Jofama by Kenza pants

NYTTÅRSAFTEN, wohooo!!  I dag er den siste dagen i 2013, og det er faktisk helt uvirkelig. Dette året har gått sååå fort. Det har vært et veldig bra år da, med mange nye opplevelser og forandringer. Gode forandringer, vel og merke! Jeg har blitt kjent med utrooolig mange nye herlige mennesker dette året, og det er jeg evig takknemlig for. Håper 2014 blir like bra – og det beste av alt er at det er jeg helt sikker på! Tror aldri jeg har sett så mye frem til et nytt år før.

Liten update: Kom hjem fra overnatting hos Emma og Julie i går og lagde taco med Håkon halv 11. Dødsdigg. Etter det satt jeg oppe til klokka 5 og gjorde alt og ingenting – HVORDAN har jeg greid å snu døgnet så sinnsykt mye??? Haha. Så jeg våknet altfor sent i dag, men det går fiiint. Om ikke altfor lenge skal familien spise kalkun her hjemme, og det er SÅ GODT! Skal være dødssulten til det, slik at jeg kan spise masse. Mamma pleier å lage stuffing til kalkunen, og jeg kan umulig være alene om at det er det ALLER beste? Jeg spiser liksom stuffingen, og så har jeg kalkun som tilbehør, haha.

Etter middagen drar jeg uuut med jentene, og det gleder jeg meg masse til!

Jeg må forresten vise dere den nye buksen min! Den er fra Jofama By Kenza-kolleksjonen, og den er PERFEKT. Wææ hallo, se på den?! Den fineste buksa jeg eier, uten tvil. Synes den passet veldig fint med en enkel, svart genser og Jeffrey Campbell-skoene! Buksene mine er fra butikken Marcel her i Førde. Du finner dem på facebook her 🙂 Kenza sin kolleksjon for Jofama er til å dø av, herlighet for noen fantastiske plagg.

this is crazy


Wææ dere, jeg rundet nettopp 400 000 følgere på instagram!! Hallo, det føles bare rart. Husker jeg lagde instagrammen min for type 2 år siden, med null intensjoner om å ha et stort følgertall. Screenshottet på 1000 og bare YES!! Men ja, det er veldig gøy da, selv om det ikke føles ut som om det er så mange egentlig. Bare legger ut bilder, jeg, tenker ikke så mye over hvor mange som ser bildene mine. Emma hilser by the way, hun er kul.

with mah gurl

Heisann!

Nå er jeg hos Emma sammen med Julie, og vi våknet nettopp. Haha, heiii fucked up døgnrytme. Vi la oss vel klokka 6 i natt??? Vi lå innpakket i dyner og puter og hadde Criminal Minds-maraton hele natta. Elsker den serien!! I går var familien min på kalkun-middag til noen venner av oss, og så dro jeg rett hit etterpå. Vi bestemte oss for å lage pannekaker til kveldsmat, og de ble syyykt tykke og harde. Hahaha, skulle tatt bilde for å vise dere altså, gikk liksom ikke an å rulle dem sammen engang. Aldri smakt så kompakte pannekaker før, så vi ble bare sittende i flere timer og klarte ikke å bevege oss. Hahaha! De var gode, da 🙂 Nå ligger vi fortsatt i senga, med The Conjuring rullende på skjermen fremfor oss. Elsker late feriedager, aah.

Her er noen bilder av meg og Karoline! Klarer aldri å ta seriøse bilder sammen med henne, vi bare tuller hele tiden, haha. Her er våres forsøk på å ta bloggbilder:

4h2CQT on Make A Gif, Animated Gifs

YaCGvZ on Make A Gif, Animated Gifs

Ønsker dere en fin dag! Beklager litt sen update fra min side, men vi blogges senere i dag!

JEG SKAL TIL FLORIDA!

Innlegg skrevet i samarbeid med EF, Education First

Sommeren 2014 kommer til å bli den beste i livet mitt, vet dere hvorfor? JEG SKAL TIL FLORIDA!!

Herregud, jeg kan ikke tro det. Drømmen min har endelig gått i oppfyllelse! 3. juli 2014 drar jeg til “The Sunshine State”, altså Florida, og jeg skal være der helt til 30. juli. 1 måned i USA dere, dette blir sykt. Det er altså en språkreise og jeg reiser i samarbeid med EF. Jeg skal bo på EF Resort som ligger i selveste Cocoa Beach, og jeg har valgt International kurs. Det vil si at jeg vil møte folk som prater både engelsk, fransk, tysk og spansk – såå, kanskje jeg får muligheten til å teste ut tysk- og spanskferdighetene mine i tillegg? Jeg ser uendelig frem til å bli kjent med MANGE nye mennesker, både fra Norge og fra andre land. Jeg skjelver faktisk i fingrene når jeg skriver dette her, fordi jeg gleder meg så sinnsyyyyykt mye!!!

Tenk dere, en hel måned i den amerikanske delstaten med lange stender og solfylt klima. Jeg skal prøve ut strand- og vannsporter, surfe, padle, sole meg på stranda, lære mye mer engelsk og få et bedre ordforråd innen språket, besøke Disney World og Universal Studios og shoppe – det kommer til å bli helt sinnsykt rått. Alt dette skal oppleves med alle menneskene jeg reiser sammen med, og det kommer til å bli en uforgjemmelig opplevelse.

Språkreise er noe jeg har siklet etter i så utrolig mange år nå, og det at jeg faktisk skal dra om et halvt år – det er helt uvirkelig. Jeg er så utrolig glad for at jeg får denne muligheten, og det kommer til å bli den beste opplevelsen i livet mitt. Alle de nye menneskene jeg skal bli kjent med, og alle de nye stedene jeg skal oppleve . . Det blir fantastisk. Juli kommer til å bli en levende drøm!!

Jeg håper jeg møter noen av dere i Florida på språkreise, slik at vi kan leve den amerikanske drømmen i solskinnsstaten sammen i en hel måned. Dette blir the time of my life, herreguuud. Alt om språkreisene til EF kan dere lese om HER. Les om Florida-reisen jeg skal på HER. Om dere ikke velger Florida finnes det også mange andre kule destinasjoner! Jeg er utrolig glad for at jeg reiser med EF, ettersom jeg vet at de veldig proffe – de har lang erfaring og flesteparten reiser med dem. Jeg kunne ikke følt meg tryggere.


Shopping!!

 

Surfing og lange dager på stranda!!! ÆÆÆH!!


Om noen av dere skal på språkreise til Florida så må dere absolutt ikke å nøle med å ta kontakt med meg på facebook!! Jeg reiser alene, men det er nettopp det jeg synes er så gøy og spennende. Jeg elsker å bli kjent med nye mennesker, og det er noe av det jeg gleder meg aller mest til. Om dere har spørsmål: Still spørsmålene i dette innlegget, så svarer jeg dere i kommentarfeltet!

innkjøp

Heisann!

Nåå er det lenge siden jeg har vist innkjøp her på bloggen. Kjøper sjelden ting i byen lengre fordi jeg bestiller det meste på nett, og når jeg gjør det så handler jeg som oftest kun et par ting i slengen. I dag var jeg i byen med Karoline først, og deretter Julie, og siden jeg hadde gavekort så tenkte jeg whyyy not.

Jeg er helt sykt trøtt i dag, så jeg skal legge meg tidlig. Jeg og Håkon satt oppe til langt på natt i går og satt og diskuterte alt mellom himmel og jord, så det ble ikke mange timer søvn på oss for å si det slik. Vi diskuterte type alt fra narkotika til Pepsi Max-haters, og så planla vi turer som vi skal ha i det kommende året. Haha, der har dere oss. Vi er så sykt like når det gjelder personlighet, humor og meninger – faktisk litt sykt. Haha, digger det da! Nå kommer Ingvill straks en tur bort til meg, vi har ikke sett hverandre på lenge – krise!! Så det blir koseliiiig

Alt fra Bik Bok, hadde gavekort i tillegg til at det var mye salg. Gøy! Jeg er såå lat når det gjelder å kjøpe smykker, ringer, øredobber osv, det er liksom så waste of money, haha. (Klær og mat går det an å sløse penger på, da) Men jeg ELSKER jo øredobber og dill, så derfor bestemte jeg meg for å kjøpe litt. Ser for meg at det blir skikkelig fint med smykket, øredobbene og alle ringene på samtidig, og ikke minst . . .

HAPPYPLUGS I GULL!! Ååh, for en fryd for øynene!! Og ikke minst for ørene, herregud. Happyplugs er de beste ørepluggene ever made – jeg overlever ikke en dag uten. De sitter som støpt i ørene, lyden er så bra som du kan få dem og de er rett og slett fantastiske. Jeg har dem i lyserosa og mørkerosa også, men gull topper jo alle fargene. Kommer til å bli en ren fryd å høre på musikk fremover!! De er ikke sponset, forresten.

it’s pizzatime

Hej!

Nå sitter jeg i senga med frokosten min og har nettopp stått opp. Jeg skal møte Karoline i byen i dag før de reiser, så jeg skal straks pile inn på badet for å fikse meg. Først: oppdatere bloggen! I går var en veldig koselig dag. Vi hadde besøk av Karoline og familien i mange timer, hvor vi koste oss med lapper, sjokolademuffins (de jeg har lagt ut oppskrift på) og massevis av julekaker. Fin start på dagen! Senere på dagen dro vi på Peppes hvor vi møtte en fin gjeng, og der ble vi sittende i mange timer og bare skravle. Gøyy! 🙂

Me and Ems

Sivert, Mats og meg

Fin dag! Nå blir det bytur på meg, vi skrives senere i dag! 🙂

fluffyyy

Jakke fra sheinside.com, sko fra Ugg’s, bukse fra Bik Bok

Nå har jeg besøk av av Karoline fra Bærum!! Ååh, vi har ikke sett hverandre siden sommerferien, så det var herlig. Hele familien kom på besøk her i dag, og vi har kost oss masse helt til nå. Det går altfor lang tid mellom hver gang, men til gjengjeld er det dødsgøy når vi møtes. Hun drar allerede i morgen da, men heldigvis skal jeg besøke henne straks! Tenker å ta en tur på nyåret, det mååå vi få til altså. Men ja, jeg må nesten avslutte og være med besøket mitt – så vi blogges! Vi tenker å ta en tur til byen eller noe, kanskje se en kino. Vi får se! Ha en fiiin dag da, alle sammen 🙂

some pictures

Her er noen bilder fra julaften! Trodde jeg hadde tatt så mange, men var visst ikke så altfor mange likevel, he-he. Glemte selvfølgelig å ta bilder av maten før vi heiv den i oss, men det er jo standard hvert år. Tviler uansett på at dere har så utrolig lyst å se bilder av julemat egentlig, de fleste begynner vel å bli litt lei allerede…?! Kjenner jeg er en anelse fed up med julemiddager, men godteriet derimot – neppe 🙂

Jeg kom nettopp hjem fra Believe!! HERREGUD. HERREGUUUD. Jeg er helt frelst, enda mer enn jeg var i begynnelsen. Justin er så utrolig gjennomført hele fyren, både utseendemessig og når det kommer til personlighet. Han er helt fantastisk rett og slett, og det han har oppnådd er jo bare helt sykt. Filmen var utrolig bra, og veldig rørende!! Satt med tårer i øynene gjennom deler av filmen, ååh. Anbefaler absolutt å se den!

I dag må jeg komme meg i seng tidlig (som om det skjer), fordi vi får besøk halv 12 i morgen. Halv 12 ligger jo jeg enda i min dype skjønnhetssøvn, så det skal bli et spennende prosjekt i morgen tidlig, altså. Gleder meg veldig da! Vi får besøk av noen familievenner 

new year, new make up

Jeg vet at mange synes det kjipt å bruke penger på sminke, så derfor gjelder det å gripe sjansene når det først er salg. Nå har Coverbrands romjulssalg, som betyr at det er opp til 50% rabatt på en haug av herlige sminkeprodukter! Nå nærmer vi jo oss et nytt år med stormskritt i tillegg – hva med noen nye og gode produkter å kickstarte året med? Jeg har samarbeidet med Coverbrands i snart et og et halvt år, og absolutt all sminken jeg bruker er fra nettsiden deres. De selger en hel haug av kjente merker innenfor skjønnhet og velvære, og jeg går virkelig god for produktene deres. I  Coverbrands!

Salget finner dere HER

1. LuLu’s Flat Beauty Bag er min faste toalettmappe når jeg er ute og reiser. Den er ekslusiv, i god kvalitet og rommer alt du trenger av sminke, hudproduker, børste og så videre. Du trenger aldri å bekymre deg for at LuLu’s mappen din skal bli ødelagt, for kvaliteten er helt upåklagelig!

3. SunSpa-selvbruning, mah precious. Det eneste du trenger for å overleve vinteren, og sommeren for den del hvis du foretrekker det også. Chocolate, Original, 3 Day Lotion, Fitness – her er det forskjellige varianter å velge i.

2. The curve felt tip eyeliner, genial eyeliner, tilsynelatende. Her får du et godt grep om eyelineren, noe som gjør det enklere å påføre produktet.

4. GHD Wonderland Styler. Jeg har brukt min GHD-rettetang siden 2010, og jeg kommer aldri til å bytte den ut. Hvis du har tenkt å gå til innkjøp av en slik en – her er en perfekt mulighet!

5. Glitrende neglelakk fra Deborah Lippmann i gull og blå. Wiii, glitter liker vi.

6. Caviar Manicure Set Tutti Frutti fra Caviar er det fineste jeg eier av neglelakk!! Pakken inneholder vanlig neglelakk og perler som du strør over. Det ser dødsrått ut og skiller seg virkelig ut i forhold til vanlig, kjedelig neglelakk. Veldig gøy tidsfordriv også!


7. Down Boy. “When you can’t keep the boys away, blame it on the blush!”. Der har vi det, jenter! Nydelig blush i babyrosa farge.

8. Glitter Glaze Top CoatEn glitrende finish som man påfører over øyenskyggen for å få et perfekt resultat. Med vanlig “tørr” øyenskygge kommer vanligvis ikke glitteret skikkelig frem, men med denne får du glitrende øyner som bare det. Jeg har den i både gull og sølv, og de har blitt flittig brukt i hele jula!

9. Concealer Under Eye og  Camouflage Concealer, to concealere med hvert sitt formål. Under Eye for å få bort mørke ringer under øynene, Camouflage for å dekke kviser og ujevnheter i huden.

Reklame 

de deiligste dagene i året

Fy søren, for noen deilige og avslappende dager! Føler jeg lever i en fredfull boble, med sminkefrie dager og pysj fra morgen til kveld. Trengte det så siiiinnsykt. Sitter oppe til langt på natt og chiller maks, med brus, kaker og schokolade. Står opp uten vekkerklokke, spiser god frokost og bare nyter romjulstiden. Fantastisk!

I dag skal jeg derimot bevege meg ut av huset, og det gleder jeg meg til, haha. Jeg skal på kino med Emma og Marte, og vi skal se Justin Bieber’s Believe!! GLEDER MEG! Premieren var jo i går, så er det noen av dere som har sett den eller? Den er sikkert kjempebra, elsker slike filmer.

Og ja, noen flere bilder fra julaften. Ser ca. slik ut hver dag nå, lite variasjon i klær og all natural hair and make up. Lovin’ it. Jeg har farget brynene mine i jula da, som mange av dere merket. Føler meg så mye finere med mørke bryn! Vet at det er mange delte meninger her, men jeg liker det best slik, og om noen andre mener noe annet er det selvfølgelig alriiiight. Føler selv at jeg ikke kler lyse og tynne bryn liksom, men det varierer jo fra person til person. Dødsdeilig å slippe å styre med sminke på brynene i alle fall, mye gøyere å gå sminkefri da. Hvis jeg skal på butikken trenger jeg bare å ta på meg sosialt akseptert bukse og BH, and then we’re ready to goooo.

Og så har jeg begynt å lese igjen!! Herregud, har savnet det skikkelig. Jeg fortsatte å lese på boken som jeg ikke ble ferdig med i syden, og jeg fikk DEN flashbacken fra da jeg lå på stranden i Rhodos. Husket liksom akkurat hvor jeg var når jeg leste siste linje, det var skikkelig sært. Tidenes deja vu-følelse! Anbefaler alle Cecilia Samartin-bøkene forresten, de er fantastiske. Nå skal jeg begynne å lese masse igjen – det finnes jo ikke en mer perfekt tid enn å gjøre det i nettopp jula. Å ligge i senga med en kopp kakao og godis ved siden av, da er jeg i mitt ess!

Nommenom!