#thatdress

Veronika hadde med seg denne nydelige kjolen til Florida, og heldig som jeg var fikk jeg prøve, tihiii. Følte meg nesten som en prinsesse i den! Note to self: kjøp maxikjoler Jeg fikk aldri brukt den da ettersom det aldri kom en passende anledning (i tillegg til at jeg hadde svettet bort i den, mest sannsynlig), men jeg bare måtte ta noen bilder av den for å ha det som minne, haha ♥ SÅ fin var den!

Dress from Bershka

Forresten, så må jeg få sagt tusen takk til dere lesere som har fulgt reisen min i Florida her på bloggen. Jeg føler dere fortjener en egen liten takketale, for hallo – det er jo nettopp dere som har gitt meg muligheten til å dra på språkreise!! Det har vært helt fantastisk gøy å blogge for dere i Cocoa Beach, og dere må vite at jeg er evig takknemlig for at dere leser bloggen min og legger igjen så utrolig fine kommentarer. Det var også utrolig hyggelig å høre at dere var så fornøyde med bloggingen min under oppholdet. Så tusen takk, dere er virkelig verdens beste lesere. Love you!!

for et eventyr

Sponset tur

Nå sitter jeg hjemme på rommet mitt med Mac’en på fanget og hører på den offisielle Florida-sangen, altså All The Way by Timeflies. Aah, jeg kjenner sommerfuglene i magen bare jeg hører på den jeg. Det føles fantastisk å være hjemme igjen. På samme tid savner jeg Florida så mye at det svir i hjertet mitt. Jeg trooor det er et tegn på at jeg har hatt det superdupermegaultrafett.

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si, jeg. Jeg er helt tom for ord. Lamslått er vel det riktige ordet. For en opplevelse. For et eventyr. Selv om jeg har nytt hvert eneste sekund i Florida så merker jeg at det er først nå det går opp for meg hva jeg har gjort de fire siste ukene. Det føles helt uvirkelig å se tilbake på bilder av palmer, Florida-gjengen, beachen, de amerikanske bussene og det fine været.

Å se mamma, pappa, lillesøster og brodern igjen var helt fantastisk. Tacoen stod klar på bordet når jeg kom hjem i går kveld, og jeg har brukte på å pakke ut av kofferten og spise nattmat med broren min. (Minner meg om kveldene i Florida da jeg og Vero satt i hver vår dobbelseng og spiste Nutella med skje ♥) Som jeg har savnet samtalene våres om alt og ingenting! 

Utenfor hotellet. Good bye International Palms!

Veronika, Matthew, Guri, Robert og meg

Matthew er virkelig den skjønneste personen noensinne!! Han er SÅ søt, kul og morsom *hjerter i øynene*. Savner han allerede åååh

Hjerteskjærende farvel ass

Trist å si farvel til rommet vi har bodd på i 4 uker, haha! 1170, we will never forget

Jeg har haugevis av bilder fra Florida som jeg skal vise dere etterhvert, og så skal jeg starte å redigere videoen med alle klippene så fort jeg får tid. Føler jeg har så mye å ta igjen nå etter 1 måned, så nå må jeg bare bruke tiden på å lande litt først, slik at jeg ikke blir helt utbrent, haha. Men ja, stay tuned for mange oppdateringer!

gjesteinnlegg fra roomien

Jarraaa, da var det Vero sin tur! Dere ser meg nydusja på bildet over, noe som alltid er et like vakkert syn.

De som leser Kriss sin blogg i ny og ne har nok peiling på hvem jeg er; Roomien aka Veronika with a K aka Vero. Jeg er 16 år og kommer fra en liten bygd på østlandet også kalt Bærum. Endelig er det min tur til å gjesteblogge, så dette blir lættis #becauseveronika.

Allright, nå har jeg sittet her i omtrent 5 minutter med spørsmålet om hvor jeg skal begynne. Vi har vært i Florida i fire uker. Fire uker med nye inntrykk, steder, mennesker og så sinnsykt mye mer. Opplevelsene har bare skutt til værs her i Cocoa (som btw betyr kakao, hehe), Tampa og selvfølgelig Orlando. (Seriøst, bokstavelig talt skutt til værs. Spaceshot i Universial var dritbra!). Det som kommer til å bli aller verst når jeg kommer hjem er uten tviiiil menneskene og aller mest min kjære Kriss. Alle kveldene på hotellrommet, turene på stranda og sist men søren meg ikke minst de lange bussturene til Orlando med “All the way” av Timeflies på repeat. Vi har bodd oppå hverandre en hel måned, og har klart oss overraskende bra. We got it! Og som dere sikkert har sett, men mest sannsynlig ikke skjønt greia med, er det at vi har helt syyykt mye internt. Språket vårt har jo seriøst blitt totalrenovert her i the sunshine state. Allrighty, you got it, absolutely, hundre og helvette, that ain’t cool og kveppe er bare noe av det som dukker opp i annenhver setning. Det kommer til å bli helt forferdelig å reise hjem fra den beste roomien dere kan tenke dere, og ikke ha noen å snakke med uansett hvor du er. Gonna miss you baby!

Øverst til venstre: Kriss og Vero på nye eventyr i Disney World // Nederst til venstre: Kristine i høye heler og meg nydusja som jeg tydeligvis ofte er // Til høyre: Oppsumering av reisen vår fra Norge til Florida.

Til alle som spør er de hvite flekkene mine rundt om en hudsykdom som heter Vitiligo.

SHALLABAIS fra Veronika Nyhus 🙂

farvel florida

Sponset tur

Da reiser vi hjem.. 🙁 Jeg er i Oslo klokka 10.00 på onsdag (norsk tid)!

EF, tusen takk for verdens beste sommer noensinne!! 
Jeg har hatt de fire beste ukene noensinne, og jeg har fått minner og venner som jeg kommer til å ha med meg hele livet. Jeg er SÅ takknemlig for denne turen. Jeg kan rett og slett ikke beskrive med ord hvor fantastisk jeg har hatt det. Min første tur til USA har vært så vellykket som den kunne blitt – uten tvil! Det å henge med verdens herligste gjeng 24 timer i døgnet, 7 dager i uka, i fire uker har vært så utrolig morro, og jeg har virkelig storkost meg hvert eneste sekund. Jeg har hatt verdens beste roomie som jeg har blitt utrolig close med, GJETT om jeg kommer til å savne våre alt-og-ingenting-samtaler om kveldene og morgenene hvor jeg må vekke henne fordi hun er så trøtt. Jeg kommer til å savne å gå til frokosten klokka halv åtte om morgenen, for å deretter pile ned til stranda i hundre og helvette for å slikke mest mulig sol før skolen starter. Aaah. Jeg kommer til å savne de fantastiske menneskene jeg har blitt kjent med, og ikke minst lederne og lærerne.

Jeg skriver dette med en stor klump i magen, fordi jeg gruer meg så utrolig mye til å forlate vakre Cocoa Beach. På samme tid kjenner jeg sommerfuglene i magen fordi jeg gleder meg så utrolig mye til å se venner og familie igjen.

Cocoa Beach 2014, den beste opplevelsen i løpet av mine 17 år ♥

en tur ødemarka

Sponset tur

Sist lørdag var en litt annerledes dag her i Florida. På ettermiddagen hoppet hele gjengen på bussen, og vi kjørte til en badeplass hvor det var helt klart vann og skikkelig fint tilrettelagt. Det var helt greit, men det var utrolig mye mygg der siden det var så fuktig, jeeee. 

Vel, etter det kjørte vi til vi kom til en ganske så øde plass – nemlig en slags dyrepark, Det var ikke en park liksom, bare et område langt inni skogen hvor det var massevis av dyr inne i bur. Haha, jeg tror aldri jeg har vært såå glad for å komme hjem igjen til hotellet. Altså, det var utrolig mange fascinerende dyr der (leopard, tiger, slanger, edderkopper, aper og mye mer), men for et rusjent sted, haha. Det er jo utrolig morro å se tilbake på det nå, men hahah – jeg tror ikke jeg er den eneste som synes det var ekkelt der og da. Vi tente bål til slutt da, hvor vi grillet hotdogs og s’mores, så det var faktisk ganske koselig når det ble mørkt. Spesielt med countrymusikk på musikkanlegget!! Haha, når jeg tenker tilbake på det så er det faktisk et veldig bra minne. Meeeen ja, det var deilig å hoppe i dusjen når vi kom hjem igjen. De som jobbet der bodde i et hus (eller en hytte??) der, og det var liksom toppen av rusjenhet. Haha, holdt på å le meg ihjel når vi skulle inn og låne doen. Jeg og Veronika har jo planlagt å flytte sammen når vi blir eldre, og da tenker vi å bo en slik plass ass. I et skittent hus med slanger, edderkopper og dyr overalt ♥ Søren at jeg ikke tok bilde av det!! Det er liksom så vanskelig å forklare med ord.

Det var en fin dag da, som alle andre dager her i Florida! Det var faktisk gøy å oppleve noe annet enn shopping, karuseller og beach.

blogger spot

Sponset tur

Så det er her jeg blogger for dere når jeg er i Florida:

Koselig, eller hva?! Det er liksom et stort fellesrom ovenfor lobbyen, og det er her alle klasserommene er. Så til dere som lurte på det: skolen er på hotellet, ja. Det er jeg glad for. Vi har både hotellet, beachen og skolen på samme sted. Så når vi er ferdig på skolen kan vi bare gå rett til beachen – ganske så smuuud spør du meg.

I dag er det nest siste dagen her i fantastiske Cocoa Beach. Jeg og Veronika begynte å pakke i dag, og jeg innser nå at det nærmer seg slutten på dette fantastiske eventyret. Hvordan kan fire uker ha gått så sinnsykt fort?! Ææh.. Vel, i dag kunne vi bestemme om vi ville dra på shopping, til dyreparken eller om vi ville være på stranden, og jeg valgte sistenevnte. Vi har aldri hele soldager her (noe som er veldig bra, for da slipper vi å bli solbrent), men i dag var det null program så jeg solte meg til halv fem-ish. Gjett om jeg var kokt da eller!! Det var sinnsykt herlig, da. Tips nummer #1 for å klare å holde ut på stranda lenge: bad hvert 15 minutt. Man blir jo utrolig brun når man bader i saltvann i tillegg.

Jeg og Veronika tok bussen til Publix (matbutikk med sykt bra utvalg) med Robert nå nettopp. Han er en av de amerikanske lederene her! Thank you for letting us go to Publix, Robert. You’re awesoooooome. Gonna miss you when we leave!

Vi kjøpte inn tørket frukt, nøtter, yoghurt og cantaloupe, og sistenevnte har jeg spist hver dag siden jeg kom hit. Det er sååå godt, og det er så sykt digg at de har ferdigoppkuttet frukt på froksoten her. Det er populært, for å si det slik!

let’s go to the beach

Sponset tur

let’s to the the beach, each
let’s go get a wave

Tidenes mindfuck når vi fant ut at det var “a wave” og ikke “away” på slutten av setningen der, haha. Jeeee. Siste dag her i Florida! Nå skal vi på stranden her for siste gang, uuuuææh. Dette må nytes! Herregud, jeg vil bli for alltid ♥

fine dager

Hei folkens!

Nå har Kristine fått meg til å skrive et gjesteinnlegg på bloggen hennes, noe jeg allerede har funnet ut ikke er min greie, men jeg prøver likevel.

Jeg heter Vetle, jeg er 16 år og kommer fra Gausdal. Gausdal ligger i Oppland og er en av norges fineste bygder (absolutt verdt å besøke).

Nå har vi vært her i snart fire uker, det har gått kjempefort. Vi har igjen to hele dager, som forhåpentligvis skal brukes på stranda og på surfing. Surfing er noe jeg aldri trodde jeg skulle lære meg, men tro det eller ei, jeg klarte det! Nå om dagen går omtrent halvparten av EF-studentene rundt og er forkjølet, inkludert meg. Man hører hosting og nysing uansett hvor man befinner seg. Men selv om forkjølelsen er ute og går, så har vi det kjempegodt, hver dag er like god. De siste dagene har det vært beach-day hver dag, så både Kristine og jeg har selvfølgelig klart å bli solbrente, men vi skal begge overleve de to neste beach-dagene!

Sjekk ut instagram for å se hvor morsomt vi har hatt det! Kristine sin instagram, som dere sannsynligvis allerede følger, er “kristineullebo“, og min er “vetlebaukhol“. Vi kommer til å oppdatere fra reisen selv etter vi har kommet hjem!

Jeg ba Kristine legge til noen fine bilder, her poserer vi på/foran en rund stein:

Vi snakkes!

rommet våres

Sponset tur

Jeg har jo vist dere litt rundt på hotellet, men jeg har ikke vist dere rommene våre enda. Det tenkte jeg å gjøre nå! Det jeg liker så godt med rommene her er at døren går rett ut, så man er ikke innestengt i en korridor liksom. Vi bor altså to og to sammen, og det synes jeg er helt perfekt. Jeg tror det hadde vært litt slitsomt å bo flere enn det sammen, så jeg er kjempefornøyd. Rommet til meg og Veronika er rotete 90% av tiden, så jeg har liksom aldri fått noen mulighet til å ta bildene. Greia er at vi har system i rotet, ikke sant?? 😉

Det første som overrasket meg når vi kom hit var de store sengene!! De er SÅ gode. Jeg mener, jeg sover som en prinsesse her! Jeg hadde sett for meg små, harde reisesenger jeg, haha, så det viser seg visst at det er en god idè å ha lave forventinger. Jeg kunne ikke vært mer fornøyd!

Rommet består egentlig bare av hovudrommet hvor det e seng, skrivebord, speil og skap, et bad (som jeg ikke har bilde av desverre) pluss et lite rom hvor Veronika står på bildet over. Der er det et stort speil som man vi bruker når vi skal finne ut dagens antrekk (hehe), og jeg har kofferten min der.

Apropos kofferten min? Ikke veldig mye system der, nei.

Vi trives stort, vi! Kunne ikke hatt en bedre room-mate. I tillegg føler jeg meg skikkelig hjemme her, det er så koseliiiig ♥ Gjett om jeg skal nyte de fire siste nettene mine her! JEG VIL IKKE HJEEEEEEEM!!!

Her er gangen utenfor rommet.

Yeeeah! Hva synes dere, da? Ser det ikke koselig ut?