saturday

TUSEN takk til mine kjære, kjære lesere. Kommentarene deres gjør meg så utrolig lykkelig, dere aaaaner ikke. Jeg elsker dere

I dag er en bra dag.

Jeg har hengt med bestekompisen min, og vi satt oss på taket på en høy bygning og hadde utsikt over Førde. Vi bare satt i solsteken og pratet om alt og ingenting egentlig, med konsertmusikk i bakgrunnen. Mer idyllisk enn det blir det ikke! Så ja, det var virkelig dødskoselig. Senere på dagen møtte jeg Karoline og Ida, og vi bare gikk rundt i byen og pratet. Det er gøy når Karoline er hjemme, for hun bor jo på Geilo og derfor ser vi ikke hverandre så altfor ofte. Det som er så morsomt er at når vi møtes så føles det som om vi ikke har vært borte fra hverandre i det hele tatt, fordi vi “klikker” liksom med en gang. Haha, eller hvaaa Karro? ♥

Jeg kom hjem for ikke så lenge siden, og da spiste jeg en god lunsj sammen med mamma som vi nøt på verandaen. Nå skal jeg hive på meg en bukse og så tar jeg turen ut. Blir hentet om ikke lenge, så jeg må få rumpa i gir. Vet at jeg har en super kveld i vente, så dette blir braaaa! Skulle gjerne mekket et bedre innlegg enn dette akkurat nå, men jeg fikk desverre litt dårlig tid. Har masse forskjellige bilder å vise dere da, så ikke glem å ta turen innom i morgen!

girlsnight

Sneakpeak 🙂

Heisann! Jeg trengte en liten pause fra sola, og da passer det fint med en tur innom bloggen for å oppdatere. I dag er det også utrolig fint vær ute! Jeg holder meg derfor for det meste ute, naturligvis. Slikker enhver solstråle i håp om bikiniskille, he-he! Om ikke lenge kommer Ingvill og Karoline på besøk til meg, og vi skal da kose oss med vafler og jentesnakk på verandaen. Ååh, koseliiiig! Har kjøpt inn både jordbær, blåbær, kesam og nugatti, mmm.

Aporpos det, så vil jeg tipse om verdens enkleste og beste mellommåltid: en boks vaniljekesam, toppet med jordbær, rosiner og sukker. Nam! Rosinene kan dere droppe uten problem da, det er bare jeg som har en greie for det, haha.

Vi skrives senere! Nyt fredagen!

#bloggerproblem

Haha, saaaatan. Er det noe jeg hater over alt her i verden, så er det dataproblemer. Min største frykt er å for eksempel miste bilder på macen – heldigvis har ikke det skjedd med meg. Men altså, i går tok jeg mange bilder til bloggen. (Jeg tror vi snakker flere hundre) Hadde tatt bilder til diverse sminkeinnlegg og jeg hadde jobbet i mange timer. Selvfølelig klarte jeg å slette hele denne mappen med bilder i går når jeg hadde lagt dem inn på macen, og selv om det er en “liten greie” bare så trodde jeg at jeg skulle døøøø av frustrasjon. Alle de timene med fotografering var liksom bare forgjeves. Vel, i dag tidlig våknet jeg, og så fant jeg ut at jeg hadde lastet bildene over på ekstern harddisk rett før jeg slettet dem. YAAAAYS!! Dere skulle sett lykkedansen min i dag tidlig, hahaha. Livet smiler.

Minnekortet mitt sa takk for seg etter fem år flittig bruk da, men jeg var nettopp en tur på butikken med mamma og kjøpte nytt. Det jeg har har dobbelt så stor lagringsplass og er mye raskere, så nå er jeg klar for å fotografere som en Gud. Tror det er plass til nesten 1200 bilder på det, og det trenger jeg når jeg skal til Florida – selv om jeg kommer til å laste dem over på macen hver dag. Kommer sikkert til å ta 1000 bilder hver eneste dag, haha!

Dagens tips: sørg for å last over bildene dine på ekstern harddisk med jevne mellomrom! Det er så utrolig viktig 🙂 

bedre enn skole

I dag har jeg senket skuldrene hundre prosent. Jeg er en slik person som aldri slapper skikkelig av, og når jeg først prøver å slappe av – så blir jeg bare rastløs. Men i dag har jeg ligget på verandaen med musikk på ørene, iført bikini og solbriller, og slappet helt av. For en deilig følelse! Jeg elsker virkelig sommeren.

Jeg tok noen bilder til bloggen tidligere på dagen, og når sola stod på det varmeste lagde jeg meg en god lunsj sammen med lillesøster ettersom jeg var barnevakt for henne, og litt senere fikk jeg besøk av denne baben:

Så da lå og solte oss og pratet, så deiliiiig. Ganske okei å tilbringe dagen slik, fremfor å være på skolen. Hehe åååh, jeg er så glad for at vi har fri!!

Mamma kom hjem fra fjelltir for ikke så lenge siden, så i dag ble det litt sen middag. Det gjør ikke noe, for nå skal vi grille! 🙂 :-))))

Maten ble nettopp ferdig, men jeg ville bare titte innom bloggen før jeg setter meg til bords. Nå skal maten nytes i kveldssola!

venner og mat

… alt jeg trenger i livet mitt 🙂

I går solte jeg meg, var med jentene, spiste god mat og vandret rundt i byen med Emma til sent på kveld i solnedgangen. Idyllisk, ååe. Når jeg kom hjem fant jeg senga ganske fort egentlig, og det kjenner jeg at jeg får igjen for i dag. Jeg våknet uthvilt i ti-tiden, og nå har jeg spist frokost og sagt hade til paps. Han drar til Frankrike igjen han, denne gangen til Nice. Han er så heldig – jeg vil også reise hele tiden!! Så nå er det bare jentene igjen her hjemme, men det er jo kjempekoselig det og.

God som gull

Tror halve forbruket mitt de siste månedene har gått til vaniljekesam og nøtter, om ikke mer. Haha! Det er ikke vanskelig å se hva favorittmaten min er, nei. Yoghurtnøtter og slike sjokoladekuler er såå himla godt, jeg kommer ikke over det. Min fremtidige mann like det.

Emma og Ingvill, mine heeeerlige jenter

Jeg våknet til sol i dag, men det ble nettopp litt overskyet. Håper det forsvinner, for jeg har så lyst ut og sole meg! Er jeg den eneste som føler en stor trang til å være brun på sommeren? Om vinteren spiller det liten rolle fordi da er alle likbleike uansett, men med èn gang jeg får litt farge på kroppen etter en sydenferie for eksempel så jeg opprettholde det. Jeg er liksom livredd for å miste fargen, haha.. Teit, men sant. Det er nesten litt irriterende, åhr! Hvorfor er vi så opptatte av brunfarge, egentlig? Jeg føler meg liksom 1000 ganger finere med en fin brunfarge, men jeg skjønner ikke helt hvorfor egentlig. Jaja, thank god for selvbruning sier jeg, eller så hadde nok jeg endt opp med hudkreft og tom lommebok.

nesten som ferie

Hei og happy onsdag! DA VAR DET LANGHELG GITT. Haha, så latterlig herlig. Vi hadde verdens kjedeligste skoledag noensinne – vi var på bre-musuem hele dagen. Ikke helt innenfor min interesse, men jeg var hjemme klokka to så da gikk det fint. Nå er jeg i skikkelig good-mood, fordi det er helg, sola skinner og jeg skal straks dra til Ingvill med jentene for å kose oss i sola. Dette kommer til å bli en super langhelg, uten tvil. Har mange planer allerede, gleder meg ♥

Det første jeg gjorde når jeg kom hjem var å hive på meg bikinien. Jeg tror faktisk ikke jeg kan huske sist det var så varmt, haha. Innbiller meg også at jeg har fått litt farge etter den lille halvtimen jeg lå og solte meg? Håper det, for i sommer skal jeg nemmelig bli svart. Elsker å være brun, det må være selvtillitsboost #1.

Nå skal jeg spise grillmat med familien! Etter det tar jeg turen ut, så vi snakkes. Ha en super start på langhelga, fine leserne mine!

fridag


Heia!

I går ble det minimalt med blogging, beklager. Jeg tok turen til Julie rett etter skolen, sammen med Ems. Eller, vi dro på butikken først faktisk. Vi kjøpte med oss kinamat, vannmelom, Pepsi Max og snacks, og så hadde vi tidenes kosedag hos Julie. Vi bare chillet, snakket om jenteting og spiste masse mat. Det er livet, det. I dag var vi så heldige og hadde avspssering fordi vi må få alle skoledagene våre til å gå opp, så jeg har brukt fridagen min til å trene, sole meg og trene litt til. Det er sydenvær i Førde i dag, så jeg tok på meg shorts + sportsbh og jogget på fjellet i dag tidlig. Herregud, så? befriende!! Jeg følte jeg svevde på et sky et øyeblikk, no kidding haha. Jeg blir alltid i sinnsykt godt humør av å trene, så når jeg kom hjem ryddet jeg hele rommet og bestemte meg for å trene litt styrke i tillegg. Effektiv dag!

Nå kommer Ingvill en tur bort. Tror jeg bare skal være hjemme resten av kvelden og slappe av, er deilig det! 🙂

Toppen er fra sheinside.com!

addicted to this dress

Ååh, dere vet paljettkjolen min i sølv som jeg har blitt så glad i? Det er min favorittkjole av alle jeg eier. Den har paljetter (som jeg er kjempesvak for), passformen er perfekt og jeg elsker de korte armene og hvordan utringingen er. Vel, jeg har blitt stolt eier av samme kjole – i to freshe og nye farger. Gull og mørkeblå!

Her er den i gull. Wow, er den ikke bare nyyyydelig? Blir skikkelig glad bare av å se på den jeg! Nå har jeg litt farger å veksle mellom, tjoheiii så gøy. Vet ikke hvilken av dem jeg liker best, faktisk. Den sølv kler alt, den i gull ser skikkelig ekslusiv ut og den blå er litt mer spesiell og utenom det vanlige. En fin kombinasjon! De er forresten veldig behagelige å gå med, i forhold til andre paljettkjoler jeg har prøvd. Stoffet er liksom stretchy.

Alle kjolene er fra lookbookstore.co.