mai-vibes

HEEEEELG!!! Herregud, for en bra dag. Jeg fikk tilbud om spontantur til Oslo nå på lørdag, som om alt går etter planen blir det fotoshoot i hovedstaden om to dager, og så får jeg sett Vero’en min igjen – det er jo tross alt 5 dager siden vi så hverandre sist. Elsker at vi sees så ofte, og jeg elsker enda mer at jeg skal flytte til Oslo neste år!!! (Med mindre jeg drar til USA, whooop!)

Men dere, det er på tide med en liten update på hva som har skjedd de siste dagene. Jeg merker skikkelig godt at vi er på vei inn i mai nå, for jeg bare elsker stemningen som ligger i lufta. Hallo, kan det ikke være mai litt oftere? I går hadde vi norsk tentamen og når vi var ferdig dro jeg, Ems og Guro hjem til meg.

Og vi laget en hella god pizza! Det var godt med noe annet enn taco, som er sånn cirka det eneste vi lager når vi henger sammen, haha. Etterpå dro vi ut og kjørte resten av dagen, og senere på kvelden var jeg ute og rullet. Kjempegøy! Mindre gøy å komme hjem halv ett og måtte stupe ned i mailboksen, men jeg våknet heldigvis ikke opp så altfor trøtt i dag tidlig. Det er kjempemye jobbing med bloggen for tiden og selv om det er veldig tidkrevende så bare ELSKER jeg det. For dere?! Dere er virkelig de beste. Tilbakemeldingene deres gir meg så ufattelig mye motivasjon!

Mens jeg stod og tok outfitbilder ringte Pål meg, så da slo jeg to fluer i en smekk og tok bilder på samme tid. Lol:P Pose:P

Her er meg i dag, forresten. Jeg tok på meg kjole på skolen i dag, jeg våknet i dag tidlig og fikk bare et instinkt som sa meg at I DAG måtte jeg gå med kjole. Haha, det skjer så ofte med meg, akkurat det der. Ellers har jeg fått servert pannekakemiddag etter gammelt, og nå skal jeg straks fikse meg før jeg drar ut og feirer natt til første. Det kribler i meg!! La årets beste måned BEGYNNE! Starter kvelden hos Guro, og jeg burde komme i gang med alt som skal fikses slik at jeg ikke blir for sen.

fresh i nye treningsklær

Annonse

2XU – twice as good as normal.

Gode treningsklær er viktig for å holde treningsmotivasjonen vedlike. Jeg har lenge vært fan av klærne fra 2XU, spesielt tightsen som har blitt flittig brukt de siste årene. Likevel tyr jeg ofte til shorts når jeg drar på trening, rett og slett fordi jeg synes det er mer behagelig. Så dere kan tro jeg ble glad når jeg fikk tilsendt en kompresjonsshorts fra 2XU?! Det passet meg midt i blinken!

Kompresjonsshortsen er laget i et materiale med kraftig elastisitet som gir deg raskere blodsirkulasjon, bedre restutisjon og god støtte til musklene. Shortsen hjelper deg altså med en økende prestasjonsevne og er for øvrig spesielt utviklet for løping! Hey, det passer meg perfekt. Jeg løper jo mye på fjellet, og denne shortsen fra 2XU har blitt en fast følgesvenn. Nå tillater jo temperaturen meg å gå med noe annet enn tights også. Endelig! Du finner shortsen jeg har på meg her.

Her har jeg også på meg en vest fra 2XU. Vest er det perfekte plagget nå i vår! Dere finner vesten jeg har på meg her.

Jeg er også blitt eier av treningsmatte! ENDELIG. Jeg synes ofte det kan være litt ork å dra helt til treningssenteret kun for å gjøre et par styrkeøvelser, spesielt etter jeg har vært på joggetur på fjellet og kun ønsker å kjøre et par serier med situps for eksempel. Så å ha en egen matte hjemme er virkelig helt genialt – da får man være helt i fred i tillegg til at det tar ikke mer enn 5 sekunder å rulle greia utover på stuegulvet. DA har man ingen unnskyldninger til å ikke trene, ass! Matten jeg har her er kjempemyk og deilig, mye bedre enn de man får på treningssenteret faktisk. Link her.

Sist men ikke minst; sjekk denne freshe sportsbh’en! Jeg liker passformen på denne UTROLIG godt, synes utringningen er skikkelig fin av en eller annen rar grunn. Den er fra Reebok og dere finner den her.

Jeg tenkte å tipse dere om at dere får 10% på alle produkter dersom dere bruker koden KRISTINE10 når dere handler på Individu! Koden varer til og med førstkommende søndag. Og pssst! De har gratis frakt og retur 🙂

oljebarna

Haha søta meg

Her filmet vi i Karl Johan til Oljebarna, som kommer på VGTV i september. Jeg er skikkelig spent, kjenner faktisk at jeg gruer meg litt… Er liksom ikke vant til å bli filmet. Men gjett hva, nå blir det faktisk mye av det fremover! Har masse spennende på gang, kan blant annet røpe at jeg har vært i kontakt med et firma som jobber med youtube-kanaler og jeg skal satse mer på youtube fremover. DET liker vi, eller hva folkens?! Det var de jeg møtte i Oslo på søndag, så jeg fikk låne med meg et filmkamera hjem som jeg skal prøve 🙂

Hei til dere og hei til tirsdag! Da var enda en fagdag unnagjort. JIPPI!!! I dag hadde jeg engelsk fagdag, og jeg har ikke valgt det som valgfag neste år så jeg er finito med engelsk for alltid. Det sa jeg i fjor også, men så valgte jeg 3 av 4 programfag feil og endte visst opp med internasjonal engelsk likevel. Jeg anbefaler dere å tenke godt gjennom fagvalget deres dersom dere går førsteåret på videregående. Det er så utrolig vanskelig, jeg klarte jo ikke å bestemme meg før et par timer før fristen. Jeg er enda ikke sikker på om jeg har riktige fag, liksom. Er jeg den eneste som synes det er helt FÆLT å tenke på at slike småting som valg av fag faktisk er med å avgjøre hvordan fremtiden din blir? Det betyr ikke all verdens, men det er jo med på å bestemme hvilke muligheter du har videre.

dagens antrekk

Kjole fra MQ, bomberjakke fra Jofama by Marie Serneholt, solbriller fra Ray-ban, hettegenser fra Nike, sko fra Tommy Hilfiger

Fy flate, jeg sov som en engel i natt. Gjett hvem som var trøtt etter en helg med lite søvn? Oh yes, that’s me. Jeg hadde jo møte med en samarbeidspartner i Oslo klokka 10.00 i går, og jeg hadde glemt å sette på alarm så det førte til at jeg måtte hive på meg hudsminke på 2 minutter og hive i meg frokosten i en fei før jeg dro og sa ha det til Veronika. I kjent Kristine-stil. Fy søren, det er så typisk meg. Så jeg tror det tok i underkant av 30 sekunder før jeg sovnet etter at hodet traff puta, noe som førte til at jeg våknet opplagt og klar for ny uke i dag tidlig. I tillegg har jeg funnet CRAZY mye bra musikk i det siste, så det første jeg gjorde når jeg våknet i dag var at jeg skrudde på goodfeeling-musikk på anlegget og fant frem sommerkjolen. Altså, følelsen når jeg satt meg i bilen klokka åtte i morres med solbriller og kjole på… den var fuckings fantastiiiiisk!!

Som jeg nevnte har jeg funnet skikkelig mye bra musikk i det siste, og det gjør så mye med humøret og livet mitt generelt. Haha, flere som føler det slik? Det er forresten kjempehyggelig å høre at dere liker når jeg tipser dere med musikk! Å få kompliment for musikk-smaken må være noe av det beste. Jeg skal sørge for å dele favorittsangene med dere i ny og ne 🙂 Dere slipper ikke unna, haha.

the perfect purse

Annonse

Jeg har faktisk svært få vesker i forhold til hva jenter på min alder har. Greia er at jeg er kjempekresen, og de veskene jeg har bruker jeg kjempeflittig. Så her om dagen ble jeg eier til to vesker fra Morris! Ååå, I love em. Spesielt denne i nude, som jeg rett og slett bare måtte bruke med èn gang!

En søt, liten clutch fulgte også med i vesken! Perfekt til å oppbevare mobil, penger, nøkler (og tyggis i mitt tilfelle). Jeg har alltid så mye småting med meg, og nå som jeg har lappen må jeg jo alltid ha med førerkort + nøkler, så det er greit å ha en plass å samle alt sammen 🙂

Jeg har den i disse to fargene. Svart er jo klassisk og passer til absolutt alt, og den nude er rett og slett bare helt nydelig nå til våren. Jeg har nemlig lovt meg selv å begynne å kle meg selv i litt lysere farger fremover, haha! Jeg eier altfor mye svart…

Modellen heter Don Donna Elly Handbag, og du får kjøpt den på Morris.

Likte dere vesken?

verdens beste lesere

Lenge siden jeg har vært innom bloggen nå, merker jeg! Jeg har 100 uleste kommentarer jeg skal gå gjennom, så når dette innlegget er ute skal jeg kose meg med PM (Pepsi Max) og gå gjennom dem. Hverdagsgleder.

Gårsdagen var perfekt. Herregud, jeg har hatt den beste helgen på lenge! Jeg har hatt program fra jeg landet i Oslo til jeg dro igjen, men det har vært så sabla gøy. Lørdagen bestod av event med jakken min til klokken tre, i tillegg til at Oljebarna var med oss hele tiden og filmet underveis. Etter eventet dro jeg og Veronika til kontoret til Rakett-tv (de som produserer Oljebarna) for å filme dybdeintervju. Der gikk vi inn på veldig viktige temaer og jeg snakket viiiirkelig ut. Jeg ga veldig mye av meg selv, noe jeg tror dere kommer til å merke når serien kommer ut. Så ja, når filmingen var ferdig var det taco hos familien til Veronika, og så fikset vi oss før vi dro i bursdag. Herregud, så gøy det var, alt sammen! Kameraet var med meg store deler av dagen, so let me know you guys.

Jeg ble plukket opp av Stig på flyplassen, som er en selger for Jofama. Sammen med en av de svenske selgerne, Peter, dro vi på Joe & The Juice for en vitamin-boost før vi dro til butikken for å gjøre i stand til eventet. Jeg pleier alltid å gå for powershaken på Joe (den er seriøst himmelsk), men denne juicen var utrolig god den også.

Etterhvert dro vi til MQ, som er butikken hvor vi hadde eventet. MQ ligger i Grensen (rett ved side av Gina Tricot) i Oslo og de selger jakken min og mange andre produkter, blant annet fra Jofama. Så om dere har lyst å prøve jakken min vet dere hvor man kan få tak i den! Her har de fått inn alle fargene i alle størrelsene, wohooo!

Snuppa mi stilte også opp! Det var helt herlig å ha Veronika der.

DJ’en var på plass, cupcakes og frukt var satt frem og butikken hadde laget quiz hvor premien var en valgfri Kristine 1-jakke. Jippi!!

Vet dere hva? Jeg er overbevist om at jeg har de beste leserne noensinne. Det var SÅÅÅ hyggelig å treffe dere, folkens!! Jeg føler virkelig at dere er bestisene mine, og derfor er det så sinnsykt koselig å møte dere i virkeligheten. Jeg smilte fra øre til øre når dere kom inn og begynte å prate med meg, for dere er jammen meg noen herlige jenter utstyrt med masse positiv energi.

Noe av det koseligste jeg vet er forresten når jeg merker at folk får med seg småting jeg har nevnt så vidt i et innlegg. Jeg stod og pratet med en gjeng om russetiden, og plutselig spør hun ene: “Har du bestemt deg for om du skal ha dress eller snekkerbukse?”. Jeg måtte bare stoppe opp litt. Hey, enn at folk faktisk husker slike småting! Det får meg til å føle meg så sinnsykt bra på en eller annen måte. Vanskelig å forklare, men det gjør meg bare dritglad. Slike ting gjør at jeg får enda større motivasjon til å være en gd blogger for dere! Eller skal jeg si venninne? ♥Tusen takk for at dere er dere, og at dere har vært med meg i alle disse årene. Dere betyr alt for meg!

Er ikke tanta mi smoking hot, da? Hun kom innom og kjøpte jakka mi i svart, og det var absolutt ikke et dårlig kjøp for den fikk hun til å se ENDA råere ut enn hva hun allerede er. Se på henne, helloooo!

Tusen takk til dere og MQ for en perfekt dag. Jeg er så ufattelig heldig.

ukens spørsmål #76

Skal du bruke bunaden din på 17. mai?
Så klart!!! Det er jo uten tvil årets høydepunkt. Jeg elsker bunaden min over alt i klesskapet mitt ♥ Neste år er jeg jo russ, så da skal jeg jo gå i russeklær på selveste nasjonaldagen.

Meg og lillesøster for 2 (eller 3?….) år siden!

Hei, jeg har et spørsmål som jeg lurte på om du kunne ta med i Kristine tipser eller ukens spørsmål jeg. Jeg regner med at du går på p-piller. Når begynte du med det og hvor fikk du tak i det? Sa du det til moren din eller holdt du det hemmelig? Jeg har lyst til å begynne med det nå men vet ikke om jeg skal holde det sjult eller ikke.. Håper du kan svare i et innlegg!
Hei du! Jeg begynte på p-piller på denne tiden i fjor og jeg dro til helsesøsteren på skolen vår, hvor jeg fikk resept som jeg leverte på apoteket. Bare dra til helsesøster så fikser hun det for deg, enten du får pillene direkte utlevert eller om du får resept. Jeg husker ikke helt om jeg sa det til mamma, men jeg hadde de liggende på nattbordet så hun visste det jo. Null stress! Det går nok så fint så.

Hvilket fag vil du ha eksamen i, og hvilket vil du ikke?
Jeg HÅPER jeg kommer opp i matte skriftlig, nå som jeg har jobbet så mye med matte de sisten ukene. Er det et fag jeg gjerne vil slippe unna så er det tysk muntlig. Just…. no. Det blir spennende å se! Nå har jo ikke jeg hatt eksamen på 2 år, så jeg føler det er en liten evighet siden sist. Vi har trekkdag til skriftlig 13. mai, fyy søren som jeg kommer til å grue meg den morgenen.

Har jakken din solgt bra?
JA!! Og det ER SÅ GØY. Kristine 1 var bestselger (eller en av bestselgerne, jeg husker ikke helt) blant kvinnejakkene til Jofama denne sesongen, så den har solgt utrolig bra. Jeg fikk nettopp vite hvor mye den har solgt for i norske kroner så langt, utrolig gøy 🙂

Hva spiser du helst på restaurant?
Jeg sier aldri nei til sushi. Spiser egentlig ganske forskjellig når jeg er ute, det kommer helt an på hva jeg er i mood for. Jeg pleier ikke å bli så sykt mett av sushi, så om jeg er superdupersulten tar jeg gjerne noe annet.

Får du prosent av jakkesalget?
Ja, det er riktig!

I love you jacket! Which size du you use?
Thanks babe! I use size 34, which is the same as S. The size goes from 32-44. 

Hvilken BH bruker du under toppen din?
Jeg bruker sugekopp-bh. Helt genialt, rett og slett. Vanligvis pleier ikke disse sugekoppene å sitte fast, men toppen er så stram at jeg slipper det problemet.

Kunne du levd av bloggen din?
Ja, og forhåpentligvis får jeg testet det ut etter videregående.

Hvorfor bruker du så mye eyeliner?
Fordi jeg synes det er fint, så klart. Ellers hadde jeg jo ikke brukt det, haha! Jeg synes jeg ser helt rar ut med med bare mascara nå, men det er sikkert bare en tilvenningssak. Jeg blir nok å bruke mindre eyeliner med årene, men som alle andre så har man de periodene hvor man bruker enten litt for mye foundation, mascara eller eyeliner. Og brynene, ikke minst. haha, mine har jo vært svarte! (Enda mørkere enn på bildet under)Hvilket hotell skal dere bo på i Rhodos?
Det har jeg valgt å ikke nevne, av sikkerhetsmessige årsaker. Men vi skal til Rhodos i alle fall, fra 24. juli til 3. august.

Tåler du ikke konstruktiv kritikk? Virker ikke som det når du angriper leserne…
Så klart tåler jeg konstruktiv kritikk, det er jo noe jeg må få for å kunne utvikle bloggingen min. Men det som stod i kommentarfeltet angående miljøvennlig bilkjøring er så langt ifra konstruktivt som du får det. Enkelte mennesker er bare så ondskapsfulle!!! Haha, det er liksom helt BAK MÅL. Jeg får så lyst å møte opp på døra til slike mennesker og ta diskusjonen in real life heller.

Hva var snittet ditt på ungdomsskolen? Hva fikk du på muntlig og skriftlig eksamen i 10. klasse?
5,6! Jeg jobbet så sykt mye for det, så det er jeg veldig fornøyd med. Hvor mange ganger satt vel ikke jeg og Ingvill på badet mitt og spurte hverandre om notatene våres?! Haha, det var IKKE få! Jeg fikk 5 og 6 på eksamen. 5 i muntlig norsk og 6 i skriftlig engelsk. Nå er det så vidt at jeg får 5 i internasjonal engelsk på videregående… Haha, kontraster.

 

Så, har dere flere spørsmål på lager? Jeg skal bli flink til å ha ukens spørsmål jevnlig nå fremover!

oslo neste

God morgen! Er det noen morgenfugler som er våken like tidlig som meg på en lørdagsmorgen? Nå har jeg nettopp sminket meg og for øyeblikket sitter jeg og hører på deilig morgen-musikk mens jeg spiser frokosten min. Dette blir en gøy dag! Jeg er så glad i jobben min. I dag skal jeg nemlig til Oslo for å stelle i stand et event med meg og Kristine 1 (skinnjakka mi) på butikken MQ, som ligger på Grensen. Sees der om et par timer, eller hva folkens? Jeg gleder meg til å treffe dere og prate med dere!

I kveld blir det sleepover med bærumsjenta mi, også kjent som Vero her på bloggen. Gleder meg som alltid til å treffe henne, jippiiii! Hører rykter om at det blir rulling med buss i kveld også… Har aldri gjort det før ettersom vi ikke har russebusser her i Førde, så det hadde vært sinnsykt gøy. Denne dagen blir i alle fall gøyal!!! 🙂

Sjekk ut denne søte kjolen, da! Den er fra Make Way, og jeg mistenker at den kommer til å bli brukt i overkant mye i sommer. Både over bikinien på stranda, og sammen med heels slik jeg har gjort det her. Baby-blåfarge er så utrolig livlig, jeg blir liksom glad bare av å se på det, haha. Jeg er sær 🙂

Nå skal jeg kjøre sammen med Pål til flyplassen! Han skulle tilfeldigvis til Oslo på samme dag som meg, noe så gøy. Nå har jeg selskap på flyet jo ♥

model, wait what?

HEI! Åh, jeg føler det er lenge siden jeg har pratet skikkelig med dere nå. Har savnet å dele tankene mine med dere! Det er en av grunnen til at jeg tror jeg aldri vil kunne klare å slutte å blogge, for det er så sykt deilig å ha en plass hvor jeg kan dele tankene mine. Vel, where to start? Denne uka har det skjedd så sinnsykt mye! Dere, gjett hva. Gjett hva for faen!!! Jeg har vært i kontakt med to modellbyrå. Jeg hadde skype-møte med en scouter og “modell-mamma” fra USA (Wilhelmina Agency), og i dag pratet jeg med noen svenske.

Jeg har jo alltid sagt nei de gangene det har tikket inn modell-tilbud i mailboksen min, mest fordi jeg har tenkt at det kan være fake (noe som kan være ganske sannsynlig egentlig, tenk så lett det er å lure folk…), men også fordi jeg innerst inne har vært litt redd. Redd for å prøve ut nye ting, redd for å feile. Men what the fuck, man lever en gang. Jeg har jo alltid hatt lyst til dette! Og hva har jeg vel å tape på et Skype-møte? Begge møtene gikk kjempefint, og det var faktisk null problem å prate engelsk.

Slik jeg har fortstått det så har jeg en del lesere som jobber innen modellyrket? Jeg digger når dere kommer med tips og erfaringer i kommentarfeltet, det hjelper meg utrolig mye. Vel, jeg vet jo at jeg ikke kan være signert med to modellbyrå samtidig, så jeg må gjøre et valg der da. Dette er sååå vanskelig, for jeg har liksom ingen jeg kan prate med om dette som har peiling. Mamma og pappa med middagen i dag: “Nei, altså… Vi vet ikke vi, Kristine”. Haha.

Vi får se hva som skjer! Men nå har jeg i alle fall foten halvveis inne i modell-verdenen, og det føles helt herlig. Noen som vet mye om Wilhelmina og som kan hjelpe meg, forresten? De er jo kjempestore, men jeg vet ikke hvordan det er for lille meg fra Førde å dra rett til Vancouver, LA eller NY for å gå på castings, liksom. Det er jo best i starte i Norge, men Wilhelmina jobber ikke i Norge, så I don’t know. Hmm.

Nå må jeg pakke kofferten! Jeg tar flyet til Oslo i morgen, og jeg gleder meg helt enormt. Husk MQ på Grensen klokka 13:00 til 15:00, da! Det er selvfølgelig helt gratis, til dere som lurte på det. Gleder meg så til å treffe dere!