natt til 1.

HEYYY! Sinnsykt deilig å vere ferdig med engelsktentamen! Var ferdig halv 2, og da dro jeg og Emma hjem til meg. Nå har vi nettopp sminket oss og fått på kveldens antrekk – ser frem til en fin kveld! Håper dere koser dere maks hva enn dere skal, det skal i alle fall vi 🙂

avhengighet

I dag hadde vi forberedelsesdag i engelsk, så vi fikk gå halv 12. Dro rett hjem, hoppet inn i treningsklærne og dro på joggetur med mamma. Det er helt heeeerlig å slutte tidlig, plutselig får man tid til så mye mer. Kom hjem og knipset bilder, og så satt jeg meg på ute i sola for å gjøre litt bloggarbeid.

Nå har vi nettopp spist favorittmiddagen min, nemlig mangosalat og baconsnurret kyllingfilèt. Mmm, denne dagen er ganske så bra dere! I tillegg har jeg trippet rundt i verdens deiligste kimono. Stoffet er skikkelig behagelig, og fargen er jo bare midt i blinken. Lovelovelove.

Ellers er det en del av dere som spør hvilken mascara jeg bruker! Jeg fikk nettopp ny mascara samt to andre produkter i posten i dag, så jeg tenkte jeg kunne vise dere:

Dette er mine tre absolutte must-haves(!!!) i sminkemappa. Jeg tuller faktisk ikke – disse tre produktene er jeg 100% avhengig av. Selv om jeg samarbeider med coverbrands så kjøper jeg produktene selv når det er til privat forbruk, så disse betaler jeg altså for selv. Null reklame, med andre ord. Mascaraen har jeg lagt min elsk på den siste tiden – jeg har faktisk aldri prøvd noe lignende som har gitt meg så fine vipper. Det samme gjelder eyelineren og selvbruningen (bruker den kun i ansiktet). Det er nesten litt irriterende at jeg er så avhengig av dem, for når jeg går tom er jeg helt lost. Heldigvis har Coverbrands både gratis frakt og kort leveringstid, så det tar ikke mer enn et par dager før produktene ligger i postkassa mi.

Schwing Eyeliner ♥ Tall, Dark and Handsome Mascara ♥ SunSpa Chocolate ♥

Og ja.. her kan dere se at jeg faktisk er helt ærlig: 

Dette er kun halvparten av alt jeg har brukt. Tror jeg har brukt opp type 10-12 eyelinere, haha 🙂 Fantastiske produkter, som dere ser!

piknik-dronninger

I dag hadde vi norsktentamen! Det gikk ganske fint tror jeg. Var ferdig klokka 12 (jeg pleier alltid å sitte igjen til vi blir jaget ut, så det var ganske uvanlig, haha..), og da tok jeg og Emma turen på Hafstadfjellet. Digg! Blir nok en del fjellturer fremover, er jo så gøy. Både sosialt og bra for kropp og sjel. Når vi kom ned igjen dro vi på butikken og handlet inn loads med god mat, og så satt vi oss i parken og tok livet helt med ro. Vi hadde kjøpt inn både kesam, masse deilige bær, nøtter, sjokolade og kjeks – hallo, snakker vi piknik-dronninger eller? Er det noen som kan å piknikke så er det meg og Ems, det er det ingen tvil om 😉

Fineste ♥

Når eg kom hjem slappet jeg av litt før jeg tok turen ut igjen for å jogge. Å jogge opp på fjellet med musikk på ørene i denne deilige temperaturen er virkelig noe for seg selv. Blir såå glad av det – lykkeendorfiner er faktisk ikke tull engang. Tok også en kjapp styrkeøkt for magen når jeg var hjemme, brukte den vanlige videoen som jeg har vist dere tidligere. Magetrening på 8 minutter funker fett!

Nå sitter jeg og gjør matte, men tenkte å stikke innom her en tur for å oppdatere dere. Jeg har i alle fall hatt en fin start på uka! Digger at det er så lenge lyst ute, så dagene blir liksom så mye lengre.

ukens spørsmål #68

Hvordan kan du være født i 1997 og snart bli 18? Jeg er 97 og fyller 17 i år?
Jeg har bursdag i januar, så det vil altså si at det kun er 8 måneder til jeg blir 18. Blir ikke 18 før neste år, men det er jo heeeelt i starten på året, så nå er det ikke lenge igjen.

Er du på svartelista til russen i Førde?
Ja xP :O

Noen ting om deg selv som vi ikke vet?
– Jeg drikker melk fra kartongen

– Jeg rydder alltid rommet før jeg legger meg, til og med når jeg kommer hjem fra fest. Samme om klokka er 2 eller 7, jeg mååå ha det ryddig før jeg legger meg. Skifter gjerne på senga, og noen ganger pleier jeg å støvsuge også.

– Jeg skulle egentlig vært født i 1996

– Jeg er irriterende opptatt av skolen. Om jeg føler det går dårlig på skolefronten blir humøret deretter, og uansett hvor bra livet mitt er ellers så klarer jeg ikke å være i godt humør på grunn av skolen

– Jeg ELSKER å møte lesere! Det er så utrolig koselig når dere kommer bort, og det må dere bare vite. Jeg skriver jo til tusenvis av mennesker hver dag som jeg ikke kjenner, derfor er det veldig kjekt når jeg ser hvem dere faktisk er. Det er ekstra hyggelig når dere er pratsomme, tihi 🙂

Bilde fra Arena Bowl for noen uker siden

– Jeg er ikke klein av meg. Synes egentlig at svært få ting er kleint, som f.eks å prate med folk for første gang. Synes det bare er dødshyggelig, jeg!

– Jeg er svak for paljetter!! Elskeeeer det

Visste du at Alli Simpson følger deg på instagram?
JAAAA!!! Herregud, jeg ble sååå glad når jeg fant det ut.

Bruker du Mac’en som skolepc, eller bruker du vanlig pc til skolearbeid og slikt?
Jeg har skolepc som jeg bestilte via skolen, og den bruker jeg til skolearbeid. Mac’en har jeg hjemme og den synes jeg fungerer best til eget bruk og til bloggen, kunne ikke tenkt meg å ha skolearbeidet mitt på den. Så jeg bruker 2 forskjellige pc’er, ja!

Hvilken mascara bruker du? Har du brukt et eller annet serum for å få så lange vipper?
Skal skrive et innlegg om mascaraen jeg bruker denne uka! Så stay tuned. Nei, jeg bruker ikke vippeserum.

Hvor er solbrillene fra?
De er fra choies.com!

Du vet vel at gutter liker former, ikke tynne beinrangler som deg hvor ribbeina stikker ut? Herregud, blir nesten kvalm av å se på deg. Legg på deg litt så hadde du vært ganske digg 😉 😉
Oi shit, må legge på meg slik at gutter liker meg xD

Du går t-matte sant? Hvordan er det, og hvor mye tid bruker du på matten? Er så usikker på hvilken matte jeg skal velge neste år skjønner du 🙂
Jeg har t-matte, ja. Har du 5 eller over i matte på ungdomsskolen bør du absolutt velge t-matte, ellers vil du nok kjede deg i mattetimene. (Med mindre du ikke trenger t-matte da, er jo ikke vits å bruke den dersom du ikke skal ha utdanning som krever r-matte!) Vel, jeg synes t-matte går helt fint. Jeg er ganske glad i matte og derfor var det ikke noe tvil om jeg skulle ha t. Det er enklere enn jeg hadde forventet egentlig, MEN man må jobbe. Det mener jeg virkelig. Det er ikke slik at man må jobbe rumpa av seg, men jeg merker at hvis jeg dropper matteleksene mange ganger på rad så sliter jeg med å henge med. Så gjør leksene, f.eks bestem deg for noen dager i uka hvor du gjør matte. Du trenger bare å jobbe jamt, så går det fint. Hvis du liker matte og føler at du får det til så bør du velge t. Lykke til! 🙂

Hvor ofte bruker du sminke?
Jeg bruker sminke egentlig alle dager i uka utenom på søndager, med mindre jeg har spesielle planer på søndager da. Hadde jeg ikke hatt blogg så hadde jeg nok gått en del mer uten sminke tror jeg, haha. Men om sommeren kan jeg gå mange dager uten å touche sminken min da, som f.eks i syden. Gikk 2 uker uten sminke i Hellas for eksempel, og det var helt herlig. Jeg elsker å gå sminkefri, spesielt om sommeren når jeg er brun.

Har dere  Burberry-puter i stolene på verandaen?
Jupp 😛

Har dere spørsmål til neste uke? Still spørsmålene her i kommentarfeltet, da blir det enklere for meg å finne frem! 

søndagen sin det

Hei fra kjøkkenet! Nå skal jeg straks en tur til byen for å møte Ingvill en kjapp tur. Trenger litt pause kjenner jeg 🙂 Har stort sett jobbet med matte i hele dag, men desverre blir det ikke så veldig effektiv jobbing. Skulle ønske jeg hadde den egenskapen, hadde blitt mye enklere da. Men det går fiiint.

Dagen i dag har gått til å sole seg, regne (ikke REKNE :P) matte, drikke store mengder brus for å prøve å overleve og hørt på sangen jeg linket til i forrige innlegg. Matten blir litt gøyere med den i bakgrunnen, tehe! Jeg og mamma lagde god middag i dag som vi nøt på verandaen. Det var nesten slik at det var litt for varmt i et øyeblikk, men jeg skal absolutt IKKE klage. Nå må vi nyte finværet! Kjenner jeg Norge rett så er vel dette sommeren 2014, er jo aldri fint vær når sommerferien faktisk er her. Så folkens, nyt det maks.

Haha, jeg har søren meg plaser over hele kroppen for tiden. Skjønner ikke hvordan jeg greier å kutte meg og skrape meg så mye?!

Nå skal jeg møte Ingvill! Blogges, fininger!

Noen flere som jobber med skolearbeid i dag, eller? 

standard søndag

Dere må høre denne sangen! Det er skikkelig ikke min type musikk, men synes denne var fengende. Teksten er jo drøy da, haha..

Bukse fra Bik Bok, topp og veske fra H&M

Good morning 🙂 Hvordan står det til? Jeg våknet til strålende vær nok en gang, wiiiih så deilig. I dag følger jeg søndagstradisjonen og vier dagen min til skolearbeid, ettersom det er tentamner som står for tur nå. Har to i neste uke, men det er vel egentlig matten uka etter der igjen som jeg gruer meg mest til. Men dere, nå er det jo faktisk bare 3 skoledager før vi får fri igjen, ettersom det er 1. mai på torsdag!! Wiii! Blir nok ikke sååå ille å stå opp i morgen når jeg vet at jeg har en kort skoleuke fremfor meg.

Jeg får komme i gang! Har lyst å sole meg litt i dag også, det er så deilig å bare ligge i bikini på verandaen med et glass brus og musikk på ørene. Er bare meg og mamma hjemme i dag, så vi skal lage pizza til middag senere. Vi har kun vært jentene her hjemme denne uka, og det var vært dødskoselig!

surpriiise

God morgen 🙂

Her sitter jeg for øyeblikket! Blogger, hører på chill musikk og skal straks lage meg noe godt til lunsj.

I går var jeg i surprise-party for Sivert med en fin gjeng! Haha, var faktisk såååå rart at vi greide å overraske han, for nesten alle møtte på bursdagsbarnet på vei til selve bursdagen. Vi fikk det til da, og det var utrolig gøy! Kvelden ble kjempebra, med kjentfolk, god mat og kaker. Var dødtrøtt når jeg kom hjem, så da fant jeg senga med en gang jeg kom hjem og i dag tidlig våknet jeg til tomt hus. Jeg elsker å være alene hjemme (på dagtid, hehh?), det er så befriende å kunne bare traske rundt i undertøy, ha på høy musikk og slippe alt mas. Jeg er vel ikke alene om det?

Planen nå er å besvare mails og klikke hjem litt nytt i garderoben. Men først: mat! Mamma kommer hjem fra jobb nå straks, så da skal vi lage noe godt til lunsj sammen 🙂

Forresten, jeg har fått Svea-jakka mi tilbake!! Lykke. Jeg hadde faktisk trodd den var stjelt og at jeg ikke kom til å få den tilbake, men den hadde visst bare forsvunnet. Var noen som fant den for noen dager siden – så heyyy, alt ordner seg for snille piker!

new in: denim jeans

Fra Bik Bok, 599 kr

Jeg anbefaler alle å ta turen innom Bik Bok hvis dere er på utkikk etter ny bukse! Jeg har falt pladask for low-waist buksene deres, faktisk så bruker jeg kun low-waisted bukser for tiden. Har lagt de med høyt liv på hylla – vet ikke hvorfor, men synes liksom de er så mye finere når de er lave. Er i tillegg skikkelig svak for bukser med hull i også, som dere sikkert har merket, hehe. Synes det er så sommerlig og fint 🙂 Så ja, dere som spør hvor jeg kjøper bukser: Bik Bok er svaret. Det er ingen reklame i det hele tatt by the way, får ikke klær sponset av dem hvis dere skulle lure.

schmiiil, det er helg

Da var det fredag, dere! Shit, ukene går altfor fort. Nå er det ikke lenge til 1. mai, 15. mai (drar til Stockholm), 17. mai, sommerferie og FLORIDA! Herregud, jeg må bare nyte tiden fremover – for det er nettopp denne tiden på året som er best.

Vel, i dag tok jeg meg friheten til å sove et par timer ekstra ettersom vi avspaserte på starten av skoledagen, og det var utrolig deilig. Så da var det en snartur innom skolen, før det var helg og jeg dro til byen med mine klassebuddies. Kjøpte meg to nye topper, ganske sjokkerende i og med at jeg aldri shopper lengre. Flink jente! Så etter en tur i byen dro jeg hjem, regnet litt matte før jeg campet ute på verandaen hvor det er helt siiiinnsykt varmt. Tok meg en liten pause nå for å blogge, ettersom det er så vanskelig å se skjermen på dataen når jeg sitter i sola. Det er faktisk et skikkelig stort irritasjonsmoment, haha..

Vaniljekesam, rosiner og hermetiserte fersken. Forfriskende mellommåltid, pleier alltid å spise det når det er sommer 🙂

God helg da, fine leserne mine!