svartrussen

Da har russebuksa kommet! Nei da, men det ligner i alle fall veldig på en. Jeg har ikke bestilt enda, men det ligger i alle fall en blå og en rød dress i handlekurven min. Dette er da gårsdagens outfit nummer 1, nummer 2 ser dere jo i forrige innlegg! Gud, for en digg bukse. Jeg har faktisk vært på utkikk etter en slik en lenge! Altså, en inntilsittende en. Alle er jo så store og baggy, men det er ikke helt min stil. Dette er mer som en vanlig svart bukse, med seler på. Cool!

Ellers tok jo vi klassebilde på torsdag, kan vise det til dere når vi får det om dere ønsker? :) På skolen vår er det en gyllen regel at det er kun 3. klassingene som får lov å kle seg ut på klassebildet, så i år var det endelig vår tur. Kanskje noen av dere husker at jeg spurte dere i et innlegg i 1. klasse om dere hadde forslag til hvilket tema vi kunne ha? Haha, lite visste jeg om at denne regelen gjaldt ettersom jeg var ny på skolen, så etter at noen av de daværende 3. klassingene hadde lest bloggen min fikk jeg gjennomgå…. i russetiden. Haha! Slipper den i år! Vi hadde på oss lab-frakker og briller fra kjemien, og her kommer jeg til det jeg egentlig skulle fortelle. Smarte Kristine klarte selvfølgelig å legge favoritt-liplineren sin (som er utsolgt i butikkene) i lommen på denne frakken, og det fant jeg ut i går, når vi hadde fri fra skolen og jeg stod hjemme for å sminke meg. Jeg innså først da hvor avhengig jeg er av den lille saken der! Jeg er en sånn person som ikke får ro i sjela mi når ting ikke er som det skal, så jeg kjørte strake veien til skolen, fikk en lærer til å låse opp klasserommet og lette gjennom SEKSTI lab-frakker før jeg endelig fant den. Desperat, hva da? Følte meg som den selvopptatte rosabloggeren der jeg stod, men altså… lipliner er en viktig greie.

Bukse Dr. Denim (Junkyard), sko Nike, genser Bik Bok

Jeg føler meg endelig fin igjen! Mamma laget tidenes hjemmelaget pizza som alltid smaker godt, men som i dag smakte helt fantastisk!

bloody

Heisann! Jeg hadde store planer om å oppdatere dere enda en gang i går før jeg startet på fredagens festligheter, men som vanlig løp tiden fra meg og jeg løp rundt i huset for å finne kostyme. Jeg endte opp med å være vampyr i går! Det ble falskt blod, svarte fargelinser og dramatisk sminke. Vi fikset oss som vanlig hos Guro – før vi dro videre til vors og deretter ut. Det var kjempegøy!! …. men herregud, dagen i dag er mindre gøy. I mine øyne er det få ting som er mindre sjarmerende enn å prate om fyllesyke, men søren altså. Kan vi ikke bare snakke om hvor forferdelig det er? For et år siden kunne jeg dra ut to dager på rad uten å kjenne det på formen omtrent. Jeg spratt gjerne opp av senga klokka 9 og tok meg en løpetur. Haha, det er jo bare helt sykt! Jeg har hørt at det bare blir verre og verre med årene – mulig at det stemmer? Ja ja, jeg sier meg i alle fall fornøyd med halloween 2015!

Synes dere jeg kler svarte øyne, da? Jeg synes det var dødskult, haha! Det var muligens gårsdagens største utfordring… Å faktisk å dem PÅ meg. Og smart som jeg var sparte jeg denne utfordringen helt til slutt – tårene rant jo som bare det. Men jeg fikk det til til slutt 🙂 Det er Guro som fikset sminken min, forresten!

stakkars justin bieber

Hei og god morgen! Da var mitt OD-bidrag ferdig. Jeg har vasket hele huset i dag, så nå skinner gulvet her, haha 🙂 Digg! Synes Operasjon Dagsverk er et utrolig flott tiltak. Jeg vet det er mange som ønsker å hjelpe til her i verden, men problemet er ofte at man ikke helt vet hvordan… Derfor synes jeg at en slik dag, organisert av skolen, er dødsbra. Det gjør det utrolig enkelt for oss å hjelpe! Det er deilig å vite at jeg er en av alle de ungdommene som har hjulpet til for at de i Chile, Argentina og Peru skal få oppfylt de reproduktive og seksuelle rettighetene sine. Det er bra jobba, folkens!

Ellers… Justin Bieber?! Det er så og si umulig å ikke få med seg hva som skjedde i går, med mindre man isolerer seg totalt fra Instagram, Facebook og nettavisene. Vet dere hva? Jeg synes folk burde prøve å sette seg inn i han sin situasjon. Tenk det enorme presset han har på seg hele tiden. Altså, han har mer tålmodighet enn hva jeg hadde hatt på den scenen. Måten han reagerte på var kanskje ikke helt slik den burde vært, men gjør vi ikke alle feil en gang i blant? Har vi ikke alle en dårlig dag, hvor vi lar humøret gå utover andre, selv om det kanskje ikke var meningen? Ikke fortell meg at du aldri har snappet på noen i familien din, uten grunn, etter en lang og kjip skoledag. Det irriterer meg at kjendiser blir sett på som mennesker som aldri gjør feil. Greia er, ALLE gjør feil. Tenk om hele verden skulle sett deg hver eneste gang du gjorde en ting som kanskje ikke er 100% riktig?

Jeg ser også at folk sammenligner dette med artister som har brekt beinet på scenen, men som fortsatt fortsetter showet. Det er STOR forskjell på å være fysisk sliten og ha vondt, enn å være langvarig sliten og kjenne at det eneste som mangler er en liten dråpe før glasset renner over. Han var jo faktisk syk og i dårlig form i går – likevel møtte han opp. Han orket vel ikke mer – han var sikkert dritsliten kan jeg tenke meg. Vi har alle vært der. Jeg har enkelte ganger vært så lei at jeg bare har sluppet alt av ansvar fra hendene mine, og det har garantert dere også.

Kjenner jeg blir helt sliten av alt maset angående gårsdagen. Folk må roe seg. Og ikke minst; respektere han.

let’s talk skin

annonse

La oss snakke om noe av det viktigste når det kommer til utseendet: hud. Jeg har brukt mer enn nødvendig tid på å bekymre meg for huden min opp gjennom årene føler jeg, men slik går det når man har ansiktet proppet fullt av urenheter og man helst ikke vil at folk skal se deg i trynet. Jeg var så ukomfortabel med meg selv. Det var ikke kviser, det var bare titalsvis av små prikker i hele huden som man bare kunne glemme å prøve å skjule med sminke. Etter et legebesøk for cirka et halvt år siden viste det seg at det var en stor solskade jeg hadde pådratt meg – og jeg fikk endelig det som skulle til for å “kurere” det. Nå er jeg nesten helt fin igjen, noe som føles som en BLESSING (seriøst). En god hudrutine har alltid vært viktig for meg – men kanskje enda viktigere nå. Jeg vil nødig tilbake dit jeg var!

Adore er en nettbutikk som selger ekslusive produkter for hår, hud og ansikt – og i samarbeid med dem skal jeg vise dere min nåværende hudpleierutine. Huden min er ganske sensitiv så jeg er alltid redd for å teste ut nye produkter til huden min, men Clinique er et merke jeg har stolt på i mange år så jeg følte meg mye tryggere når jeg påførte disse på huden for første gang. Jeg er helt avhengig av både rens + fuktighetskrem hver dag, i tillegg til en skrubb et par ganger i uka, så her kommer de produktene som står på badet mitt.


Rens her, skrubb her, fuktighetskrem her

Disse produktene anbefaler jeg altså på det varmeste! Tidligere har jeg bare brukt en hudrens fra matbutikken til 60 kr, så det sier seg selv at huden min skriker av lykke nå. Jeg føler meg SÅ ren og pen når jeg legger meg om kvelden! What a feeling. Om dere har noen spørsmål er det bare å spørre i kommentarfeltet forresten, jeg skal svare så godt jeg kan med den kunnskapen jeg har. Vil absolutt tørre å påstå at jeg har lært en del om hud opp gjennom årene 🙂

Pssst! Rabattkoden krissy20 gir dere 20% på hele Adore sin nettbutikk 🙂

den kjipe bivirkningen

Du må regne med å gå med ørkenlepper i et halvt år. MEN om det er verdt det? Absolutt. Jeg foretrekker heller å ha med meg en Carmex i lomma til enhver tid, i stedet for å ha trynet fullt av kviser. Jeg er utrolig heldig med at huden min ikke er tør lenger da (det var kun de første ukene av kuren), så det er kun leppene som er bivirkning hos meg. Jeg er evig takknemlig! Og ja, jeg har to fine rynker rundt munnen… De irriterer meg utrolig mye!! Haha.

GOD HELG A! Er det flere som har OD-dag i morgen? Det må være en av de beste dagene i løpet av skoleåret spør du meg, hehe. Jeg gleder meg nesten litt til å jobbe i morgen, jeg! Her har jeg store planer om å sette på alarm 07:30 og kjøre full guffe på anlegget mens jeg rydder og vasker huset. I fjor var jeg ferdig etter et par timer bare, så jeg ser egentlig på morgendagen som en fridag. Helt okei deeet, da 🙂 Og så blir mamma glad, hihi! Det er få ting hun verdsetter mer enn et ryddig og strøkent hus, altså. Er nok henne jeg har det fra, jeg er så ufattelig ryddig av meg at det nesten er plagsomt. Om jeg kommer hjem fra en venn klokka 12 på kvelden og det er skole dagen etter bare MÅ jeg rydde rommet mitt før jeg legger meg. Det er på grensen til manisk, liksom. Haha…

Dette er en outfit for noen dager siden. Genseren er fra Junkyard, direktelink her. Herrefred, så deilig det var med litt sol. Det blir jo bare mer og sjeldent nå, så de få gangene jeg kjenner solstrålene varme ansiktet mitt er virkelig hellige. Venter allerede til at mørketiden snur i desember igjen, jeg! Det er jo faktisk ikke lenge til, haha.

Hva skal dere gjøre på Operasjon Dagsverk, da? Om dere går på videregående, så klart 🙂

all that glitter

Annonselenke

Two piece dress from Nelly HERE

Denne kjolen her…. Herregud, den er bare SÅ FIN!!! Annette Haga did it again! Kolleksjonen hennes er virkelig on fleek, og om dere ønsker dere en av godbitene i garderoben selv burde dere kjappe dere før alt blir utsolgt. Jeg ble helt i ekstase når jeg tok denne på meg, for fy søren, for en vakker kjole. Jeg føler meg som en prinsesse med alt det glitteret… ♥ Kan nesten ikke vente med å bruke den. Materialistisk lykke, oh YES!

Likte dere den like mye som meg?

college jacket

Denne jakka er jo bare helt rå! Den er fra et av mine favorittmerker for tiden, Adidas. (Fra Junkyard) Jeg liker den litt sportslige chic-stilen, om man kan beskrive det sånn..?

Hei til dere, forresten! Onsdag, den værste dagen i uka å våkne på. Å vite at jeg må dra meg opp fra senga for å pangstarte dagen med to timer gym… Nei fysj, den følelsen er så håpløs. Men følelsen etter de to timene med gym?! Den er fantastisk! Som dere kanskje har merket har jeg ikke pratet så mye om trening i det siste, rett og slett fordi at det har blitt lagt fullstendig på hylla nå som jeg ikke kan løpe ute lenger. Og jeg har ikke litt dårlig samvittighet engang… Det er det som er så ille, haha. Så de to usle gymtimene i uka jeg får mulighet til å bevege kroppen setter jeg stor pris på! Det er jo så ufattelig deilig å trene. Jeg har planer om å gjenoppta styrketrening på Spenst igjen nå i vinter, men det får vente litt til. Kroppen har ikke vondt av å slappe litt av vel, hehe. Jeg er veldig lett-trent på kondisjonsfronten i alle fall, det er jeg utrolig heldig med. Det skal MYE til for at jeg kommer ut av form, faktisk! Jeg kjente ikke noen stor forskjell etter å ha hatt kyssesyken og treningsopphold i månedsvis i fjor, liksom.

Da var det nesten helg. Åååh, nå er det bare en dag til med skole, og så braker det løs med halloween og langhelg :-))) Jeg skal til byen etterpå for å finne effekter til kostymet mitt, og jeg håper alt går etter planen, haha.

chill uke

For en chill uke! Jeg har ikke noe spesielt jeg må gjøre av skolearbeid etter skolen, og den følelsen… den er rett og slett fantastisk. Så i dag har jeg bare vimset rundt og gjort akkurat det jeg har følt for. Blogget, pratet med samarbeidspartnere, bestilt litt nytt fra Nelly (hehe), ryddet rommet og sett en episode Modern Family. Deilig tirsdag, aaah! Nå skal jeg ut døra og møte russebil-jentene, vi skal nemlig se på bil 🙂 Jeg har seriøst null peiling på bil haha, så alt jeg har å bidra med er å se om den ser bra ut, praktisk sett liksom. Haha! Heldigvis får vi hjelp av en som kan mye om bil da 🙂

Nå skal vi straks møtes, så jeg burde hive meg i bilen og komme meg avgårde. Håper jeg rekker å se en episode til før jeg legger meg i kveld, jeg kjenner jeg er SÅ klar for å ligge paddeflat i senga med det nye sengetrekket mitt med Netflix fremfor meg. Det er så undervurdert å avslutte kvelden slik.. I alle fall for meg, jeg er nemlig ikke så vant til å se på serier. Det var først i slutten av sommer at jeg faktisk begynte å bruke Netflix’en min, haha.

Jeg har mye nytt i garderoben min å vise dere! Her er en liten sneakpeak, jeg viser dere flere bilder av denne looken straks.

Hvis jeg skal se EN serie, hvilken er et must? Jeg har bare sett Gossip Girl, Criminal Minds og Modern Family. Er relativt ny i serieverdenen med andre ord.

et genialt tips mot kviser

Det er ingen tvil om at kviser er dritirriterende. Dere husker den gigantiske kvisa midt på kinnet som jeg maste om i går? Jeg våknet i dag og den var ENDA større. Så jeg brukte halve morgenen på å skvise den så flat som overhode mulig, og det endte i grunn bare med at kvisa ble om til et sår.

…. bare sånn i tilfelle dere lurte, da. Så i dag satt jeg i timen og tenkte “søren, what to do?” – og da sendte jeg snap til min kjære hudpleie-gründer, Vemund, som anbefalte meg å kjøpe Tweezerman Pimpeextractor. Så da bar det avgårde til Vita Exclusive med en gang friminuttet ringte!

Hvordan i all verden skal denne fjerne kviser da? Jo, i stedet for å ødelegge huden med negler og Q-tips for skvise kvisene bruker man heller den her. Slik unngår man unødvendige arr, sår og irritasjoner i huden – dere vet jo hvordan man ser ut etter å ha prøvd å ta kvisa med neglene… Når jeg gikk til hudlege for solskaden så brukte hun et slikt verktøy for å få ut talgen i huden faktisk, så denne anbefaler jeg absolutt.

Den mest skånsomme måten å fjerne en kvise på er å stikke en nål i på kvisen og presse ut innholdet med denne. Visste du at når du ikke stikker hull på kvisen er sjansen mye større for arr? Med en nål vil du kun få et ørlite hull i huden, mens når du står og presser uten noe hull vil huden “sprekke” opp og merket, eventuelt arret, blir mye større. Med dette verktøyet får du også ut mye mer av talgen, for som dere sikkert vet så ligger talgen i en slags “pose” dypt ned i huden, så dersom man bare står og presser på overflaten vil mye av innholdet fortsatt ligge igjen nederst.

Som dere ser har den to ulike størrelser, så den kan brukes til både kviser og hudormer.

Nå kan kvisene bare prøve seg! Jeg er forberedt 😉

snapchat

Halla! Fy søren, så deilig å ikke måtte starte uka med å øve til prøve. Så jeg har jobbet med et innlegg som skal handle om hudpleie-rutine! Det kommer om ikke så lenge. Hud ass, det fortjener et eget innlegg spør du meg. Men ja, ellers har jeg bare chillet. Det vil si… løpe rundt i huset med rt-sanger og plaget livet av broren min. (Han er altså svært lite fan av disse sangene, haha)

Og så har jeg fått en haug av sangforslag av dere, etter at jeg skrev på Snapchat at dere måtte komme med forslag i kommentarfeltet mitt. Så gøøøy! Jeg har lenge tenkt på å begynne å poste litt mer på mystory, hva sier dere til det? Jeg føler meg mye “nærmere” dere når jeg er aktiv der, spesielt når det faktisk er toveiskommunikasjon 🙂 Det er jo egentlig bare utrolig gøy for min del, og sikkert dere også, så jeg skal prøve å bli litt flinkere til å poste der også. Wohooo!

Snapchat username: kristineul

Nei, nå får jeg komme meg i dusjen og etterhvert finne senga. Er klokka halv elleve allerede?!