kriss tipser: hvordan gløde

I dag tenkte jeg å komme med et sykt bra tips til dere! Dette er ikke reklame-basert, bare en helt vanlig anbefaling. Brunfarge er noe jeg får mye spørsmål om her på bloggen, spesielt når det kommer til spesielle anledninger. Jeg har som dere kanskje vet kuttet ut solarium 100%, og nå bruker jeg kun selvbruning!

How to glow?

Men hemmeligheten min for å få ikke bare en brunfarge, men en “glødete” brunfarge, er denne smarte saken her. Body Bronzer! Nå har jeg kun testet den her fra gloMinerals på markedet, men jeg kan i alle fall si at jeg er sinnsykt fornøyd med den. Jeg gikk nettopp tom og har tenkt å bestille meg ny 🙂 Greia med body bronzer er at du kan påføre den sånn seriøst 10 minutter før du drar i bursdag (du bør helst ha et lite grunnlag med selvbruning på, da) – og så er du good to go! Glødende, brun og smoking hot. Yes!

gloMinerals får dere kjøpt på de fleste sminkebutikker på nett, så bare søk på Google – da får du opp mange alternativer.

Puss och kram!

black

Leather jacket Chiquelle, fake fur vest Shein, shoes H&M, sunglasses Ray-Ban

Jeg merker at jeg har begynt å kle meg mye i svart den siste tiden. Det.. skremmer meg?! Jeg vil ikke være den jenta som alltid går i svarte emoklær liksom, men når jeg står og velger dagens antrekk er det liksom de svarte plaggene som skriker til meg. Haha.

ukens spørsmål #86

Er rumpa du muskler eller gener, haha? Har du trent den opp til den formen den har eller er den bare slik naturlig?
Haha! Den lille stumpen min har alltid vært slik, jeg har aldri trent meg til noe form eller størrelse. Jeg har kanskje tatt et par serier med utfall i løpet av mitt 19 år gamle liv, men that’s it, haha. Har veldig lyst å begynne å trene rumpe, jeg prater liksom ofte om det… Men bahh, det er jo så ork!

Kan du ha vegetarianske oppskrifter på bloggen?
Absolutt! Tenkte å prøve meg på det fremover, så dere skal ikke se bort ifra at dere blir spammet med litt veggis-mat. Jeg elsker å prøve ut nye ting på kjøkkenet, så det er bare gøy for meg 🙂 Og dere!

Har du regnskapsfører?
Ja. Selv om jeg har regnskapsfører er det jo så klart mye som må fikses og administreres selv også, men heldigvis har jeg en pappa som hjelper meg mye på den fronten.

Hvilken selvbruning bruker du for å få den “gløden” du har?
Jeg bruker en bodybronzer fra GloMinerals, faktisk! Bodybronzer er en helt genial greie on the go. Jeg synes det er så stress å måtte styre med selvbruning før jeg skal noe, spesielt hvis det er spontant, så da smører jeg heller litt body bronzer på armer og bein. Fargen kommer på med en gang og man får i tillegg en superfin glød som dere ser på bildet her!

Hvem er favoritt-artisten din? Og hva er favoritt-sangen din?
Jeg har faktisk ikke noen favoritt-artist jeg, det henger nok sammen med at jeg hører på mye forskjellig innen musikk. Jeg hadde en periode (egentlig hele VG1) hvor jeg var helt obsessed med Lady Gaga og albumet hennes ARTPOP, da. Herregud, de sangene er kunst. Ekte kunst. Men ja! Favorittsangene mine? Jeg elsker Carry You Home – Zara Larsson, Old Thing Back – The Notorious B.I.G, Our Story – Mako. Det er sanger jeg har hørt på i lang tid, og som jeg egentlig aldri blir lei av.

Hva skal du i sommer?
Jeg har mange planer! Ingenting er bestilt enda, men jeg har mye potensielt i sikte. Det som er bestemt er i alle fall Kypros med Veronika og to venninner av henne, og der blir vi i en uke. Er mulig at vi stopper i Istanbul på vei dit og blir der et par dager først, men enn så lenge har ikke mamma og pappa sagt nei til akkurat det, haha.. Så vi får sjå! Men ja, og så skal jeg på surfecamp med Veronika (tror det er i sommer i alle fall), Findings i Oslo og kanskje en sydentur med venninner. (Det ble jo ikke noe av i fjor, hehe) Jeg har også blitt spurt om å være med på et spennende prosjekt i Oslo i sommer, jeg kan ikke si hva enda, men om det går i boks skal jeg fortelle dere så fort jeg kan. Da blir jeg nok isåfall værende i Oslo en del også! Og så…. skal jeg jo flytte?! Eeeeeh?! Crazy!

Jeg kan lage et “mine planer for sommeren”-innlegg når ting er spikret.

Har du noensinne gjort noe med håret ditt når det kommer til farging?
Nei, fargen jeg har er naturlig. Trives godt som rødhåret, jeg!

Hvor kjøper du mesteparten av klærne dine?
Nelly.com! Handler omtrent bare der nå. De har liksom alt det jeg liker, og så er det så lettvint å handle der 🙂

Har du noen gang vurdert silikon? Jeg bare lurer, siden jeg har små pupper selv og vil gjerne høre hva du tenker om det.
Nei. Jeg har mange ganger tenkt at det hadde vært gøy med bittelitt større bryst, men jeg har aldri vurdert å ta silikon av den grunn. Hovedgrunnen til det er faktisk så enkelt at jeg synes ikke at silikon er så fint. Dette er absolutt ikke ment negativt til dere som selv har silikon – jeg regner med at dere gjorde det for deres egen del og at dere ikke tar dere nær av min personlige mening. Jeg synes bare det ser så obvious ut når man har silikon-implanter i puppene. Ikke i alle tilfeller selvfølgelig, men som oftest, føler jeg da. Du ser liksom ganske kjapt om puppene er ekte eller ikke, og i tillegg får det dette glamour-preget over seg.

Har du tips til en god frokost som er lettvint å lage?
Hva med mashed avocado toast? Ah, det er så godt, og det gjør magen superblid og fornøyd! Slik gjør du: rist brødet ditt, hell over litt olivenolje, mos avokado og ha det på brødet, strø over salt + pepper + hvitløkskrydder, og så topper du med tomatskiver. Dette er helt seriøst en fest for munnen 🙂

Kan du fortelle om valgfagene du har?
Dette er det MANGE som spør om! Tror jeg har svart på det før, men jeg tar det en gang til ettersom spørsmålene stadig gjentar seg i kommentarfeltet.

I 2. klasse valgte jeg internasjonal engelsk, IT, S1 og media. Disse fagene var jeg veldig fornøyd med! Engelsk var et greit avkoblingsfag som man ikke trengte å jobbe så mye med, s-matten var stort sett bare repetisjon fra 1T, IT var utrolig gøy (vi laget blant annet websider og jobbet en del med Photoshop) og media var bare sykt chill.

I 3. klasse valgte jeg samfunnsfaglig engelsk, IT2 og S2. Samfunnsfaglig er litt vanskeligere enn internasjonal, men det funker liksom. IT2 var enkelt frem til jul for da jobbet vi med animasjoner, men etter jul har vi begynt med koding og jeg HATER DET. Det er ikke koding av websider (det gjorde vi i fjor og det var bare gøy), nei, vi driver med koding i forhold til programmering. Åååh, jeg hater det så sinnsykt, dere aner ikke. Angrer egentlig veldig på at jeg valgte IT i år, men jeg har realfagslinjen så jeg måtte gå videre på to av realfagene mine, derfor ble det slik. Jeg hadde 6 i IT i fjor, og nå har jeg 4 liksom. Frykter seriøst stryk på eksamen, om jeg er så heldig å komme opp i IT. Det er faktisk HELT krise, haha.

Hvilket hotell bodde dere på i New York? Anbefaler du det?
Vi bodde på Hotel Pennsylvania, og det var ikke sånn sykt bra, nei. Hotellfrokosten var dødskjip, det var bare loff og haugevis av kaker, haha?! Typisk USA, ass. Men altså, vi var veldig lite på hotellrommet ettersom vi hadde planer stort sett dagen lang, så for meg og mamma spilte det ikke så stor rolle. Det positive var at det lå i 7th Avenue i Midtown, så vi kunne gå til for eksempel Times Square uten noe problem 🙂

Er det farlig å drikke under en Isotretinoin-kur?
Ja. Du må ta regelmessige blodprøver for å sjekke at leververdiene er slik de skal være, og om de ikke er det får du ikke skrevet ut flere resepter. Det anbefales egentlig ikke å drikke under kuren, men om du klarer å begrense deg og er typen som ikke trenger å havne i grøfta hver gang du er ute så går det nok fint. Jeg anbefaler virkelig å være forsiktig!! En ødelagt lever er en ødelagt lever, det er ikke noe man bare “fikser”. Jeg vet om mange som går på denne kuren og som rett og slett bestemmer seg for å være avholds til de er ferdig, og det er nok en smart.

Har dere spørsmål til neste ukens spørsmål?

kan ikke alltid være heldig

inneholder annonselenker

(everything from nelly) faux fur jacket HERE, dress HERE, boots HERE

Til dere som tror at bildene vi bloggere tar alltid blir fine, her har dere et fint eksempel som motsier nettopp det. Dette er et antrekk fra juleferien, og som dere ser er været ræva – så bildene ble kjipe og dermed ser jeg veldig kjip ut også. Haha, ANER dere hvor forbanna jeg blir når jeg har satt sammen et fint antrekk og så får jeg ikke knipset fine bilder av det?! Det er nesten litt skummelt… Ja ja, man kan ikke alltid være heldig med bildene. Jeg poster dem likevel her i stedet for å kaste dem i søppelkurven 🙂

Og nei, jeg gikk så klart ikke med dette antrekket ute. Vi skulle spise julemiddag og da måtte jeg så klart benytte meg av en anledning hvor jeg kunne pynte meg. Story of my liiiiiife.

Hva synes dere om antrekket? Eller bildene? He-he..

mine favoritt-kontoer på Instagram

Mange av dere lurer på hvor jeg henter inspirasjonen min, og svaret er veldig enkelt: Instagram. Dette er jeg nok ikke alene om! Her kan man jo velge og vrake i alle mulige kategorier, så står jeg fast med dagens antrekk eller trenger jeg inspirasjon til middag hender det ofte at jeg fisker frem mobilen min og scroller gjennom feeden min. Som blogger er jeg helt avhengig av inspirasjon til enhver tid, så jeg bruker Instagram utrolig mye. Kanskje enda mer enn jeg faktisk er klar over selv, haha…!

I dag skal jeg vise dere mine favoritt-kontoer! Nå har jeg ikke tatt med sånn type Alexis Ren og Jay Alvarrez… Altså, alle har hørt om de. Tror ikke de har behov for noe shoutout av meg, heh.

@ladiesthing – Alle jenter trenger litt Chanel-vesker og inspirerende antrekk i feeden. Jeg følger veldig få inspo-brukere fordi jeg synes de poster så mye kjedelig (haha), men denne kontoen digger jeg – alle bildene som popper opp i feeden gir meg massevis av inspirasjon!

@kristinesundberg – Inspriasjon, inspirasjon, inspirasjoooon! For noen fanatstiske bilder denne jenta tar! Digger at de er så clean… Får meg til å ville kjøpe et hvitt hus med marmor-kjøkken og ta bilde av oppkuttet vannmelon jeg også. Kristine poster alt fra mat til mote til interiør, så dere har nok neppe noe problem med å finne noe dere liker her.

@chico_lachowski – Altsåå… Jeg har crushet på han her siden han var tenåring. Han er en brasiliansk modell, nå har han faktisk blitt sammen med en annen modell og de har fått den skjønneste sønnen sammen. Ååh, jeg smelter! Men seriøst, går det an å bli kjekkere enn det her? Får vann i munnen bare av å se på han! Tror jeg har sett omtrent alle videoene av han på YouTube, alt fra intervju til behind the scenes fra shootene hans. Hah! Stalker much.

@maddiemar – Denne jenta fant jeg fordi hun har vært modell for Runwaydreamz! Bildene hennes gir meg skikkelig amerikansk high school-vibes. Får litt sånn “the american dream”-følelse, haha.

@emily_hunt – Her henter jeg supermye inspirasjon og idèer når det kommer til mat. Hun er vegener, så om dere er enten vegetarianer/veganer så tror jeg dere vil like disse bildene. Massevis av deilige smoothie bowls og frukt!!! Shit as, nå har jeg lyst på sommer.

@sophia – lillesøsteren til Natasha Oakley, eieren av Monday Swimwear. Om det sier dere noe? Haha. Om jeg ikke tar feil er hun bare sånn 15-16 år? Helt s.y.k.t. Hun poster stort sett bare strandbilder, og det passer perfekt for meg som liker å drømme meg bort her jeg sitter i kalde Norge.

@frida_aasen – Frida er en norsk jente som nå gjør modellkarriere i utlandet. Sykt gøy å følge med på! Hun har jo et utseende som er til å dø før, så det at hun allerede har gjort så stor suksess er ikke rart. Ser ikke bort ifra at hun ender opp på catwalken til Victoria’s Secret, liksom!

russekro let’s go

Bilder fra en russekro i Oslo våren 2015

Dagen er her! En slitsom skoleuke er ferdig og jeg er nå klar for å tilbringe helga i Oslo med russejentene mine. ÆÆÆH! Jeg kom nettopp hjem fra skolen og drar avgårde nå hvert øyeblikk. Om et par timer sitter vi vel og spiser middag en eller annen plass i Oslo mens vi lader opp til kveld nr. 1. Macbook’en legger jeg igjen hjemme denne gangen, men jeg har forhåndsskrevet et par innlegg så bloggen vil ikke være død av den grunn. Skal selvfølgelig sørge for å knipse bilder som jeg kan dele med dere når jeg kommer hjem igjen også! Enn så lenge må dere gjerne følge helgen min gjennom Snapchat (@kristineul) og Instagram (@kristineullebo). Bestevenninnene mine, hotell, hotellfrokost og festing natten lang – denne helgen kan ikke bli noe annet enn bra! Ses vi i Oslo kanskje? :)

feelin’ fluffy

inneholder annonselink

Shoes from Nelly HERE, pants Gina Tricot, sweater Bik Bok

Fluffy jakker ER SÅ FINT! Jeg går ikke i annet for tiden. Slenger med en outfit fra en bytur for en ukes tid tilbake 🙂 Disse skoene er pain å gå i – minn meg på at jeg kun kjøper sko med tykk hæl på fremover…

Hei dere, forresten! Så gøy med all tilbakemeldingen på konsept-slippet, og ikke minst gøy at så mange følger oss allerede. Tiden fremover kommer til å bli helt magisk! Nå sitter jeg og øver til en prøve jeg har i morgen, mens jeg blogger og planlegger outfits for helgen. Vi drar jo til Oslo rett etter skolen i morgen, så da må alt være klappet og klart i kveld. Jeg har et sånn hat/elsk-forhold til pakking. På en måte synes jeg det er kjempegøy å sette på høy musikk og finne frem antrekk og ting som skal ned i kofferten, men på samme tid har jeg angst(!) for å glemme noe. Jeg er nesten litt manisk på akkurat det, for jeg pleier å dobbelsjekke de viktigste tingene sånn 5 ganger før jeg drar. Når jeg skulle til New York i sommer fant jeg ut at jeg hadde glemt hele sminkemappa mi på badet hjemme når jeg satt på flybussen. Tror traumene henger igjen etter det… 🙂 Hah!

i morgen skjer det

I morgen slipper vanen min konsept! YAAAAS! Følg med på bloggen, da 🙂 Sangen våres blir ikke sluppet med det første desverre, men den kommer en gang, den også! Det har kriblet i magen min i flere dager nå, ikke bare fordi vi skal slippe, men også fordi denne helgen kommer til å bli den sykeste på lenge. Jeg er SÅ klar for å sprette champisen på hotellrommet med de beste vennene mine og bare ha det sååååå morro. Nå har jeg nettopp sittet 3 timer i strekk med religionsboka mi, og før jeg legger meg har jeg et helt kapittel i matte jeg må repetere… Bahhh. Skal bli godt med en frihelg nå, altså.

Er noen av dere på van/buss? Eller løsruss, kanskje? Om dere har sang må dere gjerne legge den igjen i kommentarfeltet, dere vet hvor mye jeg elsker russesanger, haha. Familien min holder på å bli helt gaaaaal her hjemme, jeg står på badet med høy musikk hver eneste morgen. Haha.

kristine 3

Jeg elsker det indiske/bohemiske mønsteret på innsiden av jakken!

Jeg henger alltid de nyeste jakkene mine på disse knaggene på rommet mitt, hihi 🙂

Mange av dere spør hvor dere får kjøpt Kristine 3, og jeg har faktisk ikke fått oversikt over det enda, men jeg har nettopp mailet Jofama og jeg skal sørge for å informere dere så fort de har svart meg. I mellomtiden fant jeg ut at Nelly tatt inn 3 av fargene (dere finner dem HER!), og det er de dere ser over her. Det er skikkelig gøy å se at de har kledd opp en modell i jakken jeg har laget… Lykkerus! Mine favoritter for øyeblikket er den navy og whiskey, som dere ser over her. Whiskey er den brune helt til høyre 🙂 Dere blir nok å se en del outfits fremover iført denne jakken, altså :)

Og TUSEN takk for all den fine responsen på jakkene!! Jeg blir SÅÅÅÅ glad, dere skulle bare visst!