the commons by night

En av kveldene spiste vi middag på The Commons. Herregud, så fint det var der, spesielt på kveldstid. Og JA, jeg har brukt det siste døgnet på å søke på leiligheter i LA og prate med folk som bor der/tenker å bo der. Rart hvor hodestups forelsket man kan bli i et sted…. På så kort tid.

Tusen hjertelig takk for at dere er så koselige med meg om dagen, forresten. Det høres kanskje rart ut, men jeg føler vi har knyttet et sterkt bånd sammen, og jeg er liksom alltid nysjerrig på hva dere har å si. Når jeg sier at jeg føler dere er venninnene mine så mener jeg det faktisk. Absurd verden dette her. Men jeg elsker dere og digger dere 🙂

Nå; møte! Jeg får gjøre matteleksene på Gardermoen i kveld. Det verste er at jeg kommer til å kose meg der jeg sitter med matteboka og et glass Pepsi Max… LOL.

camel coat

annonselenker

Boots HERE, coat HERE, earrings and skirt from Bik Bok, purse from H&M, the sweater is old

Denne kåpen er så fin, og ikke minst varm! Kjøpte den for en stund tilbake siden, men har liksom aldri fått meg til å bruke den. Du vet når du har et plagg som du bare ikke føler deg helt… deg i? Slik var det med denne, haha. Men pokker heller, variasjon må til.

Nå er jeg i Oslo! Bestilte fly en time før avgang og kom nettopp frem. Haha. Har to møter og så skal jeg møte Veronika, før jeg setter meg på siste fly hjem igjen i kveld. Fin torsdag, ja!

los angeles-spillelisten min

check out my spotify playlist for los angeles HERE

Hver gang jeg er ute og reiser lager jeg en spilleliste med sanger som jeg har hørt på gjennom turen. Denne listen ble jeg fornøyd med! Mesteparten av sangene har Pål vist meg, så credit til han, hehe. Jeg fikk plutselig litt mer sansen for “svart musikk”, om man kan kalle det for det. Rap og slikt. Jeg digger stemningen det skaper. Nå kommer alle disse sangene til å minne meg om alle Uber-turene, åe.

Og siden jeg ser på dere som venninner, må jeg bare fortelle dere dette, haha. Når det kommer til gutter er jeg sjelden sjenert, jeg er jo veldig utadvent og synes ikke ting er kleint. Men åh, du vet når han er så kjekk at du blir nervøs og skjelver??? (Eller er det bare meg?) Jeg stod i køen til toalettet på en café i Melrose da jeg plutselig spotter den kjekke gutten rett bak meg. Høy, slank, samtidig litt muskuløs, svarte jeans med hull, hvit t-shirt og med en motorsykkel-hjelm under armen. Det var bare oss to der, så jeg stod der bare og stirret intenst i veggen i håp om at det snart skulle bli min tur til å gå på toalettet. Men, siden dette var i USA og folk faktisk prater til fremmede, endte det med at vi utvekslet nummer og han spurte om vi skulle henge. Synd at det var siste dagen min, men kanskje vi møtes neste gang jeg er i LA? Jeg tror det må være den fineste gutten jeg har sett på lenge i alle fall… Jeg mener, jeg skalv etterpå.

LOL, jeg er nok den eneste bloggeren som forteller om slike ting. Mens de andre bloggerne har vært i stabile forhold i årevis går jeg rundt med sommerfugler i magen over en liten ferieflørt. Det er nå meg, i alle fall. Men altså, vi er jo venninner, eller hva?

tankesurr fra en skolelei 19-åring

1 uke. 7 dager. Det var alt som fikk meg til å ville flytte til Los Angeles. Noe må man gjøre når man sitter 15 timer i fly. Så jeg begynte å tenke litt på det kommende året. Jeg har jo ikke kjøpt eller leid leilighet i Oslo enda, såååå… Hva stopper meg? Virkelig, hva stopper meg? Jeg har faktisk tenkt mye på nettopp det. Jeg er litt, vent, veldig, lei av Norge akkurat nå – skal jeg være ærlig. Jeg sulten på noe helt nytt. Den A4-hverdagen jeg lever nå spiser meg opp. LA var fantastisk på alle måter, det var så herlig å leve en hverdag som var helt annerledes enn den jeg har hatt nå i årevis. Ikke misforstå meg. Jeg er evig takknemlig for å ha blitt født i Norge og for at jeg har levd et såpass knirkefritt liv som jeg har gjort disse 19 årene. Det er bare det at jeg føler jeg går glipp av så mye der ute. Verden har så sinnsykt mye vakkert å by på. Av og til føler jeg faktisk at jeg ser livet løpe fra meg i det jeg scroller forbi inspo-bildene fra andre steder i verden i Instagram-feeden min. Vinteren i Norge for eksempel – det føles som om livet står på pause. Jeg venter jo alltid på sommer. Alltid. Har dere merket det? Jeg er lei av å drømme meg bort i sommer-bilder på weheartit og stirre inn i en jævla days-until-app for å se hvor mange dager det er igjen til sommerferie. På barneskolen husker jeg at jeg laget en svær plakat med teksten “Dager igjen til sommerferie” etterfulgt av nummer fra 1 til 100, hvor jeg krysset ut et nummer for hver dag. Jeg er lei av å vente. Vente, vente, vente. Alt står på vent. Jeg har bare så sykt lyst å kunne våkne hver eneste dag og sprette opp av senga, skjønner? Jeg lever et bra liv, for all del, men jeg vet at livet har så sykt mye mer å by på enn dette her. Kanskje disse følelsene og tankene bare blir ekstremt forsterket nå som jeg går sisteåret på videregående, men ja… det måtte ut. Skole er innmari viktig og jeg kunne virkelig ikke tenkt meg å vokse opp i en annen by eller å gå på en annen skole for del del, for det er jo dette som har formet meg til den personen jeg er. Men NÅ? Nå, er jeg klar for noe nytt. 3 måneder igjen, dere.

Med vennlig hilsen,

en skolelei 19-åring

når du virkelig kjenner på livet

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Processed with VSCOcam with f2 preset

Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som føler jeg virkelig KJENNER på livet når jeg sitter i en berg-og-dal-bane? Jeg mener, den følelsen når man er på vei opp mot toppen før droppet, den er bare… syk. Haha. Kanskje følelsene blir litt mer intense for meg som har litt høydeskrekk, men det er jo bare såååå villt! Adrenalinet sprer seg i hele kroppen og det føles som om du er på toppen av verden i et sekund. Haha.

Så har man opplevd Six Flags også! Det har jeg hatt lyst til veldig lenge, men jeg hadde ikke regnet med at jeg kunne krysse det av lista allerede nå. Vi dro dit sammen med Maria og Henriette, to kjempesøte jenter som jeg ble kjent med via Pål 🙂

Er det noen av dere som har vært på Six Flags før? :)

peace out LA

Fy søren, så mye jeg har sett på disse 7 dagene her i Los Angeles. Jeg føler meg som en ny person. Jepp, I do. Har så mye å vise dere, og så mye på hjertet… Denne turen var virkelig bra for meg.

Peace out, LA! I’ll be back! Nå skal vi spise frokost for siste gang før jeg setter meg i en Uber på vei til flyplassen. Jeg har brått fått skikkelig amerikansk musikk-smak, så jeg gleder meg til å sette den nye spillelista på med headsettet mitt og bare ta innover meg hele turen.

Beklager fraværet mitt forresten, men jeg har bare vært så lite på pc’en. Jeg kommer sterkt tilbake så fort jeg er landet i Norge!

nyter påsken

Hey! I dag er siste dagen min her, så vi må bare komme oss ut av døren og nyte de siste timene jeg har her i herlige LA. Kanskje jeg rekker å oppdatere dere senere i dag, men om ikke så kan jeg i alle fall forsikre dere om at jeg har maaaaasse bilder å vise dere! Har bare ikke hatt tid til å sitte på Mac’en enda, vi er ute og flyr dagen lang, hihi.

Nyt påsken!! Det gjør jeg! Xx

all green

Green breakfast!

Det er dette jeg digger med LA. Koselige kafèer overalt som selger den perfekte bloggmaten: fint å ta bilde av, smaker dødsgodt, er bra for kroppen. Man må jo bare digge det? Denne dagen her var helt sinnsykt varm, så vi satt oss i skyggen og nøt frokosten med et forfriskende og ferskpresset glass gulrotjuice. Nam! Det er forresten helt fantastisk å bruke det objektivet – og det ser ut til at dere liker det også. Har ikke med meg portrett-objektivet engang, dette tar så sykt bilder bilder at jeg ikke trenger noe annet. Heeeelt fantastisk! Tror det må bli den beste investeringen hittil i 2016 😉

 

rodeo drive

Beverly Hills! Så fantastisk. Her snakker vi stilrene gater med majestetiske bygninger og ekslusive butikker… Det var så deilig å bare gå der og drømme seg bort. Jeg har lekt litt med tanken om å kjøpe meg en designerveske, selv om det ikke ble med meg noe hjem denne gangen. Chanel Boy og Celinè har stått på ønskelisten farlig lenge nå, men jeg får meg liksom ikke til å kjøpe det før magefølelsen sier 100% ja. Så vi får sjå!


Enda en ting jeg liker med USA: gratis påfyll av brus på restaurant. Her har vi noe å lære, Norge!

Etterhvert satt vi oss ned på en restaurant og valget falt på denne nydelige laksen. Jeg elsker faktisk å spise laks når jeg er i utlandet, det skuffer så og si aldri. Denne var bare… mmm!