idyll

Herremin, SE så fint folkens:

Elsker nabolaget mitt, det er sååå fint her. En annen ting jeg også elsker er været for tiden! Solen har endelig begynt å komme, og jeg føler det blir mer og mer vår. Desverre er ikke vinteren over enda, men vi nærmer oss – og det holder i massevis for meg. Disse bildene tok jeg klokka 6 i dag, og da var det ikke blitt skikkelig mørkt enda. LOVE IT. Det eneste negative er at det er kjempemye vind for tiden da, noe som gjør at det er suuuuperkaldt ute. Brrr.

Nå skal vi ha ordentlig kosekveld her hjemme! Jeg, Håkon og Ingeborg har laget snickerskake, og det tok type 15 minutter bare, haha. Noen som vil ha oppskrift? Smaker helt himmelsk. VI har også kjøpt inn påskeegg og masse god sjokolade, så nå skal vi ha det fiiint vettu. 

matte kl. 7 om morgenen

FREDAG! Vi hadde avspasering de 2 første timene i dag, men GJETT HVA? Jeg stod opp klokken sju og gjorde matte i to timer før skolen begynte, jeg. Folk synes kanskje det er sjukt, men jeg har ingenting imot det. Hallo, å sitte i pysjen og rekne matte med nystekte rundstykker til frokost og en kopp kakao – det er jo faktisk koselig! Etter det fikk jeg på meg sminken og røsket bruttern opp av senga for å få han til å kjøre meg til skolen. Der så vi en film, og så var det helg gitt.

I dag får vi middagsbesøk, så da var det på med et fint antrekk. Det ble hullete bukser (har fått dilla på det igjen), fluffy genser og de beige hælene. Jeg elsker de skoene, for de passer til sånn type… alt?! Digger det. Vi var ute og kjørte isted, og siden jeg hadde kamera med meg kjørte vi en skikkelig fin plass og tok bilder. Sjekk utsikten! Det er hit jeg pleier å jogge, verdens fineste tur 

Jeg føler jeg poster sånn sykt mange bilder hele tiden??? Si ifra om det blir for mye/for lite, haha! 🙂

middagsdate

I går møtte jeg Pål-Viktor etter skolen, og vi gikk bare rundt og pratet. Veldig koselig! Senere møtte jeg Ingvill, og vi skulle liksom gå på cafè og spise, men som vanlig endte vi opp på matbutikk. Tehe, jeg er ikke sjokkert! På matbutikken får man liksom sååå mye mer mat, og jeg føler egentlig ikke at det er innafor å kjøpe sånn type 4 rundstykker på cafè hvis dere skjønner?? Haha. Så vi kjøpte inn masse forskjellig godt, satt oss på en benk og ble sittende og prate om alt og ingenting. Slike dager er så herlige.

Ingvill har nettopp farget håret sitt, forresten. SE SÅ FIIINT!! Litt sånn motsatt ombre-ish, og jeg digger det. Hun kler jo alt uansett da, er det noen som er naturlig fin så er det henne!

bilder fra dåpen

Hei! SNART HELG! Jeg har skikkelig helgefølelse i dag, fordi vi har kun 2 timer på skolen i morgen, og da skal vi se film. Heeeeelt ok det, da. Og i dag kommer Håkon endelig hjem, woho! Han har ikke vært hjemme på en måned, så det blir dødsgøy. Mistenker at vi blir sittende oppe i hele natt og prate, er sååå mye å fortelle når vi ikke har sett hverandre på lenge. Han er vel hjemme om noen få strakser, så da blir det verdens beste middag aka taco. Jippi!

Her kommer et stort bildedryss frå dåpen til søskenbarnet mitt på søndag. Den dagen var såå utrolig hyggelig. Møtte jo igjen søskenbarnet mitt Martine etter å ikke ha sett hverandre på mange år, og det var kjempekoselig. For en herlig jente! Håper dere synes det er ok at jeg tar med så mange bilder da, haha:

Det ble servert kjempegod mat, og jeg var skikkelig sulten så dere kan tenke dere at koltbord smakte himmelsk da, ja! Waldorfsalat, spekemat, focaccia and you name it. NAM! I tillegg til det var det selvfølgelig masse kaker etterpå. Elsker dåp!

favorittøvelser for mage

Heia!

Jeg var på trening med Ingvill her om dagen, og vi filmet noen få snutter med mobilen hvor jeg gjorde et par mageøvelser. Hadde egentlig ikke tenkt å lage videoblogg, men jeg satte dem sammen likevel and here we go. Må bare si at jeg ikke er treningsspesialist og mange av øvelsene er sikkert ikke 100% riktig, såå dere trenger ikke å påpeke det. Er mest for å vise dere hvilke øvelser jeg gjør når jeg trener mage. Håper dere liker videoen 🙂

it’s a wrap

Først og fremst: dere måå høre denne sangen: Zara Larsson – It’s a Wrap. Den har gått på repeat hos meg i en uke!

Hvordan har deres dag vært? Jeg har hatt en rolig tirsdag. Fikk gjort ferdig leksene mine, så nå slipper jeg å tenke på det de neste dagene. Deilig! Jeg møtte Ingvill i går og tok en tur på Spenst, og det er merkelig hvordan èn liten treningsøkt tar så mye av dagen. Haha. Kom hjem og hadde ti tusen ting jeg måtte fikse. Mamma: “Kristine, jeg tror du må ta det litt mer ro jeg” Så i dag har jeg tatt det heeeelt med ro.

Nå skal jeg og mamma sette oss ned og se på flybilletter til Oslo – det er på høy tid med en tur dit nå. Har mange jeg skal treffe der, og mange ting å gjøre. Skal møte EF, møte venner og jeg har blant annet inngått samarbeid med Hendrix Hair, sååå kanskje det blir forandringer i hårsveisen?

Fy søren, jeg vet ikke om denne trutmunnen her var på tull eller om den faktisk var på ekte?! Det ser nesten litt ut som sistenevnte må jeg si. Shit ass hvor FLAUT – men jeg er jo en rosablogger så jeg håper det er OK i blant ;P

antrekk i barnedåp

Jeg har vel egentlig vist dere hva jeg hadde på meg på søndag i barnedåpen, men her kommer skikkelige antrekksbilder. Jeg fikk denne kjolen i posten bare noen dager før, og den passet jo peeerfekt til dåp. Åååh, jeg elsker den! Har fått skikkelig mange komplimenter for den, og det er jo kjempekoselig, tihi. Jeg ELSKER kjolen! Paljettene, den skjønne rosafargen, fasongen . . alt!! Skulle hatt sugekopp-bh under da, men jeg hadde så dårlig tid før jeg dro at jeg ikke rakk det. Så ja, det ble ikke så fint med stroppene.

Den er fra herfra.

Jakke fra sheinside.com, sko fra chicnova.com, kjole fra windsorstore.com

god natt

I går var jeg helt død etter 6 timer søvn 3 døgn på rad, så jeg la meg faktisk halv 11. Haha, folk får jo helt sjoookk når jeg sier natta 3 timer enn til vanlig. Det var sinnsykt deilig å våkne i dag tidlig og være uthvilt, så jeg tenker jeg skal komme meg i seng i rimelig tid i dag også. Kom nettopp hjem fra ukens første treningsøkt med Ingvill, så nå skal jeg bare lage meg en god kveldsmat før jeg kryper til sengs.

Jeg har fått ny header, endelig! Fikk jo tilsendt SÅ mange, så nå har jeg mye å velge i fremover. Endte opp med denne som Tanja (besøk bloggen hennes her!) har laget – synes den var kjempefin! Tusen takk Tanja, du er utrolig flink. Hun har laget flere headere til meg, blant annet disse 3 under her. Får se hva jeg har fremover, tenker jeg kommer til å bytte litt oftere. Kanskje jeg skaffer meg en mer vinterlig header etterhvert! 🙂

Nå skal jeg dusje, ta ansiktsmaske, lage meg nammenam kveldsmat og sette på sovelista mi på spotify før jeg tar kvelden. Husk å legg dere tidlig da folkens, søvn er viiiiktig! Denne uka er kjempebra forresten, gleder meg såå til Håkon kommer hjem på torsdag. Ikke lenge til han og jeg drar til Sverige nå! Kun litt over 2 uker, tror jeg?

Vel, likte dere den nye headeren? Det aller viktigste er jo faktisk deres mening!

fag for neste år

Fysikk, kjemi, r-matte og scenisk dans ble det!! I går var som sagt fristen for valg av fag for VG2, og jeg var jo veldig usikker. Det er typisk meg å utsette slike ting såå lenge, men jeg pratet med mamma og Håkon, og vi fant fort ut at realfag var det som passet meg best. Jeg liker jo slike fag, så jeg tror jeg hadde angret veeeeldig hvis jeg ikke valgte det. Jeg gikk da for fysikk, kjemi, r-matte og siden jeg ikke ville ha biologi valgte jeg scenisk dans. Haha, jeg aaner ikke hva det er, men jeg ville ikke ha 4 realfag. Er lurt å ha et “avkoblingsfag”. Skulle gjerne hatt sosiologi i stedet for dans, men det lå ikke i samme blokk, så det var umulig. Men jeg er sååå glad!! Tror realfag kommer til å gå helt fint, kjenner jeg er veldig spent da. Hva har dere valgt?! :)

Det var superduperkoselig i dåp i går! Jeg møtte igjen mitt kjære søskenbarn Martine, og vi har ikke sett hverandre på type TRE år fordi hun har bodd i Spania med familien. Crazyyy!! Nå har hun flyttet tilbake igjen, og det var helt utrolig hvor fort vi klikket. Vi er helt like, jo! Snakket i ètt hele dagen, sååå mye å prate om. Gleder meg til å være sammen mye fremover, tihi. Jeg tok kjempemasse bilder i hele går, så det kommer mange flere bilder + outfit snart. Tenkte det ble litt kjedelig med 50 bilder i ett innlegg, haha!

Fine fine Martine og meg ♥ Kommer flere bilder!

babe på 15 minutter

Heia dere! Har maaaange bilder fra dåpen i dag, men jeg rekker ikke å poste de i dag. Skal søke fag nå, jeg er ganske sikker på hva jeg skal velge! Tusen takk for all hjelp. Jeg forteller dere alt i morgen!

Nå skal jeg vise dere hvordan dere kan bli babe på 15 minutter ved hjelp av noen herlige produkter fra Coverbrands!

Schwing Eyeliner

Trolig den beste eyelineren som finnes. Jeg skriver om den om og om igjen fordi det er den jeg bruker fast, and I loooove it so much. Den har en presis børste som gjør det enkelt å lage både tykk og tynn linje, og ikke minst er den super å bruke dersom du vil “vinge ut” eyelineren.

Stainiac – For Cheeks and Lips Too!

Dette er lipgloss og rouge i ett, som passer alle hudtyper. Kjempesnedig, og resultatet blir utrolig fint! Denne er jo genial å ha med seg når man skal ut og reise, så slipper man å dragse på både rouge og lipgloss.

SmileLab Flash

SmileLab Flash gir deg et hvitt smil på kun 15 minutter! Denne er elsket her i familien – både mamma og bruttern er fan. Inkludert meg, selvfølgelig. SmileLab er en utrolig enkel måte å få hvite tenner på, med strips som du enkelt fester på tennene dine. Etter 15 minutter er du ready to go! Har skrevet et mer utfyllende innlegg om SmileLab Flash HER.

Cindy-Lou Manizer aka “The Con-Tour Artist”

Dette er den tredje Lou-søsteren, med verdens fineste lyseorsa farge. Jeg har både Betty-Lou og Mary-Lou som jeg elsker, men denne er en mer en mellomting av de to. Påfører denne i kinnene! 🙂

Bronze

Dette er et solpudder fra gloMinerals som gir en nydelig glød i huden. Jeg har testet mange forskjellige solpudder opp gjennom tiden, og jeg har funnet ut at jeg liker å variere mellom ulike typer. Denne gir en skikkelig fin sunkissed look, med et hint av svak shimmer. Blir spesielt fint å bruke denne til sommeren!

Water Resistant Mascara

Denne mascaraen brukte jeg i sommer, og jeg ble såå glad når jeg fikk ny nå nettopp. Water Resistant Mascara er vannfast og gir vippene både lengde og volum. Elsker den fordi den er så enkel å påføre, og du slipper å stå i 100 år for å få mascara på vippene. 

Og så må vi ikke glemme Tan-In-A-Can Chocolate som er min all-time favoritt innen selvbruning. Når folk spør meg om selvbruning har jeg ét svar og det er denne. Ikke bare er den kjempeenkel å påføre med tanke på at den er en spray (her slipper man brune og skjoldete hender!), men resultatet blir naturlig. I stedet for oransje blir den faktisk brun, med et hint av sjokolade-ish farge. LOVE IT.

Rabattkoden “KU26” gir 20% rabatt på alle produktene i innlegget, utenom Tan-In-A-Can Chocolate. Den er gyldig ut 31. januar! // Reklame