noe man aldri angrer på

– you never regret a workout, but you’ll always regret skipping one –

Haha, finnes det en mer passende quote egentlig? Jeg har funnet ut at når man skal trene så må man pakke bort disse evigvarende diskusjonene med seg selv oppi hodet hvor man vurderer om man skal dra eller ikke, det eneste man skal gjøre er følgende: ikke tenk, bare gjør det. Man føler seg jo alltid superbra etterpå! Denne uka har jeg både gått på fjelltur med mamma, trent styrke på Spenst, powerwalket og jogget min vanlige løype på fjellet to ganger – så nå kan jeg ta kvelden fremfor tv’en med god samvittighet etter ukens femte treningsøkt! 🙂

Mange har spurt hvor langt det er opp til det fjellet jeg jogger til, og jeg fant ut i dag at jeg bruker 20 minutter opp til toppen. Her er det altså grusvei, passe bratt og jeg jogger i et greit tempo. Denne løypa er min absolutt favoritt-metode å trene på! Her får jeg trent kondisjon og i tillegg får jeg frisk luft og en nydelig utsikt når jeg kommer på toppen. Det å jogge på tredemølle innestengt på et treningssenter kan ikke måle seg i forhold.

Både shortsen og genseren er fra Nike. Overdelen er helt fantastisk å trene i, det er ca. den eneste jeg bruker for tiden. (Selvfølgelig vasker jeg den hele tiden, haha)

søndag igjen da

Heiiii! Ble litt sen update her i dag, men jeg har hatt litt å gjøre. Vel, i går kveld gikk jeg og Ingvill kveldstur ute i det deilige høstværet med chihuahua’en hennes! (Som by the way er verdens søteste hund. Ååh, jeg vil ha!) Jeg elsker kveldene nå på høsten. Behagelig temperatur, tørr asfalt og lysende lyktestolper. Haha, akkurat de tre tingene der gir meg skikkelig høststemning ♥

I dag har jeg bare gjort kjedelige ting, som å pakke kofferten, skrive ut flybilletter og finne antrekk for de kommende dagene. En veldig normal søndag, med andre ord. I morgen skal vi ta bilder i studio, men jeg aaaner ikke hva jeg skal ha på meg. Det er bare en vanlig shoot hvor jeg kan velge antrekk selv, så det gjør det liksom ekstra vanskelig. Er jo begrenset hvor mye jeg får stappet nedi kofferten også. Om noen av dere tilfeldigvis skulle ha idèer til et kult antrekk så skriiiik ut, haha :)

Koseshorts her

Så, hva pleier dere å gjøre på søndager?

feather skirt

Jeg har funnet en skatt. American Dreams, en nettside som selger klær som er akkurat min stil-ish. Den følelsen! Jeg fikk øynene opp for dette fjærskjørtet for noen uker siden, og i dag dumpet det oppi postkassen min gitt. HVOR nydelig er ikke det? Jeg elsker klær som er litt “spesielle” og som man gjerne ikke får kjøpt hvor som helst, og dette skjørtet går under den kategorien. Jeg er bare helt frelst.

Nå drar jeg en tur til Ingvill! Håper dere får en fin lørdagskveld ♥

we’re all gonna die anyway


Body og shorts fra Saboskirt

Sinna her, ja. Litt dumt i grunn, for jeg er veldig glad for øyeblikket. Dere skjønner, i går fikk jeg tid til å filosofere litt. Jeg fikk et plutselig innfall om livet. Plutselig forstod jeg bare at alle på denne kloden her skal dø. Jeg mener, seriøst. Hvorfor tar vi alt så forbanna seriøst? Hvorfor lar vi små og meningsløse ting påvirke humøret og psyken våres? Hvorfor bruker vi tid på å imponere mennesker som ikke liker oss? Hvorfor tilbringer vi tid med mennesker som ikke gjør annet enn å skuffe og såre oss når det finnes 7 milliader mennesker der ute som vi kan velge og vrake i? Det er jo så enkelt. Jeg satt og pratet med en venninne her om dagen, og jeg sa sånn her: “Jeg savner han litt, jeg.” Fortell han det da, svarte hun. Haha! Det er jo faktisk det enkleste svaret noensinne. Hvordan skal personen du savner få vite det hvis du ikke sier det til vedkommende? Vi er ikke synske. Savner du noen, fortell dem det. Har du en venninne du setter stor pris på, si det til henne. Keep it simple. Vi tenker for mye, og sier for lite.

God lørdag, folkens! Kun to dager til jeg reiser til Stockholm. Så langt i dag har jeg ikke gjort noe spesielt utenom å se Gossip Girl, sminket meg og fått jobbet litt med blogg-greier. Og jeg fant ut at jeg har gått opp en størrelse i BH!!! Haha, nå føler jeg det har blitt mye snakk om pupper her i det siste. Jeg bryr meg egentlig under gjennomsnittet lite om pupper jeg ass (helt ærlig), men jeg ble ikke akkurat lei meg når jeg fant det ut heller, da. Så ja, det var min dag så langt.

headphones in, world out

Endelig er jeg eier av hodetelefoner fra Frends! Dere aaaaner ikke hvor lenge jeg har siklet etter de. Ikke så veldig mye på grunn av funksjonen de har egentlig (selv om lyden er helt rååå), men fordi de ser så jævlig kule ut. Hallo, GULL? Og hvit?! Her snakker vi classy combination. Jeg virkelig elsker dem. De er liksom det ultimate tilbehøret til et antrekk.

Disse har jeg vært stolt av eier av siden jeg var innom Marcel her i Førde og hentet dem. Alltid like koselig å ta en tur innom der! Du finner dem på facebook her, @marcelforde på instagram eller på Handelshuset i andre etasje for dere som bor i Førde. Bare å sende melding til dem på facebook hvis det er noe dere lurer på :)

I tillegg kan jeg bytte mellom gull og grønn! Wææ, råstilig!

hvilket antrekk?

Da har jeg samlet en del av antrekkene fra språkreisen min i Florida. Om jeg ikke tar feil er det utrooolig lenge siden jeg har hatt et slikt innlegg, så let’s go! Haha åååh, kjenner jeg savner å kunne gå med shorts og topp uten å fryse. Det positive med at høsten er kommet er at jeg får muligheten til å bruke alle de fine jakkene jeg har, så jeg skal ikke klage. Å kle seg om høsten er faktisk det beste jeg vet – det er sååå mye forskjellig å velge mellom. Om sommeren sliter jeg ofte med at alt føles “likt”. Selv om jeg har på meg forskjellige klær hver dag så føler jeg at jeg går med nesten like antrekk. Haha, jajaaa!

Hvilket antrekk liker dere best?

got some cool stuff

Hey! Har dere en fin torsdag, eller?

Det har jeg! Været er på topp, det er snart helg og jeg fikk en stilig pakke i posten i dag. Vanligvis er det klær og sminkeprodukter som dumper ned i postkassa mi, men i dag fikk jeg en pakke som var litt “gøyere”. Let me show you! (Sponset produkt)

Fisheye for mobil her. Fish eye-effekt er så kuuult!! Jeg har ønsket meg en slik lenge, men det er liksom en type ting man aldri gidder å ta seg bryet med å kjøpe, viss dere skjønner?? Det her er altså et objektiv som man fester på mobilen ved hjelp av magneter. Gleder meg til å ta stilige bilder med den fremover.

Haha, Ingeborg sin reaksjon på kameraet. “Ka e ditta for noke Kristine?”

Trådløs og vanntett høyttaler her. WÆ, endelig en trådløs høyttaler med god lyd. Dette er en bluetooth-høyttaler, så man trenger bare en mobil med musikk på. Både jeg og naboene fikk sjokk når jeg testet den ute på verandaen, haha. Sinnsykt god lyd!! Det hadde jeg ikke forventet. Gjett om denne skal bli med meg overalt da :) (I DUSJEN og!!! Den er nemlig vanntett! Gleder meg allerede til å dusje i kveld)

elsker streik

I dag hadde jeg ikke en eneste skoletime på grunn av streiken, så da ble det fridag på meg. Sååå deilig det har vært! I dag er det nemlig SOMMER med store bokstaver i Førde. Jeg stod opp klokka åtte selv om jeg hadde fri, nøt en lang frokost sammen med mams som også hadde fri og så gikk jeg ut i det deilige været og tok litt bilder. Jeg har ikke orket å sminke meg i hele dag, for hello – jeg skal bli brun!!

Så da var det på med bikinien, solbrillene og ørepluggene!

Jeg har gått og gomlet på favorittsnacksen min i dag, nemlig yoghurtnøtter. Det ER så godt, herregud.

Jeg har fått liiitt farge da??

Fine mams har forresten fått vippeextensions! Her er hun helt uten sminke. Synes hun kledde det skikkelig ♥

Tid for å kjøpe miiiiiddag! Dagens meny ble laksetaco uten lomper. Haha, rettere sagt: salat med laks. Lag til masse salat og steik laksefilèt i store terninger sammen med løk, taco saus og spice mix. Det smaker helt amazing.

Jeg fikk tid til å lakkere neglene mine i dag også, og det er søren meg ikke ofte. Neongul it is!

Kom nettopp hjem fra en tur på fjellet, og nå tar jeg turen til Ingvill for å spise vafler til kveldsmat. SÅ klar for vafler nå, haha. Yummy!

Så, streiker skolen deres da? 

reunited

I går fikk jeg et koselig besøk; Pål-Victor!! Wæææ, vi hadde ikke sett hverandre siden mai, så det var sinnsykt gøy å treffes igjen, og vi hadde så ufattelig mye å prate om! Haha. Han har begynt på samme skole som meg nå da, så nå blir vi nok å se hverandre mye oftere :) (Når streiken er over da vel og merke, vi har jo så og si ikke skole for tiden)

Måtte jo ta litt bloggbilder i samme sleng, tihiii.

Etter vi hadde hengt sammen et par timer møtte jeg Ingvill på Spenst. De har jo stengetid på treningssenter, men vi har endelig fått nøkkelkort, så det betyr at vi kan trene der til langt på natt selv om det ikke er personale der. Sinnsykt herlig! Så da ble det kveldstrening på oss i går, og det var kjempeherlig. Det ble mer skravling enn trening da, men det var likevel utrolig godt å komme hjem og lage meg god kveldsmat, og se Gossip Girl til langt på natt. Mest fordi jeg ikke klarte å slutte å se, men også fordi jeg hadde fri i dag.

hvordan jeg redigerer bildene mine

Siden jeg er kommet så godt inni denne videoblogg-greia nå, tenkte jeg å kjøre på med en video hvor jeg viser hvordan jeg redigerer bildene mine. Det har vært veldig etterspurt alle de årene jeg har blogget, så her har dere altså svaret. Ikke noe veldig spesielt – men det skal jo utrolig lite til for å gjøre et bilde 100 hakk finere. Jeg bruker Photoshop CS6 (som koster penger desverre), men jeg redigerer bare kontrastene, skarphet, nivåer og fargebalanse, og det får dere også gjort i gratis-programmer som for eksempel Gimp, PhotoFiltre og så videre.

Jeg bruker også pixlr.com/express i blant, og det er både gratis, online og veldig bra – så det anbefaler jeg absolutt. Håper dere liker videoen i alle fall, om dere har spørsmål så svarer jeg i kommentarfeltet 🙂