dagens antrekk

Kjole fra lookbookstore.co, sko fra Dr. Martens, pelsvest fra sheinside.com

Dette har jeg på meg i dag! Guuud, så deilig å kunne dra på skolen i kjole og tynn strømpebukse uten å fryse. Hadde riktig nok på meg både skinnjakke og pelsvest, så jeg har gått rundt i hele dag med mildt heteslag, haha. Kjennes nesten ut som om jeg har feber, varm er jeg. Haha!

Nå har jeg besøk av Julie og vi ligger i senga med dyne og puter og chiller max etter (litt for) mye taco. Aah, jeg og Julie lager virkelig perfekt taco!! Nå skal vi se serier resten av kvelden, koseliiig.

død etter slitsom uke

Fy søren, så godt det føles meg helg! Jeg er helt DØØØØØD etter denne uka. Vi hadde naturfagsprøve i dag, så hele uka har gått med til øving og lekser. Har sittet oppe til klokka 2 de siste tre nettene, og jeg tuller ikke når jeg sier at jeg MÅ få orden på døgnrytmen min nå. Lol.

I går var jeg og så på russerevy for skolen min med venner, og det var utrolig deilig å få litt avbrekk fra øvingen. Jeg var jo pariodert i en av sketsjene, haha, så det var veldig morsomt å se! 🙂 Ellers stod jeg opp litt senere enn vanlig i dag, øvde naturfag før jeg dro på skolen og hadde prøven før vi fikk helg. (Den gikk dritdårlig og jeg følte vi fikk spørsmål om alt annet enn prøvestoffet, hehh… Sinnsykt surt at jeg brukte så mye tid på å øve på feil ting) Dro rett til byen etter skolen med Emma, og vi møtte en venninne av henne fra Bodø. Skikkelig herlig jente! Så da ble det tacosalat til (en litt sen) lunsj, nooom.

Nå skal jeg på butikken og hente noen pakker, handle smågodt ettersom det er på tilbud og så får jeg besøk av Julie senere på dagen. Wiii, fin fredag!

Selfiefriday med verdens beste mamz!

Dette kontra tørre brødskiver til lunsj. JA TAKK.

Vårfølelse! Elsker disse bootsene fra Dr. Martens, gleder meg til å bruke dem fremover. Har ikke brukt dem så mye enda og har derfor ikke gått dem inn enda, så har crazy gnagsår på hælene i dag.

Har møtt så mange lesere i det siste, og det er superduperkoseliiiig! Ingvill til venstre er nok ikke en fan da, tror vi holder oss til å være bestevenninner ;P

Fredagen sin, det!

rabattkode til språkreise

Kun 126 dager igjen til Floriiiiiiiida 

Gleder meg så sinnsykt! Jeg vet at det er mange som fortsatt vurderer å bestille språkreise med EF til sommeren, og da tenkte jeg å informere dere om at dersom dere bestiller innen 3. mars så kan dere spare opptil 1500 kr. Rabattkoden “Krisssy” gir 500 kr ekstra i rabatt! Oversikt over språkreiser med EF finner dere HER <3 Her kan man velge mellom Storbritannia, USA, Malta, Spania, Tyskland, Australia og Frankrike. Drømmedestinasjoner! Jeg gleder meg halvt ihjel til å besøke USA for første gang, wææh!

Noen som har vært i USA før?

forever in love with this sweater

Solbriller Le Specs, ripped jeans & fluffy genser Bik Bok

Her er et antrekk fra vinterferien som ikke har kommet på bloggen enda, wooop. Jeg gikk i byen med bare dette og ingen jakke over faktisk, fordi denne genseren er så utrolig varm og god. (Med en kombinasjon av ok temperatur også, da) Den er jo så fluffy og søøøøt, elsker den! Eneste negative er at den loer veldig, så man ser hvor jeg har vært etter å ha brukt denne for å si det slik, ha-ha!

slutt på latskap

Hei!

Jeg har sittet og øvd på naurfag i hele dag. Rekker nemmelig ikke så mye øving i morgen fordi det er russerevy, så da er det bare å henge i. Hadde nettopp en liten pause med å dra på butikken for å kjøpe P-Max med bruttern (han har ferie denne uka, så han er hjemme!).

Fra det ene til det andre: Jeg har satt meg ned og skrevet en liten treningsplan i dag, for NÅ skal jeg starte treningen skikkelig igjen. Eller i neste uke tenker jeg, for denne uka strekker ikke tiden til. Jeg har faktisk ikke hatt treningsrutiner siden før juleferien – etter nyttår kollapset alt og jeg har ikke klart å “integrere” trening i hverdagen igjen at all. Hooow?! Har jo ikke mindre fritid nå enn hva jeg hadde før jul, så det er nok bare latskapen i meg som tar over. Kjipt at det lille jeg hadde bygd opp av muskler er borte vekk, så her er det kun èn ting å gjøre – få rumpa opp av sofaen og begynne å trene. Vet også at jeg blir så utrolig mye mer kvikk og opplagt de periodene jeg trener regelmessig, så dette må jeg få til. Kjenner jeg er skikkelig motivert til styrketrening og fjellturer nå fremover – dette skal utnyttes! Vel… jeg starter på mandag, hehe :)

Noen som sliter med det samme, kanskje? Vel, we can do this!

dagens outfit

Nå begynner vi virkelig å gå mot vår, dere. Jeg husker når jeg var mindre så betydde det alltid at det var vår når jeg fikk nye joggesko (gjerne blinkesko – da var jeg overlykkelig!), så jeg får litt samme følelsen nå med nye converse. Jeg elsker hvite converse og bruker det veldig ofte, og jeg kjenner at det var på tide med et nytt par etter å ha gått med mine siden 9. klasse. Hihi! Forresten, jeg er så mye gladere om morgenene nå for tiden, for når jeg våkner er det nemmelig lyst ute. Det er så herlig å tenke på at vi bare går mot det bedre fremover. Jeg mener, det blir lysere, varmere, mer sol og mye mer morro. Føler likevel at vi aldri har fått en skikkelig vinter, så jeg HÅPER jeg får stått litt på langrenn før det blir skikkelig vår 🙁 Kjempetrist å tenke på at jeg ikke har hatt ski på beina en èneste gang denne sesongen.

Her er dagens vårlige antrekk. Elsker å gå med kjole på skolen, det er så undervurdert. Eneste negative med denne kjolen er at jeg får crazyyy elektrisk hår da, men det er verdt det.

Nye hvite converse fra Junkyard, kjole fra Bik Bok, skinnjakke fra Jofama By Kenza

ready for summer 2014

Ikke si at jeg er den eneste som har startet på sommergarderoben? Hehe, jeg mistenker at jeg er en av veldig få. Jeg er alltid slik da – ligger 10 hakk fremfor alt. Plagsomt til tider, men ååh, jeg gleder meg så vanvittig mye til sommeren. Tror jeg tenker på det minst tre ganger daglig. Hovudmotivasjonen min er selvfølgelig Florida, og selv om det kanskje føles som om det er lenge til så er nærmer vi oss med stormskritt. Jeg har allerede begynt å planlegge kofferten så smått oppi hodet mitt, jeg… Ikke at jeg skal ha så mye med meg riktig nok. Blir vel en del shopping i USA tenker jeg!

Jeg har fått meg ny bikini fra det stilige merket To Die For:

Den er så …. skjønn. Jeg elsker den. Det rosa settet finner dere her!

Best av alt: bikinitrusa GIR FIN RUMPE! Hallo jenter, er det noe som er irriterende så er det slappe bikinitruser, uuusj. Det at jeg ikke er født med den største rumpa ever gjør ikke saken noe bedre akkurat, så this is perfect. Bikinitrusa er virkelig verdens fineste, så jeg fikk tilsendt to av dem faktisk. Jeg kjenner jeg blir skikkelig glad av å se på dem, haha!

koselig start på dagen

Heiii!

Oi, dagene går så fort. Nå er det bare èn måned igjen til jeg drar til Oslo, og frem til da kommer tiden til å fly avgårde om jeg ikke tar feil. Denne uka blir litt hektisk, men også veldig bra! Skolen min har russerevy, og jeg hååååper jeg rekker å dra og se. Har nemmelig naturfagsprøve på fredag, og det er avsluttende så jeg nesten gjøre det bra. Har heldigvis kommet godt i gang da, og det er jeg glad for. Til dere som fortsatt spør om øvingsmetoder til prøver så har jeg laget et ganske utfyllende innlegg om det HER. Kjempegøy å høre at det funker for mange av dere, hihiii!

Jeg må fortelle dere om det koseligste som skjedde i dag. Jeg hadde time hos tannlegen i dag tidlig, som forresten gikk veldig fint. Null hull! Haha, en liten del av meg vil alltid vere litt redd for at tannlegen skal nevne brus. Bare: “Hvorfor ofte drikker du brus da?” … “Vel, heh, si det”. Men ja, det var ikke poenget. Jeg satt i tannlege-stolen og ventet fordi han som sjekket meg skulle hente noe, så jeg lå der og slappet helt av. Plutselig kommer en annen tannlege inn, og begynner å fortelle meg at hun synes jeg tar skikkelig fine bilder og at hun synes jeg er flink til å blogge. Åååh, det var bare så utrolig koselig å høre det fra en voksen dame, helt ut av det blå, hos tannlegen liksom. For en koselig dame. Så da jeg var ferdig hos tannlegen trasket jeg fornøyd til skolen, med null hull og i godt humør på grunn av noen hyggelige ord på morgenkvisten. Det høres kanskje klisjè ut, men jeg ble skikkelig inspirert til å gi uventede kompliment til andre, haha! Det er jo så lite som skal til 🙂

en halv million følgere

I går rundet jeg 500 000 følgere på instagram. Hurra! Det er helt uvirkelig at en halv million mennesker følger meg.. Det er så klart supergøy, men også litt skummelt med tanke på hvor mange jeg faktisk når ut til. Uææh

Anyways! Tusen takk for fine kommentarer i går, dere er noen godinger. Dagen i går endte veldig bra, og jeg har hatt en fin start på skoleuka! Men guuud som jeg mesunner dere som har ferie nå. Jeg våknet av meg selv halv 7 i dag tidlig fordi jeg måtte sånn på do, og i det jeg skulle til å gå å legge meg igjen kom jeg på at det var skole og ikke ferie. Var klar for å legge meg til og sove 5 timer til jeg. Fy søren, den var kjip altså, haha. Jaja! Det var faktisk litt deilig å komme tilbake til rutiner igjen.

Håkon (broren min) har ferie denne uken og er hjemme, så nå skal jeg på butikken og kjøpe inn brus. Hoppet inn i denne deilige kimonoen når jeg kom hjem fra skolen, se så fresh og fin!

not my day

Heiiia! Haha, jeg vet ikke om dere liker når jeg er ærlig på bloggen eller om dere foretrekker å bare lese positive ting og om min “dans på roser”, men jaaa, for en drittdag. Haha, helt latterlig. Føler meg ufresh og stygg, har vondt i hodet, har kranglet jævlig med mamma og pappa, har et tonn med skolearbeid å gjøre og you name it. Her har vi søndagen sin, dere. Usj, skjønner ikke hvorfor søndager må eksistere egentlig, jeg føler liksom at det er den dagen i uka hvor alt det kjedelige og negative blir samlet. Looooool.

Jeg skriver sjeldent om kjipe dager på bloggen min, så jeg vet ikke om dere syns det er skikkelig lattis å lese eller om det er okei. Haha, det var deilig å få det ut i alle fall. It’s not a bad life, it’s just a bad day – viktig huskeregel folkens. Men hallo, det går helt fint, nå skal jeg spise sjokolade og så stikker jeg på brun og blid senere i kveld med Håkon – på tide å unne seg syden for et par minutter. Slenger med gårsdagens antrekk, tatt i verdens fineste omgivelser. Hehe! Det regner ute… derfor 🙁

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Jofama By Kenza skinnjakke, Bik Bok genser og bukse