happy new year

The most beautiful woman in the entire world. <3

Jeg sier det hvert år; mamma lager den beste stuffingen! Så tallerkenen min består hovedsaklig av stuffing med kalkun, i stedet for kalkun med stuffing. Hehe.

Og plutselig innså jeg at jeg må begynne å trene rumpe. 2016 er året, dere.

Jeg har egentlig ikke så god tid nå, men jeg MÅ bare inn og ønske dere godt nyttår før året er omme. Godt nyttår kjære lesere!! Jeg håper dere har det fint i kveld, og at dere går inn i det nye året med mennesker dere er glad i. Det er jo til syvende og sist det som betyr noe, eller hva? Vi har nettopp spist middag, og nå går turen straks på vors før vi drar videre på nyttårsfest senere i kveld. Jeg har troa på en bra avslutning på 2015, iiih!

Tusen takk for enda et år da, dere! Jeg setter uendelig stor pris på at dere fortsatt er her med meg, det er noe jeg virkelig aldri tar for gitt. Gleder meg halvt ihjel til å ta dere med på nye eventyr i 2016! La oss gjøre det kommende året MAGISK.

jeg har flest likes i norgeDe siste dagene har jeg fått melding fra mange folk jeg kjenner som har spottet meg på 730.no, hvor de har laget en liste over de 20. mest likte nordmennene på Instagram i 2015. Jeg ligger på 1. plass, og i løpet av et år har nesten 10 millioner trykt liker på bildene mine. Wow. Det er veldig gøy! Lille Kristine fra lille Førde. Hah, hvem hadde vel trodd det. Det går liksom ikke helt opp for meg, og det har det heller aldri gjort tror jeg. Jeg bare gjør det jeg elsker, and that’s it. Jeg setter enormt stor pris på at så mange mennesker liker det arbeidet jeg gjør. Det som er morro med Instagram er at jeg husker jeg aldri forstod helt greia i starten. Jeg var sent ute, eller ikke sent, men jeg var absolutt ikke først ute. Er det ikke kjedelig å bare dele bilder da, tenkte jeg. Jeg hadde jo blogg, så jeg holdt meg til det. Men brått var jeg med i dette bilde-samfunnet jeg også, uten noe intensjon om å få mange følgere. Så når folk som intervjuer meg spør hvordan det hele skjedde har jeg ikke noe svar utenom at jeg bare var meg selv og gjorde det jeg elsker. Jeg løp rundt i nabolaget mitt og tok bilder. Satt sammen kule outfits. Hadde det gøy. Jepp, der har dere det.

tonight’s look

inneholder annonselink

Tonight’s outfit! Kjolen er utsolgt allerede, men skoene finner dere på Nelly HER. Det må bli en av mine favoritter i skogarderoben! De ser like bra ut til bare legger som de gjør til bukser.

Er ikke kjolen fint på? Åh, jeg elsker den, synes den er så spesiell. Skiller seg ut fra alle andre kjoler jeg har. Hei og god dag, forresten! Nå er det ikke lenge igjen av 2016, gitt. Jeg gleder meg til å legge 2015 bak meg, men et nytt år skremmer meg litt i år. Mest sannsynlig fordi jeg vet det vil skje mange forandringer i det kommende året. Jeg vet at jeg er klar for forandringer nå, men det er alltid litt skremmende likevel. Flere som er i samme posisjon som meg og skal flytte ut neste år? Jeg har liksom bodd hjemme i 18 år. Hallo! Mange av vennene mine har bodd hjemmefra siden starten av videregående, så jeg føler meg svak og lite selvstendig om jeg ikke klarer det her. Men gjett hva? Jeg fikser det. Har man riktig innstilling får man til det man vil 🙂

For øyeblikket sitter jeg og spiser rester fra gårsdagens middag. Altså, nam! Naboene mine kan å lage tapas. Det var så mye godt på kjøkkenet i går kveld, aaah. Nå må jeg gjøre siste touch up på sminken før jeg drar avgårde i bursdag til Frida (vi er i samme russebil!), som endelig er blitt 18 år. I dag blir det en tur på byen! Jeg skal ha på meg antrekket dere ser her, og jeg bare lurer: tør noen å vedde på hvor mye jeg kommer til å tryne? Dette er absolutt ikke dansesko! Men pokker, de ser så bra ut at jeg bare må ta sjansen.

Om dere vil følge meg i løpet av kvelden, så add meg på Snapchat da vel! Jeg heter kristineul.

jeg elsker deg

Du har vært der for meg siden dag 1. Livet mitt har vært en berg- og dalbane de siste årene, men du har alltid stått ved min side. Mennesker kommer og mennesker går, men du er der. Da vi møttes for første gang for et par år siden forstod jeg fort at jeg likte deg. Helt ærlig trodde jeg ikke at båndet våres kunne bli sterkere. Men faen, her er vi. Jeg elsker deg. Der sa jeg det. Jeg er avhengig, på ekte. Jeg hater å være avhengig, for helst vil jeg være selvstendig. Men du gir meg en følelse ingen andre kan gi meg, og den følelsen vil jeg aldri bytte bort mot noe. Helt ærlig har jeg prøvd mye forskjellig der ute, men ingen kan sammenligne seg med deg. Du gir meg noe å se frem til, hver dag. Dagene er fylt av glede og tilfredsstillelse når jeg er med deg. Vi har jo til og med begynt å spise alle måltidene våres sammen. Hah. Det er ikke alle som vet det, men vi to, vi vet det. Da vi møttes for første gang for et par år siden hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at vi skulle ende opp som dette. Vi pleide jo bare å være sammen maks en gang i uka i starten. Nå orker jeg ikke en eneste dag uten deg. Går jeg en dag uten deg, må jeg anstrenge hver eneste celle i kroppen for å ikke tape i kampen mot savnet. Jeg har reist mye det siste året, og det har vært tøft. Selv om vi ikke er helt adskilt fra hverandre når jeg er på reis så er det liksom ikke det samme som når jeg er hjemme med deg. Så det er sånn her det er å elske? Jeg får liksom ikke nok. Desto mer jeg får av deg, desto mer vil jeg ha av deg. Når vi er sammen får jeg en slags brusende lykkerus i magen. Og du? Du er den første jeg tenker på når jeg sperrer opp øynene om morgenen, og den siste jeg tenker på før jeg lukker øynene igjen om kvelden. Det som suger er at det koster penger, mye penger, for at vi skal få være sammen, men helt ærlig har pengene aldri spilt noen rolle for meg. Så lenge jeg får være med deg, er alt fint. Penger betyr lite i en slik sammenheng. Hah, det var rart å prate om dette. Jeg har ikke vært så åpen om dette tidligere. Kanskje fordi jeg har vært… redd? Ja, jeg tror det. Jeg er redd for hva folk vil si. For folk har alltid en mening om noe. Jeg hater at andre skal si hva som er bra for meg og hva som ikke er bra for meg. Er det noen som vet hva som gjør meg lykkelig, så er det meg, og ingen andre. Og det er du, kjære Pepsi Max, som gjør meg lykkelig. Jeg elsker deg.

intervju og innkjøp

inneholder annonselinker

Heisann! Denne dagen har vært fin. Jeg og Vemund ble intervjuet i akkurat en time, og vi pratet stort sett bare om hvor det hele startet, hvordan det er å være blogger/gründer i en så “liten” by, og hva planene våres for fremtiden er. Spennende, spennende! Artikkelen blir fremstilt på en litt morsom/hverdagslig måte, så jeg gleder meg faktisk til å lese den selv. Skal sørge for å gi beskjed til dere når den er live!

Lite fotovær i dag, altså. Her blåser det som bare det!! Men jeg er fortsatt like blid, da 🙂 Jeg driver forresten og kikker på kamerautstyr på nett nå! Kjøpte meg jo nytt kamerahus nå i høst, men den har ikke innebygd blits, så jeg vurderer å kjøpe en ekstern en. Eller, jeg skal kjøpe det. De eksterne blitsene gir mye mer lys enn de vanlige, så da tror jeg at jeg skal få til noen stilige bilder. Iiiih, fotografering er så gøy!

Jeg fikk tilbake jakken og lommeboken min i dag, forresten! Det første jeg gjorde var så klart å dra på butikken og kjøpe 6-pakning med Pepsi Max. I samme sleng hentet jeg en pakke med klær jeg har bestilt fra Nelly. Tenkte jeg kunne vise innkjøpene slik jeg gjorde i gamledager! Det vil si… for tre-fire år siden. Haha. Blir selvfølgelig å ta bilder av klærne på etterhvert også, da blir det litt enklere for dere å se hvordan plaggene faktisk er.

Skoene er utsolgt allerede, men du finner helt lik modell i svart herDisse her er bare så deilige å se på. I mean, look at theeeem.

Marineblå kjole her, hvit her, korallfarget her

Dårlig bilde av den hvite og korallfargede, men dere får se de på ganske snart. Men den blå, dere?! HVOR FIN ER IKKE DEN? Jeg falt fullstendig for den. Fatter ikke at en kjole kan være så gjennomført engang. Den ser veldig classy ut på også, spesielt med gullhælene til. Tror jeg skal gå med den enten i morgen i bursdag, eller på nyttårsaften 🙂

Her i huset er det som sagt duket for tapaskveld, så jeg venter på at gjestene skal komme slik at jeg kan snike med meg litt mat, hehe. Det blir full fest for de voksne her i kveld, så jeg og Ingeborg skal sette oss i loftstuen og se en film mens vi spiser middag sammen. Kjempekoselig!

tuesday

inneholder annonselink

God morgen, solstråler! I dag har jeg en skikkelig GOD følelse i kroppen! Du vet når ting bare går på gli? Oh yes, i dag er den dagen. Brusen smaker godt (LOL), sminken ble fin og humøret er på topp. Mamma og pappa skal ha tapas-fest med naboene i dag, så her hjemme går det i vasking av hus og dekorering av bord. Mens jeg bare går rundt og chiller, hehe. Stressnivå: 0. I dag tar jeg turen til byen! Jeg skal på et intervju klokka 1, og denne gangen er det sammen med min kjære Vemund. Det blir gøy! Han er jo gründer, mens jeg er blogger, så selv om jeg ikke vet så mye om selve intervjuet enda er det ikke så vanskelig å gjette hva det vil gå i.

Nå får jeg komme meg inn på badet og fikse meg, før jeg drar avgårde og møter dem på kaféen. Ååh! Det minner meg på at jeg må se og skrape sammen noen mynter så jeg kan kjøpe meg en kopp te. Denne frøkna mistet nemlig både jakke og lommebok på byen! Jeg lot jakka mi henge igjen i klesgarderoben (med vakter), og i går var den borte… 13k rett i dass. Pokker 🙁 Får håpe det dukker opp, inntil videre får jeg bare lære meg å ikke ha med meg verdisaker når jeg skal ut.

Skirt from Nelly HERE. De fleste gikk for kjole denne kvelden, men jeg var bare ikke så keen på det. Så da ble det glitterskjørt, en svart genser og høye strømper. Følte meg mye mer komfortabel i det 🙂

Bildene er altså av meg og Vemund i forrigårs! Vi hadde ikke sett hverandre på lenge, så det var kjempekoselig å møtes igjen!! Se så glad jeg er når jeg er med han. ♥

yesterday’s outfit

Jacket from NA-KD. Her er gårsdagens antrekk. Elsker, elsker denne jakken! Vet med meg selv at denne blir en favoritt fremover, jeg er så svak for store fuskepels-jakker.

Gårsdagen var kjempemorro! Jeg og Synnøve fikset oss sammen hos meg, før vi dro på vors, og deretter ut. Det er jo sååå mange ute nå i jula, så mange at det er umulig å ikke ha det gøy! Jeg har alltid trodd at det er kjedelig å dra ut på byen, men de få gangene jeg har erfart bylivet har det vært sykt bra. Det kommer jo selvfølgelig veldig an på folkene og ikke minst musikken, da… Om musikken er dårlig kan det faktisk ødelegge hele kvelden min. Jeg vil synge og danse til sanger jeg kan teksten til, halloo!!

I dag har jeg sovet leeeenge, og så har jeg sett på tv stort sett hele dagen. SINNSYKT deilig med ferie! Når jeg slapper av for mye får jeg av og til den der “oi, er det noe jeg burde ha gjort i dag?”-følelsen, og jeg tipper det er den ekstremt hektiske perioden før jul som fortsatt henger litt igjen i meg, haha. Ellers har jeg lagt litt planer for resten av uka! Skal blant annet på intervju, en dagstur til Bergen og ut to ganger til før helga ringer inn, så dette blir ingen rolig uke, ass. Men jeg har slappet såpass mye av nå, at jeg tror batteriene er ladet og vel så det.

Hva synes dere om antrekket, da? ♥

sneak peek

Jacket from Na-kd

Omg!! Denne jakken er SÅ fantastisk deilig! Som dere vet er jeg utrolig glad i fuskepels-jakker, det er seriøst min lille guilty pleasure… Om venner og kjente av meg spotter en pelsjakke på butikken tar det ikke lang tid før jeg har fått snap av det. Haha! Men det er jo så fint, i tillegg passer det til sånn cirka.. alt? Synes det ser like bra ut til jeans og sneakers, som en fin kjole og heels.

Jeg viser dere fullstendig antrekk i morgen 🙂

gingerbread

Hei og god dag! Hvordan har dere det? Her går det i sene kvelder, sene morgener og bare latskap. Elsker det!! I dag bestemte jeg og lillesøsteren min oss for å pynte pepperkaker, er det noe som gir meg julestemning så er det nettopp det. På grunn av mangel på pynt måtte vi ty til smågodt-posen, så vi danderte de ulike hjertene med både sjokolade og vingummi. Her ser dere noen av resultatene! Synes det ble litt stilig jeg, hehe. Elsker pepperkaker, spesielt når de er pyntet!!

I dag har vi pause fra julemiddag, og for å være ærlig gjør det meg ingenting. Blir fort lei, ass! Så i dag er det taco som står på planen, og siden jeg og Ingeborg er snille piker tar vi på oss ansvaret å mekke middag i dag. Senere får jeg besøk av Synnøve! Håper dere får en fin 3. juledag ;*

my eyebrow story

Så, la oss snakke om øyenbryn. Et av de viktigste utseende-momentene for oss jenter. Jeg var en av de som “vokste opp” i en ungdomsperiode hvor det var trendy å barbere av seg halve brynet. Så hva gjorde jeg? Jeg fant så klart frem barberhøvelen til mamma på badet og dro den vertikalt nedover trynet mitt. Dette fikk desverre sine konsekvenser, og det tenkte jeg å vise dere nå. Ikke mye eyebrows on fleek her i gården, ass! Kan noen lære meg dette populære eyebrow gamet eller?

SO THIS IS WHAT WE GOT TO WORK WITH

Det var ikke mangel på bryn her, som dere kan se. Her hadde jeg aldri rørt brynene min, bare latt dem vokse.

OH, RAZOR IS A GOOD IDEA

På denne tiden husker jeg at det var om å gjøre å ha brynene lengst mulig fra hverandre. Så da tok jeg barberhøvelen fatt da, vel!

HELLO EYEBROW PEN

Og så ble man introdusert for øyenbrynspennen. Elsker den runde kanten på brynet til venstre. Aah.

THIN BROWS IS THE SHIT

Bildene taler for seg selv. Jeg blir sliten av å se på.

NO, WAIT.. BLACK AND THICK BROWS IS THE SHIT

Altså. Hva skal man si? Jeg husker denne perioden varte lenge. Jeg farget brynene mine med den svarte øyenbrynsfargen fra Depend annenhver uke (sammen med broren min, haha. Husker da vi farget dem på lillejulaften og vi gikk med ASFALT-BRYN på julaften dagen etter!!), og jeg sørget for å tegne dem hardest og tettest mulig hver eneste dag. Halvparten av kommentarfeltet mitt bestod av negative kommentarer om brynene mine, men jeg gikk meg vel litt blind. Jeg prøvde faktisk å tone dem litt ned enkelte ganger, men da følte jeg meg bare rar i ansiktet.

IT’S GETTING BETTER

Her begynner det å komme seg. I 2015! Søren meg på tide.

THAT HARSH LINE THO

Hva skjer her a?! Plutselig fikk jeg for meg at jeg skulle ha en TYKK strek nederst på brynet mitt, tydeligvis.

BROWS AT THE MOMENT

Så ja, her er meg nå, da. Uten sminke på brynene til venstre, og med sminke på brynene til høyre. Synes det begynner å komme seg, men det synes jeg for så vidt hele tiden… Helt til jeg ser tilbake på bilder sånn 5-6 måneder bak i tid og bare “hva pokker tenkte jeg med?”. Gjør vel sikkert det om disse brynene her også om en liten stund, haha.

Er det flere som sliter med å få øyenbrynene on fleek? Jeg synes det er helt motbydelig vanskelig, jeg!