kjære brunfarge, la oss bli venner igjen

Reklame

 

I dag så jeg gjennom noen gamle bilder og så kom jeg over disse under her fra 9. klasse. SJEKK brunfargen. Å se på bilder fra sommeren er rett og slett tortur, haha.. Er dere ikke enige? Jeg føler meg alltid så sykt fresh når jeg er brun, for det er faktisk fakta at man ser mye bedre ut når man har farge på kropp og ansikt! Altså, jeg føler egentlig bare at hele utseendet forfaller om vinteren, jeg…

Men det er ingen grunn til å frykte, for vi lever i 2014 og har heldigvis funnet opp selvbruning. Takk Gud, sier jeg bare! Jeg har lagt solarium på hylla de siste månedene både fordi det er dyrt og kreftfremkallende (og kvisefremkallende..), så her kommer en anbefaling av selvbruning til dere som ikke har lyst å gå i ett med snøen de neste månedene!

Sunspa Chocolate – Jeg bruker selvbruning i ansiktet et par ganger i uka, og da er det denne jeg sverger til. (Skulle gjerne likt å visst hvor mange bokser av Chocolate jeg har brukt i løpet av de siste årene, haha!) SunSpa har airbrush påførselteknikk, som gjør at du slipper å bruke hendene og resultatet blir dermed mye jevnere. Tittelen Chocolate lever virkelig opp til navnet sitt fordi man får en sinnsykt fin, gyllen brunfarge, og det er nettopp derfor jeg elsker denne så mye! Til dere som spør hvor lenge brunfargen varer, så avtar den etter 3-4 dager. Det kan være greit å påføre selvbruningen tidlig på dagen, la den tørke inn skikkelig i løpet av dagen og så dusje før man legger seg. Da våkner man opp med en perfekt brunfarge 🙂

SunSpa Fitness – Fitness passer perfekt for deg som trener og svetter mye. Noen har kanskje merket at selvbruningen forsvinner fortere når man svetter? Men denne slipper man å tenke på det. Fitness er hakket mørkere enn Chocolate, og inneholder en fargeleder som gir deg brun i det du påfører selvbruningen, men den inneholder også DHA som gir en lekker brunfarge etter ca. 6-8 timer.

Det er ikke nødvendig å bruke hanske til disse to produktene, men jeg anbefaler det virkelig dersom du bruker krem-basert selvbruning. Da unngår du flekkete hender og resultatet blir for øvrig 100x bedre. Du finner en rimelig hanske fra SunSpa her.

En fugl hvisket meg i øret at det er 20% rabatt på alle produkter fra Sunspa på Coverbrands, whooop! Sjekk ut hele sortimentet her.

min favorittplass

Hei og god kveld! Nå har jeg nettopp spist deilig wok med familien, og så har vi selvfølgelig tent det første lyset mens vi har lest opp det første verset i adventsdiktet. Åååh, som jeg elsker denne tiden på året. Varm peis som knitrer, stearinlys som lyser opp hele stua og masse kos. Jeg skulle gjerne trent i dag, men tiden strakk rett og slett ikke til. Kunne vi ikke hatt en dag til med helg? Det hadde passet perfekt 😉

Ellers tok jeg noen bilder på fjellet i går, som jeg tenkte å vise dere. Det er dette fjellet jeg jogger på hele tiden! Det tar ca. 20 minutter opp, og da jogger jeg hele veien. Den første bakken som dere ser under her er helt syyykt bratt, og jeg tror alltid at jeg skal krepere i det jeg begynner. Men på et eller annet vis blir det mye bedre etter at jeg har komt meg opp her.

Jeg anbefaler virkelig en slik type trening dersom du sliter med sting, for når du jogger i oppoverbakke går det mye saktere og kroppen/magen beveger seg ikke like mye, så man unngår sting. Det funker i alle fall slik på meg. Nå som det er kaldt og mørkt ute er det ikke så ofte at jeg er her oppe da, men jogger her flere ganger i uka om våren, sommeren og tidlig høst. Det er så fantastisk. Spesielt når man kommer opp på toppen og har den utsikten fremfor seg. Kan ta bilde helt oppe på toppen neste gang, for det måå dere rett og slett bare se!

Akkurat her ble jeg forresten nesten påkjørt av en bil en gang i vår. Tror faktisk at jeg nevnte det på bloggen? Kom en fyr i hundre og h*lvette (sorry) opp denne bakken, og jeg tuller ikke når jeg sier at han snisset meg med bilen sin. Haha, uff!! Jeg er bare glad jeg kom levende hjem igjen!

1. søndag i advent

God dag fra en stykk sliten Kristine! Du vet når du sjekker mobilen og har 10 ubesvarte anrop og 5 meldinger fra mamma og pappa? Uff, det våknet jeg til i dag. Jeg pleier ALLTID å si ifra til mamma og pappa om hvor jeg er og når jeg skal hjem, men i går glemte jeg det helt av når jeg overnattet hos Julie. Mobilen min var slått av så de fikk ikke tak i meg heller.. Det toppet seg med “Jente (17) meldt savnet i natt” på nettavisen – heldigvis var ikke dette meg, da. Altså, jeg tror aldri jeg har vært så kjapp med å ringe mamma før, haha! Vi fikk heldigvis klarnet opp ganske fort og jeg vet fremover at jeg alltid skal si ifra om hvor jeg er. Det er viktig.

Piratbursdagen i går var kjempemorro! Victoria (bursdagsbarnet) hadde virkelig stelt i stand med hele stuen pyntet i pirat-tema. Massevis av ballonger, piratflagg, god mat og hele pakka. Nå kan jeg krysse av for enda en vellykket bursdagsfeiring! For en gøy helg dette har vært.

Jeg merker likevel at jeg er liiitt sliten, ja? Skal bli godt å la hodet treffe puta i kveld.

I dag er det jo 1. søndag i advent, JIPPI! Tenk at det bare er litt over 4 uker til jul, og at det er desember allerede i morgen. Gleder meg så altfor mye til pepperkakebaking med julemusikk på høyttalerne, Jul på Månetoppen og timesvis med aking ute i snøen. Julen får virkelig frem barnet i meg, og jeg elsker det. Familien min drar på julegrantenning på skolen nå og jeg har skikkelig lyst å være med, men jeg har arbeid som må gjøres i dag desverre. Pytt pytt! Når de kommer hjem skal vi lage god middag sammen, tenne adventslys og så skal jeg og mamma bestille julegaver på nett. Jeg tenkte å vise dere hva jeg ønsker meg til jul i et innlegg, har dere lyst til det? :)

me and my backpack on the mountain

Sjekk snøen! Jippiiii!

Klokke fra Daniel Wellington. Dersom dere bruker koden “kristine” får dere 20% rabatt på alle klokker. Dette gjelder bare i dag!

Ryggsekk her, bomber jakke fra Junkyard her, boots fra H&M, skjørt fra IvyRevel, solbriller fra Ray-Ban

Jeg har ønsket meg en slik ryggsekk i lang tid, og endelig er jeg eier av en selv! Digger at den er så fargerik, jeg kunne rett og slett ikke unngå å klikke den hjem. Jeg har brukt svart skolesekk i alle år, så når jeg først kjøper en ny skal den være noe annet enn nettopp svart, haha. Denne blir nok mer veske enn skolesekk, da! Synes det ser så stilig ut med slike ryggsekker.

Vi har middagsbesøk her, så nå blir det hjemmelaget pizza med en stor gjeng før jeg drar i bursdag til Victoria. Piratbursdag it is! Har ikke komt så langt på piratkostymet enda, men jeg tenker shorts, stripete overdel, bandana i året, et sting i ansiktet og kanskje en rosin på tanna. Sistenevnte blir nok en vinner!

brettspill er undervurdert

I går feiret vi bursdagen til kjære Lina med taco, brettspill og verdens beste jenter. Hva skal jeg si? Det var en kveld fylt av latter, haha! Kan ikke huske sist jeg ledde så mye. SPILLKVELDER er så sjukt undervurdert, folkens! Jeg spiller vanligvis bare spill når jeg er på hytta, men jeg skal søren meg begynne å spille brettspill på fritiden min. En mer sosial og morro underholdning skal man lete lenge etter.

Vi prøvde oss på noe nytt denne gangen, nemlig “Norsk galskap”. Det var et skikkelig bra spill, som skapte så SYKT mye latter! Du trekker nemlig ulike kort og får mange ting som du må huske på samme tid, og så er det førstemann i mål. Vanskelig å forklare, men jeg fikk i alle fall trent både hukommelsen, IQ’en og magen!

Det slo ikke feil med taco, nei. Gøy å lage, gøy å spise, og veldig sosialt. Og så er det sunt!!

Det ble ikke noe squad-gruppebilde i går ass, vi var for opptatte med å spille brettspill. Men når jeg sjekket kameraet i dag fant jeg ut at jeg hadde tatt èt bilde av alle sammen, så her har du en søt kollasj av mine kjære :)

Ems, Sylta, Mattis og Linus

Jeg kom hjem til et par nye pakker i går kveld, og jeg følte nesten det var julaften der jeg satt og åpnet pakker klokka et om natten. Masse fint som jeg gleder meg til å vise dere! I dag har jeg vært en tur opp på fjellet faktisk, mamma tenkte nemlig at det var på tide med en ny location for outfitbildene mine. Jeg må si meg ganske enig der. Folkens, når jeg får lappen så kommer jeg til å kjøre overalt for å finne kule plasser å ta bilder, så gled dere! Det frister liksom ikke så veldig mye nå, å gå til fjells i denne kulden. APROPOS DET!!! Det har snødd her i dag!! Det har ikke lagt seg da, men det er nok ikke så altfor lenge til bakkene er hvite tenker jeg. Fikk så utrolig mye julestemning der jeg stod og snøen dalte ned på meg – fikk det med på bilde også! Woho, viser dere når bildene er redigert ♥

Nå skal jeg en tur til byen for å kjøpe ny foundation og stramme inn den nye klokken min hos urmakeren. Senere i dag blir det pizzakos og så bursdag igjen. Temaet i bursdag er pirat, så i dag må jeg være kreativ! Hmm.. Vi snakkes i alle fall før det, ha en fin lørdag enn så lenge!

girls at black friday be like

Girls at black friday be like…

Haha! Her ser dere meg når jeg er på shopping: stressa. Det beskriver meg så sinnsykt godt, for når jeg er på storshopping (sånn som i Florida når det var mange spesielle butikker som vi ikke har i Norge) så blir jeg så sinnsykt stressa. Første gangen jeg var på VS ble jeg helt i ekstase når vi ankom butikken, og jeg måtte bare røske med meg alt jeg fant og pile inn på prøverommet. Det var ikke så altfor lite jeg fant heller? Tror jeg shoppet mer på VS enn jeg gjorde på alle de andre butikkene til sammen, høhø!

FINALLY, friday! Dagen i går bestod kun av øving, så i dag tok jeg jammen meg helg med god samvittighet. Gøy å høre at dere likte tipset mitt når det kommer til prøvepugging! Et annet tips er også å lese kjapt gjennom stoffet rett før man legger seg, det er faktisk bevist at det man har lest rett før man legger seg husker man bedre neste dag. Verdt å teste ut? 🙂 Jeg bruker i alle fall denne metoden, samt den jeg fortalte dere om i går.

I dag er det jo black friday, som betyr salg, salg og atter salg. Dette er jo en amerikansk greie, men ser ut til at det har blitt ganske så utbredt i Norge også? Jeg ser i alle fall mange nettsider som kjører tilbud i dag. Gøy! Jeg skulle så inderlig ønske at jeg var i USA på Florida Mall i dag. Digger at amerikanere har slike tradisjoner! Hva med dere, da? Har dere handlet noe på tilbud i dag?

Min black friday skal tilbringes hos Lina, som vi skal feire i kveld! Det blir så koselig å samle alle jentene, og jeg kjenner at tacofredag passer perfekt i dag. Nå må jeg løpe, så dere får ha en fantastisk black friday! Det skal jeg.

to tips til hvor du kan kjøpe kjole

Jeg har fått et par spørsmål av dere om jeg kan komme med tips til nettsider hvor man kan kjøpe jul- og nyttårskjoler, eller kjoler generelt som man kan bruke i jula. Klart jeg kan! Nelly er jo veldig utplukket på denne tiden av året, og dessuten har alle kjole derfra – så jeg tenkte å komme med tips til to nettsider som selger utrolig fine, og ikke minst litt mer ordinære kjoler enn de vanlig standard-nettsidene som Nelly. Jeg tipper det er flere enn bare meg som setter pris på å dra på julebord eller juleball uten å matche med type 20 andre jenter, haha :)

Make Way: Dette er en av mine favorittmerker, og jeg har selv utrolig mange klær her fra. Blant annet disse to kjolene under her, som er helt nydelige! Jeg kjenner Sanna som er designeren bak dette merket (det var hun som var med på shooten for Bubbleroom i Stockholm tidligere i høst), og hun er SÅ dyktig i det hun driver med. Beundrer henne virkelig. Jeg elsker alle klærne hun designer, det er liksom akkurat min smak. Jeg ser på klærne og bare? wow, dette er meg. Jeg digger den “rene” looken i alle kolleksjonene hennes. Vel, ja – poenget mitt her er at hun har kjempemange fine kjoler. Om dere sliter med å finne kjoler til jul, så vil jeg absolutt ta en titt innom. Her finner du både korte kjoler og maxikjoler!

Den siste her er defintivt en av mine favoritter. Det er så fint når kragebeinene ikke er dekket til, spesielt hvis man er litt brun. Er så svak for det, av en eller annen grunn.

IvyRevel: Whooop, her har vi enda et favorittmerke! Jeg har jo mange klær her fra også, som dere vet. En av mine største forbilder og stilkon er UTEN TVIL Kenza Zouiten, og dere kan tro jeg er fan av merket hennes da? Jeg må få lov å skryte på meg at jeg har autografen hennes og at hun har likt noen av bildene mine på insta, hehe? Æææææ! I hvert fall så lagde IvyRevel en kjole-kolleksjon i fjor med verdens fineste paljettkjoler. Jeg tuller ikke når jeg sier at den grønne kjolen er den fineste paljettkjolen jeg har sett og hatt på meg. Jeg har fått kjempemange fine tilbakemeldinger fra dere også når det gjelder disse kjolene, så jeg anbefaler dere å ta en titt innom i år også, for de har paljettkjoler i år også. Jeg fikk nettopp to av dem i posten, så jeg skal vise dere dem snart.

Denne er uten tvil favoritten min. Elsker skuldrene og hvor fint den setter seg på kroppen.

Dette er ikke reklamebasert, just so you know! Håper dere finner julejolen dere er på utkikk etter ♥

verdens beste pugge-tips

Hola amigos! Nå er jeg hjemme etter en dag bestående av skole og kjøretime. Middagen er spist, rommet er ryddet, Pepsi’en er funnet frem og jeg er klar for et par intensive timer med pugging. (Jeg MÅ ha alt på plass når jeg skal øve, haha.. tvangstanker) Så nå er det historieprøve i morgen, så kjøretime, og SÅ? helg! Jeg skal i to bursdager i helga, så jeg gleder meg til god mat, musikk og morro med bestisene mine. Det kan ikke bli annet enn bra, spesielt ikke etter en så kjedelig og lite innholdsrik uke, haha!

Verdens beste puggetips

 Nå nærmer det seg jul og mange av dere har sikkert en del prøver og tentamner i vente før ferien. Jeg tenkte derfor å komme med et kjempegenialt tips når det kommer til å øve til prøve. Nemlig?. Når du kjenner at du mister konsentrasjonen og begynner å bli sigen, stå på hodet inntil veggen i et minutt. Dette øker blodsirkulasjonen og gjør at du blir mye mer opplagt – dermed øker konsentrasjonsevnen. Det er faktisk helt vanvittig hvor bra det funker! Jeg pleier å gjøre det i senga forresten, da blir det ikke så vondt for hodet, hehe.

Synes dette dekselet passet fint til denne ettermiddagen. Vikingtiden in my ass, høhø. Nei da, jeg elsker det.

Jeg har forresten fått meg ny joggebukse som jeg elskeeeer!! Den er fra Junkyard her, i merket Nike selvfølgelig. Den er inntilsittende hele veien ned, noe jeg synes er et absolutt must når det kommer til joggebukser. Denne er både behagelig og fin, så jeg blir nok ikke bare å bruke den her hjemme!

Nå venter historieboka på meg! Vi skrives senere, babes!

hvordan jeg sminker øynene

Jeg får en del spørsmål om hvilke produkter jeg bruker for å sminke øynene, så jeg tenkte å bare ta det i et eget innlegg uten at det er reklame. Jeg bruker mest tid på øynene mine når det kommer til sminke, nettopp fordi det er denne delen av ansiktet man først legger merke til ved en person. Noen synes kanskje det er litt vel too much med eyeliner og hele pakken, men det finens da ingen regler for hvordan man skal sminke seg? 😉 Jeg vet i alle fall at det viktigste er at man trives selv, og jeg vet også godt at sminke er skikkelig periodevis. Før brukte jeg veldig lite øyesminke og heller mye på huden, nå er det motsatt. Om to år ser jeg sikkert tilbake på bilder av meg selv og tenker at jeg overdrev med mascaraen, but hey – gå slik du føler for, akkurat her og nå!

Jeg er skikkelig svak for winged eyeliner og lange vipper, så om dere er ute etter produkter som er gode for nettopp dette så skal jeg varmt anbefale disse to, som har vært mine favoritter i over et år nå.

Tall, Dark and Handsome Mascara // Schwing Eyeliner

Disse to er fra et av mine favorittmerker, nemlig theBalm. Her snakker vi utrolig god kvalitet, til tross for rimelig pris. Jeg har aldri vært fan av dyre mascaraer fra Chanel liksom. Disse produktene er nesten like billige som de vanlige kjedemerkene, og likevel er de det beste jeg har prøvd innen sminke! Når det gjelder påføring så lager jeg bare en vinge ut med eyelineren (dette krever bare øving!), og så bruker jeg vippetang og påfører mascara helt til jeg synes vippene er lange nok.

 

Om dere lurer på noe så er det bare å spørre, jeg svarer i kommentarfeltet 🙂

leather love

Skinntights fra Junkyard XX-XY, sko fra Public Desire, veske fra Modekungen, genser fra Lookbookstore, kåpe fra Zara

Her er antrekket fra lørdag! Jeg elsker hva skinn gjør med antrekket. Dette hadde jo ikke vært i nærheten så kult om jeg hadde brukt vanlige svarte bukser i stedet, er dere ikke enig? Ellers fant jeg jo denne kåpe gjemt langt inn i garderoben her om dagen, som jeg nevnte. Jeg tror jammen ikke den har sett dagens lys siden den ble kjøpt sommeren for to år siden.. Det er en stor skam. En enda større skam er jakkegarderoben her i huset, haha. Det er jakker overalt – fullstendig kaos. Er det noe jeg faktisk har for mye av så er det jakker, det kan jeg ærlig innrømme.

Guess what, jeg våknet nettopp fra en liten powernap på en halvtime, heldigvis ringte Ingvill meg slik at jeg ikke sov lengre. Haha, jeg powernapper type to ganger i året, og det er ikke tull engang. Merkelig nok er jeg skikkelig uthvilt, så nå skal jeg øve til en presentasjon jeg har i morgen 🙂

Hva synes dere om antrekket?