produktiv tirsdag

For en produktiv dag! Selvangivelsen er signert og sendt avgårde, jeg har tatt digitals som jeg skal sende til modell-mammaen min (det er bilder av deg selv i undertøy og høye hæler, pluss en video av deg selv der du sier navnet ditt, viser de ulike ansiktsvinklene og går “catwalk”), jeg har fått unnagjort to jobber og nå kjørte jeg nettopp lillesøster på trening.

Sola skinner ute og jeg har såå lyst å finne på noe – en fjelltur eller noe hadde gjort seg. MEN, vi har en historieoppgave som skal leveres inn, så jeg tenkte bare å bli ferdig med den, slik at jeg kan ta “ferie” de neste dagene og slippe å ha det hengende over skuldrene 🙂

Litt forvirra da gitt

Jeg er forresten back on track på styrkefronten! Det føles bra. Jeg begynner rolig da, men noe annet er jo uaktuelt med tanke på den lange pausen jeg har hatt… Hah.

det er ikke flaut å ha ambisjoner

annonse

I dag hadde jeg min 3. skriftlige i eksamen, i norsk hovedmål. Og det gikk… strålende! Jeg pratet med læreren min og sa jeg skulle satse på analyse/tolkings-oppgave, men etter å ha gjort det på to eksamener nå var jeg virkelig piss lei av å skrive om virkemidler og effekten av dem, så jeg skrev KÅSERI!!! Hallo, det har jeg ikke gjort siden ungdomsskolen. For spesielt interesserte valgte jeg oppgave 4, og jeg skrev om Tinder, altså “moderne kjærlighet”. Haha, la oss satse på at det ikke er en 70 år gammel gubbe som er sensor for meg, for her ble det litt krasse spissformuleringer. Men ååh, så gøy! Jeg føler meg så lettet nå!

Det ironiske med at jeg streber for gode karakterer er at jeg har ambisjoner så høye at jeg ikke egentlig vil trenge utdanning. (Ikke at jeg tror det kommer til å skje, derfor gjør jeg det bra på skolen nå for å ha et bra grunnlag den dagen jeg trenger utdanning, men det er målet). Herregud, jeg kan prate om fremtiden i timesvis. Det gnistrer liksom i meg når jeg har en samtale om det. At jeg har høye ambisjoner er ikke noe jeg er redd for å si høyt. Hvorfor skal det være flaut å legge lista høyt? Er vi redd for ydmykelsen av å ikke nå målet? Jeg er ikke redd for det. Om jeg ikke når målet mitt, vet jeg i alle fall at jeg prøvde alt jeg kunne og at jeg aldri ga opp.

For noen dager siden ble jeg introdusert for en SMS-service her i Norge; AQA (any questions answered). Her sender du inn et hvilket som helst spørsmål med det fulle navnet ditt + bostedet ditt bak til 1981, og så får du svar. Jeg er nysgjerrig på karrieren min, så jeg spurte selvfølgelig om det, haha:

OH MY GOD. Haha!! Jeg vet ikke om jeg har fortalt dere det…? Men ja, drømmen min er i alle fall å ende opp som klesdesigner. Jeg vil jo jobbe med noe relatert til det jeg driver med nå, og om jeg hadde hatt et eget klesmerke kunne jeg fortsatte å blogge i lang, lang tid. Æææ, tenk det da dere. Men seriøst, jeg har liksom tenkt MYE på dette. Kanskje det er urealistisk, men definitivt ikke umulig. Jeg har jo allerede designet 3 jakke-kolleksjoner i samarbeid med Jofama, så jeg har jo i alle fall begynt på stigen. Tenk da, å skape sin egen jobb. Å velge ut kollegaene sine selv. Ser for meg den dagen jeg står og velger ut modell til den nye kolleksjonen våres… ♥

Og at min fremtidige mann er fotograf? Det passer jo bare perfekt.

Spørsmål + fullt navn + bosted til 1981 dersom dere ønsker å spør om noe dere også!

bra start på uka

I dag våknet jeg og var i strålende humør….? Why?! Skjønner meg ikke på meg selv noen ganger. Men ja, jeg gikk ut av døra med ørepluggene på og tok bussen til skolen. Noen ganger er buss så innmari deilig, for du sitter bare der liksom. Lener deg bak i setet, stirrer ut av vinduet og tenker ikke på noe spesielt. Jeg tenkte i alle fall ikke på noe spesielt i dag. Bilturene mine derimot… De er fysisk krevende for meg. Musikk på FULL guffe. Og jeg? Jeg synger selvfølgelig like høyt. Om ikke høyere. Er jo sliten før jeg har kommet på skolen, liksom.

Så i dag, i dag var buss deilig. Spesielt med tanke på at jeg hadde eksamen.

Og det gikk superbra!!! Jippi!

“Fuck off, aldri norsk igjen!”

… så kom jeg på at jeg har norsk eksamen i morgen også. Men det er chill, da.

Nå kom jeg nettopp hjem etter en bytur og skal se den nye episoden av SKAM før jeg skal jobbe litt. Jeg jobber ganske mye om dagen, og helt ærlig har jeg savnet det. I russetiden hadde jeg verken tid eller overskudd til det, haha. Note to self: slutt å referer til russetiden for hver eneste ting du prater om Kristine. Det er bare det at russetiden var så omfattende at den kan puttes i sammenheng til omtrent alt. Ha-ha.

Jeg har forresten FEM ordinære skoledager igjen. Nå må jeg bare banne. HVA FAEN!!!! Jeg er snart ferdig på videregående. Plis si at jeg ikke er den eneste som synes det er kjempemerkelig????

zzzunday

Hola mis amigos! For en deilig dag dette har vært. Jeg fikk unnagjort en del eksamensjobbing i går kveld, så derfor har jeg stort sett bare brukt dagen på å slappe av og ha en ordentlig søndag. Jeg har ryddet skapet mitt, grillet med familien, hengt med søskene mine og bare hatt det moro. Føler ofte at jeg er for “opptatt” til å slappe av her hjemme, så det skal jeg prøve til å tenke litt mer på fremover. Nå er jeg jo 3 eksamener unna skoleslutt også da, så det vil jo hjelpe på sitt. Håkon er ferdig i jobben sin cirka på samme tid som meg, så da skal vi finne på mye gøy – slik vi gjorde før. Husker da jeg gikk på ungdomsskolen og jeg hadde litt friere tøyler når det gjaldt skolen, vi gjorde jo såå mye hele tiden. Syklet til butikken for å kjøpe pitabrød som vi lagde lunsj av da vi kom hjem, gikk på fjellturer, lagde Vines og ja, alt mulig. Nå er det jo STRAKS ferie (og denne gangen for real, jeg skal ikke tilbake på skolebenken for f*en!!!!), så tiden er snart inne for å leve livet og slå håret løst igjen. Hoho!

Jeg kommer til å savne denne plassen når jeg flytter. Her sitter jeg nesten alltid når jeg og Håkon “henger på kjøkkenet” og vi prater om verdensproblemer, fremtiden og ting vi hater.

Mamma er best, da!! Dette kommer jeg også til å savne når jeg flytter. Mamma er en gudinne på kjøkkenet, både når det gjelder middag, dessert og viktigst av alt; rundstykker. Nå er jeg klar for eksamen to dager på rad med disse energiboosterene 🙂

Nå skal jeg se Modern Family før jeg legger meg. Vi snakkes i morgen! Ny uke, nye muligheter 🙂

gårsdagens antrek

sponset produkt + adlink


Jumpsuit from Ivyrevel, shoes from ADIDAS (here!), sunglasses Cheap Monday, jewellery NastyGal

Her er gårsdagens outfit. Vel, helt til det plutselig begynte å hølje ned, haha. Heldigvis varte det bare i går kveld, og da satt jeg inne og jobbet med eksamen, så det gjorde meg absolutt ingenting. Det var faktisk litt koselig å høre regnet slå på vinduet 🙂 (Jeg føler nemlig det KUN er fint vær når jeg har eksamen jeg må jobbe med… Flere som følern?)

God søndag til dere! I dag våknet jeg av meg selv 08:00, så da var det bare å ta på seg morgenkåpa og tusle inn på kjøkkenet. Er det bare jeg som elsker de stille morgentimene før alle andre våkner? De er helt fantastiske! Jeg føler at tiden står stille, og at jeg får tid til å gjøre ting jeg vanligvis ikke får tid til i en hektisk hverdag. Pjuh, throwback til da jeg gikk i type 8. klasse kunne jeg sove til 14:00 på dagen. Nå hadde jeg fått noia om jeg våknet etter 12…

Var ikke denne jumpsuiten skjønn, forresten? Skal jeg være ærlig er jeg ikke stor fan av jumpsuiter, jeg synes det kan se litt barnslig ut. Men denne hadde bare et helt nydelig snitt!!! Jeg elsker de flagrende armene. Psst! Koden “kristineullebo15” gir dere 15% rabatt på hele nettsiden til Ivyrevel. Husk å kopier den, da det for eksempel ikke funker med stor K i begynnelsen 🙂

the perfect jeans

Her om dagen var jeg og jentene i byen i fritimen for å kikke litt i butikker, og plutselig skimtet jeg et par jeans på 50%-stativet på Bik Bok. Jeg kjøper sjelden ting på salg fordi jeg VET at det er ikke verdt å bruke penger på klær som er helt ok fine og ikke noe mer, bare fordi det er billig, men det finnes enkelte unntak når du shopper på salg. Som denne skatten her.

Altså, disse jeansene er akkurat hva jeg har vært ute etter. Ekte dongeri i en fresh blåfarge, med et stramt og kort liv. Jeg synes low waist er så sexy! Og ja, jeg vil faktisk tørre å innrømme at jeg følte meg veldig fin i denne buksa. Damn it, det er lov å gi kompliment til seg selv en gang i blant. Det er ofte jeg står i speilet og tenker at ditt og datt kunne vært bedre – det gjør vi vel alle en gang i blant – men jeg liker at jeg klarer å fokusere på de gode sidene med meg selv. Det er helt OK å ha komplekser (ingen er jo perfekte), så lenge de ikke blir altoppslukende.

Positive vibes! Finn de bra sidene ved deg selv og embrace them.

Ok… Dette tok litt overhånd. Det var altså den nye jeansen jeg skulle vise dere.

Slik ser de forresten ut nede. Ha meg unnskyld de slætne slippersene fra 2001 (de er ADIDAS faktisk… Men de ble kjøpt FØR merket ble inn igjen, det forteller dere kanskje litt), men jeg orket ikke å hente andre sko. Så da ble det disse, hehe.

Jeansen er kort og litt vid nede, noe jeg vanligvis hater, men jeg har faktisk fått litt sansen for det den siste tiden. Får litt vintage-preg av det, rett og slett. Jeg planla egentlig å sy dem inn nede, men jeg tror jeg dropper det, jeg.

Hva synes dere, da?

ukens spørsmål #89

Okey… Vi nærmer oss ukens spørsmål #100?! Det er litt… sykt?! Well, here we go!

Du nevnte så vidt for ikke så lenge siden det med å avslutte et vennskap. Jeg lurte på om du kunne skrevet et innlegg om det temaet? Tror mange, inkludert meg, vil få nytte av det. Mange her er nok i samme situasjon!
Det kommer. Det er litt vanskelig å si hvordan, men bare ha litt tålmodighet 🙂 Jeg vet at mange av dere er nysgjerrige, spesielt når jeg involverer vennene mine såpass i bloggen og så forsvinner plutselig noen. Jeg hadde vært nysgjerrig selv, haha. Men jeg må naturligvis sette grenser også, det er min blogg, og jeg står ansvarlig for innholdet. (Jeg har blitt truet med politianmeldelse før for å si det slik) Jeg vet at enkelte toppbloggere nærmest fungerer som en nyhetsavis som oppdaterer leserne på skandaler i livet sitt et halvt døgn etter at de skjer, men jeg kunne aldri skrevet om noe slikt mens det fortsatt var et åpent sår. Nå er det lenge siden, jeg tenker aldri over det lengre og jeg føler meg klar til å fortelle dere. Soon.

Tenker du fortsatt på det å flytte til LA?
Eh… JA! Dere vet jo hvor inderlig jeg ønsker det. Jeg blir nok å bo i Oslo et år først i alle fall, for jeg har nemlig en del samarbeid og kollegaer der som jeg gjerne vil jobbe med før jeg drar utenlands. Men jeg kommer til å reise mye i høst tror jeg, så en ferietur til Los Angeles i en uke, eller to, eller tre, skal man ikke se bort ifra. Å flytte til LA for en periode er og vil alltid bli en drøm som jeg skal gjøre ekte, det er bare spørsmål om tid. Først vil jeg sjekke ut Oslo og jobbe litt derfra, så får vi se hvor veien går videre.

…. når det skal sies så har jeg enda ikke vært innpå finn.no en eneste gang. Jeg skal begynne å se SNART, jeg lover mamma. Jeg vet at jeg skal leie det første året, men hvem jeg skal bo med? I have no idea. Jeg har forresten tenkt tanken å kanskje leie sammen med en bloggleser som også skal til Oslo… Hmm? Har fått en del mail fra noen som er interesserte allerede, faktisk. Jeg vil jo gjerne bo med noen som deler samme interesser og har samme behov som meg slik at det ikke går i klinsj, og jeg vil tro at en stor del av lesergjengen min er ganske lik meg sånn sett. Vi får sjå! Kommer nok til å prate mer om dette senere.

Hva er det beste du har opplevd så langt i 2016?
Det blir soleklart LA-turen for å besøke min kjære Pål, og jobbturen til Dubai med DM Retro som virkelig ikke føltes ut som en jobbtur i det hele tatt. Jeg var i kongehumør under hele oppholdet, vel… utenom den ene morgenen hvor vi stod opp klokka 4 og fotograferte på stranden på tom mage og i x-antall varmegrader. Frokostbuffeten hadde ikke åpnet enda, og vi skulle ta bilder i soloppgangen, så ja. Slike ting må man jo bare takle når man er på jobb, og det viktigste er å holde positivteten oppe. Men gurimalla, så sulten jeg var. Å gå inn i frokostsalen klokka 7 var helt MAGISK. De hadde så mye utvalg der, og jeg tror en frokost aldri har smakt bedre.

Det er så mye positiv energi i denne gjengen her! Føles nesten som en familie.

På kjøpesenteret Emporia i Sverige finner du forresten meg og Johanna på en svær plakat. Haha, det er jo bare dødsgøy! 

Begge bildene er lånt fra dennism.se

Gleder du deg til å bli ferdig med videregående, eller gruer du deg?
Vet du, jeg gleder meg veldig. Jeg føler jeg har hele verden i hendene mine og at jeg har mange muligheter fremfor meg, så jeg ser veldig frem til tiden fremover. Det vil bli mange forandringer, men det er jammen meg på tide også. I tillegg tror jeg 2016 vil bli et bra år karrieremessig! Jeg gleder meg til å ta dere med på reisen min.

Hva mener du om abort? Om du ble gravid, kunne du tatt abort, eller ville du tatt vare på barnet?
Jeg mener det er en sak som burde være opp til hver enkelt, og derfor er jeg veldig glad for at vi har muligheten til nettopp det i Norge. Å bli uventet gravid må være en vanskelig situasjon å komme opp i, og jeg kan vel egentlig ikke si noe om hvilket valg jeg ville tatt før jeg står oppi det selv, men sett fra mitt perspektiv den dag i dag hadde jeg tatt abort om jeg ble gravid i den alderen jeg er nå. Så nei, jeg er ikke imot abort, jeg mener det er en fin mulighet for de som er i en livssituasjon hvor det ikke passer seg å få en unge.

Hva spiser du når du skal være usunn?
Sjokoladepålegg. Det er favoritten! Jeg kan gjerne spise brødskive med Nugatti på til lørdagsgodteri, liksom… Men excuse me, hva skjedde med å slutte med Nugatti Crunch???

Hvordan ble du kvitt forstoppelsen? Sliter selv med dette..
Den gikk bort av seg selv etter russetiden. Det som hjalp for meg var vann. MYE vann. Jeg prøvde diverse produkt fra Apoteket, for eksempel Lactulose, men det hjalp ikke noe som helst følte jeg. Prøvde også avføringstabletter èn gang og det skal jeg ALDRI bruke igjen. Uff, anbefaler det virkelig ikke, det er bare fælt og det løser heller ikke problemet. Så mitt tips er å holde seg unna disse produktene (med mindre det er krise så klart) og heller sørge for å spise fiberrikt og regelmessig, og ikke minst; få i seg tilstrekkelig med vann.

Hvem liker du best i Skam?
Jeg synes alle karakterene er bra på hver sin måte, men mine favoritter er Noora, Vilde og Sana. Noora fordi hun er lik meg når det gjelder å vise svake sider: jeg hater det, men enkelte ganger må jeg bare. Vilde fordi hun er en så sykt bra person i serien. Hun virker også som en skikkelig kul person på “ekte”, om jeg kan si det sånn. Kunne gjerne tenkt meg å bli venn med henne, liksom! Og Sana? Faen, hun er jo helt rå. Jeg DIGGER personer som er religiøse og praktiserer det hver eneste dag, men som likevel greier å ha en ironisk distanse til sin EGEN religion. (Jeg føler nemlig ikke at det finnes så mange av nettopp dem) Åååh, jeg får sommerfugler i magen av det, jeg. Jeg holder en tommel opp for de som er religiøse men som fortsatt ikke er så innmari hårsåre.

Hva gjør du for å få lange vipper?
Her har jeg 2 svar: 1. Jeg bruker en veldig god mascara. (Tall, Dark and Handsome fra theBalm, denne har jeg brukt i sikkert 4-5 år) 2. Jeg bruker lang tid på vippene. Altså, jeg kan stå i 20 minutter og påføre mascara for å få det resultatet jeg er ute etter. Vippene er kanskje noe av det viktigste for meg, så jeg prioriterer alltid dem! 🙂

Hva lurer dere på til neste runde? Gjerne samle spørsmålene i dette innlegget, så blir det enklere for meg å finne dem!

fra kamerarullen min

Skifting i bilen på shoot i ørkenen / På vei til skolen pleier jeg nesten alltid å ta et bilde av meg selv med mobilen for å sjekke om sminken er on point. Hahaha! Det er i dagslys man ser hvordan sminken faktisk er, eller hva?

Fruit and smoothiiiiie. Hjerte.

CANDICE. Enda mer hjerte. Jeg pleier ofte å screenshotte bilder som jeg finner inspirerende, og hun er en av dem jeg har lagret x-antall bilder av. Herregud, hun er så sykt vakker at jeg ikke har ord som strekker til engang. Woman crush deluxe! // Summer vibes! Haha, det var tilfeldig at disse to bildene kom ved siden av hverandre…

Palmer og bikini.

Jeg savner LA og Pål for hver eneste dag som går… Heldigvis kommer han hjem om TO uker! Herregud, så sinnsykt fort tiden går! Jeg følte jeg nettopp sa hade til han.

Dubai vibes. Den maten som dere ser her er trolig det beste jeg har smakt i hele mitt liv. Og det sykeste? Null kjøtt! (Det ligger to kjøtt-stykker øverst på tallerkenen, men de spiste jeg ikke) Skulle ønske jeg hadde oppskrift på de falafelsene der, ass.

forberedelsesdag du liksom

Jeg har eksamen om 3 dager. I dag hadde vi “fri” fra skolen fordi det er forberedelsesdag, og jeg hadde da planer om å stå opp 08:00, jobbe hele dagen og være flink pike. Hva skjer? Jeg våkner av at mamma kommer inn døra halv fire. Senga mi er GJENNOMSVETT. Hele kroppen min er full av svette (seriøst). Jeg hadde nettopp drømt at jeg fant ut at jeg var gravid i uke 13 og at det var for sent å ta abort.

Såå. Forberedelsesdagen ble ikke akkurat slik som forventet.

I tillegg er kroppen min helt knekt etter gymtimen vi hadde på onsdag. Jeg har jo ikke trent på lenge nå (mye på grunn av RT) og dere kan jo bare tenke dere hvordan det gikk når vi kjørte tidenes harde gymtime med massevis av forskjellige øvelser. Jeg er støl i hver eneste kroppsdel!!! Det kjennes ut som om jeg har løpt maraton etter å ha vært død i 100 år.

Det positive er: jeg er på bedringens vei. Jeg har fått sovet mye nå, så jeg føler meg allerede mye bedre. HATER når jeg er syk, for det er faktisk den eneste gangen jeg fysisk umulig får mulighet til å blogge. Haha. 2016-problems, ass.

one of those days

I dag våknet jeg og følte meg litt sånn her:

Vondt i hodet, tung i kroppen og sliten etter en natt med lite søvn. Men vet dere? Det går helt fint, for slik er det bare en gang i blant. Så jeg dro på skolen og fikk unnagjort den engelsk-presentasjonen som jeg hadde gruet meg til. Hah, så latterlig deilig å krysse det av listen! På slutten av dagen bestemte jeg meg for å være fornuftig og dra hjem og slappe av, så nå ligger jeg omringet av masse puter og dyner og slapper maks av med en stor og kald flaske Pepsi Max ved siden av meg. Vanligvis har jeg en sånn greie at jeg MÅ fullføre skoledagen, men i og med at jeg har eksamen på mandag og tirsdag tror jeg at jeg vil ha alt å tjene på å slappe av i dag og bare fokusere på å komme meg til hektene. Viktig å lytte til kroppen!

Så ja, noe mer spennende enn det har jeg egentlig ikke å meddele i dag. Eller jo! Jeg tenkte å vise dere den nye skinnshortsen min som jeg allerede er blitt superglad i. Skinn er virkelig the it for tiden, i alle fall hos meg! Jeg vil helst bare ha alt i skinn, spesielt når det kommer til underdeler. Husker dere at jeg var helt obsessed med å finne et innstillsittende skjørt i skinn med sølvdetaljer? Jeg fant en nettbutikk i går med maaange slike skjørt. Ble helt i hundre! Jeg tror jeg blir å klikke dem hjem, så jeg skal vise dere 🙂

Denne sommeren er jeg skikkelig inspirert på klesfronten! Lover å dele masse outfits fremover.

Skjørtet er fra IvyRevel