dagens antrekk

Heisann! Her er dagens antrekk. Jeg har lett etter denne fuskepelsen i EVIGHETER(!!!), og i dag fant jeg den oppe på loftet. Lykke! Den er jo så god nå på vinteren, i og med at den varmer helt sinnsykt mye. I dag har jeg brukt dagen til å unnagjøre litt kjipe gjøremål, for i neste uke har jeg SINNSYKT mye å gjøre, blant annet: vitneavhør, møte med regnskapsfører, IT-prøve, innlevering i norsk, innlevering av film-prosjekt i media OG to teoritimer som jeg må ha før oppkjøring. Haha, beklager – det måtte ut. Jeg har null peiling på hvordan det skal funke, men lol… får ta hver dag som det kommer. Det er det eneste som funker. Hahahahah, jeg må bare le jeg. Flere som har hatt en slik “helvetesuke”????

Nå skal jeg en tur til byen og kikke på jakke med mamma. Hun skal nemlig kjøpe skinnjakka mi, så vi skal finne ut hvilken farge hun kler best. I dag tidlig ringte forresten Veronika meg og bare: “Jeg står i kassa nå, gjett hva jeg kjøper??” AAAAW! Jeg blir så sinnsykt, sinnsykt glad. Sitter liksom og smiler når jeg skriver dette, haha!

Bukse XX-XY Junkyard, sko Jeffrey Campbell, fuskepels og ringer Bik Bok, veske H&M, klokke Michael Kors

See ya later!! Xx

FW15

Jeg har hatt det så flott. Dagen i går pangstartet med at jeg forsov meg, så mens resten av gjengen satt med frokostbuffèen fikk jeg melding fra Emelie (designeren): “Er du våken?” Haha, UFF. Da hadde jeg litt over en halvtime på å sminke meg, dra ned og spise frokost og sjekke ut av rommet. Det gikk til slutt da, og dere vet jo hotellfrokost: man trenger bare å ta et fat og forsyne seg av det man ønsker. Det ble jordbæryoghurt, cottage cheese, skyr, müsli, kokosflak og jordbærsyltetøy blandet sammen i en bolle. Diiiiiiigg.

Vi dro bort på Bella Center og var klar for nok en dag på Fashion Week, men jeg dro hjem midtpå dagen for å rekke flyet. Gud, som jeg har kost meg. Dette vil jeg jobbe med!! Her er det folk som virkelig elsker jobben sin. Som en sa til meg: “Jeg ser jo nesten kollegaene mine mer enn mannen min”. Alt jeg trenger i min fremtidige jobb er et like bra team som Jofama og at det handler om mote.

Kristine 1 i hvit. My gorgeous little baby!!!

I går kveld var det godt å komme hjem til familien, samt Ingvill som stod utenfor døra bare noen minutter etter at jeg var komt hjem ♥ ♥ Jeg fikk et spørsmål om hvordan jeg kan ta så mye fri fra skolen, og det er egentlig et litt godt spørsmål. Har litt fravær fra skolen dette året ja, men Fashion Week > Skole, BYEEEE BITCH. Jeg henger med i fagene da, og det er det viktigste. Jeg hadde forresten med meg data så jeg satt og skrev norsk-innlevering på flyplassen, og jeg koste meg faktisk sinnsykt der jeg satt, med Mac’en i fanget, headsettet på og en iskald Pepsi på boks ved siden av meg. Jeg klarte å konsentere meg skikkelig og kreativteten var sååå mye større. Selv om det er flere hundre mennesker som stresser og går forbi er det liksom et eller annet med det at man er i sin egen boble når man er på flyplassen. Alle er opptatt med sitt.

on the top of my want-list

Adlinks

Jeg har jo fått meg VISA-kort nå! Altså, hellooooo nettshopping! Om dette er lurt er jeg ikke så sikker på, men om det er gøy?? JA. Jeg har egentlig sluttet med å handle klær i butikker, rett og slett fordi det er så mye enklere å sitte og bare klikke ting hjem i stedet. (Tar vel ikke mange år før vi handler alt av mat på nett også, haha) Her om dagen tok jeg turen innom Nelly ettersom jeg er på utkikk etter nye kjoler, og jeg fant jo helt latterlig mye fint. Nå skal det shoppes, dere!

Svart kjole her, blå kjole her, rød kjole her

Svart crop top her, grå crop top her, hit blondegenser med åpen rygg her (jeg ELSKER disse!!)

Dødsfin treningstights her, Calvin Klein-sett her, verdens FIIINESTE kåpe her

Noe som falt i smak? Aaah, jeg bare MÅ ha den blå kjolen, crop top’sene og kåpa.

Fashion Week Day 1

Hei og god dag! Nå sitter vel de fleste av dere enten på skolen eller jobb? Det er jo torsdag i dag, men det føles absolutt ikke slik for meg. I går fløy jeg rett til København etter skolen – og jeg må bare si at jeg elsker å fly!! Jeg sover alltid som en stein fra flyet letter til det lander igjen. I ni-tiden var jeg fremme på hotellet, og da møtte jeg Micke og Peter, som er selgere for Jofama. Vi spiste hotellfrokost (bäst i världen ♥) sammen i dag tidlig, og det var utrolig gøy å treffe dem igjen! Jeg digger humoren vi har, selv om den går på bekostning av meg…. De har en tendens til å si ting for å tulle med meg, og jeg tror jo selvfølgelig på ALT de sier. Haha!

Nå er vi på Bella Center, hvor Fashion Week er. Mange av dere spør hva Fashion Week egetnlig er, og det er her alle butikkene stiller ut kolleksjonene sine for den kommende sesongen, så nå er det altså AW2015 som står for tur. Butikker fra både Norge, Sverige og Danmark kommer hit for å gjøre innkjøp og finne ut hva de vil ha. Det er så utrolig gøy å være her! Jeg møter mange mennesker, er omringet av mote og fine klær everywhere, og alt er bare bra. This is mah place.

Her holder Jofama til

Her er Micke!

Dette ble dagens outfit. Jeg klarte nettopp å skrape nagla mi langs låret på strømpebuksa, så nå er den revnet… Åååh, det er så typisk meg!


Fant ut at jeg er superfin fra denne vinkelen, yupp.

Og her sitter jeg og blogger! Klager ikke 🙂 Synes det er bra jeg får tid til å blogge her, slik at dere slipper å få en bunch med bilder lenge når jeg er hjemme igjen. Det er kanskje litt gøyere å følge med på hva som skjer her og nå!

Her skal vi holde på en god stund fremover i dag! Tror vi holder på til fem, og så skal vi sikkert ut og spise i kveld. Ønsker dere en super torsdag, og så må jeg bare få sagt at jeg er så takknemlig for all støtten jeg får fra dere. Altså, dere er grunnen til at jeg får muligheten til å drive med det jeg elsker, og jeg får ikke takket dere nok. Love you all! Xx

ukens spørsmål #73

Hvilke objektiv bruker du?
Jeg tar alltid bildene med kameraet mitt Canon EOS 500D, men jeg har to ulike objektiv jeg veksler mellom. Vanligvis bruker jeg 50mm f/1.4, med den blir bildene veldig klare og bakgrunnen blurry. Men når jeg henger med venner og tar litt mer hverdagslige bilder, så liker jeg å bruke standardlinsen som fulgte med kameraet mitt. Den har zoom, så jeg får med mye mer i bildet. Ulempen er at blenderen ikke er like lav, så bildene blir litt kjedelige ettersom det er fokus på alt. Jeg har lyst å kjøpe et nytt hverdags-objektiv med lavere blender, samtidig som den har zoom! Det må bli min neste investering!

Mener du at du som blogger med såpass mange lesere har et ansvar for å fronte et sunt kroppsideal?
Akkurat dette spørsmålet synes jeg er ganske viktig og jeg vil gjerne ta det med her i ukens spørsmål. Jeg har uttalt meg om dette tidligere, blant annet da Dagbladet var på besøk hos meg for to år siden og lagde et videointervju av meg. Det jeg sa da står jeg ikke for i dag, for jeg har vokst siden den gang. Vel, ja, jeg mener absolutt at jeg som blogger har et visst ansvar for å fronte gode verdier og ideal for dere. Vi er jo alle en del av samfunnet, men vi som blogger og har store følgertall har gjerne et større ansvar enn enkeltpersoner, med tanke på hvor mange mennesker vi når ut til hver eneste dag. Altså, ALLE skal få være seg selv. Enten man er slank eller kraftig, høy eller lav, har former eller ikke former. Vi kan ikke forandre på oss selv. Jeg er tynn, for tynn, og jeg skulle gjerne lagt på meg et par kilo. Men slik har jeg alltid vært. Jeg har alltid vært en “pinne”. Det ligger i genene mine å ha høy forbrenning, men jeg vet at dette vil jevne seg ut med årene. Derfor har jeg lært å akseptere meg selv. Jeg har aldri oppfordret noen til å se ut som meg, jeg har deriomot heller prøvd å fortelle at man skal være fornøyd med seg selv. For det skal man jo! Jeg elsker sunn og næringsrik mat og deler derfor gjerne en sunn oppskrift til dere i ny og ne, men jeg blogger jo ofte om godteri og søtsaker, nettopp fordi jeg er en sucker for det også. Jeg elsker å gå på fjellet og spise sunn pizza, men jeg elsker trolig sjokolade enda mer. Det handler om å finne en fin balanse! Og akseptere seg selv. Da har man det 🙂

<3 <3 <3

Hvilken hastighet løp du på når du løp 1 mil? Hvordan har du trent for å få så bra resultat, altså 53 minutter?
Jeg lå på ca. 10/11 km/t, og for å få litt fart på et ga jeg på inn i mellom og løp på 13 hm/t. Ble faktisk selv ganske overrasket over at jeg kom i mål så tidlig, til tross for at det var min første mil noensinne. Men jeg er utrolig lettrent og det har jeg alltid vært. 
(Etter kyssesyken hadde jeg jo ikke trent på nesten tre måneder, og likevel tok det ikke lang tid å komme i form igjen) Og så har jeg har jo gått på ulike sporter hele livet mitt, og med en atletisk kropp (lange og slanke bein) har jeg en stor fordel. Men ja, jeg vet ikke helt jeg… Jeg elsker å løpe, joggeturene mine på fjellet har visst gjort nytte!

Hva trener du i?
Jeg har lagt 2XU-tightsen på hylla i det siste jeg, for jeg synes ikke den er så behagelig lengre. Før var jeg helt frelst, men nå synes jeg den bare er skikkelig slitsom å ha på seg… Er jeg den eneste?? Jeg trener i bomullstights fra Nike og det er SÅ mye bedre. Og så har jeg en langermet treningsgenser fra Nike jeg også bruker. Mye klær, høhø.

Når skal du til Rhodos?
Det har vi ikke helt bestemt oss for. Men det blir i alle fall etter 13. juli, for da er Julie 18! CHEERS.

Hvilken størrelse har du i Nike Air Force-skoene?
38.5, som egentlig er litt stort. Men men! De er nydelige, så jeg bryr meg ikke. 

Trener du hver dag? Trener du for å få en fastere eller større rumpe?
Jeg har begynt å trene ca. 3-5 ganger i uka, noe som er veldig mye til å være meg. Og når det gjelder rumpa… Jeg trener for å FÅ rumpe. Haha, jeg har jo nada. But I’m working on it.

Gjør du mye husarbeid hjemme? Må du vaske, rydde, lage mat etc…?
Jeg gjorde mer før.. Ooopsi. Jeg vasker ikke huset på daglig basis nei, men jeg gjør veldig mye av mitt eget arbeid. Vasker ofte mine egne klær, rydder alltid mitt eget rom (selvfølgelig) og holder orden på badet jeg bruker. Er jeg alene hjemme holder jeg selvfølgelig huset strøkent, og det hender faktisk at jeg får sånn sykt ryddekick inn i mellom og så overrasker jeg mamma og pappa med at jeg har vasket. Haha, nå kommer sikkert mamma og pappa til å le når de leser dette, men det hender!! Jeg er en person med støv på hjernen da, så rommet mitt MÅ være ryddig og vasket til enhver tid. Får ikke gjort noe hvis ikke.

Hva skal du i sommer?
Jeg skal på en storbyferie med Veronika (forteller mer om det snart) og så blir det sydenferie med gutta mine. Altså Julie, Ing og Vic ♥ Ellers har jeg med vilje planlagt å ha en “fri” sommer, slik at jeg kan gjøre mye spontant og ikke minst…. være med vennene mine!! Hele sommerferien gikk jo bort i fjor, jeg var jo syk ca. halve ferien, og så dro jeg på språkreise i èn måned. Det var jo selvfølgelig verdt det (hadde som dere sikkert skjønner THE TIME OF MY LIFE), men i år vil jeg være mye mer med vennene mine. I år har jeg jo lappen også, så da kan vi finne på mye mer og mulighetene blir plutselig mange. Herregud, som jeg gleder meg.

Rhodos i 2013

Planlegger du antrekkene dine kvelden før, eller gjør du det på morgenen?
Før var jeg sinnsykt flink til å finne antrekket på kvelden, slik at jeg la alt frem og hadde det helt klart. Nå i det siste har jeg vært skikkelig dårlig på det, for jeg orker ikke kle meg noe spesielt på skolen når det er vinter og iskaldt ute. Altså, skolen våres om vinteren… Jeg går jo rundt som en ispinne!! Når våren kommer blir jeg derimot mye mer kreativ og det frister liksom å finne fine antrekk når det er sol og lyst ute. Aaah, som jeg gleder meg!


Hvis dere har spørsmål til neste uke så hadde det vært flott om dere stilte de i dette innlegget, slik at det blir enklere for meg å finne de! 🙂

Fashion Week next

Heisann! Da var ukas siste skoledag ferdig, og jeg setter nå kursen mot København. Jeg elsker den byen sååå utrolig mye. Det er altså Fashion Week med Jofama som står på planen, og jeg tipper det blir like spennende og gøy som det var på fjorårets Fashion Week i august. Mote, bra folk, god mat og fine klær overalt – er det rart jeg trives? Jeg kjenner jeg begynner å få en liten pekepinn på hva jeg vil jobbe med i fremtiden.. Hihi!

Jeg må faktisk klappe igjen Mac’en nå og komme meg avgårde til flyplassen. Er vel fremme på hotellet litt ut på kvelden 🙂 Har med meg data, så det er nok en mulighet til at jeg får blogget fra København til dere. Hvis ikke så har jeg i alle fall forhåndsskrevet litt av hvert til dere, så ikke glem å titt innom ♥

vitneavhør

Heisann! I går dro jeg på trening og svettet litt før resten av dagen gikk til lekser. Kjedelig, men det må til. Jeg går rundt i zombie-mode for tiden, så når jeg våkner om morgenen gleder jeg meg allerede til å legge meg igjen. Haha! Ååh shit, forresten, jeg må fortelle dere noe. Jeg fikk en telefon da jeg satt i timen i går, og siden jeg så på nummeret at det var fra nærområdet så måtte jeg bare ta den. “Hei, det er politiet som ringer” hører jeg, og jeg bare kjapper meg ut av timen i mens jeg holder telefonen inn til øret. HVA faen tenker jeg. Jeg har vel ikke gjort noe kriminelt??? Første tanken som streifet meg var at jeg ikke kom til å få førerkortet, eller noe i den duren. (Hahah!!) “Heldigvis” var det bare at jeg har vært vitne til en slåsskamp for et år siden, og den saken har tydeligvis blitt tatt opp igjen så de spurte om jeg kunne komme og ha et vitneavhør på politistasjonen for å fortelle det jeg vet. Spennend, synes jeg da!! Hehe 🙂

Sushien jeg spiste på søndag. NAM. Jeg elsker det bare mer og mer for hver gang jeg spiser det.

Nå må jeg starte å pakke! Skal bare være borte i tre dager, men det er likevel en del jeg må ha med meg. Wish me luck!

svart, brun eller hvit?

Har fått mange kommentarer av dere om at dere har sett jakken min i butikk nå :) Det er så gøy å høre alle tilbakemeldingene jeg får fra dere! Jeg har ikke vært i byen siden den ble lansert, men jeg gleder meg til å se jakken hengende i butikker fremover, woho. Nå er det bare 2 dager til jeg drar på Fashion Week, så denne uka blir smooth. Vi er blitt lesset på med prøve etter prøve nå da, så her er det bare å holde tunga beint i munnen frem til vinterferien. Jeg er så utroooolig sliten og lei av skolen nå, det må jeg faktisk innrømme. Gi oss litt pusterom, liksom!

Jofama by Kristine Ullebø HERE

Uansett, la oss prate om noe annet. Jeg lurer fryktelig på hvilken farge av skinnjakka dere liker best?! Hadde vært gøy å se! Så, liker dere best svart, brun eller hvit? // Which color is your favourite? Black, brown or white?

today’s outfit

Jakke Jofama by Kristine Ullebø, bukse Dr. Denim, sweashirt Runwaydreamz, sko Jeffrey Campbell, solbriller Ray-Ban, skjorte Chiquelle

Oops, dette innlegget skulle egentlig postes tidligere i dag! Jeg hadde begynt på det og glemte egenlig bare å publisere det, ble i kjent Kristine-stil stresset rett før jeg skulle ut døra. Nå har jeg nettopp vært og spist kinamat med jentene! For en fin avslutning på uka. Jeg bestilte sushi, som jeg har fått helt sjukt dilla på den siste tiden. Skulle ønske vi hadde egen sushirestaurant her i Førde… Det hadde vært noe!

Smart som jeg er ryddet jeg hele rommet og la på nytt sengetrekk tidligere i dag, så nå skal jeg bare dusje og krype til sengs. Vanligvis utsetter jeg slike ting helt til kvelden, men når kvelden kommer og man bare vil sove så suger det å måtte drive å støvsuge og styre på. (Ja, jeg MÅ legge meg til rent og pent rom!!)