dagens antrekk

Tights fra junkyard.no, genser fra batoko.com, vest fra sheinside.com, veske fra Bik Bok, sko fra H&M

Denne vesten passer søren meg til alt!! Så ja, jeg bestilte den like greit i beige også. Er helt avhengig av slike pels-jakker om vinteren, det er jo både varmt og fint. Og ja, det er falsk pels! Når jeg skriver pels-vest så mener jeg falsk pels-vest, hehe. Nå drar jeg til Julie, så ha en fin lørdagskveld alle sammen!

anti-cafè menneske

Heisann! Beklager sååå mye for at jeg ikke har fått oppdatert dere før nå. Får så dårlig samvittighet! Men ja, jeg skulle til byen i dag, og fikk plutselig veeeeldig dårlig tid. Haha, er det ikke typisk meg eller? Tenker alltid at jeg har så god tid så jeg sitter jo der med frokosten foran tv`en og drøyer den maks, helt til jeg får for meg at jeg må rette håret, sminke meg, finne klær ooog helst blogge. Ikke like lett å få til alt det på et kvarter, haha!

Jeg har i hvert fall tilbringt dagen min med Ingvill, og vi har hatt det kjempehyggeliiig. Vi har planlagt å finne på noe altfor lenge nå, men begge har mye å gjøre med tanke på for eksempel skole, så det er en stund siden nå. Heldigvis er vi naboer da, så det er ikke noe problem å bare løpe over gata for å besøke hverandre! Elsker det. Vi var i hvert fall i byen, men kjøpte meg ingenting. Etter det tok vi sol, og sååå dro jeg og mamma og hentet en pakke. (Fra Kenza!!! Skal vise dere snart) Nå skal jeg hoppe i dusjen, og så blir det hjemmelaget pizza med familien. Etter det drar jeg på besøk til Julie, gleder meii ♥ 

Både jeg og Ingvill HATER å gå på café, fordi 1: Det er alltid stappfullt. 2. Fordi maten er schviindyr. Altså, jeg har penger til det, lol, men hvorfor ikke dra på matbutikken og få 3 ganger så mye mat for pengene???? Er vi de eneste som er slik??? Haha, så vi kjøpte oss vaniljekesam, druer til som vi puttet oppi, tørket mango, yoghurtnøtter og brus. DET kaller jeg en god lunsj.

Digger dette bildet. “Well hello motherfuckaaa”

new dresses

Kjoler fra Make Way

Elsker disse to kjolene – som dere sikkert vet så elsker jeg paljetter og åpne rygger. Den første kjolen var litt liten i størrelsen, så skulle gjerne hatt den i en større en, men ja ja. Er det noe jeg har for lite av så er det kjoler! Samlingen min begynner å komme seg etterhvert da, og det passer jo bra i og med at vi er på vei inn i årets partysesong. Gleder meg til å krølle håret, kle meg opp i paljettkjoler og høye hæler nå fremover. Jeg er SÅ glad for at jeg er jente og har muligheten til det, haha!

fredag = taco

Endeliiiiig fredag!

Åh, denne uka har vært slapp. Har ikke trent èn eneste gang, og jeg begynner å kjenne at jeg er skikkelig rastløs nå, haha. Spenst er stengt denne uka da, så jeg har en god unnskyldning 😉 (Egentlig ikke…) Men det er aldri for sent å komme i gang igjen, så jeg tenker å ta meg en joggetur på fjellet i morgen!

I dag dro jeg hjem fra skolen klokka 12, og da jeg kom hjem så jeg at sprossene til døra (dere vet det “korset” som henger på vinduet i døra) lå på bakken . . Haha, èn stk. sur Kristine som smelte i døra i dag tidlig? Jeg er ikke ALLTID like blid for å si det slik, hahaha. Det var riktig nok kun klokka 8 i dag tidlig, da. Jeg er ekstremt sjeldent morgengretten, men hvis jeg er stressa kan jeg bli litt sur, hehe. Vel, nå er det helg og tid for taco! Jeg blir seriøst aldri lei av taco, det er sååå himmelsk godt.

Føler alle spiser taco på forskjellige måter?? Jeg MÅ ha lefse og rømme, og her i familien pleier vi alltid å ha kyllingkjøttdeig i stedet for vanlig. I hverdagene pleier vi å ha laks, og det mååå dere teste ut – helt fantastisk godt. Og vi pleier forresten aldri å ha ost . . . Har fått for meg at det er veldig unormalt??

Før jeg avslutter så tenkte jeg å tipse dere om at det er -15% på alle varer på kouture.no i dag, siden er det Black Friday.  Min elskede Jofama By Kenza-skinnjakke er jo derfra, Dr. Denim-buksene mine og i tillegg til det er noen av Runwaydreamz-shortsene mine + bustieren min derfra også. Elsker butikken, de selger så utrolig mye fint der. Anbefaler dere å ta en titt!

Noen flere tacoelskere her, hihi?

awesome

Det er ingenting jeg synes er mer rått enn når jeg får tilsendt tegninger! Denne tegningen fant jeg faktisk helt tilfeldig på instagram, og jeg digger den virkelig. Vet ikke hva det er, men et eller annet gjorde den skikkelig stilig! Den ligner liksom uten at det . . . ligner? If u know what I mean. Blir like smigret hver gang noen tar seg tid til å tegne meg – det setter jeg enormt stor pris på!

Åhr, talentfulle mennesker. Skulle ønske jeg var god til noe slikt, haha 🙂

vippeextensions?

Hei hei! Nååå er det ikke lenge til helg dere. Jeg har engelskpresentasjon i morgen så den skal jeg øve på nå,  og da blir det ekstra deilig med helg når den er unnagjort. Før jeg setter meg ned og øver så skal jeg en tur på postkontoret og hente en pakke. Har fått en del fint i det siste som jeg gleder meg å vise til dere!

Over til noe annet: Jeg tenker på å ta vippeextensions, siden jeg synes det ser så utroooolig fint ut. Jeg har ikke ord for hvor lei jeg er å måtte stå og påføre tørr mascara hver eneste morgen, haha . . Tenk å kunne slippe det, og i tillegg få 10x finere vipper?! Så ja, både meg og mamma vurderer å ta det. Kan i grunn gjøre det her i Førde, men har lyst at det skal være profesjonelt – så jeg tenker å ta det når jeg drar til Bergen nå snart. Lurer derfor på om noen av dere har tatt i Bergen før og har en salong å anbefale? Pris spiller ikke veldig stor rolle i grunn, det eneste viktige er at de er flinke. Det siste jeg vil er å ende opp med ødelagte øyenvipper. Vet ikke om dere vet om noe plasser da – men pliiiis let me know om dere har peiling 🙂

dagens antrekk

Sko fra Converse, genser fra imso.com, shorts fra batoko.com, hals fra Vero Moda

Det er så rart hvor fort årstidene går. Jeg føler det var i forrige uke jeg kom hjem fra skolen og la meg ut i hagen i bikini med en bok for å sole meg. Men nei, nå kommer vi hjem til at gatelysene står på og det begynner å mørkne. Vel, gjett om det gjelder å være effektiv når jeg skal ta antrekksbilder etter skolen, haha! Kommer hjem halv 4, og da har jeg ca. et kvarter på meg før det begynner å mørkne. Er veldig glad for at jeg bor på Vestlandet da, for her har vi mye mer dagslys i forhold til hva de langt i nord har. Likevel er jeg ikke spesielt fan av mørketiden . . Men hey, se på det positive – mørketiden snur allerede 22. desember!
 

fantastisk film

Herregud, filmen i går!!! Catching Fire var SÅ BRA! Jeg har faktisk ikke ord. Jeg har riktig nok ikke lest boka til 2`eren (noe jeg definitvt skal gjøre), og det er jo nesten alltid slik at boka er 10x bedre enn filmen. Men ååh, for en fantastisk film! Jennifer Lawrence er jo bare tidenes beste skuespiller, og det er jeg nok ikke alene om å synes. Hun er rett og slett rå.

I dag har jeg hatt en laaaang dag på skolen. Var så sinnsykt deilig å komme hjem og bare hoppe i koseklærne. (Etter at jeg hadde tatt outfitbilder da såklart, som forresten kommer senere!) Noe av det beste med å komme hjem halv 4 er at middagen står klar på bordet med en gang, aah.

Hadde forresten med kameraet i går, så tok noen bilder. Slik så jeg ut! Den nye tightsen min er fra junkyard.no sitt eget merke XX-XY, og direktelink finner dere HER. Den er skinn-aktig og er helt fantastisk! Har lett etter en slik superlenge.

lately

Tenkte å oppdatere med noen mobilbilder igjen! Poster jo ikke så veldig mange mobilbilder på insta egentlig, så derfor poster jeg heller de her på bloggen inni mellom. Apropos instagram, så har jeg faktisk rundet 350k nå, wææ. Klarer å se for meg 350 personer, men 350 000???? Hell no. Koselig det da, haha!

With mah guuurl

1. Rett etter jeg tok hull i ørene, auuu, haha. // 2. Bloggerne i 1STA

1. I byen for en stund tilbake siden // 2. Elsker den nye shortsen min!!

1. Små gleder i hverdagen, hahaha!! DIGGER Kenza ♥ // 2. Kjempesøt leser som jeg møtte i byen!

catching fire

Hei hallooo!

How ya dooooin? I går satt jeg av hele dagen og gjorde unna massevis av lekser, noe som blir utrooolig deilig resten av uka. Elsker å få unnagjort ting som “henger” på skuldrene! Spenst er forresten stengt hele uka, så jeg vet ikke hvor jeg skal trene, haha. Har ikke trent siden fredag, så kjenner jeg begynner å bli litt rastløs i kroppen. Blir vel til at jeg må ta meg et par løpeturer ute i mørket i løpet av uka, tenker jeg. Men i daaag skal jeg møte Pål-Viktor og vi skal se den nye The Hunger Games-filmen, Catching Fire! Har faktisk ikke sett den enda. Digget 1`eren, så håper denne er like bra! Leste boka til 1`eren både på engelsk og norsk, og den var selvfølgelig myye bedre enn filmen, though. Men ja, gleder meg! Er det noen av dere som har sett den? Isåfall, er den bra? :)

Toppen er fra Bik Bok, buksen er fra Dr. Denim