kypros gjennom mobilen

Her bor vi! Kunne ikke bedt om finere omgivelser. Det er spesielt deilig at vi har eget uteområde, for noen ganger er det faktisk digg å kunne sole seg uten at man er omringet av hundrevis av folk. Her er det fred og ro, det eneste man hører er fuglekvitring og musikken vår. Aaaah!

Rolige dager, and I’m lovin it.

Se på denne søte pusekatten! Jeg klarte ikke å la være å mate den…

Regnbue-trapp!!

Her var vi i dag! Dette er veien inn til en restaurant, eller jeg vil vel heller kalle det en taverna, og på veien inn går man forbi mange bur med påfugler, kyllinger, kalkuner and so on. FIkk litt vibes fra Florida da vi var på bonfire-night, bare at den kvelden var skikkelig ekkel, hahah… Jeg vil oppleve alle de 27 dagene i Florida på nytt, bare IKKE den liksom, Altså, vi var i midten av skogen, det var titalsvis av bur med masse dyr, det STINKET, det var maur og mygg overalt, vi måtte gå på do i et hus som var falleferdig og hvor eieren av huset hadde slanger og taraneteller som kjæledyr. Hun hadde ikke dopapir engang!!! Jeg var kanskje den mest negative av alle de 60 elevene som var der, lol. “Kan vi dra hjem…?????” Dere som skal til Florida på språkreise i år burde faktisk grue dere til akkurat den dagen! Men alle andre dager er TOTALLY worth it da, man lever liksom i paradis.

…. hvordan kom jeg inn på dette temaet? Jeg er mester i å prate meg bort.

Jeg og Veronika ville spise ute i dag, så vi dro til byen i 4-tiden og shoppet litt i boder før vi dro på en skikkelig fin fiskerestaurant på bryggen. Se så fin utsikten var!

Vi var jo som sagt på tur i dag, og på toppen var det såå fin utsikt. Det har vært overskyet i hele dag, så da passet det perfekt med fjelltur. Her ser man da Nord-Kypros, og til dere som lurer så er vi i Alsancak, men byen vi pleier å dra til heter Kyrenia.

Jeg må bare vise dere armbåndene vi kjøpte. Husker dere vi hadde slike i Florida? VI har bestemt oss for å kjøpe slike hver gang vi er ute og reiser, så målet mitt for shoppingen her nede har rett og slett vært å finne de perfekte armbåndene. VI fant det!! Skal ikke ta dem av meg på lenge 🙂

så lenge du er lykkelig

Da vi spiste ute i går hadde vi en samtale om kropp og det å være tynn, og bestefaren til Veronika sa helt enkelt og greit: “Så lenge man er lykkelig!”. Han sa det, han. Jeg er så fed up med mas om kropp, at jeg ikke engang gidder å lese kommentarene som gjelder det lenger. Mye av det er konstruktivt, og jeg sikter ikke mot dere, men det er også utrolig, utrolig mye som grenser til netthets. Jeg er frisk, jeg er lykkelig og jeg er fornøyd med meg selv. Hadde jeg vært syk som dere påstår, så hadde jeg ikke hatt det bra med meg selv. Kroppen hadde ikke fungert, håret på hodet mitt hadde vært halvert, jeg hadde ikke hatt energi og jeg hadde i alle fall IKKE vært lykkelig. Jeg vet jeg veier for lite, men jeg VET at forbrenningen min kommer til å synke i løpet av de neste årene, så jeg stresser ikke med det. Og når alt kommer til alt så er jeg lykkelig, og det er det som betyr noe.

Nok snakk om det. Nå har vi nettopp spist frokost og vi skal ut på tur alle mann! Etter det legger vi oss vel på solsenga og soler oss. Forresten! Ikke glem å følge meg og Veronika på snapchat for å få litt mer private updates fra turen vår: kristineul og avero.

I går tok jeg årets første bad, og det var helt sykt herlig! Bassenget er ganske kaldt, noe som gjør det skikkelig forfriskende. Aaah!

Haha!

Sjekk mystorien min når det gjelder disse to siste bildene, forresten. Jeg og Veronika holdt på å dø av latter i går kveld :’) Min humor, min humor..

“you’re famous!”

Det er så deilig at vi hadde forventninger om dårlig vær her nede, for vi har jo ikke hatt en eneste regndråpe siden vi kom! Vi har hatt sol to av to dager, med litt skyer inn i mellom vel og merke, da. Men det er sinnsykt deilig vær her 🙂 I dag sov vi lenge, og så dro vi til byen nesten med en gang vi våknet. Vi pleier å spise frokost utenfor ved bassenget, men i dag dro vi på en restaurant hvor vi fikk servert deilig cæsarsalat. Midt i solsteiken! Jeg kjente bare at sola stekte på kroppen, og holy shit, den følelsen har jeg savnet noe så innmari. Lykke.

Jeg møtte en “bloggleser” i dag, forresten! Ikke en typisk bloggleser, akkurat.

En kypriotisk kelner i slutten av 20-årene: “I know you!”
Kristine: “Eehh.. How?”
Kelneren: “You’re famous! I know you from television!”
Kristine: “I haven’t been on TV, hehe.. But maybe instagram?”
Kelneren: “Yes, yes! I know you from instagram!”

Haha, hvem hadde trodd det. Morsomt at han kjente meg, jeg så liksom ikke den komme.

Vi kledde oss i buske og jakke, da det er en del vind her, og det skyer som sagt til av og til. En perfekt anledning til å bruke jakken min, Kristine 1

Etter frokosten gikk jeg og Veronika rundt alene, og da fant vi denne kule trappen. Byen her er skikkelig koselig!

De har både Nike Store og Victoria’s Secret her, men i dag var det bare en treningstopp fra Nike som ble med meg hjem. Den var sinnsykt fin, har lett etter en slik lenge! Den kommer nok på bloggen snart. Ellers fant jeg en sykt, sykt, sykt fin BH fra VS, men den hadde nesten ikke noe innlegg i, og jeg foretrekker at det er en del i… gjerne bombshell, haha. LOL!! Men den var liksom SÅ fin, så jeg tror jeg må kjøpe den neste gang vi drar til byen.

Nå har vi nettopp spist en god laksemiddag, og jeg skal sette meg ned og gjøre matte mens Veronika gjør naturfag. Tentamenene nærmer seg og alle programfagene i år er jo avsluttende, så jeg har en god del jobbing fremfor meg! Vi snakkes, folkens 🙂

lemon tree

Under appelsintreet. Det er slike trær over alt her, elsker det

God morgen! Nå har vi nesten sovet i 12 timer tror jeg, så jeg er mer enn uthvilt. Det er så deilig å ha en slik ferie hvor man virkelig kjenner på hvilepulsen og ikke stresser med noe – det er nemlig ikke ofte jeg ikke stresser skjønner dere. I dag er planen å dra til en by som ligger 10 minutter unna, og vi drar nå straks, så vi skal finne et sted å spise frokost. Det blir koselig 🙂 Sola skinner og himmelen er blå, så dette ser ut til å bli en bra dag! Det eneste er at det blåser en del ute, så det er litt vanskelig å kle seg. Jeg er fortsatt litt forskjøla eller jeg ble syk tidligere i uka, så jeg må passe på å ikke bli enda mer syk.

Nå drar vi. Jeg skal ta masse bilder, see you soon!

hello cyprus

Cyprus, we’re here!

HAPPYFACE! Det er i alle fall ingen tvil om at vi kommer til å kose oss de neste syv dagene.

I går kveld ble vi hentet av besteforeldrene til Veronika på flyplassen, og så fikk vi servert middag før vi gikk til sengs. Så utrolig skjønne og hyggelige de er! Det er så deilig å være i trygge omgivelser, det å bo her i huset dems er mye mer hjemmekoselig enn å bo på hotell. Apropos huset – det er dødsfint! Jeg har ikke med meg vidvinkel-objektiv så det er vanskelig å ta bilder med 50mm-objektivet mitt, men jeg skal prøve så godt jeg kan å gi dere en oversikt over området vi bor i, for det er kjempefint. Jeg var faktisk innom fotobutikken rett før vi dro til flyplassen, men det ble så dårlig tid og jeg vil ikke forhaste meg når jeg skal kjøpe nytt kamerautstyr. Men jeg skal få fikset det med en gang jeg er hjemme, bare sånn at dere vet det. Bildene er jo kanskje det aller viktigste her på bloggen!

Vi har eget basseng! Herregud, så deilig. Det var faktisk meldt regn her i dag, så vi ble skikkelig positivt overrasket når vi våknet til sol. Så i dag startet vi dagen med frokost ute ved bassenget, og så gikk jeg og Veronika en liten tur i området. Vi dro en tur ned til stranden og så klart… supermarkedet. De har 2,5 liters-flasker med brus her! Til 14 kroner!!! HALLELUJA! 

Jeg og Veronika tok på oss trianl-bikiniene tidligere i dag og vi ble bare stående og se på hverandre og le. Hahahaha. Titspiration, til de grader. Jeg stod nok ikke fremst i køa når pupper ble delt ut, men alt blir liksom så mye bedre når man kan le av det.

Her er inngangen til huset. Det er så utrolig koselig og fint her, jeg stortrives.

Nå sitter vi egentlig bare og chiller! Jeg skal ut og sole meg litt nå (med sunblock i ansiktet, yas!), og så skal vi spise middag her hjemme i kveld. Det blir kjempekoselig! Jeg ønsker dere alle en kjempefin påske, enten dere er på hytta i Norge, hjemme eller i varmere strøk. Jeg skal sørge for å gi dere hyppige updates her fra, så ikke glem å sjekke bloggen i påska! Det var forresten kjempegøy å se at så mange har meldt seg på konkurransen allerede, dere er GODE.

Sola kaller, xx!

påskesalg: mine favoritter

Annonse

 

Hello sweeties! Påsken er her og jeg må ærlig si at jeg ELSKER denne tiden på året. I alle år har jeg forbindet det med noe bra: skiturer under blå himmel og stekende sol, påskeegg, påskepynt i hele huset og ikke minst: salg over alt! Helt siden jeg var liten har alle søskene her i huset fått hvert sitt påskeegg fyllt med masse godsaker – og jeg synes det er en skikkelig fin tradisjon. Bare slike små ting som det gleder jeg meg til å videreføre til mine unger den dagen jeg er mamma selv.

Men dere, tilbake til det innlegget skulle handle om, nemlig salg. Det er salg så og si i alle butikker for tiden, inkludert samarbeidspartneren min Coverbrands hvor jeg kjøper så og si all sminken min. De kjører opp til 50% rabatt på mange produkter nå, så om dere er keen på å få kloa i sminkeprodukter til en billig penge anbefaler jeg dere å ta en tur innom her – det er jo så deilig å få litt avslag på noe som er såå kjipt å bruke penger på! Jeg har laget en snerten kollasj til dere her, for å vise dere mine favoritter:


1. Touch of Magic: Denne leppestiften er grønn, men den får faktisk en herlig rosafarge når du påfører den på leppene! Jeg personlig synes det er sykt kult å kunne ta en grønn leppestift opp fra veska og bare “magic, bitcheees!”.

2. Deep Pore Scrub: Er det noe jeg er avhengig av, så er det å skrubbe ansiktet et par ganger i uka for å fjerne døde hudceller og overflødig smuss. Denne fra Burt’s Bees er utrolig god, og lukter også kjempegodt.

3. Adorable Shadow Palette: Et nydelig øyeskygge-palette i seks forskjellige nyanser, som gjør at du kan skape både hverdagslige og mer fest-aktige looker.

4. SmileLab Whitening Strips: Jeg sitter faktisk med disse stripsene på tennene nå, jeg! Disse stripsene har blitt så utrolig mye brukt av meg de siste årene, og jeg er ikke den eneste i familien som har brukt dem… *Kremt* (Vi har faktisk hatt KRANGEL om disse her i huset, og det er ikke tull engang) SmileLab Whitening er en utrolig effektiv, enkel og sikker måte å bleke tennene sine hjemme med, og det beste er at du kan gjøre alt som normalt mens du har stripsene på – bortsett fra å drikke og spise så klart. 30 minutter er alt som skal til, men jeg pleier å ta 2-3 strips (fordelt utover et par dager) før jeg skal noe spesielt, for å få ekstra bra effekt. 

5. Universal Brow Pencil Nordic: Jeg har jo hatt et par bryn-perioder jeg ikke er særlig stolt over (ha ha), men i det siste har jeg faktisk fått en del positive kommentarer angående brynene mine, og det gjør meg kjempeglad. Nå har jeg gått over til øyenbrynspenn, og jeg har alltid trodd at brynene blir så harde av blyantstrekene, men det er jo absolutt ikke tilfelle. Nå klarer jeg å duse ut fargen mer enn tidligere, og man kan liksom se de ekte hårene – noe som ikke var tilfelle før. Grunnen til dette er fordi jeg testet denne pennen, og som dere sikkert ser er denne litt annerledes enn den vanlige Universal Brow Pencil. Dette er samme pennen, bare i en nyanse lysere – utviklet for nordiske utseender. Den er utrolig enkel å jobbe med og jeg anbefaler den virkelig på det sterkeste! 


6. SunSpa Chocolate: Beste selvbruneren ever, uten tvil. På grunn av solskaden i huden min har jeg vært uten ekte sol i 2 måneder nå (jeg har brukt sunblock i ansiktet hver eneste dag), så jeg har fått et enda nærmere forhold til min kjære SunSpa, selv om jeg ikke trodde det var mulig, haha. Dette er en spray-selvbruner som gir deg en dyp og naturlig brunfarge, men jeg anbefaler å bare bruke denne til ansiktet da boksen ikke varer så altfor lenge. Totally worth it, though!

giveaway: jofama by kristine ullebø in brown

Hi! Guys, it’s giveaway-time! I’ve got a lot of request about my jacket, so now I’m going to pick out one winner who will receive my jacket #JofamaByKristineUllebo in brown. YAY, this is so fun! I just have to say that I appreciate your support so damn much, you guys mean everything to me. What would I do without you and all your sweet comments?! (I seriously don’t know… I think I’ll have to blog forever) So one lucky reader will receive my brown Jofama-jacket.

This is what you have to do to join the competition:

♥ Comment this post with your name + e-mail (Make sure to write the e-mail IN the comment)
♥ Share this post via Facebook (you find the Like-button in the end of the post)
♥ Like my Facebook-page HERE 


If you win, you get to choose the size of the jacket yourself, of course!

GOOD LUCK BABES! I’ll pick the winner in SEVEN days, so don’t forget to check my blog next saturday!!

travel bae

Da var det ut på nye eventyr med min kjære reisepartner Veronika! Denne gangen er destinasjonen Kypros.

Som jeg har nevnt skal jeg til Kypros med Veronika denne påskeferien, og vi skal bo med besteforeldrene hennes i feriehuset deres. Jeg gleder meg kjempemye til å treffe dem, og til å koble helt av en uke. (Selv om matte- og IT-boka er med i kofferten, da) Jeg kjenner dessuten at det skal bli godt å komme seg litt bort fra Norge. Forrige gang jeg var ute og reiste med Veronika var når vi var i Florida i sommer, så nå er det jammen på tide å komme seg avgårde igjen. Det er ikke meldt sååå fint vær i Kypros, men det gjør egentlig ikke noe – gøy skal vi få det uansett. Dessuten har jeg jo solskade i huden, så det er nok bare bra for meg.

Kofferten min er seriøst stappfull, haha. Har tatt med meg alt fra bikini til tykk jakke og bukse, liksom. Men nå går flyet mitt til Oslo om en liten time, så jeg må komme meg avgårde. Nå går turen først til Veronika hvor jeg skal møte noen av vennene hennes og spise tacolaco, og så reiser vi til Kypros i morgen. Jeg har forhåndsskrevet innlegg som vanlig, men når jeg er kommet frem til Kypros blir det selvfølgelig updates derfra! Bloggen er alltid med, vet dere. Kysser finger for bra internett – kjenner jeg har litt småangst for akkurat det. Tror nok det er en bloggers værste frykt å ikke ha tilgang til nett.. Husker når jeg var i Rhodos for 2 år siden og det så vidt var nett på hotellet, jeg holdt på å FREAKE ut. Men det ordner seg alltid. Vi skrivs når jeg er i varmere strøk, babes!

Forresten, i morgen kommer det en awesome konkurranse her på bloggen. Hint; Jofama…

eggmuffins

Hei! I dag tenkte jeg å komme med et supert frokosttips, nemlig eggemuffins. Det passer ekstra bra nå som det er påske – kanskje du vil overraske familien din med en ekstra god frokost i påsken? Disse er proppfulle av proteiner og egner seg dermed kjempebra som dagens første måltid, vi vet alle hvor deilig det er å få i seg en frokost som sitter godt i magen og holder mer enn bare en liten time. Etter min mening smaker disse muffinsene best ved siden av brødmat, men du kan spise dem alene også – det er null problem! Whatever you prefer 🙂 

– Dette trenger du –

4 egg ♥ 2 ss kesam ♥ ost, skinke, paprika ♥ valgfritt krydder ♥ en halv teskje bakepulver

Jeg gikk for salt, pepper og oregano.

– Fremgangsmåte –

Pisk egg, kesam, bakepulver og krydder sammen i en bolle. Finn frem muffinsformer, dekk bunnen med fyll og hell deretter røren over. Topp gjerne med ost på toppen. Stek på midterste rille i ovnen på 180 grader, i ca. 25 minutter.

Enjoy! Gjerne gi tilbakemelding til meg hvis dere tester det ut, det er alltid like gøy å høre hva dere synes.