run away

Dagens outfit! Rakk ikke å ta bilder av hele antrekket, men dere ser hva jeg har på meg, hehe! Kom for første gang på lenge hjem fra skolen til et lite solglimt, åååh, så herlig. Kommer til å savne sola når vinteren kommer, men tiden går jo så fort at det nesten ikke er noe problem. Jeg mener, det er bare en måned til 1. desember liksom?! Wehuu. Dette er i alle fall hvordan jeg ser ut i dag, eller på skolen da. (Hopper jo alltid rett i joggebuksa når jeg kommer hjem, med mindre jeg skal til byen eller noe senere) Hadde ikke peiling på hva jeg skulle ha på meg i dag tidlig, men så våknet jeg av at pappa hadde hentet posten og det lå en pakke på kjøkkenet når jeg skulle lage meg frokost, med denne i. Så daaa bare hev jeg den på meg, rett før jeg dro.

joggebukse er best

Heia! Nå har jeg nettopp spist middag, og jeg skal straks ut av døra igjen, men jeg må jo oppdatere dere først! 🙂 Jeg skal møte Julie i byen, og så tenker jeg å ta meg en tur på trening etter det. Det er SÅ deilig å ikke ha noen prøver denne uka. Faktisk så er uka her veldig chill, for i morgen har vi internasjon dag (ingen undervisning, bare ulike aktiviteter på skolen), og på fredag har vi FRI! Det er OD-dag riktig nok, men jeg skal jobbe hjemme da. Tenker å bare stå opp klokka 7, rydde hele huset i rekordfart med musikk på full guffe og sååå: helg. I tillegg har vi elevfri dag på mandag, så dette blir en skikkelig langhelg! Woho!

Elsker den nye joggebuksa mi, forresten. Grå er utsolgt, men dere finner en mørkeblå her! Jeg har min i S, men den er for stor for meg. Den er liksom inntilsittende med en gang jeg har vasket den, men så utvider den seg. Finner ingen tettsittende joggebukser, dødsirriterende 🙁

I går var jeg og jentene hos Malin hele dagen for å feire bursdagen hennes! Ååå, det var så koselig. Vi kom hjem fra skolen, hoppet i kosebukse alle fem og så lagde vi taco med musikk på høyttalerne. Etter det lagde vi brownies, og så bare pratet vi og koste oss hele kvelden. Dødskoselig! Gratulerer med overstått til Malin 

Emma, Synnøve og Sunniva! Bursdagsbarnet er ikke med 🙁 Glemte helt å bruke kameraet!! Skal prøve å bli flinkere på å ta med meg kameraet ut fremover, har ikke så vært flink til det i det siste.

Haha, tidenes bursdagskake. Fin ikke sant?? Den var veldig god da!

“hvordan blir du så brun?”

IKKE reklame, kun et veldig etterspurt innlegg

1. XEN-TAN Dark Lotion Absolute Luxe -> Denne bruker jeg på kroppen.
2. gloMinerals Body Bronzer -> Verdens fineste body bronzer i form av selvbruning, som jeg påfører på armene og brystet – altså de synlige partiene når jeg bruker singletter og kjoler. Denne er helt amazing, og jeg får en sinnsykt fin glød med den. Er faktisk helt latterlig hvor brun man blir når man påfører denne, haha! Tok den på meg før skolen i går, og følte meg nesten litt for brun på armene når jeg kom på skolen, haha.
3. SunSpa Chocolate -> Denne sprayer bruker jeg kun i ansiktet. 
4. Too Faced Chocolate Soleil -> Verdens beste bronzer som jeg er 100% avhengig av. Mye av “brunfargen” min kommer av denne!

Produktene er ikke linket, men du finner de på sminkebutikker på nett, for eksempel Coverbrands. Jeg er HELT frelst av disse 4 produktene, og ingenting kan slå de. Man trenger nødvendigvis ikke å svi av tusenvis av kroner på solarium i vinter for å holde seg brun, folkens! Vet at dette høres ut som tidenes reklame-innlegg, men det er det absolutt ikke – jeg får ikke betalt eller noe som helst for dette. Har fått sååå mye spørsmål om brunfarge i det siste, så tenkte å svare skikkelig på det i et innlegg.

flowerprinted jeans

Heia! God tirsdag! Dette er et forhåndsskrevet innlegg, for jeg og jentene ble nemlig med hjem til Malin etter skolen for å feire 16-årsdagen hennes. KOSHLIIIIIG. Har tatt med kamera, så kanskje jeg får tatt noen brukbare bilder! Vi snakkes i hvert fall, ha en suuuper tirsdag alle fine

Jeg vet ikke om dere ser det, men jeg kjøpte disse bukser for en stund siden med blomster-print på. Hele buksa er hvit, så det kom ikke så godt frem på bildene, meeen dere ser det viss dere kikker nøye, da. I alle fall, jeg elsker den! Har ikke fått brukt den utenom dette antrekket da (som for øvrig er ganske gammelt nå), men jeg finner vel noe etterhvert. Fra Bik Bok, forresten!

Hva synes dere? Flere som liker hvite bukser, eller tommel ned?

antrekkene mine i høst

Her har jeg samlet sammen et lite utvalg av antrekkene mine fra skolestart til nå! Noe av det beste med å ha blogg er at man kan se tilbake på tidligere bilder, og se hvordan man forandrer stilen sin fra år til år. Vel, her har dere i alle fall antrekkene:

Hvilket liker dere best, fra nr. 1 til 13? Morsomt å høre deres mening!

dream destination: New York

Jeg har SÅ lyst til å reise til New York!

(Haha, måtte ha med Fransisco Lachowski <3333)

Haha, jeg vet ikke helt hva det er med meg for tiden, men jeg kan sitte å drømme om New York i evigheter. Jeg kan sitte å se på bilder og serier som omhandler New York i timesvis – og jeg kjenner at det bare kribler inni meg fordi jeg er så reisekeen. Er jo utrolig glad i å reise, men har aldri vært i en skikkelig storby før, så det å dra til New York hadde vært helt sykt. Se det for dere, folkens! Besøke Times Square, Empire State Building og Rockfeller Center, vandre rundt i Central Park, shoppe i 5th Avenue . .

Og ja, shoppingen!! Victoria’s Secret, Chanel, Abercrombie & Fitch, Top Shop, Nike, Juicy Couture, Forever 21 og Sephora bare for å nevne noe. Den dagen jeg reiser til New York kommer jeg til å ta helt AV med shoppingen. Jeg tuller ikke. It’s gonna be crazyyyy.

Ser for meg å gå langs gatene i New York med et stilig antrekk + høye hæler. Shopping dagen lang, lunsj på Starbucks, musikal på kvelden – listen er lang for hva man kan gjøre. Det KLØR innvendig etter å dra! ÆÆÆÆ.

Aller mest har jeg lyst å bo i New York, for eksempel å studere der. Herregud, tenk så sykt?! Jeg leser bloggen til Eirin Kristiansen og jeg mesunner henne SÅ mye. Er innom hele tiden for å sjekke om hun har oppdatert, og for hvert innlegg hun poster frister det bare mer og mer. Jeg tenker bare: Hvorfor ikke? Det er jo ikke noe som stopper meg. Hadde vært sinnsykt gøy når jeg er ferdig med 3 år på vgs (bare 2 og et halv år igjen) å rett og slett bare . . . flytte til New York. For 3 måneder (sånn som Eirin), et halvt år eller et helt år for den del. Hvorfor ikke? Man lever kun èn gang! Det skal i alle fall sterkt vurderes fra min side.

Jeg skal til New York i alle fall, det er 100% sikkert. Frister så sykt å bare bestille flybillett og hotell akkurat nå, haha. Hva med dere? Har noen av dere vært i New York før?

metallisk makeup

I dag skal jeg vise dere en sminkelook jeg nettopp testet for første gang: metallisk! Jeg er veldig dårlig til å sminke meg noe annet enn bare “det vanlige”, i krisetilfelle kjører jeg en smokey eye-look (som for øvrig er den eneste jeg kan, haha), men nå nettopp har jeg fått øynene opp for denne paletten:

Joy To The Girls Eyeshadow Palette + Mascara, her <3 Dette er en slags bok-palett, som inneholder 15 herlige farger, 1 mascara og en fremgangsmåte som viser hvordan du enkelt kan lage 3 forskjellige looks. “Weekday”, “Weekend” og “Party Time” – her har jeg prøvd meg på sistenevnte!

Jeg gruer meg alltid på å påføre øyenskygge, fordi jeg er SÅ uerfaren (føler jeg), men med fremgangsmåten som fulgte med var det lett som en lek. Resultatet ble utrolig bra! Fargene er jo helt nydelige, i tillegg er de godt pigmentert, så de la seg fint på øyelokket. Så tommel opp for denne paletten!

Glitter Glaze Transforming Shadow Top Coat, her ♥ Denne bruker jeg over øyeskyggen (når jeg brukte gull-farge), for å få en sterkere og mer fremtredende gull-farge. Denne er dødsfin! Øyelokkene glitrer bokstavelig talt, haha! Etter jeg er ferdig med øyeskyggen påfører jeg eyeliner med Color Smooth Eye Liner, her 

CIATÈ Glametal, her   Deborah Lippmann “Fake It Til You Make It”, her 

Her har jeg på meg Ciatè-neglelakken! Se så fin den er, åå. Og ja, det er mine ekte negler til dere som har spurt om det.

 

Mary-Lou Manizer, her ♥ Highlighter må jo til for å få den skikkelig metallisk look! Denne er fra theBalm og jeg har brukt den i over 1 år nå. Trenger vel ikke å si noe mer enn at jeg elsker den? Påføres PÅ kinnbeinene (i motsetning til bronzer som jeg påfører under kinnbeinene), midt i pannen og evt. på nesebeinet. Bronzer og highlighter kan fremheve og skjule mye, det er faktisk helt utrolig! Bare søk på “How to contour your face” på youtube, så får du opp drøssevis med videoer.

Luxury Bronzing Rocks, her ♥ Bronzer formet som “steiner” – gir et veldig fint resultat med shimmer-ish i seg. Brukest som sagt under kinnbeina, i tillegg liker jeg å bruke bronzer på “kantene” i pannen.

Rabattkoden “KU11” gir 20% rabatt og varer til 1. november. Gjelder ikke Deborah Lippmann, og heller ikke Mary-Lou Manizer fordi den er allerede på theBalm-kampanje (20-50%) som dere finner her. // Reklame

èn time tilbake

Har dere husket å stille klokka tilbake? Èn time mer gjør virkelig en stor forskjell. Woho! Jeg fant ut at det ble en del tid til overs i dag, så da tok jeg like gjerne meg en fjelltur. Vet ikke helt hvorfor, men jeg har fått sånn sykt kink i ene kneskåla mi? Holdt på å freake ut i dag, ALT lå liksom til rette for en treningsøkt (det var sol til og med), men kneet gjorde jo så vondt. Prøvde å “knekke” den i sånn 1 time, så til slutt ga jeg opp – så da tok jeg på meg ørepluggene og dro på tur. Skiftet look fra dette:

Til dette:

Haha! Jeg er VELDIG sta, sånn forresten. Heldigvis gikk det fint, det gjorde ikke noe vondt når jeg jogget. Og ja, jeg klarte å jogge opp hele veien!! Sitter her med massevis av lykkeendorfiner og mestringsfølelse. Har alltid trodd at jeg ikke klarer det, men der to jeg visst feil. Genialt motto: Når du er sliten, har du fortsatt 60% mer å gi. Funker å tenke slik! Det er jo sant, i tillegg. Elsker når man setter seg nye mål – og faktisk klarer å utføre de! 

I går hadde vi som sagt jentekveld, og det var superkoselig! Brus + pizza + godteri film + jentene = veldig fin kveld!

all black

Det er så rart å ha på seg SVARTE bukser, haha. Alle mine svarte bukser har blitt grå, sykt irriterende. Har fått masse tips fra dere om å ikke vaske Dr. Denim buksene, så derfor har jeg holdt meg unna vaskingen enn så lenge. Får se hvor lenge dèt varer!

Nå er Ingvill hos meg, og vi skal straks ta turen til Tiril og Karoline! Vi skal bestille pizza hjem til henne, og så skal vi kose oss med film og godis. Det blir sååå koselig! Så vi har en fin kveld i vente. Håper dere får en super lørdagskveld  


wonderful saturday morning

Hei fininger! Har dere hatt en fin lørdag så langt? Jeg stod opp klokka halv 12 jeg, var tydeligvis helt utslitt etter uka her. Utrolig deilig å få sovet ut, så nå er jeg uthvilt og full av energi. Ellers, det er jo helg, og jeg er forresten JÆVLIG happy for øyeblikket fordi jeg innså nettopp at AUSTIN PERCARIO(!!!!!!!!!!!!!!!!) kommenterte bloggen min. Dere vet innlegget “voice crush”, HER?? Fy faen, jeg får ikke puste, haha. Okei, det høres sikkert kjempeteit ut, men ja, jeg dør innvendig akkurat nå!!!!! Måtte bare dele det med dere!!

Jeg har nettopp fått unnagjort en del bloggjobb. I dag skal jeg møte min kjære ungdomsskolegjeng – Karoline, Tiril og Ingvill   Gleder meg utrolig mye! Vi skal bare samlest og kose oss med godteri og film, så det blir bra!