fall på det. Vet at gramatikken kommer til å bli forferdelig etterhvert, men jeg synes så langt at tysk er laaangt mye enklere enn spansk. Kan mer tysk etter noen uker enn hva jeg kunne spansk etter 3 år, haha. Men nå må jeg gjøre meg klar til å dra, så vi blogges! Ukens spørsmål kommer senere på dagen.

Forresten, jeg henger kanskje litt etter, men jeg fant denne fine sangen til Tone her om dagen. Det må være den fineste sangen jeg har hørt på lenge! Åååh, frysninger!!