russetiden er i gang!

Tenk at det endelig er våres tur!!! I dag kicker vi i gang russetiden i gang her i Førde (om sider… føler vi henger så langt etter), så nå er buksa på og jeg er klar for å dra til byen å fikse et par siste ting før vi starter å vorse med russebilen. Sola skinner som bare det, så dette er virkelig perfekt! :-))) Gleder meg så vanvittig mye nå!

Jeg kommer til å oppdatere mye på snap i russetiden, så ikke glem å følg meg der, da! Jeg heter kristineul. Og ja, bloggen vil selvfølgelig oppdateres den også! Gleder meg til å ta dere med på dette eventyret :)

 

nesten ved målstreken

annonselenker

Jakke Kristine 3 (fra Jofama by Kristine Ullebø), sko fra Nelly HER, singlet fra Nelly HER, shorts fra Jofama, smykke Nastygal, solbriller LeSpecs

Her har dere hele looken! Jeg digger kombinasjonen av militær-grønn og jordfarger.

I dag har jeg hatt min siste tentamen i programfagene mine. Faen altså, så kom jeg meg hit også. Tenk det, 13 år med skole. Det føles rart å være nesten ved målstreken. I morgen starter vi russefeiringa her i Førde, dere! Så vi har litt jobb å gjøre med russebilen før den tid, tipper vi blir værende på verkstedet til langt på natt. Jeg synes det er gøy å fikse på bilen jeg, da! Skitne hender, håret i en dott, musikk på anlegget i bilen og med russebil-jentene rundt meg. Da kan man ikke klage. Skal ikke legge skjul på at det er gøy å føle seg litt handy også, haha.

Det skjer veldig mye i livet mitt om dagen. Ikke bare har jeg en heidundrendes russefeiring fremfor meg nå, men det er også veldig mye gøy som skjer “backstage” her på bloggen. Jeg stikker til Oslo en liten tur på tirsdag for et veldig spennende møte! Altså, dere kommer til å digge det!! Har løpt en del ut av timen de siste ukene for å ta telefoner med samarbeidspartnere – alt for å få ting til å gå rundt, haha. Synes det har sin sjarm jeg, da. Men ja, mye spennende på gang, jeg gleder meg til dere får ta del i alt sammen :-))

jeg trives alene

sponset produkt + annonselink

Alpha Industries jacket from Junkyard (sponset), shoes from Nelly HERE (i beige, men de er minst like fine!), pants Gina Tricot, tee Ivyrevel, jewellery NastyGal

Da er jeg godt plassert i senga med massevis av puter rundt meg. Favoritt-bloggspoten, det her. Jeg er skikkelig sliten nå haha, ikke fordi jeg har slitt meg ut akkurat, men fordi jeg har vært rundt om i hele dag. Noen ganger er det så innmari deilig å bare stasjonere seg på rommet sitt og være alene litt. Av og til føler jeg meg nemlig veldig alene om akkurat det. Hah… Jeg elsker å være sosial, men den lille alenetiden i løpet av dagen er virkelig superviktig for meg. Om så det bare er en time, liksom. Nettopp derfor tror jeg virkelig ikke at kjæreste er min greie, i alle fall ikke nå. Kanskje om 4 år, liksom? Herregud, aner dere hvor mye jeg har tenkt på nettopp dette eller. Altså, jeg hadde ikke ORKET å ha en kjæreste rundt meg. Når jeg kommer hjem etter en lang dag er det virkelig ingenting som er deiligere enn å hive på seg koseklærne, se stygg ut og la favorittserien rulle på dataskjermen uten at jeg trenger å ta stilling til en shit. Jeg kunne aldri tenkt meg at det var en gutt i livet mitt jeg måtte ha tatt stilling til da. Nei ass, jeg trives bra slik livet mitt er nå. Kanskje jeg ser tilbake på denne bloggposten om et par år og lurer på hva i huleste jeg tenkte med, men slik føler jeg det i alle fall nå 🙂

HVA synes dere om den nye bomberjakka mi, forresten?! Hallo, jeg elsker den!!! Tenker å dele ut en på Instagram ganske snart, så følg med.

crew

It’s a wrap! Her er gjengen jeg var i Dubai med. Damn, for noen kollegaer. Det er ikke ofte man finner noen man har SÅ god kjemi med. Det gjør det så mye enklere å prestere bra, og ikke minst blir jo selve jobbingen mye gøyere 🙂

Hei dere! Torsdag allerede? Jeg føler vi har ferie, jeg. Hadde forberedelsesdag i engelsk i dag (min siste tentamen i programfagene er i morgen!), og vi fikk gå halv tolv. Dagene består stort sett av å være ute i finværet og fikse russebilen. Vi kom på 2. plass for den mest trafikksikre russebilen i Sunnfjord i går, forresten! Vi begynte jo NETTOPP på den (sånn seriøst, haha), så det var gøy, og kanskje litt overraskende. Men det ser ut til at vi får en trygg russetid, i alle fall. Nå gleder jeg meg bare til tentamen er ferdig i morgen, for da er det helg og endelig kan jeg flytte inn i russebuksa. Noen av dere kommenterte at dere håpte jeg ville blogge mye i russetiden og vise dere hvordan jeg har det – og det skal jeg så klart!! Gled dere!

suede shoes

annonselink

Suede shoes from Nelly HERE

Jeg eeeelsker disse skoene! For det første digger jeg slike type sko (har bestilt mange flere av denne typen, haha), og for det andre digger jeg semsket skinn. Disse passer helt perfekt til Kristine 3, jo 🙂 Viser dere hele antrekket i et annet innlegg!

Likte dere skoene?

whatever

annonselink

Hei til dere, hei til onsdag og hei til nok en…. solskinnsdag! Aaah! I dag hadde jeg tentamen i IT, og klokka 11 røyste jeg meg fra stolen og dro… Jeg har aldri gått så tidlig fra en tentamen i hele mitt liv. Hah. Det er ingenting som gjør meg mer sur en det drittfaget der. Altså, jeg er der at jeg synes det er dårlig gjort av lærerne å unnlate å informere oss om at IT2 er så forbanna vanskelig. Hadde jeg visst at jeg skulle sitte og PROGRAMMERE (????) i hele 3. klasse hadde jeg jo selvfølgelig ikke valgt det. Men ja ja, nå bryr jeg meg ikke, jeg er ferdig med tentamen og jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal bli trukket opp i IT eksamen. For det går bare ikke, haha. Så sånn er den saken! Tror karmaen er på min side 🙂

Èn dårlig karakter på kortet får bare gå. Livet går videre!

Hallo, SÅÅÅ deilig vær det er i dag?!

Toppen er ny og er fra Lisa Ohlsson sin kolleksjon for Nelly. Du finner den HER. Både den og underdelen får du for 179 kr, så det er et bra kupp 🙂


Jeg har fått skikkelig dilla på cottage cheese igjen! Det får jeg alltid på denne tiden her, av en eller annen grunn haha. Veldig godt som et mellommåltid – alt du trenger er cottage cheese, frukt og litt syltetøy. Eventuelt honning eller lignende. Mmm!

Nå skal vi på russebil-kåring på statens veivesen, wohoo!! Vi snakkes senere, håper dere får en nydelig onsdag 🙂

råkjøring i ørkenen

Her er bildene fra råkjøringen i ørkenen! Jeg klarte så vidt å få til noen brukbare bilder, det var så sjukt bumpy og shaky under hele turen, haha. ANER dere hvor gøy det var? Noen av dere har kanskje gjort det samme? Sjåføren kjører altså superfort gjennom ørkenen og som dere ser på bildene er det jo ganske mange topper, så det var en smule skummelt, haha. Føltes noen ganger som om bilen skulle trille rundt, men det gjorde den heldigvis ikke… Dette må være et av de beste minnene fra Dubai-turen, tror jeg!

Hei, forresten! I dag har vi hatt forberedelsesdag til IT-tentamen i morgen. Trenger jeg å si noe egentlig? Jeg dro etter lunsj, og så har jeg brukt store deler av dagen på å kjøre rundt i russebilen vår og handle inn pynt til innsiden av bilen, som glitter, discokule og så videre. Woho, jeg er russ om 4 dager, jo! Vi starter ikke før natt til 1. mai her i Førde – og jeg ser nå at vi begynner veldig mye senere enn resten av landet…? Men på lørdag braker det altså løs, og det minner meg på at jeg må stryke russedressen min i dag. Viser dere så klart bilde av den når jeg er ferdig :) :)

farris & juice bringebær

annonse

De siste ukene har vært et stresskaos uten like… Jeg har hatt full agenda hver eneste dag, hvor jeg har balansert prøve-øving, dansetrening og reising om hverandre. Pjuh, det er så vidt det har gått rundt, altså! Derfor har det vært helt perfekt å ha en flaske med Farris & Juice i skolesekken og i veska mi – jeg har nemlig blitt helt avhengig av den nye smaken; Farris & Juice bringebær!

Se så frrrrresh den er!!

Jeg elsker kullsyre, og jeg regner med at mange av dere er kjent med at jeg er veeeeeldig (….) glad i brus. Vel, dette er et perfekt alternativ. Farris & Juice er helt naturlig og inneholder ikke noe tilsatt sukker – den kan med andre ord nytes med veldig god samvittighet. Bringebær-smaken er såååå god og frisk! Om dere ikke har smakt den så må dere rett og slett bare prøve!

Den er spesielt god å ha med seg i sekken på tentamen, noe jeg regner med mange av dere kommer til å ha den del av fremover. Godt, og ikke minst viktig, å ha noe som frisker opp underveis 🙂

(Altså, hadde bare hestehalen sett slik ut hver dag?!)

Har dere smakt den nye smaken bringebær? :)

1×1 pixel counter :

dagene blir lengre

Haha, jeg ANER ikke hvorfor jeg ser tomatrød ut i ansiktet her… Det er bare på bildet, jeg lover. Hahahaha.

Jeg elsker, elsker, elsker at det er lyst til langt på kvelden for tiden. Dagene blir lengre, mye lengre. Det er bra, meeeen… samtidig litt dumt. For når jeg kommer hjem klokka 11 om kvelden får jeg ikke lyst å legge meg. Og det passer ikke helt sammen med det faktum at jeg går på skole og må være på stolen min i klasserommet 08:20 🙂 Altså, i går bestemte jeg meg plutselig for å ha Skam-maraton klokka 12 liksom, bare fordi alt er så sykt koselig om kvelden og det ikke fristet litt å legge seg engang. Så der lå jeg, med brus og fruktfat på nattbordet (og svisker, fordi dere har sagt at det hjelper mot treg mage) og snappet med folk mens jeg fulgte med på Skam. Kveldstimene er så magiske!

Nå har jeg nettop vært på butikken med bruttern og vi har kjøpt inn til taco. Bra mandag, ass! Har tentamen og forberedelses-dager resten av uka, og utrolig nok gleder jeg meg. Synes det er chill, jeg.