sol sol sol

Hei og god kveld! Da har jeg komt hjem etter en fin dag i sola. Har ikke vært hjemme siden jeg dro til skolen i dag tidlig, så nååå skal det bli godt å hoppe i dusjen og plassere seg i senga med macen på fanget og nystekte rundstykker til kvelds. Ååh, dagene er så mye bedre når det er sol og varmt ute, det merker jeg skikkelig godt. I dag dro jeg på skolen og ble ferdig med min siste geografiprøve ever (!!!), og da skoledagen var ferdig dro jeg på restaurant og spiste kinamat med Emma. N A M. Det var kjempekoseliiiig, men det er jo aldri noe annet enn koselig når Rullebø og Halvor Louis henger sammen, he-he! Senere kom Julie, og litt etter det var vi med Joakim og Ruben. På slutten av dagen møtte jeg Ingvill, og nå ? sitter jeg her. Flott dag.

NÅ skal jeg starte på ukens spørsmål, som jeg skal ha hver uke fremover. Det skal da ikke være noe problem. Tihii. Ellers stikker jeg forresten til Helsinki om to uker om jeg ikke tar helt feil, i samband med bloggen. Shit, frem mot sommeren (og etter det og) nå skjer det sååå mye fett her på bloggen, jeg gleder meg til å vise dere. Holder jo nesten ikke styr på ting selv lengre fordi det skjer så mye, men jeg eeeelsker det. Mamma og pappa visste jo ikke om Helsinki fordi jeg hadde glemt å fortelle det, så jeg bare: “Ja, jeg drar forresten til Finland neste neste helg jeg?” Yeah.

Favorittbukse fra Bik Bok, Jofama By Kenza 9 fra jofama.com

new in: runwaydreamz

Heiiii! Jeg har fått noen nye shortser fra Runwaydreamz som jeg tenkte å vise dere. Elsker alle sammen, og det er jo ikke akkurat noe sjokk, hehe. Har fått tilsendt de fleste av dem i S denne gangen så de sitter litt løsere, noe jeg synes er veldig fint.

Først et kleint bilde jeg tok mens jeg pratet i telefon:

Det er faktisk skikkelig ofte at jeg prater i telefon samtidig som jeg tar bilder til bloggen, haha!

Sååå til shortsene:

Svart shorts med paljetter frempå. Digger denne!

Shorts med rutete print – liker at denne er litt utenom det vanlige.

Svart shorts med nagler og Levi`s merke bakpå. Skikkelig fin!!

Hvit shorts med nagler bakpå. Tror dette er min første hvite denim-shorts faktisk! Blir kjempefint å bruke denne med solbrun hud i sommer, wiii.

stemning

Heihei dere! I går ble en braaaaa kveld! Sitter og spiser frokost med Julie nå, og vi ser tilbake på bildene fra kvelden. Kan ikke si at det var så mye oppegående der, så tror jeg holder meg til disse under her som vi tok før vi dro, hehe. Vel, jeg kom til Julie litt utpå kvelden, og vi fikset oss sammen med herliiiig sommermusikk på høyttalerne i bakgrunnen. Lurer på hvor mange ganger jeg har hørt på Idyll av Postgirobygget den siste uka, for det er i hvert fall ikke få. Hør den, og jeg lover at dere får skikkelig sommerfølelse!

Det er dødsfint vær i dag også, men resten av dagen må jeg pugge til en prøve jeg har i morgen. Kjedelig, men jeg gleder meg til det er overstått. Hvis man jobber mye er det sååå deilig når man er ferdig. Vi blogges etterpå da, i alle fall! Ha en super søndag, nyt den 🙂

lørdag

Hei! Hvordan står det til? I dag er jeg mye mer uthvilt kjenner jeg, og det føles fantastisk. Våknet med sola rett inn vinduet i dag tidlig, og jeg tuller faktisk ikke når jeg sier at det føles som om det er sommer ute nå. Det er shortsvær her liksom.

Jeg var innom posten og hentet nettopp en pakke med kjempemasse fine klær i, blant annet denne kjolen. Har tatt bilder av hele, men jeg poster de i et annet innlegg heller. Den er heeeeelt nydelig, just take a look:

Fra lookbookstore.co

Vel, det som suger maks i dag er at jeg må sitte inne og øve til prøve. Det svir i sjela mi når det er så varmt ute med sol og full pakke, men skolen kommer selvfølgelig først. Såå, nå skal jeg sette meg ned og pugge som en gud, med en flaske Pepsi Max ved min side iført et deilig slappe-av-antrekk. Det er et must.

I kveld skal jeg ut, så det er vel egentlig motivasjonen min når det kommer til puggingen. Gleder meg! Men det er ikke før senere, så innen den tid må jeg få unnagjort diverse. Håper jeg rekker mammas hjemmelagde pizza før jeg drar, for det er sååå lenge siden sist. MEN nå må jeg pakke bort data og mobil, for nå skal det øves. Vi blogges etterpå!

touch of summer

For en fantastisk, fantastiiiiiisk dag. Nå er jeg i mitt rette element, for å si det slik! Har nettopp fått dusjet meg etter at håret mitt har luktet bål i to dager, og sminken er nettopp kommet på. Blir hentet av en kompis hvert øyeblikk nå, og så får vi se hva vi finner på i kveld! Håper dere får en super fredagskveld 🙂

Flere som har fint vær, eller?

sol og fint vær

HEI DERE!

Nå skal jeg skjerpe meg på oppdateringene her. Beklager! Det er som sagt crazy fint vær denne uka, og det har jeg utnyttet maks med å være ute dagen lang. Det er sååå utrolig herlig. De siste to ukene har faktisk vært sinnsykt bra – det går helt i surr for meg fordi vi har gjort så mye forskjellig. Haha.

I går dro jeg hjem etter skolen, hoppet i andre klær og dro til en strand for å grille med Julie, Joakim og Ruben. Hellooo, jeg klager ikke når vi kan sitte i sola og grille pølser (og kyllingnuggets til Julie haha) i mars, altså! (Det var sol før vi tok bildene, forresten) Etter å ha grillet en stund dro vi til Julie og så Paradise og deretter en skrekkfilm, og klokka ble vel 1 før jeg var hjemme. Veeeel, skolearbeidet må gjøres uavhengig av hvor mye klokka er, så jeg ble sittende oppe til halv 5 for å jobbe med skole. Haha, vet dere hva som er det værste av alt? Jeg koser meg faktisk litt når jeg sitter slik, midt på natta med en Pepsi-flaske og nattmat ved siden av meg og med musikk på ørene. Det er noe med det, liksom. Forsov meg riktig nok i dag tidlig, men jeg rakk akkurat å sminke meg før jeg måtte løpe i full fart til bussen med frokosten i handa.

Fredag telles jo egentlig ikke som en skoledag, da vi kun har 2 fag. Fy søren, så utroooolig herlig det er. I dag spilte vi inn siste rest av reklamefilmen vi lager i norsk, og her har dere meg og Ems i aksjon:

Haha, Bergene Melk-reklame! Bare synd at Freia er myyyyye bedre 🙁

Og ja, my love er tilbake på skolen!! Gjett om det var gøy da, eller. To dager uten Emma på skolen føles som en evighet – jeg tuller ikke.

Og så to litt random bilder. Nye modeller for Runwaydreamz til venstre, og meg i nuet til høyre. Sitter faktisk i bikini på verandaen nå, how craaaazy digg.

#sunsilkmineralslimited

Heisann! Jeg får ofte spørsmål om hvilken hårrutine jeg har, og det er veldig enkelt: Jeg vasker håret mitt med SUNSILK MINERALS, og retter det med rettetang. Easy as that! Sunsilk Minerals er det som alltid står i dusjen her hjemme, og derfor synes jeg det var gøy å se at de har lansert en ny Limited Edition-kolleksjon. Det er to serier: Vitamin Explosion og Volum Lift & Crystal Shine. Designene på flaskene er dødsstilige! Min personlige favoritt er den rosa, “Vitamin Explosion”. Jeg liker designet best fordi det er rooooosa (<3), og selve shampoen fordi jeg er opptatt av at håret mitt får tilført nok vitaminer.

Til den gøye delen! Sunsilk Minerals har nå en kjempekul konkurranse pågående som er utrolig enkel å melde seg på:

  • Ta et bilde av ditt favorittdesign, enten den rosa eller den grønne
  • Legg bildet ut på enten Instagram eller Facebook med hashtaggen #sunsilkmineralslimited

Premie: 1 tilfeldig vinner får Mulberry Bow Clutch pluss et års forbruk av sitt favorittdesign, og i tillegg blir det trukket 20 tilfeldige personer som får 1 års forbruk av Sunsilk Minerals. Wohoo! Jeg har selv meldt meg på – krysser fingrene for at jeg har vinnerlykke, hehe!

Dette er min favoritt blant de nye Limitied Edition-seriene! Vis meg ditt favorittdesign på #sunsilkmineralslimited.

Reklame 

victoria secret body mist

Jeg har fått to nye herlige dufter fra Victoria Secret, wiii:

De er fra madlady.se, som nettopp har begynt å selge disse fra VS. Dere finner hele utvalget her!

Jeg tuller ikke når jeg sier at disse er verdens diggeste. Dette er da body mists, som er en “svakere” parfyme-ish greie som man kan spraye på hele kroppen. Jeg har jo to stykker fra før av, så nå har jeg fire fantastiske dufter i min lille samling, herliiiig. Har begynt å bruke disse i stedet for vanlig parfyme den siste tiden, fordi jeg synes de lukter mye bedre enn all parfyme jeg eier. De jeg fikk tilsendt nå heter Coconut Passion og Passion Struck, og begge to dufter himmelsk. Skikkelig sommerlig lukt, helt fantastisk 🙂