no more Pepsi

I dag stod jeg opp 08:30, og jeg tror det er det tidligste jeg har vært oppe av sengen så langt denne ferien. Haha, erre ferie så erre ferie! I dag vekte mamma meg når hun kom hjem fra nattevakt, og så stod jeg opp og nøt en tidlig frokost mens jeg leste blogger. Etter det fant jeg frem en Fanta, satt meg ned med Mac’en og jobbet effektivt helt til flaska var tom. Hvem skulle tro at jeg drakk Fanta? Pepsi-elsker som jeg er, liksom. Men Fanta er sinnsykt godt om sommeren, neeeesten bedre enn Pepsi om jeg tør å påstå det. Pepsi vil nok alltid være favoritten, men litt variasjon skader ikke. Jeg fikk i hvert fall gjort veldig mye bloggarbeid, pjuuh. *Klapp på skuldra* Nå kom jeg nettopp hjem fra en liten bytur med lillesøster. Jeg var blant annet innom apoteket for å hente mer Isotretinoin, har visst klart å slukt alle tablettene jeg. Startet jeg ikke nettopp med dem?!

Nå skal jeg en tur til byen igjen, denne gangen med Guro. Vi kjøpte telt på Biltema til 150 kr forrige uke – et tips til dere om dere vil finne på rimelige ting med venner. 75 kroner hver, liksom! Så vi har utrolig lyst å få det til i dag, men så er det meldt regn om et par timer. Hmm, vi får se det an. Telt på stranda med en engangsgrill og musikk hadde absolutt ikke slått feil.

// I woke up at 8:30 pm today, I think that’s the earliest so far this summer brea. Haha! My mom woke me up when she was finish at work (she works at night sometimes), so I had plenty of time to enjoy a nice breakfast while reading blogs. After breakfast I found myself a bottle with Fanta and then I did a lot of blog work. YES you heard me, Fanta!! I still love Pepsi but Fanta is perfect for summer. After working for some hours I went to town with my little sister and then I went to the pharmacy to retrieve Isotretinoin, I’ve eaten all of the pills… already. Didn’t I just start?!

Now I’m heading to town once again, this time to meet Guro. We want to set up a tent and have a sleepover at the beach, but there’s going to rain today, baaah. We’ll see!

jeg skal til portugal og surfe!

Sponset tur

Yeap, you heard me! Denne frøkna skal lære seg å surfe!

Jeg synes det er så sinnsykt fett ut å kunne surfe og har alltid hatt lyst til å lære meg det. Men jeg har kastet tanken ifra meg, for når søren skulle jeg lære meg å surfe liksom…? Vel, for noen uker siden fikk jeg mail fra Lapoint som ville ha meg med på surfecamp i Portugal i sommer, og for å si det enkelt og greit så nølte jeg ikke et eneste sekund. Det tok meg maks 2 minutter i fra det jeg så mailen jeg svarte dem. Jeg skulle egentlig dra med de andre bloggerne 2-9 august, men da er jeg desverre bortreist, så heldigvis fikk jeg lov å reise uken etterpå. Derfor spurte jeg min kjære reisepartner Veronika om hun ikke ville være med, og hun svarte seriøst ja på sekundet. Haha, digger folk som er keen på nye eventyr! Så folkens, vi drar til Portugal for å surfe! 9. august er avreisedato, og vi blir der til 16. august. Passer perfekt at jeg kommer hjem dagen før skolen starter igjen. Olalaaa!

Jeg reiser som sagt med Lapoint, som tilbyr reiser til både Portugal, Australia, Bali og Stadt i Norge. Vi skal bo på Camp Lizandro og jeg og Veronika har meldt oss på nybegynner-pakken level 1, ettersom vi er nybegynnere med null erfaring. Herregud, dette skal bli så sinnsykt gøy! Gleder meg til å dra ut på nye eventyr med Veronika, i tillegg blir det supergøy å bli kjent med de andre som drar dit. Har jeg noen lesere som skal mon tro? Det er flere plasser igjen forresten, så om dere vil surfe med meg i Portugal må dere bare hive dere med!! Man må være 18 for å være med, men dersom dere er mellom 13-17 kan dere melde dere på surfecamp Stadt.

JUHUUUU! Denne sommeren, as!

floral top

NLY shoes HERE (adlink), shorts Batoko, top IvyRevel (pssst! det er 15% rabatt på HELE nelly i dag, så om dere vil ha tak i skoene til en rimeligere pris anbefaler jeg dere å kjøpe dem i dag!)

Denne toppen er supersøt. Og den passer så bra nå til sommeren! Jeg er utrolig svak for topper uten stropper slik som denne. God kveld til dere, forresten! I dag har jeg bare vært hjemme hele dagen, men jeg kjente at det var godt med en slik dag. Vel, ikke at jeg har slappet så mye av, men jeg har fått gjort mye jobbing og rett og slett komt litt ovenpå. Når jeg har vært mye ute og fartet de siste dagene har jeg ikke rukket å trene, holde rommet pent, stelle meg selv skikkelig (som å lakke neglene, ta ansiktsmaske og nappe brynene, haha) eller gå gjennom mailboksen på skikkelig vis – men i dag har jeg fått tid til alt dette. Gud, så deilig! Nå har jeg nettopp skiftet på senga og støvsuget hele rommet, så jeg føler livet mitt er på stell nå. Jeg er kanskje rar som tenker slik, men er en ordenfreak uten like og jeg bare MÅ ha det fint rundt meg for å kunne slappe fullstendig av. Så i kveld tenkte jeg å snurre en film og kjenne på hvilepulsen.

// This top is so cute, and it’s perfect for summer. Good evening, by the way! I’ve been home all day long, but I really needed a day like this. I’ve been working all the time though! I’ve been doing so much the last days so I haven’t been able to work out, keep my room clean, fix my self (like fixing my nails and eyebrows, haha) or go through my mail properly – but today I got plenty of time so I did all of it. Holy shit, I feel so good right now! I’m a control freak so I NEED to do these things haha. So tonight I’m going to watch a movie and just relax.

white shoes for summer

NLY Shoes HERE (adlink)

Disse skoene har jeg ønsket meg i en liten evighet nå, og ettersom de ser SÅ BRA ut til brun hud nå i sommer måtte jeg bare klikke de hjem! Se så fine de er!! Jeg er utrolig opptatt av at skoene jeg går med er behagelige, og disse er en fryd å trippe rundt med. Man får den fordelen at man blir en del høyere uten at man slipper å måtte balansere rundt.. Haha. Gjett om disse skal bi godt brukt, a! God morgen forresten. I natt sov jeg rundt 11 timer tror jeg, det var utrolig deilig å sove skikkelig ut for en gangs skyld. Jeg heiv meg i bilen 2 minutter etter at jeg sperret opp øynene og kjørte strake veien til butikken for å handle inn ferske rundstykker til frokost. Mmm! Nå skal jeg redigere bilder som kommer på bloggen snart, så vi skrives etterpå da dere. Håper dere har en fin start på uken! Do what makes you happy 🙂

// I’ve been looking at these shoes for a while now, and they look SO GOOD with tanned legs so I had to buy them! Look at them, they’re so beautiful!! And comfortable as well. Good morning, by the way. I just slept for 11 hours, really needed it. 2 minutes after waking up I jumped into my car and drove to the grocery store to buy something good for breakfast. Mmm! Now I’m going to edit some photos, see you later. I hope you’re having a nice start on the week! Do what makes you happy 🙂

fem koster du bør ha i sminkepungen

 Annonse

Hei! I dag har jeg hatt en skikkelig clean up i sminkebagen min. Jeg har fornyet et par produkter (følelsen av ny mascara… aaah!!), kastet ting jeg ikke bruker og sist men ikke minst; jeg har vasket kostene mine. Det er så fantastisk deilig, jeg kjenner allerede at jeg gleder meg til å sminke meg etterpå, ha-ha! I dag skal jeg vise dere mine must-have sminkekoster, for nettopp det med koster er utrolig viktig. Du kan ha så gode produkter du vil, men har du ikke riktig redskap til å påføre det med blir ikke resultatet på langt nær så bra som det kunne blitt.

Først ut er Real Techniques Duo-Fiber Collection. Dette er et sett med 3 sminkekoster, og jeg er helt frelst av disse! Tror dette må bli mine absolutte favoritter. Settet inneholder:

duo-fiber face brush, denne er ganske stor og jeg bruker den til å påføre setting powder etter jeg har lagt flytende foundation i ansiktet. 

duo-fiber contour brush, aaah – min store favoritt. Om jeg skal verge en kost av alle jeg har, så blir det denne uten tvil. Jeg elsker markerte kinnbein som dere garantert vet, og uten solpudder føler jeg meg rett og slett litt… naken! Mange av dere har spurt hvordan jeg får lagt solpudderet slik at det blir såpass markert, og det er altså denne kosten som gjør magien. Den er liten og litt “hard”, så streken blir veldig markant. Nesten litt for markant, så derfor pleier jeg å duse det ut med en større kost etterpå. Da funker kosten overfor bra!

duo-fiber eye brush, denne bruker jeg når jeg legger øyenskygge. Det skjer svært sjeldent ettersom jeg er kjempedårlig til det haha, men denne funker veldig bra! 🙂

 

eyebrow brushbrynene må så klart stelles! Det er kanskje det aller viktigste i ansiktet for mange? Jeg kan i alle fall skrive under på det. Denne kosten er veldig liten, så resultatet blir helt presist! 🙂

beauty blender – anbefaler virkelig denne til å legge foundation! Her slipper du til på alle plasser på grunn av formen på svampen, og du slipper skjolder. Et genialt tips er faktisk å bruke den her til å konturere kinnbeinene, du kan bruke tuppen på svampen 🙂

 

brush cleaner – det viktigste av alt er så klart å vaske kostene. Aaah, aner dere hvor mange bakterier som samler seg i kostene dine? Det er faktisk utrolig ekkelt å tenke på egentlig. Og disse gnir vi liksom rundt i ansiktet våres daglig… Nei fysj, sett av 5 minutter av søndagskvelden din til å vaske kostene dine, så slipper du unna bakteriene. Og kanskje du også slipper unna kviser, grunnen til at du har uren hud kan nemlig være slike ting.

Rabattkoden KU28 gir dere 20% rabatt alle sminkekoster på Coverbrands frem til 2. juli, juhu! Den gjelder ikke salgsvarer.

homemade sushi

Jeg husker jeg sa til mamma når vi gikk og ventet på legetime: “Når vi får vite at klumpen i brystet ikke er kreft skal vi feire med champagne og en god middag”. So did we! Jeg eeeeer så glad om dagen, det er ingenting som bekymrer meg for. Jeg setter rett og slett pris på livet. Mulig det høres veldig klisjé ut, men det er fakta! I tillegg skjer det så mye gøy for tiden, og jeg har såå mye jeg skal gjøre i sommer. Hvordan kan jeg ikke smile?!

På fredag laget vi hjemmelaget sushi, som faktisk er utrolig enkelt å lage. Vi brukte salmalaks, avokado, agurk og majones inni, supergodt. Neste gang vil jeg prøve med mango, det ser så sykt godt ut. Mmm!

 

// When we found out that the lump in my mother’s breast wasn’t cancer, we celebrated – of course! I’m so happy nowadays, I have no worries and it feels so goddamn great. We made sushi, which is super easy to make at home! We filled them with salmon, cucumber. Mmm!

summer vibes

Hei hei snupper! Gud, dagen i går var definisjonen på en perfekt sommerdag. Jeg hadde egentlig tenkt å poste dette innlegget før jeg forlot huset i går kveld, men ting skjedde så fort og jeg hadde nesten ikke samvittighet til å sitte inne i finværet og blogge. Ueeeh, kjenner jeg får så dårlig samvittighet, dere vet jo at jeg elsker å oppdatere dere! Men ja, what a day. Jeg vandret rundt i byen med Guro i et par timer, og så satt vi oss ned og bare nøt solsteken. Senere dro vi hjem til meg og laget oss mat før etterfulgt av skåling på terrassen. Med skinnende sol, utsikt over det fine nabolaget mitt og Idyll på høyttalerne kan jeg love dere at jeg koste meg! Føltes ut som om jeg var i en film eller noe… Jeg sier til de rundt meg: “TENK når det er vinter og vi sitter og ser tilbake på dette.” Det kommer til å føles helt uvirkelig, på samme måte som Florida i fjor føltes helt uvirkelig. Vel, og så dro vi i bursdag. To bursdager, faktisk! Haha, for en kveld. Etter mange timer med dansing dro jeg og Guro hjem for å legge oss, men så fikk vi plutselig besøk, så da ble det brått nach til langt på natt. Jeg kommer til å ha så sinnsykt mange minner fra denne sommeren.

Vi var i bursdag til vakre Sunniva!! Hun gikk i klassen min i fjor ♥ ♥

// Hey guys! Yesterday was a perfect summer day. I was supposed to make one more post, but the weather was so nice and the time went by so fast. I met Guro and we went to town, and we were just chilling in the sun with some snacks. It was SO hot!! Later we made food at my place and then we enjoyed a drink at the terrace. The sun was shining and we listened to summer songs – it felt like I was in a movie or something. I love life, seriously! Later we celebrated two birthdays. What a night, haha. After dancing for several hours me and Guro went home to sleep, but suddenly people came to our house so we didn’t go to sleep until late.

yesterday’s outfit

I går spiste vi en bedre middag hele familien + kjæresten til Håkon, så da følte jeg for å pynte meg litt ekstra. Favoritt-jumpsuiten min ble kveldens antrekk! :-)) Jeg elsker den, har allerede brukt den mange ganger. Blondearmene pluss at den er behagelig gjør at den lett blir en av favorittplaggene mine i garderoben. Liker dere antrekket?

Sko NLY, jakke Sheinside, jumpsuit Lookbookstore

// Yesterday I had a nice dinner with my family + my brother’s boyfriend, so I wanted to look a bit prettier. I wore this beautiful jumpsuit! I love it, have already used it a lot. The lace on the arms and the fact that the jumpsuit is so comfortable makes it one of my favorite pieces in my wardrobe. Do you like the outfit?

min iPhone

Jeg har fått utrolig mange spørsmål opp gjennom årene om jeg ikke kan vise appene mine… Vel, grunnen til at jeg ikke har gjort det enda er fordi iPhonen min egentlig er ganske kjedelig innholdsmessig. Jeg bruker veldig få apper – de jeg bruker blir heller mye brukt. Jeg har nesten ingen spill på mobilen liksom, jeg har bare aaaaaldri vært spilltypen…? Eneste jeg synes er gøy er Subway Surfers, lol haha. Men dere kan jo få ta en titt likevel! 🙂 OG SÅ KLART er bakgrunnen min marmor. Jeg elsker marmor

Her er bakgrunnsbildet mitt, og til høyre ser dere ALLE appene mine. Jeg har bare èn side og har alltid hatt det, fatter ikke hvordan folk klarer å ha 5-6 sider med apper…?! Jeg har samlet alle de unødvendige appene (som jeg ikke får til å slette, haha) i “Random stuff” og “Verktøy”, og de jeg har på hjem-skjermen her er de jeg bruker hele tiden. Jeg er helt avhengig av Snapchat, Messenger, Instagram, Meldinger, Telefon, Spotify og Mail, så disse ligger enkelt plassert på fremsiden uten noe mappe.

Her ser dere foto- og spill-mappen min. Som dere ser har jeg bare 4 spill, anbefaler faktisk Plants VS Zombies haha, jeg blir så sykt stressa når jeg spiller det, de zombiene går så saaaabla fort!! Og jeg tipper vel at redigerings-appene mine kan være kjekt for dere å se? Disse er jeg spesielt fornøyd med:

PS Express: Min favoritt! Det er her jeg redigerer alle mobilbildene mine. Her tar jeg for meg den grunnleggende redigeringen; kontrast, skarphet og lysstyrke. // VSCOcam: Denne appen bruker jeg gjerne etter å ha redigert bildet mitt i PS Express, for denne appen har kjempefine filtrer. F2 er min favoritt, som dere ser på bildet.

Photo Editor: Jeg bruker egentlig ikke denne appen så mye, men den er veldig grei å ha når jeg ønsker å endre form på bildet, som dere ser jeg har gjort her. Her kan man velge mellom masse ulike former på bildene, stilliiiig! // Squaready: Det er her man får blurry ramme rundt bildet. Såå mange av dere har spurt meg om det, så her har dere svaret. Elsker denne appen, synes det er så fint når rammen er blurry 🙂

// A lot of you wanted me to show my iPhone and which apps I use, so here you go! I have very few apps, but I use the ones I have a lot. I recommend PS Express, Squaready and VSCOcam when it comes to photo editing! I use them all the time.

watermelon sticks: how to

Hei og god morgen! I dag tidlig var jeg så ufattelig trøtt, haha. Jeg satt oppe litt for sent med Håkon og Erlend i går, men altså, det er jo sommerferie! Jeg har egentlig ikke noen grunn til å stresse – eneste som burde stresse meg er at jeg må komme meg ut i finværet. I dag skinner sola igjen, så vi får se hva jeg finner på i dag. Jeg vet nettopp på butikken for å kjøpe vannmelon, som dere vet har jeg fått helt dilla på det i det siste. Mange av dere lurte på hvordan jeg kuttet opp vannmelonen i slike “sticks”, og det tenkte jeg å vise dere i dag! Det er superenkelt, og jeg innbiller meg av en eller annen grunn at det smaker bedre slik… Hehe.

Du kutter vannmelonen først i to.

Deretter legger du den halve vannmelonen med toppen opp, og så kutter du bare i ruter slik som på bildet under.

Vips! Der har du vannmelon-sticks 😉

Test det ut, da vel. Wiiie! Nå skal jeg freshe meg litt opp før jeg kommer meg ut i finværet. Håpe sola skinner hos dere også!