russeklærne våre

Hei og god mandag! Jeg kom meg i seng tidlig i går (det vil si klokka 11, haha), så det var ikke så aller verst å stå opp i dag morres. Alltid deilig med ny uke, spør du meg! Vi hadde ikke noe skolearbeid forrige uke på grunn av revy, så nå er vi back on track og jeg er klar for å sette meg ned med historieboka any minute. Her er det bare å holde tunga beint i munnen, ass. Heldigvis er det snart påskeferie 🙂

Før jeg hiver meg rundt vil jeg vise dere russeklærne vi har så langt. Jeg fikk maaaange spørsmål om det når jeg viste dere genseren, så jeg tenkte å ta det her i et eget innlegg!

Vi gjorde veldig mye research, og endte opp med logo og klær fra ADimpact, noe vi er superfornøyd med. Jeg pratet med de ansatte via Facebook under prosessen og de svarte både kjapt, var kjempehyggelige og gjorde akkurat det vi ønsket. Logoen var for eksempel ikke helt slik vi hadde sett for oss først, så da laget den grafiske designeren en helt ny. Såå, tommel opp for disse! Om dere er russ selv og er på utkikk etter logo og klær kan jeg virkelig anbefale ADimpact. Mailadressen deres er [email protected]!

Hettegenseren vååår ♥

Pannebånd

Ooog en hvit, helt enkel genser. Digger denne – den vil se så bra ut med dressen!

jeg skal reise med EF igjen!

innlegg i samarbeid med EF

Jeg husker den dagen jeg fikk vite at jeg skulle til Florida. Det var en lang og kjedelig skoledag i slutten av 2013. Plutselig tikket det inn en mail i innboksen min hvor det stod at EF ønsket å sende meg til Florida. Jeg var i ekstase, og nedtellingen startet på sekundet. Tok sjansen på å dra alene og kom på rom med Veronika, og i 27 dager hang vi sammen så og si døgnet rundt. Den dag i dag er hun en av mine aller nærmeste venner!!

De 4 ukene i Florida er seriøst noe av det beste jeg har vært med på, så derfor er jeg glad for å kunne fortelle dere at jeg skal til Florida IGJEN! Sammen med EF  Spåkkurs reiser jeg til en av de mest populære skolene deres i Miami nå i september, og der blir jeg i to uker. Siden jeg skal ha friår ønsker jeg å reise mye og oppleve mest mulig, og derfor er jeg sååå glad for at jeg får muligheten til det sammen med EF – i tillegg til at jeg blir bedre i språk.

I Miami kommer jeg til å bo på campus som ligger like ved skolen og her er også alle måltider inkludert. Skolen og campus ligger rett på South Beach og er sentralt i forhold til både strand, restauranter og butikker. Skolen arrangerer også mange aktiviteter i ukedagene og i helgene kan man blant annet oppleve Disney World og Key West.

Helt ærlig trodde jeg at jeg aldri ville få oppleve Florida igjen, så dere kan tenke dere hjertet mitt var tungt den dagen vi forlot hotellet og kjørte mot flyplassen etter en helt sinnsykt minnerik måned i solskinnsstaten… Derfor er det SÅ gøy at jeg faktisk skal tilbake dit om bare 7 måneder!!! Florida har en helt spesiell plass i hjertet mitt. Det som er gøy er at jeg får oppleve en litt annen del av staten denne gangen, da Miami er ganske ulikt rolige Cocoa Beach. Gleder meg sånn til å kjenne på varmen igjen, bli bedre i engelsk, bli kjent med nye mennesker og ikke minst; blogge for dere! Æææ! Husker dere likte bloggingen i Florida i 2014, så jeg skal sørge for at det blir minst like bra denne gangen 🙂

Å dra på en slik reise alene og bare være litt selvstendig er så utrolig bra meg. Herreguuud, som jeg gleder meg! Med EF Språkkurs kan du velge mellom hele 44 destinasjoner og 7 språk, og du kan reise i alt fra 2 til 20 uker. Skolene deres finner du sentralt i noen av de aller største byene i verden og de har kursoppstart hver mandag hele året, noe som gjør det veldig lett for deg å planlegge en reise. Om du også ønsker å reise anbefaler jeg deg å få mer informasjon om kurset og de ulike destinasjonene du kan reise til HER.

matching outfits på byen

Out on a stroll with my girl! Matching outifts :*

Haha, HVOR mange vors har vel ikke vi hatt på hybelen til Guro? Jeg vet at fest og fyll sikkert er kjedelig å lese om her på bloggen, så jeg skal sørge for at det ikke blir mye av det fremover. Men det er så gøy å bare være young, wild and free i perioder, og nå som vi går siste året på videregående med russetid i vente blir det gjerne litt slik. Vi kom ikke hjem før 07.00 i dag tidlig, så jeg tror det kan være en god idè å legge seg tidlig i dag om jeg noensinne skal ha sjanse å komme meg gjennom uka vi har i vente. Hehe!

Nå har jeg satt av tid til skolearbeid 🙂 Rommet er strøkent, jeg er nydusjet og jeg har funnet frem en iskald Pepsi Max, så jeg er klar med andre ord. Klarer virkelig ikke sette meg ned med skole, eller blogg for den del, om ting rundt meg ikke er på stell. Haha!

sunday vibes

Good morning! Rise and shine!

Gårsdagen var dødsmorro! I dag våknet jeg relativt tidlig og i god form – takket være allergitablett som gjør at jeg så og si aldri blir dårlig dagen derpå. Jeg skal sørge for å ikke prate altfor mye om festing fremover, for jeg vet at det blir nok av det her på bloggen i RT, men altså – sliter dere med hangover mååå dere teste Zyrtec. Fås kjøpt på apoteket, og gjør at jeg slipper å ligge paddeflat i senga dagen etter en liten fest. For det har ikke jeg tid til 🙂

Søndag er dagen for å rydde, føler jeg. Så i dag har jeg begynt på prosjekt få-orden-i-klesskapet, og jeg har så vidt tatt fatt på pakkingen til Los Angeles. Herregud, det føles fortsatt helt uvirkelig at jeg faktisk skal dra. Fikk melding fra Pål her om dagen som hadde laget liste med ting vi skal gjøre:

– Rodeo Drive
– Hollywood sign
– Malibu Pier
– Santa Monica/sykle til Venice
– Nattklubb, 1 OAK

ALTSÅ….?! Det er så casual for han, og så…. sykt ekstaordinært for meg. Haha.

Klar for sommer og sol sa du? Yeeeeeeah!

forandringer fryder

annonse

Macbook skin from marblessed.no!

Du vet når du har fått nytt deksel på mobilen, og det føles som om hele mobilen er splitter ny? Akkurat slik føler jeg det med Mac’en min nå. Jeg byttet ut marmor-skinet med dette i glitter, og jeg elsker det. Det føles såååå girly – akkurat slik jeg liker det. Haha! Til dere som har spurt hvordan man fester det og om det etterlater seg lim: det er laget av A-3M lim som verken etterlater jeg lim eller ødelegger dataen din. Jeg dro nettopp av det gamle skinet mitt i marmor og jeg Mac’en er helt lik som den var. Bare enda mer beskyttet enn den ville vært uten skin på! 🙂

Hvordan har deres lørdag vært, forresten? Jeg har jobbet, vært en tur i byen og nå prøver jeg å finne ut hva jeg skal ha på meg i kveld. Jeg finner seriøst alltid antrekk i siste liten, uansett hva jeg skal, og det skaper som oftest litt problem for meg. Jeg går nemlig ikke ut døra før jeg har på meg et antrekk jeg føler meg 100% komfortabel i, hehe. I kveld skal jeg ut, så da tror jeg at jeg går for en enkel kjole og lårhøye boots. Det er en sikker vinner!

Har enda litt tid før jeg drar, så kanskje vi oppdateres enda en gang før jeg forlater huset. Ha en fab lørdag enn så lenge da, dere!

Hva synes dere om Macbook-skinet? 

hvorfor tenker jenter slik?

Her om dagen hadde jeg en samtale med en venninne om noe som for meg ikke gir mening i det hele tatt. Jenter som blir sur på jenta kjæresten er utro med, i stedet for…. kjæresten sin? Det er noe jeg har tenkt på lenge, og noe jeg virkelig ikke klarer å forstå meg på. Da må jeg stille et spørsmål: HVEM er det som har forpliktelser her? Har man kjæreste har man forpliktelse overfor partneren sin, og det forventes så klart at begge parter er trofast mot hverandre. Er du singel har du ikke en eneste forpliktelse, så på slutten av dagen skylder du egentlig ingen noe som helst. Det skal sies at jeg synes fint lite om folk som crasher andre forhold med vilje (det er ikke et lovbrudd liksom, men faen så dårlig gjort), men i mange tilfeller er ikke jenta selv klar over at gutten har kjæreste – nettopp fordi han oppfører seg om man er singel. Det er ikke akkurat sånn at du spør gutten på nattklubben som flørter med deg om han er singel…. Man antar vel det?

Jenter som putter skylden på denne jenta, i stedet for kjæresten som faktisk er det ekte problemet, har jeg seriøst ingenting til overs for. Så KLART, utroskap suger og jeg synes skikkelig synd i de som blir utsatt for det, men det er kjæresten din som er problemet når alt kommer til alt.

For en tid tilbake siden ble jeg faktisk beskyldt av en leser for å ha ødelagt forholdet til henne og kjæresten fordi jeg hadde flørtet med typen hennes. Eller vent: HAN flørtet med meg. Jeg mener… what?

Kristine 3 i farge “whiskey”! Min favoritt for tiden, som dere kanskje har merket. Hehe.

jeg skal til los angeles!

For 3 år siden møtte jeg Pål helt tilfeldig på familieferie i Hellas. Den dag i dag er han en av mine nærmeste venner, og om 24 dager sitter jeg på flyet på vei til Los Angeles for å BESØKE HAN!!!!! Som jeg har nevnt et par ganger for dere så er jo han på utveksling der nå. Helt siden vi sa farvel til hverandre på avreisedagen har vi snakket om at jeg må komme til han i løpet av utvekslingsåret, og jeg er den typen som hater å bare snakke om ting uten å faktisk utføre det, så nå er flybilletten i boks og jeg er klar for å dra til å oppleve nok en ny stat i Amerika. Sammen med bestekompisen min!!!!

2016 ligger seriøst an til å bli et helt sinnsykt år. Jeg er så utrolig glad for at jeg får muligheten til å reise og oppleve så mye… det får meg til å føle meg så enormt fri. Jeg føler meg virkelig fri som en fugl. Og det er så deilig.


 

hvem faen sover med sminke

Wow, for noen dager! Alt rundt russerevyen har vært såååå gøy, og i går rundet vi av med en skikkelig fest med hele kullet. Kjenner jeg har fått en liten smakebit på hvordan RT blir nå, og la meg si en ting; det gledes! Alle sier kullet blir mye mer sammensveiset på slutten av videregående, og det stemmer virkelig. Skoledagen gikk overraskende fint i dag, og da jeg kom hjem var det hjemmelaget pizza på bordet og besøk av Bærums-chicken min Karoline som stod for tur. Vi er veldig gode barndomsvenner, så det er kjempegøy at vi fortsatt har kontakt og møtes inni mellom. Så denne dagen? Helt innafor! Nå er besøket nettopp dratt, og planen min er vel egentlig bare å hente meg inn igjen.

Forresten, haha. Jeg sov med sminke i natt, for sånn type andre gang i hele mitt liv. Dere skjønner, jeg har ALDRI fortstått meg på de jentene som ikke tar av seg sminken før de legger seg etter fest?! Jeg får virkelig helt noia av det, ikke bare fordi det er ekkelt, men også fordi jeg ender opp med å se helt jævlig ut dagen etterpå. (Jeg er faktisk så nazi at jeg… wait for it, jeg dusjer hver gang jeg kommer hjem fra fest. Helt seriøst) I går var jeg så trøtt at jeg ikke orket tanken på gjøre noe annet enn å legge meg ned i senga til Guro og bare slukne på sekundet, men på et eller annet mystisk vis så sminken min HELT lik ut når jeg våknet i dag tidlig. Eyelineren var fortsatt on point, mascaraen var fortsatt fin… ja. Altså? Så nå sitter jeg her med 45 timers gammel sminke, jeg da. Rekord.

mitt første store modelloppdrag!

Dressed up as an angel! Today we’re doing our last show 🙂

Herregud, så mye gøy som skjer om dagen. Jeg må ta en ting om gangen her – så da kan jeg vel kanskje starte med å fortelle at jeg har blitt booket til mitt første store modelloppdrag! Jeg stod i køa på matbutikken her om dagen og leste kjapt gjennom mailen på mobilen slik jeg alltid gjør da jeg plutselig skvatt litt til når jeg så hva agenten min hadde skrevet. Jeg er booket til en shoot i Dubai i april for en nettbutikk! Jeg har egentlig ikke rukket å ta det innover meg enda fordi jeg har vært så opptatt med alt annet de siste dagene…

Jeg drar en torsdag, shooter fredag og lørdag, drar hjem igjen søndag. Har med meg et bra team og vi skal visst nok sove på et veldig fint hotell, så dette tror jeg blir dødsgøy! Jeg gleder meg nesten mer til å blogge for dere der, enn å gjøre selve kampanjen, haha. Dubai ser jo bare helt fantastisk ut!! Krysser fingrene for at vi skal ta bilde ute med skylinen i bakgrunnen – tenk hvor kult det hadde vært da.

Er dere klar for å bli med meg i kofferten, eller? :)